אני יודע שמדליקים את הנרות בחנוכיה משמאל לימין ושמים את הנרות בחנוכיה מימין לשמאל.
אני גם זוכר שפעם סיפרו לי את הסיבה לכך, אבל שכחתי אותה...
אם מישהו זוכר את הסיבה לזה אשמח לדעת.
אני יודע שמדליקים את הנרות בחנוכיה משמאל לימין ושמים את הנרות בחנוכיה מימין לשמאל.
אני גם זוכר שפעם סיפרו לי את הסיבה לכך, אבל שכחתי אותה...
אם מישהו זוכר את הסיבה לזה אשמח לדעת.
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
מסדרים את הנרות מצד ימין של החנוכיה, כי צריך להעדיף תמיד את הימין על פני השמאל (בכל דבר אפשרי, לא בגלל מזל, אלא בגלל שצד ימין הוא הצד החשוב).
את הנרות של הימים הנוספים מניחים הכי בימין שאפשר, ומתחילים מהנר הכי שמאלי בנרות, כדי שתמיד נמשיך לכיוון ימין "שכל פניותך יהיו לימין".
הדרך שבה הבנת את זה לא מדוייקת.
הייתה מחלוקת בין בית הלל לבית שמאי. בית הלל סוברים שכל יום "מוסיף והולך", על כל יום מוסיפים עוד נר למספר הנרות שהדלקנו אתמול (מה שאנחנו עושים למעשה בימיינו). בית שמאי סוברים שכל יום "פוחת והולך", כלומר, ביום הראשון מדליקים שמונה נרות ושמש, ביום השני שבעה נרות... וביום השמיני נר אחד ושמש.
לא מדליקים נרות שימשיכו לדלוק למשך ימים, כי צריך להדליק כל יום נרות מחדש כי "הדלקה עושה מצווה", המצווה היא להדליק את הנרות ולא שיהיו דולקים.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)