Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    שם משתמש:מאסטר ליאון. שם במשחק:מרקוס סאסוקו. תיאור:שיער שחור ג'קט כחול חולצה כתומה וג'ינס .
    גיל: 16 רקע:כשמרקוס היה ילד בן 3 אבא שלו חקר את הפוקימונים האגדיים הללו ובמיוחד את הפוקימון האגדי של המים ולכן הם עברו למחוז המים וכשמרקוס היה בן 10 וחצי אבא שלו יצא יחד עם עוד כמה מדענים לחקור אותם במשך שנתיים שלמות מרקוס חי לבד עם אמו כשקיבל מכתב שבו כתוב:"אנו מצטערים להודיע שדוקטור קאיטו סאסוקה מת במשלחת יחד עם חבריו חוץ מאחד" מרקוס נשבע שהוא ימצא את הפוקימון האגדי של המים בשביל אביו. ו3 שנים אחרי הופיע בטלוויזיה אדם מסתורי עם שער טורקיז חלוק לבן חולצה כחולה ומשקפיים ששמו הוא דוקטור קורון שנשא נאום:"לפני 3 שנים יצאתי יחד עם עוד חבורה של אנשים אל מחוז המים לרוע המזל הם מתו כולם חוץ ממני ובדיוק כשגיליתי את התגלית החדשה שלי כמה חבל" הוא אמר בערמומיות ומרקוס התחיל להבין מה קרה באותו לילה רק אחרי עוד 3 שנים הוא סוף סוף סיים.
    פוקימון התחלתי:אושוואט. מחוז: מחוז המים. תגים: לא לגעת. כסף:לא לגעת.
    שותף:כן. אם כן
    הפוקימון שלו:סקווירטל. ציוד:מרפא רעל מרפא שיתוק מרפא חיים ו6 פוקדורים פוכדור מהיר פוקדור כבד אוכל ושתייה לכל המשחק פוקידע שק שינה וכסף. בערות/בקשות:תרשום אותי בבקשה
    עד שלא תעשה אנטר לכול נושא אני לא הגיב על הטופס שלך.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    שם משתמש: ‏Madara Uchiha
    שם במשחק:לי
    תיאור:לי בחור גבוה - מטר 70. יש לו שיער שחור והוא תמיד לובש חולצה אדומה ומכנסיים בצבע צהוב.שזה שי הצבעים האהובים עליו. יש לו צלקת של שריטה בעין ימין שלו (יפורט ברקע)
    רקע:לי נולד לזוג הורים עניים מאוד בעיר פייר.הוריו היו עניים אז לי בגיל 5 נאלץ לא ללכת לבית הספר אלה ללכת לעבודה כדי לפרס את משפחתו.הוא מצא עבודה בלהיות שמרטף של פוקימונים קטנים.לי אהב תעבודה הזאת למרות שהוא לא קיבל שכר גבוה, אלה נמוך. יום אחד כשלי היה בגיל 7 נתנו לו לטפל ברטטה פראי קטן.הרטטה נהג לשרוט כל דבר שהוא ראה.אז הוא שרט את עינו הימנית של לי ונוצרה לו צלקת.לי לא סבל את הרטטה הזה ולכן הוא הרג אותו מבלי שאף אחד ידע והוא זרק את גופתו לפח.כעבור יום המאמן של רטטה בא לקחת את הרטטה שלו .לי סיפר לו שהוא הרג את הרטטה שלו.המאמן לא כעס עליו והוא סיפר לו את הסיפור על שלושת המחוזות. לי אהב את הסיפור וקיווה שבעתיד הוא היה זה שיגלה מי הם 3 הפוקימונים האגדים שיצרו את 3 המחוזות. המאמן אמר ללי " אם תגלה זאת זה יכפר על החטא שהרגת את רטטה שלי ". לאחר 7 שנים לי גילה בביתו מכתב שרוצים שהוא ילך למסע למצוא את 3 הפוקימונים האגדים. לי שמח מאוד שיוכל להגשים את חלומו.
    פוקימון התחלתי:טאפיג
    מחוז:אש
    תגים: לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    שותף:כן
    אם כן
    הפוקימון שלו:
    ציוד:אוכל לבני אדם ולפוקימונים,מפה,פוכדורים,פוקידע, סכין קטנה,פוקידע
    בערות/בקשות: השותף היה בת, אפשר להיות רוצח?
    רשום.
    אתה הנרשם הראשון אתה מקבל ביצה אקראית מהדור הרביעי.
    וכן אתה תהיה רוצח.
    ותשנה את הפוקימון לשותף לפוקימון שבהתפתחות הראשונה שלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי quilavaxd צפה בהודעה
    שם משתמש: quilavaxd
    שם במשחק:אנדי וורטם
    תיאור: בלונדיני, עייניים חומות, נעליים צבאיות, חולצה אדומה עם הכיתוב "every day i shuffilng"
    רקע: הוריו של אנדי היו מהחוקרים שחקרו את שלושת האגדיים של שלושת המחוזות.
    הם חיו במחוז האש כל חייהם ומואוד נהנו. יום אחד פגש אנדי סינדקוויל קטן שרק בקע מהביצה.
    הוא לקח את הסינדקוויל ורץ למעבדת הפרופסור להראות לפרופסור כדי שהוא יעשה משהו אם התינוק הקטן. הפרופסור לקח את סינדקוויל וגידל אותו והבטיח לאנדי שהוא יוכל לקחת את סינדקוויל כאשר יצא למסע שלו.
    פוקימון התחלתי: סינדקוויל
    מחוז: אש
    שותף: כן
    אם כן
    הפוקימון שלו: מאנצ'לאקס וטוגפי.
    ציוד:אוכל ושתייה לכל המשחק, חבל הצלה, 5 פוקדורים (מהפרופסור), סכין ציידים, פוקדקס, שקי שינה.
    בערות/בקשות: לתפוס סווינב, מריפ, וסקארמורי.
    שתהיה לי שותפה ויהיה לי אתה רומן ;)
    תעריך קצת את הרקע, ותבחר פוקימון אחד לשותף.

ציטוט פורסם במקור על ידי Soul Taker צפה בהודעה
    שם משתמש: Soul Taker
    שם במשחק: מארקוס דאמון.
    תיאור:
    רקע: מרקוס הוא ילד בן 15 שעבר לא מזמן למחוז האש.מרקוס נולד למשפחה עשירה.כשהיה בן 8, הוריו נרצחו ע"י טריס והמגמורטאר שלו,אשר גרמו לילד טראומה לכל החיים,עדיין בסיוטים מופיעות לו להבות ומגמורטאר מאיים.לאחר הרצח,משרתו של מרקוס,אלפרד, נהיה האפוטרופוס שלו.כשמרקוס קיבל את המכתב,הוא נשבע לנקום את הרצח של הוריו ולהרוג אחת ולתמיד את טריס ואת לון.לאחר רצח אביו,הוא אמר לברוס שיהיה אלוף הליגה,ולאחר שקיבל את המכתב,הוא רצה להגשים את חלומו של אביו ולהיות אלוף הליגה.
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר.
    מחוז:אש.
    שותף: לא.
    הערות:את הטופס לקחתי מהמשחק הקודם(של ליאור).מקווה שיהיה כיף..
    רשום עמית.

ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    שם משתמש:ttrrtte
    שם במשחק:טל
    תיאור:שיער בלונדיני גלי ארוך עד קצה הגב, עיינים כחולות ושמלה לבנה-כחולה ארוכה
    רקע:מאז שנולדה טל, היא אהבה לשמוע את האגדות והסיפורים על שלושת הפוקימונים האגדיים המסתוריים שיצרו את שלושת המחוזות, משאלת הלב העמוקה ביותר שלה הייתה לגלות, לגמרי לבדה מי שלושת הפוקימונים האלו ולחקור את ממציאה עם העולם. כאשר קיבלה יום אחד טל את המכתב אשר הזמין אותה לצאת ולהגשים את משאלתה, קפצה משמחה ומיד ענתה בחיוב על המכתב.
    פוקימון התחלתי:צ'יקוריטה
    מחוז:עשב
    אם כן
    הפוקימון שלו: פיצ'ו
    ציוד: אוכל שנועד לבני אדם, אוכל שנועד לפוקימונים,מפת שלושת המחוזות ,פוקדורים, פוקידע (ורודXD), שק שינה, אוהל קטן, מעט כסף
    בערות/בקשות:שהשותף יהיה בן ויקראו לו ריי עם אפשר
    תעריכי קצת את הרקע ואז תהיי רשומה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    שם משתמש:Z.J.H
    שם במשחק: קוליקו לינג
    תיאור:גבוה אך לא יותר מדי, רזה אך לא כמו שרוך או משהו, יש צלקת מעל המתניים, שיער חום, עיניים תכולות, מכנסי ג'ניס וז'קט ג'ינס.
    רקע: קוליקו חי במחוז העשב. כאשר קוליקו היה בן 7 בסה"כ התחילו לו כאבי בטן רציניים. לאחר חודש גילו שהכאבים היו אפנדציט והוא עבר ניתוח. מאז יש לו צלקת ליד הבטן. הילדים בכיתה שלו לא היו חכמים במיוחד והיו בטוחים ש"צלקת" זה מדבק, אף אחד לא העז להתקרב אליו, לא היו לו חברים..... רק הפוקימונים היו חבריו, הוא אהב לשחק עם חבורת הטריקואים שחיה ביער ליד ביתו, מאז הפוקימון האהוב עליו הוא טריקו.
    פוקימון התחלתי: טריקו
    מחוז: מחוז העשב
    אם כן
    הפוקימון שלו: קירליה זכר
    ציוד: אבן רוח, פעמון שמחה( soothe bell), כדור ערפל (dusk ball) , היפר מרפא
    בערות/בקשות: מקווה שאני אתקבל
    אתה יכול לבחור לשותף פוקימון בהתפתחות הראשונה.
    ותשנה את הרקע, הוא לא מעניין.

התחלה לרשומים:
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי GangStar צפה בהודעה

אתה יכול לבחור לשותף פוקימון בהתפתחות הראשונה.
    ותשנה את הרקע, הוא לא מעניין.
    מה זאת אומרת לא מעניין? הוא מסביר ממה הצלקת, ניתוח, לא ל צלקת חייבת להיות מקרב של חיים ומוות. הוא גם מסביר למה הוא רוצה טריקו.
    לא ערכתי את הרקע, רק הוספתי. נתתי לשותף רלטס זכר במקום קירליה זכר והוספתי מפה ופוקידע לציוד.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?

אני נכנס לתוך המעבדה ומחפש את הפרופסור ואחרי שאני מוצא אותו במקרה אם סינדקוויל שמצאתי מאז שהוא בקע מהביצה שלו.
    אני ניגש ושואל אם אני יכול לקחת את סינדקוויל.
    נערך לאחרונה על ידי Captain Happy, 12-23-2011 בשעה 07:28 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    סליחה ובבקשה תרשום אותי
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 12-23-2011 בשעה 06:27 PM

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני אומר לקול המוזר שהרגע דיבר " שלום פרופסור . זה אני לי. היום אני אמור לקבל את הפוקימון התחלתי שלי. אז תוכל לפתוח לי את הדלת כדי שאוכל לקחת את התחלתי שלי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    "זה קוליקו, באתי לקחת את הפוקימון ההתחלתי שלי, טריקו" אומר ואזכר בחבורת הטריקואים שאהבתי ובגרובייל שהציל אותי

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •