quilavaxd
אתה פותח את הדלת ופוגש באיש עם חלוק ארוך עם כיס ליד המוטן.
"שלום ילדי, אתה מאמן מתחיל? אם כן איזה התחלתי תרצה? אני דרך אגב פרופסור אוק" הוא אומר לך בחיוך.
מה תעשה?
*תשקיע בתגובות בבקשה
Z.J.H
אתה מתקרב אל טריקו אבל הוא בורח ממך אל העץ הקרוב.
"טריק! טריק!" הוא אומר, חותך ענף קטן ושם אותו בפה.
"היי! רוצה קרב?!" אתה שומע מאחורייך ואז אתה רואה ילד עם סקווירטל.
,
מה תעשה?
*אתה צריך קודם לבדוק בפוקדקס כדאי לדעת באמת מה המתקפות של טריקו
ואני לא זוכר את כול השמות של הפרופסורים
quilavaxd
"חכה שנייה ילדי" אומר לך הפרופסור ואז הוא מושיט את ידו אל הפוכדור האמצעי, לוקח אותו ומביא לך אותו.
"פה נמצא סינדקוויל שיעזור לך במסע..." אומר הפרופסור ואז מושיט לך 5 פוכדורים עם פוקדקס.
"תהנה במסע!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה, ורואה את השמש עדיין קורנת.
אתה לוקח את הפוכדור של סינדקוויל, פותח אותו ויוצא ממנו עכבר עם להבה בגב.
מה תעשה?
*תצוטט תגובות!
אני מתקרב לסינדקוויל ואומר לו "שלום חמודי, שמי אנדי ואני המאמן החדש שלך,
quilavaxd
"חכה שנייה ילדי" אומר לך הפרופסור ואז הוא מושיט את ידו אל הפוכדור האמצעי, לוקח אותו ומביא לך אותו.
"פה נמצא סינדקוויל שיעזור לך במסע..." אומר הפרופסור ואז מושיט לך 5 פוכדורים עם פוקדקס.
"תהנה במסע!" אומר לך הפרופסור ואתה יוצא החוצה מהמעבדה, ורואה את השמש עדיין קורנת.
אתה לוקח את הפוכדור של סינדקוויל, פותח אותו ויוצא ממנו עכבר עם להבה בגב.
מה תעשה?
*תצוטט תגובות!
איך אתה מעדף ללכת ברגל או שאכניס אותך לפוקדור שלך?"
באותו זמן אני מוציא את הפוקדקס ובודק לאן כדי ללכת עכשיו
Z.J.H
"אוקיי, כך ליתר ביטחון את המספר שלי כדי שאם תרצה להילחם נגדי תדע איפה אני" הוא אומר, מוציא נייר ומעיף לך אותו.
"היה נעים להכיר אותך" הוא אומר וממשיך.
אתה מסתכל על הכרטיס ורואה את הפרטים:
שם: דני דין
מספר פלאפון: 752-8472194
מה תעשה כדי להפוך את טריקו לחברותי?
quilavaxd
אתה מתקרב אל סינדקוויל ומתיידד איתו ואז אתה שואל אותו אם הוא רוצה ללכת ברגל הוא להיות בפוכדור.
"סינדי!" הוא אומר, הולך לרגלך ומחבק אותם. אתה מבין שהוא רוצה ללכת ברגל.
לאחר מכן אתה בודק בפוקדקס לאן ללכת ורואה שאתה צריך ללכת צפונה לדרך 1.
אתה הולך בדרכך ורואה חיה הדומה לארנב עם זנב גדול, ינשוף על העץ הקרוב אליך וחיפושית.
,
,
מה תעשה?
שם משתמש:מאסטר ליאון. שם במשחק:מרקוס סאסוקו. תיאור:שיער שחור ג'קט כחול חולצה כתומה וג'ינס .
גיל: 16 רקע:כשמרקוס היה ילד בן 3 אבא שלו חקר את הפוקימונים האגדיים הללו ובמיוחד את הפוקימון האגדי של המים ולכן הם עברו למחוז המים וכשמרקוס היה בן 10 וחצי אבא שלו יצא יחד עם עוד כמה מדענים לחקור אותם במשך שנתיים שלמות מרקוס חי לבד עם אמו כשקיבל מכתב שבו כתוב:"אנו מצטערים להודיע שדוקטור קאיטו סאסוקה מת במשלחת יחד עם חבריו חוץ מאחד" מרקוס נשבע שהוא ימצא את הפוקימון האגדי של המים בשביל אביו. ו3 שנים אחרי הופיע בטלוויזיה אדם מסתורי עם שער טורקיז חלוק לבן חולצה כחולה ומשקפיים ששמו הוא דוקטור קורון שנשא נאום:"לפני 3 שנים יצאתי יחד עם עוד חבורה של אנשים אל מחוז המים לרוע המזל הם מתו כולם חוץ ממני ובדיוק כשגיליתי את התגלית החדשה שלי כמה חבל" הוא אמר בערמומיות ומרקוס התחיל להבין מה קרה באותו לילה רק אחרי עוד 3 שנים הוא סוף סוף סיים.
פוקימון התחלתי:אושוואט. מחוז: מחוז המים. תגים: לא לגעת( כסף:לא לגעת. שותף:כן. אם כן אז הפוקימון שלו:סקווירטל. ציוד:מרפא רעל מרפא שיתוק מרפא חיים ו6 פוקדורים פוכדור מהיר פוקדור כבד אוכל ושתייה לכל המשחק פוקידע שק שינה וכסף. בערות/בקשות:פליז תרשום אותי גם אם זה קצת מאוחר יותר מהשאר.
"זה אני מרקוס, באתי לקחת את הצ'ימצ'אר שלי." אומר לקול המוזר שענה לי.אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
NYO HO HO BITCH
תיקנתי-
שם משתמש:ttrrtte
שם במשחק:טל
תיאור:שיער בלונדיני גלי ארוך פזור, עיינים כחולות, שמלת פסים כחול-לבן ארוכה, נעלי בובה (סירה) אפרות וורד אדום נעוץ בצד ימין של השיער.
רקע:מאז ומעולם חלמה טל על שלושת הפוקימונים האגדיים אשר יצרו את המחוזות, יום אחד בזמן שטיילה בחצר ביתה שמעה טל רעש מוזר, היא יצאה לרחוב וראתה איש גדול לבוש חולצה שחורה קרוע, כל מה שטל הספיקה לשמע לפני שהלך משם היה ''....עם אתפוס את כל השלושה אצור מחוז משלי ואוכל להשתלט על העולם...'' וכך טל מיד הבינה שמדובר בשלושת האגדיים אשר יצרו את שלושת המחוזת, והיא החליטה לעצור את אותו איש מסתורי ביום בוא תפגוש אותו.
ביום בוא קיבלה טל את המכתב, היא הבינה, שזאת הזדמנות של פעם בחיים הזדמנות להגשים את חלומה ולכן היא מיד נענתה למכתב בחיוב ושמחה על כך, כינה את דבריה ויצאה למסע.
פוקימון התחלתי:צ'יקוריטה
מחוז:עשב
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
שותף:כן
אם כן
הפוקימון שלו: פיצ'ו
ציוד:פוקדורים, פוקידע,אוכל לאנשים ופוקימונים, שק שינה, אוהל קן וכסף
בערות/בקשות:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
רשומה.
תשקיעי בתגובות.
Madara Uchiha
טאפיג מוציא עשן מהאפו ואז פותח את פיו, אתה רואה שיוצא ממנו גוש גדול של אש שפוגע בקאטרפי הקטן.
"טאפ! טאפ!" קורא טאפיג ואז הוא רץ לעבר קאטרפי, מצליף בו עם זנבו ומעיף את קאטרפי אל העץ הקרוב.
העץ נשבר ואתה רואה שקאטרפי מעולף ומדמם למוות.
מה תעשה?
Z.J.H
אתה מוציא קצת אוכל מהכיס שלך וטריקו רואה זאת, יורד מהעץ, רץ לעבר ידך וטורף את כול האוכל.
"נהנת טריקו?" אתה שואל אותו והוא מהנהן שכן, "שנמשיך?" אתה מוסיף ואתה רואה שהוא מהנהן שוב פעם כן.
אתה ממשיך עם טריקו ופוגש את הילד שביקש מימך קרב נלחם נגד חמוס בעזרת סקווירטל.
"סקווירטל אקדח מים!" קורא הילד ואז סקווירטל משגר מפיו זרם מים חזק שפוגע בחמוס ומחסל אותו.
"כל הכבוד סקווירטל!" קורא הילד בשמחה ואז הוא ממשיך עם סקווירטל שלו בדרך.
מה תעשה?
Soul Taker
"מרקוס בוא תיכנס" אתה שומע ואז אתה מתחיל לפתוח את הדלת של המעבדה.
אתה רואה פתאום איש זקן עם חלוק לבן וכיס ליד המוטן.
לאחר מכן אתה רואה לידו שלושה פוכדורים בצבע אדום ולבן ליד הפרופסור ותועה אם זה הפוכדורים של התחלתיים.
"אני פרופסור אוק ואני צריך לתת לך את התחלתי... אז מרקוס אתה רצית את צ'ימצ'אר אז כך את הפוכדור שלו" הוא אומר, לוקח את הפוכדור האמצעי ומביא לך אותו, "כאן נמצא צ'ימצ'אר זכר והוא יעזור לך במסע"
אתה מודה על הפוכדור והולך אל כיוון הדלת המעבדה ואז הוא תופס אותך, "שכחתי, קח 5 פוכדורים ופוקדקס" הוא אומר ומגיש לך.
לאחר מכן אתה יוצא מהמעבדה, פותח את הפוכדור ורואה צ'ימצ'אר קטן וחזק מחייך אליך.
מה תעשה?
quilavaxd
אתה מתקרב אל שלושת הפוקימונים ובודק אותם בפוקדקס.
את הארנב אתה מגלה שקוראים לו סנטרנט, לינשוף הוט-הוט ולחרק לדייבה.
לאחר מכן אתה שואל את סינדקוויל אם הוא רוצה קרב והוא מהנהן שכן ומצביע אל לדייבה החרק.
מה תעשה?
*אתה צריך לבדוק בעזרת הפוקדקס את המתקפות של סינדקוויל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)