Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    שלום,כאן ליאם!
    לאחר כמה חודשים של מחסום כתיבה,החלטתי לחזור לכתיבה.החלטתי גם שכדאי לי להפסיק קצת לכתוב סיפורים על פוקימון,ולזוז לכיוון אחר.לכן,החלטתי לכתוב סיפור שמבוסס על הקטע שכתבתי ב''בית הספר לכתיבה של פורום ספרות'',שנקרא ''ספינה שנטרפה למימד אחר'',החלטתי לכתוב על זה סיפור.ההקדמה של הסיפור הזה תכלול את הקטע שכתבתי שם,ולכן אני חייב לתת קרדיט לאוהד(sandslash)על הקטע המקורי שעליו מבוסס הסיפור.למרות זאת,בסיפור עדיין יופיעו פוקימונים גם אם הסיפור לא מתמקד בהם.הסיבה לכך היא שאני ניסיתי למצוא יצורים לשתמש בהם בסיפור,וביינתיים,אני ישתמש בפוקימונים.

הקדמה:

אורות המגדלור בהקו בצבע הענבר, ומשכו את כל הספינות שהפליגו ברחבי הים אליהם. כוח מסתורי ובלתי נודע הוא שמשך אותם לעבר המגדלור הגבוה והעתיק, העשוי כולו ממקשה אחת של שיש בוהק להפליא, למרות הזמן שעבר מהרגע בו הוקם. כאשר הספינות עגנו על שפת החוף, רבים מהמלחים המבולבלים החלו לשאול שאלות כמו:''מדוע הספינות נמשכו עצמם לעבר המגדלור?האם יש תופעה כימית שמושכת אותם אליו?האם כדאי להזמין חוקר, שיבדוק את הנושא?ואולי זה בכלל טעות? אולי עלינו להפליג לעבר המגדלור?''

מקס,רב החובל של אחד הספינות,ירד מספינתו והתקדם אל עבר המגדלור.הוא התחיל לעלות במדרגותיו,עד שהגיע לפסגת המגדלור.שם הוא ראה אבן ירוקה ומוזרה.הוא נגע באבן,אך נעלם לפתע.
    ''מה אני עושה כאן?!'' צעק מקס בבהלה,כשהוא מוצא את עצמו בתוך מקום לבן ומוזר.

דמויות:

--יתעדכן בהמשך--

פרקים:

--יתעדכן בהמשך--

ועכשיו,לפרק הראשון:

פרק ראשון-התעלומה,חלק א'.......

''מה זה?איפה אני?'' שאל מקס.
    מקס התחיל ללכת לו בחדר הלבן והמוזר,שפתאום הוא הרגיש שמערבולת שואבת אותו.תוך שנייה,הוא הופיע במעין עולם מוזר,שבו הכל הפוך.
    ''היכן אני נמצא?'' שאל מקס.
    פתאום,מקס שמע שאגה מאחוריו.יצור באורך שש מטרים אשר נראה כמו דרקון עף מעל מקס.הדרקון ירה על מקס מעין קרן סגולה,שנראה שיכלה להרוג את מקס.פתאום,נשמע קול.
    ''פיצוץ חשמלי!''
    ''זרם אש!''
    זרמי האש והחשמל פגעו בדרקון.לאחר מכן,שני האנשים שירו את המתקפות ירו ביחד מתקפה,שנראתה כמו קרן צבעונית.
    ''קרן אותות!'' קראו שני האנשים,בזמן שהמתקפה עמדה לפגוע בדרקון.עם זאת,המתקפה לא פגעה בדרקון,אלא חזרה אל שני האנשים ויצרה מערבולת.שניות ספורות לאחר מכן,הופיעו במקום שני האנשים מעין יצורים שנראו כמו דבורה וחיפושית,בהתאמה.
    ''קרן אותות!'' קראו שני האנשים(סליחה,יצורים)שוב,אך הפעם הקרן כן פגעה בדרקון.אם זאת,במקום שהדרקון יאבד את ההכרה,הוא פשוט נעלם למקום שאף אחד לא יודע איפה הוא נמצא.
    ''זה היה מדהים!אבל רגע....מי אתם,מי זה הדרקון הזה ומה אני עושה במימד הזה?'' שאל מקס.
    ''טוב...שלום,אני בן.נעים להכיר......'' אמר אותו האיש.נראה היה שהאיש היה די צעיר,משהו כמו בן 25.שערו היה קצר ושחור,והוא לבש חולצה לבנה,מכנסיים ירוקים וסנדלים.עיניו היו חומות,על ידו הוא ענד שעון ועל גבו הוא נשא תרמיל יחסית גדול.
    ''ואני קרן,חברה של בן!'' ענתה האישה שעמדה ליד בן.היא הייתה כנראה באותו גיל כמו בן,אך אולי טיפה יותר צעירה ממנו.שיערה היה ארוך ובצבע חום בהיר,והיא לבשה חולצה לבנה,מכנסיים חומות ונעלי ספורט אדומות ושחורות.עייניה היו כחולות,ועל היד שלה היא ענדה שעון.
    ''ומה בנוגע לדרקון ההוא?!''שאל מקס.
    ''טוב,הדרקון הוא בעצם הוא השומר של המימד הזה,'' אמר בן,''שמו הוא גיראטינה,ויש לו יכולת לשנות צורה;בעוד שבמימד הזה צורתו(צורת המקור)היא של מעין עכביש,במימד של בני האדם הוא בעל צורה יותר דרקונית.חוץ מזה,יש לו עוד צורות,כל אחת לכל מימד.עם זאת,כדי להשתנות לצורת המקור שלו במימדים אחרים הוא צריך את ''גביש המימדים'',וזאת בדיוק האבן הירוקה שהביאה אותך לפה''.
    ''אבל איך אתם הגעתם לפה?ומאיפה הגיע הכוח שלכם להשתנות לייצורים דמויי חרקים ולירות מתקפות?''שאל מקס.
    ''טוב,בהתחלה אנחנו הגענו למימד הזה,שאגב נקרא ''המימד ההפוך'' בזמן טיול מחנאות,'' אמרה קרן,''מצאנו מעין אבן מוזרה וירוקה במהלך הטיול,ונגענו בה,אך ברגע שנגענו בה פתאום נעלמנו למעין חדר לבן ואז ממנו ''נשאבנו'' לתוך המימד הזה.ניסינו לאט לאט להבין מה קורה פה,שפתאום גיראטינה תקף אותנו.אך שנייה לפני שהוא ירה עלינו את הקרן הסגולה ההיא,השעון של שנינו צפצף.ניסינו ללחוץ עליו כדי לכבות אותו,אך ברגע שנגענו בו,התחלנו להשתנות למעין יצורים מוזרים.בעוד שאני נראתי כמו דבורה,בן נראה כמו חיפושית.לאחר מכן,השעונים ''הסבירו'' לנו מה קרה,ומסתבר שמי שייצר אותם,שהוא חבר שלי ושל בן,פרופסור ניוטון,הכניס בהם יכולת למקד את הכוח הפנימי שלנו והשתמש ביכולת כדי להקנות לנו אפשרות להשתנות למעין יצורים בעלי כוחות מיוחדים,והוא גם השתיל בתוך השעון הודעה המסבירה על הכוחות.לאחר מכן,נלחמנו נגד גיראטינה,ואף ניצחנו אותו,אך במקום לאבד את ההכרה,הוא פשוט נעלם,כמו שקרה בקרב הקודם שנלחמנו בו.מאז,חקרנו את המימד הזה,ניסינו לגלות את סודותיו וגם נלחמנו נגד גיראטינה עוד כמה פעמים.ואז,אתה הגעת..'' אמרה קרן.
    ''ורגע.......כמה זמן אתם פה?'' שאל מקס.
    ''טוב...אנחנו לא ממש יודעים,כי זה מימד אחר והזמן פה שונה,אבל לפי הערכות הזמן של השעון(אחרי הכל,למרות שהשעון לא יכול לדעת זמנים במימד הזה בגלל שהוא מימד אחר,זה עדיין שעון די משוכלל,והוא יכול בערך לחשב את הזמן שבמימד ההפוך ולנסות לשער כמה זמן עבר)אנחנו פה כבר חודשיים'' אמר בן.
    ''אז......מה עושים עכשיו?'' שאל מקס.
    ''בוא,אנחנו יכולים להראות לך איפה אנחנו גרים בינתיים!'' אמרה קרן.
    ''טוב......אני אשמח לבוא!''אמר מקס,ושלושתם הלכו אל אותו ה''בית''.

------------------------

בחדר קטן,בשעת חורף קרירה,ישן לו איש במיטתו.כמה שעות לאחר מכן התעורר האיש,והתחיל לחשוב מחשבות מוזרות ו.......

-------סוף פרק-------

נו...אז מה אתם חושבים?
    מקווה שיצא לי יפה.אם יש לכם איזו שאלה,הצעה,הערה וכו' אתם רק צריכים להגיב.זה בהחלט לא עולה כסף.
    אגב,אם כל אלה שאני קורא את הסיפור שלהם ולא מגיב לא יגיבו לי כאן רק בגלל שהם רוצים ''להחזיר'' לי,רק שידעו שאני לא מגיב בגלל שהסיפורים שלכם כל כך טובים עד שאין לי על מה להגיב,ולפעמים אני גם לא מגיב בגל חוסר זמן.אז אל תחשבו שאני לא מגיב בגלל שלא אכפת לי מהסיפורים של אף אחד,אלא ההפך.

מצפה לכמה שיותר תגובות,
    ליאם
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    נהדר אהבתי את הפרק וזה נשמע כמו כמו סיפור אמיתי שמשאיר טעם של עוד. מתי תפרסם עוד פרק?

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    נחמד מאוד
    אל תשכח לתת קרדיט על ההתחלה של ההקדמה שלך
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    תודה על התגובות,ואגב,לאוהד-כן נתתי לך קרדיט.תקרא את ההתחלה.
    אגב,אני עכשיו יפרסם תקציר לפרק הבא,שיפורסם כנראה הערב:

פרק שני-התעלומה,חלק ב'.......
    תקציר:
    פרופ' ניוטון מצליח לתקשר עם בן וקרן,ומסביר להם מה קרה בזמן שהם לא היו במימד בני האדם:פרצה מלחמה,רוב הערים במצור ורק עיר אחת נשארה מוגנת-עיר אשר נמצאת על אי בשם וורלס.הוא גם מסביר להם שעברו שנתיים מאז שהם הגיעו למימד ההפוך,ולא רק חודשיים.בינתיים,שני אנשים בשם רון וקלי מגיעים למימד ההפוך,כשהם מתכננים ללכוד את גיראטינה,אך תוכניתם נכשלת בגלל מפלצת הפגסוס אשר נמצאת באותו מימד.בן,קרן ומקס נמצאים בצרה כאשר מפלצת הפגסוס מגיעה גם אליהם,אך בדיוק אז פרופ' ניוטון וחברתו מיקה מגיעים והפרופ' נותן למקס שעון כמו של בן וקרן.השלושה,ביחד עם ניוטון ומיקה שעונדים את אותם שעונים,משתנים לאותם יצורים,ומתחילים להלחם נגד מפלצת הפגסוס.האם הם יצליחו לנצח אותה?

מקווה שתאהתו את הפרק הבא,ואל תשכחו עוד להגיב!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

5. משתמש מנוסה
    נהדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    פרק מצוין! אתה אלוף בכתיבה!

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    נו מתי הפרק

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    נו מתי הפרק
    עבר רק יום אחד, חכה בסבלנות

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    תודה לכולכם.
    אגב,אוהד,אני לא אמור לקבל על הסיפור הזה נקודות לחנות המתנות?
    טוב,הנה הפרק השני:

פרק שני-התעלומה,חלק ב'........

''וואו,אני רואה שממש יצרתם פה בית!'' אמר מקס.
    ''כן,יש לנו פה כבר ממש בית.את האוכל והמים שאנחנו משתמשים בהם פה מביא לנו יצור בשם סולג',ופעם בכמה זמן פרופ' ניוטון מתקשר אלינו דרך השעון שלנו כדי לבדוק מה קורה איתנו ומשתמש בסולג' כדי להביא לנו אוכל ומים'' אמר בן.
    ''אבל אם סולג' יכול להיכנס ולצאת מכאן,למה אתם לא הולכים איתו חזרה למימד בני האדם?'' שאל מקס.
    ''טוב,פרופ' ניוטון החליט שאנחנו נשאר כאן כדי שנוכל לחקור את המימד הזה,והסכמנו לזה כדי שנוכל לחקור את הסביבה פה כי אנחנו אוהבים לחקור ולגלות דברים!'' אמרה קרן.

----------------

מגדל יוניק,אחד מהמקומות בעולם ההפוך,הוא בעצם גם מקום מגוריו של מפלצת הפגסוס.בתוך מקום זה,ישבו 2 אנשים.
    ''אז....מה עושים,קלי?'' שאל אחד האנשים.שיערו היה שחור,והוא לבש חולצה כתומה ומכנסיים שחורים.
    ''המשימה שלנו היא כמובן ללכוד את גיראטינה,רון'' אמרה קלי,האישה שאליה רון דיבר.שיערה היה ארוך וכחול,והיא לבשה חולצה כתומה,חצאית שחורה-כתומה ומכנסיים שחורות.
    ''אבל כאן חיה מפלצת הפגסוס,לא גיראטינה.....'' אמר רון.
    ''אהה...אופס'' אמרה קלי.
    פתאום,מאחוריהם,נורה ברק בצבע סגול לכיוונם.הברק עמד לפגוע,ו........

----------------

צלצול נשמע בביתם של בן וקרן.לאחר מכן הצלצול נפסק.
    ''הלו?'' נשמע קול מהשעון של בן,שהוא בעצם מה שצלצל.
    ''היי פרופ' ניוטון!דרך אגב,תכיר,זה מקס'' אמר בן.
    ''אה....נעים להכיר!'' אמר מקס.
    ''נעים להכיר גם אותך!'' אמר פרופ' ניוטון.
    ''למה לקח לך כל כך הרבה זמן להתקשר?'' שאלה קרן.
    ''טוב,בנוגע לזה,יש לי חדשות רעות לספר לכם,'' אמר פרופ' ניוטון,''בזמן שלא הייתם פה,פרצה מלחמה.רוב הערים במצור ורק עיר אחת נשארה מוגנת-עיר אשר נמצאת על אי בשם וורלס''.
    ''אבל רגע......אנחנו לא בכדוה''א חודשיים וזה מה שקורה?ואיך זה קרה כ''כ מהר?'' שאלה קרן.
    ''טוב....לא בדיוק עברו חודשיים.בוא רק נאמר שעבר הרבה יותר זמן.....'' אמר פרופ' ניוטון.
    ''כמה זמן עבר בדיוק?'' שאל בן.
    ''שנתיים....בערך'' אמר פרופ' ניוטון.

----------------

''שנתיים!?'' קראו בן וקרן ביחד,שפתאום נשמע פיצוץ.מאחוריהם עמד(או יותר נכון עף)לא אחד מאשר מפלצת הפגסוס.מפלצת הפגסוס ירתה אליהם קרן כתומה-אדומה,שכמעט פגעה בם,אך משהו עצר אותה.
    ''בן!קרן!מקס!כמה טוב לראות אתכם!זה אני,פרופ' ניוטון!'' אמר פרופ' ניוטון,אשר ביחד עם חברתו מיקה הגיעו למימד ההפוך,רכובים על סולג'.
    ''תפוס את זה!'' קרא פרופ' ניוטון,וזרק למקס אותו שעון כמו של בן וקרן.מקס תפס את השעון,לחץ עליו והתחיל להשתנות ליצור דמוי מדוזה.גם פרופ' ניוטון ומיקה ענדו את אותם שעונים,וחצו עליהם.בעוד שפרופ' ניוטון השתנה למעין עכביש רובוטי,מיקה השתנתה ליצור דמוי פרפר.
    מפלצת הפגסוס שלחה את חמשת נתיניה:מפלצת האריה השחור,מפלצת הפניקס הצהוב,מפלצת הגריפין האדום,מפלצת הטיגריס הלבן ומפלצת הדרקון הכחול,לתקוף את חמשת הלוחמים דמויי החרקים,בעוד שהיא בעצמה נלחמה נגד סולג'.

-----------------

''מממ.......איך אני יכול להעלות את הרייטינג?'' אמר...איזה מישהו.לפי המשפטים שהוא אמר,אפשר להבין שהוא מפיק של איזה תוכנית.
    ''אני חושב שעשית מספיק,ג'ף.הם מאמינים לכל מה שעובר אליהם שם כמו פראיירים קטנים.נחכה לראות מה עוד יקרה להם שם,ואז כבר נראה איך נוכל להעלות את הרייטינג'' אמר העוזר של ג'ק.
    ''ג'ף,יש לך שיחת טלפון!'' קראה המזכירה של ג'ק.
    ''もしもし?はい、それは、ジェフ私です。私はあなたのチームメンバーと契約を締結することを願 っ'' אמר ג'ף,בזמן שהוא מדבר ביפנית עם איזה מישהו(שימו לב-גם אם המחשב שלכם לא קורא תווים אסיאתיים,זה לא משנה,כי אתם ממילא לא אמורים להבין כלום מהמשפט הזה.אם אתם בכל זאת מבינים משהו מהמשפטים האלה,אנא שלחו לי הודעה פרטית ובה תכתבו מה כתבתי,כי המשפט הזה והמשפטים הבאים,שגם יהיה כתובים ביפנית,יכולים להוות ספוילר די גדול).
    ''はい、私はすでにそれをしなかった。今私はちょうどソルチ゛''で何が起こるか私に説明してい る'' אמר זה שדיבר עם ג'ף.
    ''ソルチ゛?大丈夫です、私は残りがでている、そして今、彼らはそこに起こるすべてを信じてどこに彼を送 った'' אמר ג'ף בחזרה.
    ''まあ、さようなら!'' אמר זה שדיבר עם ג'ף,וניתק את השיחה.
    ''אז,מה הוא אמר'' שאלו העוזר והמזכירה של ג'ף.
    ''אני אספר לכם מאוחר יותר.....בהחלט מאוחר יותר'' אמר ג'ף.

-----------------

הקרב בין החבורה לפגסוס וחמשת המפלצות הסתיים בתוצאה לא ברורה,אך בכל זאת החבורה לקחה את זה כניצחון.לאחר מכן,החמישה הלכו לבית של בן וקרן.
    ''אז,אתה ומיקה נשארים פה,נכון?'' שאל בן את פרופ' ניוטון.
    ''כן,וגם סולג' נשאר פה.בזמן שאני לא יהיה במימד בני האדם,חבר שלי סיימון ישגיח על המעבדה'' אמר פרופ' ניוטון.
    ''רגע,סיימון?סיימון טיי?'' שאל מקס.
    ''כן,זה אכן הוא.למה זה חשוב לך?'' שאל פרופ' ניוטון.
    ''טוב,סיימון היה חבר ילדות שלי.יום אחד,הוא עזב את העיר שבה גרתי,ולאט לאט הקשר שבינינו נקרע.לא ציפיתי שאתה תכיר אותו!'' אמר מקס.
    ''כולם!זה אני,סיימון!''צעק פתאום סיימון בזמן שהוא דיבר עם החבורה דרך השעון,''יש לי משהו לספר לכם,משהו ממש חשוב!''
    ''מה זה?'' שאלו כולם.
    ''סוכנות החלל האמריקנית גילתה קשר בן כוכב צדק לבין המימד ההפוך!אומרים גם שברגע שהקשר הזה יקרע,יכול להיות שאו שהעולם יושמד או שיתגלו חיים מחוץ לכדור הארץ!'' אמר סיימון בהתלהבות.
    ''מה!?'' צעקו כולם בתדהמה.

ההמשך יבוא.........

----סוף פרק---

מקווה שאבהתם!

ליצירת קשר:

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    פרק מצוין! מותח, מעניין, כל מה שצריך להיות בפרק!

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. משתמש מנוסה
    קצת ספוילרי(ולא בגלל מה שכתוב) אבל עדיין מותח
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 12-23-2011 בשעה 10:38 AM

12. משתמש מנוסה
    כולם,יש לי הודעה חשובה.
    הסיפור יצא להפסקה של כמה ימים,וביום שבת אני יפרסם את פרק 3.

ליצירת קשר:

13. מנהל ראשי
    שם: אדם
    זה דווקא נחמד מאוד... אין לי הרבה הערות. אני לא אוהב את ההקדמות שלך, זה הורס כל חלקה טובה!
    בעקרון הכל ממש יפהה

14. משתמש מנוסה
    נו איפה הפרק
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •