אני יודע שיש כאלו שיאמרו פארק הגביעים אז לפי מה שקראתי וראיתי אפשר לתפוס אותו/לראות אותו שם רק שיש נטשיונל פוקדקס, אז למקרה שיש למישהו מושג איפה אני יכול לראות אותו גם אם זה בקרב נגד מאמן שיעזור בבקשה אני מת להשלים את הפוקדע והוא היחיד שחסר לי![]()
אני יודע שיש כאלו שיאמרו פארק הגביעים אז לפי מה שקראתי וראיתי אפשר לתפוס אותו/לראות אותו שם רק שיש נטשיונל פוקדקס, אז למקרה שיש למישהו מושג איפה אני יכול לראות אותו גם אם זה בקרב נגד מאמן שיעזור בבקשה אני מת להשלים את הפוקדע והוא היחיד שחסר לי![]()
אני לא ממש ניסיתי לתפוס אותו שם..
אבל יש עוד דרך להשיג אותו וזה להרבות צ'נסי.
האפיני מקבלים בביצה שיוצאים מהעיר הארטהום מאיזה איש שמן...Originally posted by ART@Oct 24 2008, 04:57 PM
<div align=\"Center\">
קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
</div>
מה אתה יכול לקבל ביצה של היאפני בהירטום..Originally posted by ART@Oct 24 2008, 04:57 PM
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
אני מדבר על פלאטיניום וניסיתי להרבות את צ'אנסי עד שקלטתי שיש רק צ'אנסי בתXD
בכל מקרה מי שסיים את הפוקדע בפלאטיניום יודע?
לא בעיה להרבות את צ'נסי... צריך דיטו... בכל מקרה גם בפלאטינום אם אני לא טועה בהירטום אתה יורד למטה ופונה ימינה... אתה תראה איש שלדמות שלו קוראים TRAVELER תדבר איתו והוא יביא לך ביצת האפיני
בשביל להרבות את צ'אנסי ויצא מהביה הפני חייב לשים לצ'אנסי איזה שהוא חפץ.
FC: (פלאטינום)
4938 3512 1291
אתה משחק בDS? כי אם כן אני יוכל להביא לך... חינם...
luck incense.Originally posted by ART@Oct 24 2008, 05:43 PM
איזה חפץ איך קוראים לו?
אם אני זוכר נכון, אתה משיג אותו במערה שמתחת לעיר של הפרחים.
תבוא לשם עם surf.
ilay3046, הוא משחק בפלאטיניום. כלומר הוא היה צריך להיות ביפן בשביל לשחק בזה בDS.
מה הסיכוי שזה קרה?
בנוסף בפלאטיניום אי אפשר להשיג ביצה של האפיני כמו בDP עד כמה שידוע לי.
במקום זה סינט'יה מביאה טוגפי.
ודיטו משיגים אחרי הנשיונלדקס. אם הוא היה אחרי הנשיונלדקס, אז הוא היה יכול למצוא את האפיני בדשא בטוח. מה שאומר שהעצה הזו לא עוזרת.
הוא לא חייב להיות ביפן.
הוא יכול להוריד את זה לפלש קארט ולשחק בזה שם.
FC: (פלאטינום)
4938 3512 1291
מצטער אבל אני גרוע בעצות בכל מקרה לי יש פלטינום לDS כי יש לי כרטיס פלאש... בכל זאת אפ אתה לא יודע מה זה הפיק אפ זה כמו שאתה נכנס לפארק עם פוקימון חמוד ואז כל 200 צעדים הוא מרים חפץ... איפה להשיג את היכולת אין לי מושג
אבל אני חושב שזאת מתקפה... חושב לא בטוח...
stm - אני צריך לשים צ'אנסי חת עם החפץ הזה בבית גידול כאילו?
כן. תקח צ'נסי, תשים לה את החפץ הזה ותשים אותה בבית הגידול.Originally posted by ART@Oct 24 2008, 07:57 PM
stm - אני צריך לשים צ'אנסי חת עם החפץ הזה בבית גידול כאילו?
תקח פוקימון זכר מקבוצת הרבייה שלה ותשים גם אותו שם.
יצא לך האפיני.
אבל אין צ'אנסי זכר או שאתה מתכוון לפוקימון מסוג NORMAL?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)