Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    אני אתחיל בשאלה על אימוני ה-ev:
    יש לי טורטרה רמה 100 ואני רוצה להעלות לו סטטוסים. ניסיתי להביא לו ויטמינים אבל רשום לי שטורטרה לא יכול לקבל אותם אז אני רוצה להעלות לו בעזרת אימוני Ev אבל כמו שאמרתי, הוא רמה 100 ולא יכול לעלות יותר רמות אז יש שיטה אחרת להעלת הסטטוסים?

ולשאלה השניה:
    אני רוצה סטים לשישיה שלי וכשזה מגיע לסטים אני לא מבין כלום אז אני צריך את עזרתכם, השישיה שלי:

טורטרה:
    Earthquake
    Frenzy Plant
    Energy Baii
    Stone Edge

סלאמנס:
    Earthquake
    Fly
    Flamethrower
    Draco Meteor

אינפרנייפ:
    Overheat
    Flamethrower
    Close Combat
    Stone Edge

אמפוליאון:
    Flash Cannon
    Hydro Cannon
    Hydro Pump
    Hyper Beam

אלקטיוויר:
    Thunder
    Fire Punch
    Thunder Punch
    Giga Impact

פרוסלאס:
    Headbutt
    Blizzard
    Ice Fang
    Crunch

(ביקשתי עוד סטים עקב חוסר תגובות בנושאים קודמים)

חשבתי על שישית וויפיי:
    סלאמנס
    פלייגון
    הידרגון
    דרגונייט\האקסורוס
    גארצ'ומפ
    קינגדרה
    מה אתם אומרים?

תודה רבה למייעצים!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודם כל, תקרית הטורטרה-
    העלו אותו איכשהוא לרמה 100, אני צודק?
    במהלך ההעלאה הזו, הוא קיבל נקודות EV. ניתן לקבל עד 510 נקודות EV לפי ידיעתי, והוא כבר קיבל את כולן. לכן הויטמינים לא יכלו לעזור, מכיוון שהוא קיבל כבר את כל מה שהוא היה יכול לקבל. אם אני לא טועה ויטמינים גם לא מועילים אם הוא קיבל יותר מ100 נקודות EV בסטאט הרצוי. כלומר, Protein שמעלה את ההתקפה ב10 נקודות EV, לא יוכל להעלות אם אותו הפוקימון כבר קיבל יותר מ100 נקודות EV בהתקפה. אבל אם לפוקימון ההוא יש 100+ נקודות EV בהתקפה, ואני רוצה לתת לו Carbos שמעלה מהירות (ואם נגיד במהירות היה פחות מ100 נקודות מהירות) אז הוא היה מצליח. אין קשר בין אחד לאחר.

יש חלוקה במתקפות, אבל אני אגיע לחלוקת המתקפות שמורידות HP-
    יש פיזי, ויש מיוחד. (פיזי- Attack. מיוחד-Sp Attack)
    פיזי- (תודה לסרבי על התמונה)
    מיוחד- (תודה לסרבי על התמונה)

עכשיו, בשביל מה אני אומר לך את זה?
    לכל פוקימון יש סטאטים (סטאטים הם הHP,Attack,Speed,Defense וכל היתר..), יש פוקימונים עם הרבה נקודות בסטאט אחד, ויש אחרים עם הרבה בסטאט אחר.
    ואיך זה קשור להכל?
    לטורטרה גם יש את הסטאטים האלה, כמו לכל פוקימון אחר. הסטאטים, משפיעים על העוצמה. אם לטורטרה שלי יהיה הרבה נקודות בסטאט Attack, ואפילו הרבה יותר מבSp Attack, אז כדאי לתת לו מתקפות מחלוקת ה "פיזי". () אם זה ההפך, ויש יותר Sp Attack, אז כדאי לתת לו מתקפות מחלוקת ה "מיוחד". ()
    על סמך זה, אתה קובע את הסטים של הפוקימונים שלך.
    http://www.serebii.net/pokedex-bw/389.shtml
    תרד עד הסוף, ואז תראה את חלוקת הסטאטים. תבדוק מה יש יותר.

יש מתקפות כמו Sword Dance, או Howl, שמחזקות סטאטים. (כמובן שיש הרבה יותר משתיהן)
    יש מתקפות כמו Growl, או Scary Face שמורידות סטאטים. (כמובן שיש הרבה יותר משתיהן)
    (אגב, לפוקימונים עם הרבה נקודות בHP, Defense, או Sp Defense קוראים בדרך כלל "טאנקים".)
    בנוסף, יש טבעים-Nature שעוזרים לסטאט אחד לגדול, ולסטאט אחר להיקטן. (http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=42407)

עכשיו, בואנעשה סריקה קטנה על הסט של טורטרה שלך:
    לטורטרה יש יותר Attack מSp Attack, ולכן עדיף לתת לו מתקפות פיזיות.
    Earthquake
    Frenzy Plant
    Energy Baii
    Stone Edge
    (מתקפות פיזיות באדום, מתקפות מיוחדות בכחול)
    כמו שאתה רואה, רק חצי מכאן הן פיזיות. לכן כדאי לך להוציא את המתקפות הכחולות, ולתת לו מתקפות פיזיות. איזו מתקפה פיזית אתה צריך? מתקפת עשב כמובן, שתהיה פיזית וסטאב.
    הוא יכול ללמוד Seed Bomb, זה דרך Egg Moves. אבל מכיוון שציינת שהוא רמה 100, לא תוכל להשיג. לכן המתקפה הפיזית העשב היחידה שהוא יכול ללמוד היא Razor Leaf. (דוגמה לא כלכך טובה, כי היא לא חזקה במיוחד)
    עכשיו, סטאב לאדמה יש לו כבר. ומתקפת אבן מעולה נגד חרק, אבן, קרח ומעופף.
    עכשיו יש לך עוד מתקפה לבחירה, מכיוון שאת החולשות שלך כיסית כבר.
    אתה יכול לתת לו מתקפה כמו Crunch, שחזקה על כמה סוגים שונים. או מתקפה כמו Leech Seed, שתעזור לך למקרה שיהיו לך מעט חיים. כל זה לא חשוב, העיקר שהבנת מה העקרון בסט.

אם הבנת על הסטים, קודם כל כדאי לך לעצור את עצמך ולבדוק איזה מתקפות אתה מוריד מהסטים שלהם.

בנוגע לשישיית הוויפי
    כולה דרקונים, זה ממש לא טוב. יהיו לך הממממממון חולשות לקרח, תנסה לגוון כמה שיותר את הסוגים שלך!

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תודה עזרת לי להבין המון דברים שלא הבנתי!
    לגבי שישית הוויפיי- תמיד ראיתי שישיות וויפיי שיש בהם המון פוקימונים מאותו סוג וכנראה ההבחנה שלי לא הייתה נכונה, השישיה הרגילה שלי יכולה להיות שישית וויפיי?

4. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי mr. krabs צפה בהודעה
    תודה עזרת לי להבין המון דברים שלא הבנתי!
    לגבי שישית הוויפיי- תמיד ראיתי שישיות וויפיי שיש בהם המון פוקימונים מאותו סוג וכנראה ההבחנה שלי לא הייתה נכונה, השישיה הרגילה שלי יכולה להיות שישית וויפיי?
    אחרי שיפור של הסטים.. אני מניח שכן.
    בנוגע למתקפות, הבנת? אם כן, אני מצפה ממך שתרשום שוב מה היית רוצה להשאיר ואצל מי. ואז יהיה לי הרבה יותר פשוט לעזור (:
    בנוגע לEV, אתה מוזמן לקרוא את ההסבר הזה- http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48739

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    או-קיי אני ארשום איך הסטים שארגנתי נראים:
    טורטרה-
    earthquake
    stone edge
    crunch
    אני רוצה מתקפת עשב לטורטרה כי בכל זאת בלי מתקפת עשב היכולת שלו לא שווה כלום.

סלאמנס-
    לגבי earthquake אני לא בטוח כי היא נורא עוזרת אבל כבר יש לטורטרה אותה
    fly\ מתקפת מעופף אחרת
    מתקפת אש נגד חולשת הקרח
    מתקפת דרקון\ קרח נגד חולשת הדרקון

אינפרנייפ-
    חשבתי לשים blast burn
    מתקפת אש די חזקה אם הרבה pp, כנראה flamethrower או מתקפה נגד חולשת המעופף כמו thunderpunch שכבר יש לאלקטיוויר
    מתקפת לוחם, חשבתי על focus blast שהיא אם אני לא טועה מתקפת הלוחם המיוחדת היחידה
    עוד מתקפה נגד החולשות או dig

אמפוליאון-
    עם הסט של אמפוליאון אני לא חושב שצריך שינוי כי יש בסט מתקפות טובות ומיוחדות

אלקטיוויר-
    אני חושב רק להחליף את thunder כי היא מתקפה מיוחדת במתקפת לוחם חזקה אבל אני לא חושב על שינוי בשאר הסט

פרוסלאס-
    מתקפה נגד החולשות
    blizzard
    מתקפת רוח
    מתקפה נגד החולשות

או-קיי אני בניתי את הסטים לפי איך שאני הבנתי, הם טובים?

6. לא ברור בכלל
    לא חובה רק נגד חולשות, אתה יכול גם מתקפה שמחזקת את הפוקימון, או מורידה סטאט לפוקימון של היריב.
    אתה גם יכול מתקפות ש"משנות את הכללים", כמו Trick Room שגורמת לאיטיים לתקוף ראשונים, ל5 תורות. או Rain Dance שיוצר גשם. וכו' וכו' וכו'

כרגע ראיתי שטורטרה יכול ללמוד Wood Hammer בעזרת Heart Scale אצל מחזיר המתקפות. זו מתקפה מעולה, תלמד אותו.

סאלמנס:
    Dragon Claw
    Fly
    Brick Break (נגד החולשה שלו לקרח, ואם אני לא טועה גם לאבן)
    והאחרון לא חושב שכדאי EQ.. תן מתקפה לבחירתך.

השאר מחר אני אעזור לך.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    בנוסף להכל שים לב תמיד גם לכמה סוגים שיש לך, כפל סוגים לא כל כך קריטי אם יש לך רק 2 סוגים זהים, אבל בשישיית הדרקונים שלך למשל היית מפסיד לאנשים בלי מאמץ

בנוגע לטורטורה אתה יכול להרבות אותו עם פוקימון מקבוצת הרבייה שלו שאותו הפוקימון יהיה זכר וטורטרה נקבה, ושלזכר יהיה את המתקפה Seed Bomb כך שתקבל ביצה של טרטוויג עם Seed Bomb
    או שעדיף לך להשתמש בHeart Scale ולהחזיר את המתקפה Wood Hammer, מתקפת עשב מאוד חזקה עם הרבה PP יחסית והיא מתקפה פיזית

בקשר לסלאמנס עדיף קודם להסתכל על סטאבים (מתקפות זהות לסוג שלו, מה שיותר יעיל וחזק)
    Fly - תעופה+שימושי במשחק
    Dragon Claw - מתקפת דרקון חזקה מכיוון וסלאמנס תוקף פיזי
    יש לך מתקפת לחימה Brick Break שימושית נגד קרח+סלע, ויש לך מתקפה פחות מומלצת שזה Rock Slide (מכיוון ואתה שם לטורטרה Stone Edge) שהיא שימושית נגד קרח, אבל במקום סלע היא שימושית נגד מעופף וחרק שזה לא כל כך עוזר ואין למתקפה הרבה דיוק
    מתקפה אחרונה אני לא כל כך יודע מה להמליץ לך, יש לך הרבה מתקפות פיזיות אבל אתה יכול לשים מתקפה שתחזק או תחליש כמו Scary Face או שתוכל ללמד את סלאמנס Hawn Claws שיעלה התקפה ודיוק

כמובן שזה בקטנה, אתה לא צריך למשל בדוגמא של אמפוליון להיות רק התקפי, תחשוב על כל הצדדים, וכדי להרחיב אתה צריך להביא את הEV של כולם, כדי לבחור לך טבע הכי מתאים לאמפוליון, סט פיזי\מיוחד לפי מה שאתה צריך, וחפץ אם אתה מחפש
    כמובן שגם יכולת זה מאוד חשוב לכל פוקימון

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

8. משתמש מנוסה
    כן רק שאני לא אוהב להשתמש במתקפות שמשנות סטטוסים רק בכאלה שמורידות חיים

9. משתמש מנוסה
    אם אתה רוצה WI-FI אתה צריך לא מה שאתה אוהב אלא מה שטוב וחזק יותר, כשתשחק בסטורי אתה יכול ללכת עם 6 טפיג רמה 100 עם Ember ולעבור תמשחק

עריכה: וכמו שאמרתי לך, אם תרוצה את שאר הסטים אתה צריך להביא פרטים על האחרים, בחפצים אני לא ממש מכיר

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    להישתמש במתקפות שרק פוגעות זאת הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות...

אה ועוד משהו בחיים לא משתמשים בשישייה שהשתמשת בה למשחק במשחק כן.. מתקפות זה הכל משום שהמחשב פשוט עלוב בbw יש לו סטים נוראיים ואין צורך לחשוב יותר מדי חוץ על מה מנצח מה...

טורטורה- אין לו הרבה שימוש בדור 5 מה גם יש לו חולשה כפולה לקרח ויש לו מתקפה נובית רצח Frenzy Plant אני פשוט צוחק בפנים של מי שמשתמש בה...

אינפרנייפ אם אתה משתמש בו ככה... במקום Flamethrower תשים U-turn בשביל לצאת מהזירה זה ממש שימושי ובמקום Over Heat תשים Fire Blast כי ניתן להישתמש בזה יותר פעמים.. רק חבל שהטבע והev שלו הרוסים... תרבה מחדש עם טבע Naive ותאמן למקסימום התקפה ומהירות (fire Blast זה מיוחד אך חזק במיוחד לכן זה מתאזן)

אמפוליאון- זה הסט הכי נובי שראיתי עליו מעולם...

נוביאוור - תעיף סתם פוקימון מעפן

סלמאנס תשים במקום Fly-
    Outrage ושים לו Choice Scarf אבל בגלל שהev שלו הרוס תצטרך להרבות אותו גם הוא Naive

פרוסטלאס חחח לא הוא פוקימון מהיר אבל חלש הוא טוב לתפקידים שאתה לא יודע לתפעל..

סליחה מראש שקראתי לך נוב אבל זה מה שיקראו לך בוויפי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. משתמש מנוסה
    הבנתי ואני אעשה מה שאמרתם אבל אני רק רוצה להגיד שאני משחק גם בסטורי וגם בוייפיי רק ואך ורק כדי להנות ואין לי בעיה להפסיד פעם אחרי פעם... ואילן לפי מה שהבנתי ממה שאמרת השישיה שלי לא טובה ואולי גם כדאי להחליף אותה, אני צודק? אם כן, למי להחליף?

12. The eternal hunters
    הבנתי ואני אעשה מה שאמרתם אבל אני רק רוצה להגיד שאני משחק גם בסטורי וגם בוייפיי רק ואך ורק כדי להנות ואין לי בעיה להפסיד פעם אחרי פעם... ואילן לפי מה שהבנתי ממה שאמרת השישיה שלי לא טובה ואולי גם כדאי להחליף אותה, אני צודק? אם כן, למי להחליף?
    להחליף הכל... מה שבסטורי לא מתאים לויפי אני בסטורי גם לא משתמש בשישיות ויפי...

אם תשתמש בשישייה כזאת לא רק שתפסיד אלא יצחקו עליך

וגם שישיית הויפי המתוכננת זה רק מונו דרגונים לרוב עושים מונו 3:3 ככה שהסינרגיה נשארת

הנה דוגמא לשישייה האחרונה שבניתי והיא מוצלחת : (איזה 30 קרבות ככה וניצחתי באחוז מכובד מהן (בסמוגון))

Infernape (M) @ Expert Belt
    Trait: Blaze
    EVs: 4 HP / 216 Atk / 36 SAtk / 252 Spd
    Naive Nature (+Spd, -SDef)
    - Vacuum Wave
    - U-turn
    - Close Combat
    - Fire Blast

Haxorus (F) @ Choice Band
    Trait: Mold Breaker
    EVs: 4 HP / 252 Atk / 252 Spd
    Jolly Nature (+Spd, -SAtk)
    - Outrage
    - Dual Chop
    - Earthquake
    - Brick Break

Forretress (M) @ Leftovers
    Trait: Sturdy
    EVs: 252 HP / 4 Def / 252 SDef
    Calm Nature (+SDef, -Atk)
    - Volt Switch
    - Rapid Spin
    - Spikes
    - Stealth Rock

Slowbro (M) @ Leftovers
    Trait: Regenerator
    EVs: 252 HP / 252 Def
    Modest Nature (+SAtk, -Atk)
    - Calm Mind
    - Slack Off
    - Scald
    - Psychic

Chansey (F) @ Eviolite
    Trait: Natural Cure
    EVs: 252 HP / 252 Def / 4 SDef
    Bold Nature (+Def, -Atk)
    - Seismic Toss
    - Thunder Wave
    - Heal Bell
    - Softboiled

Rotom-W @ Choice Scarf
    Trait: Levitate
    EVs: 252 SAtk / 4 SDef / 252 Spd
    Modest Nature (+SAtk, -Atk)
    - Trick
    - Volt Switch
    - Hydro Pump
    - Hidden Power [Ice]

אני לא מצפה ממך שתעתיק אותה אלא שתלמד איך בערך נראית שישיית ויפי תקינה שיכולה לנצח בOU של היום את שלך למשל אני יכול לחסום כל היום עם צ'אנסי וסלוברו.

13. משתמש מנוסה
    או-קיי הבנתי אז בוויפיי צריך לגוון ולהוסיף איטמס אבל לא כדאי לפתח את צ'אנסי או שהשארת אותה צ'אנסי בגלל האיטם שלה? ולא עדיף להחליף לרוטום צורה?
    נערך לאחרונה על ידי Nightwing, 03-30-2012 בשעה 11:25 AM סיבה: לא ראיתי מה רשמת למטה

14. The eternal hunters
    או-קיי הבנתי אז בוויפיי צריך לגוון ולהוסיף איטמס אבל לא כדאי לפתח את צ'אנסי או שהשארת אותה צ'אנסי בגלל האיטם שלה? ולא עדיף להחליף לרוטום צורה?
    בויפי לכולם צריך חפצים
    את צ'אנסי לא פיתחתי זה מPO אז לא אימנתי אותם.. אבל לצ'אנסי יש הגנות גבוהות מבליסי עם EVIOLITE
    בעיקרון חייב לגוון
    רוטום זה רוטום-W כלומר רוטום מים/חשמל (וכן יש לי כפל סוגים WHO CARES)
    האסטרטגייה בשישייה הזאת נקראת VOLT TURN הבסיס שלה זה רוטום ואינפרנייפ

15. משתמש מנוסה
    הבנתי וכדאי לקחת שישיות וויפיי מסמוגון?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •