Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: רן
    אני יודע שמדליקים את הנרות בחנוכיה משמאל לימין ושמים את הנרות בחנוכיה מימין לשמאל.
    אני גם זוכר שפעם סיפרו לי את הסיבה לכך, אבל שכחתי אותה...
    אם מישהו זוכר את הסיבה לזה אשמח לדעת.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בטוח שסיפרו לך קטע של ימין ושמאל ולא משהו אחר כי פעם [בתקופת בית שני] היו שני דרכים,דרך אחת להדליק את כול הנרות ולכבות אותם יום יום והדרך המקובלת כיום הוספת נר דלוק כול יום

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    בטוח שסיפרו לך קטע של ימין ושמאל ולא משהו אחר כי פעם [בתקופת בית שני] היו שני דרכים,דרך אחת להדליק את כול הנרות ולכבות אותם יום יום והדרך המקובלת כיום הוספת נר דלוק כול יום
    אתה לא הבנת אותו נכון כנראה, הוא התכון שביום הראשון שמים את הנר בקן הכי ימני, יום אחרי זה מוסיפים עוד אחד משמאלו וכו אבל מדליקים בשמאל לימין, כלומר, מדליקים את הנר שהוספנו ואז את זה שהוספנו יום לפני זה ולפני זה וכו'

הוא שאל למה עושים את זה ככה....

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    אני יודע שמדליקים את הנרות בחנוכיה משמאל לימין ושמים את הנרות בחנוכיה מימין לשמאל.
    אני גם זוכר שפעם סיפרו לי את הסיבה לכך, אבל שכחתי אותה...
    אם מישהו זוכר את הסיבה לזה אשמח לדעת.
    מסדרים את הנרות מצד ימין של החנוכיה, כי צריך להעדיף תמיד את הימין על פני השמאל (בכל דבר אפשרי, לא בגלל מזל, אלא בגלל שצד ימין הוא הצד החשוב).
    את הנרות של הימים הנוספים מניחים הכי בימין שאפשר, ומתחילים מהנר הכי שמאלי בנרות, כדי שתמיד נמשיך לכיוון ימין "שכל פניותך יהיו לימין".

ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    הדרך שבה הבנת את זה לא מדוייקת.
    הייתה מחלוקת בין בית הלל לבית שמאי. בית הלל סוברים שכל יום "מוסיף והולך", על כל יום מוסיפים עוד נר למספר הנרות שהדלקנו אתמול (מה שאנחנו עושים למעשה בימיינו). בית שמאי סוברים שכל יום "פוחת והולך", כלומר, ביום הראשון מדליקים שמונה נרות ושמש, ביום השני שבעה נרות... וביום השמיני נר אחד ושמש.
    לא מדליקים נרות שימשיכו לדלוק למשך ימים, כי צריך להדליק כל יום נרות מחדש כי "הדלקה עושה מצווה", המצווה היא להדליק את הנרות ולא שיהיו דולקים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •