שם משתמש: Madara Uchiha
שם במשחק:לי
תיאור:לי בחור גבוה - מטר 70. יש לו שיער שחור והוא תמיד לובש חולצה אדומה ומכנסיים בצבע צהוב.שזה שי הצבעים האהובים עליו. יש לו צלקת של שריטה בעין ימין שלו (יפורט ברקע)
רקע:לי נולד לזוג הורים עניים מאוד בעיר פייר.הוריו היו עניים אז לי בגיל 5 נאלץ לא ללכת לבית הספר אלה ללכת לעבודה כדי לפרס את משפחתו.הוא מצא עבודה בלהיות שמרטף של פוקימונים קטנים.לי אהב תעבודה הזאת למרות שהוא לא קיבל שכר גבוה, אלה נמוך. יום אחד כשלי היה בגיל 7 נתנו לו לטפל ברטטה פראי קטן.הרטטה נהג לשרוט כל דבר שהוא ראה.אז הוא שרט את עינו הימנית של לי ונוצרה לו צלקת.לי לא סבל את הרטטה הזה ולכן הוא הרג אותו מבלי שאף אחד ידע והוא זרק את גופתו לפח.כעבור יום המאמן של רטטה בא לקחת את הרטטה שלו .לי סיפר לו שהוא הרג את הרטטה שלו.המאמן לא כעס עליו והוא סיפר לו את הסיפור על שלושת המחוזות. לי אהב את הסיפור וקיווה שבעתיד הוא היה זה שיגלה מי הם 3 הפוקימונים האגדים שיצרו את 3 המחוזות. המאמן אמר ללי " אם תגלה זאת זה יכפר על החטא שהרגת את רטטה שלי ". לאחר 7 שנים לי גילה בביתו מכתב שרוצים שהוא ילך למסע למצוא את 3 הפוקימונים האגדים. לי שמח מאוד שיוכל להגשים את חלומו.
פוקימון התחלתי:טאפיג
מחוז:אש
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן
אם כן
הפוקימון שלו:

ציוד:אוכל לבני אדם ולפוקימונים,מפה,פוכדורים,פוקידע, סכין קטנה,פוקידע
בערות/בקשות: השותף היה בת, אפשר להיות רוצח?