טופס:
שם:
מראה+לבוש:
רקע:
הערות:
מתחילים מיום לפני שקיבלנו את האלפאטריקסים,סבבה?
אגב-שכחתי לומר- כל האורות באלפאטריקסים הם בצבע כחול בהיר,כולל הלייזר.
טופס:
שם:
מראה+לבוש:
רקע:
הערות:
מתחילים מיום לפני שקיבלנו את האלפאטריקסים,סבבה?
אגב-שכחתי לומר- כל האורות באלפאטריקסים הם בצבע כחול בהיר,כולל הלייזר.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 12-24-2011 בשעה 12:23 AM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שם:מג לו
אופי: עצבני, כאשר הוא עצבני הוא ציני, מצחיק, לא רציני
מראה+לבוש: צלקת במותן מניתוח אפנדיציט, גבוה אך לא יותר מדי, רזה אך לא יותר מדי, שיער חום, כיניים תכולות. תמיד לובש ג'ינס, חולצת טישרט תכולה ועליה ז'קט ג'ינס
רקע: י"ב (אין לי כוח בכלל)
הערות:אולי נעשה שאנחנו מוצאים אומיניטריקס, מתישהו יוצר האומניטריקס שאני לא זוכר את שמו נותן לנו אולטמטריקס(או איך שלא קוראים לזה, אני צופה בזה בערוץ הילדים) ואז אנחנו מקבלים אלפאמטריקס?
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
שם: ג'ק פרייס (מכונה "גאלאקטיק ג'ק")
אופי: חכם,קשוח, אתלטי,ציני
מראה+לבוש: שיער שחור,עיניים ירוקות,גבוה,שזוף,שרירי, לובש מכנסי ג'ינס שחורות,חולצת טריקו כחולה כהה עם פסים של נמר בצדדים, ומשקפי טייסים שחורות. הדוגמה של החולצה הכחולה מופיעה בחלק גדול מהחייזרים שג'ק הופך אליהם.
רקע: י"ב
הערות: לא,זה כאילו אנחנו מקבלים ישר את האלפאטריקסים במקרה (במקור הם נשלחו לשרברבים) ולובשים אותם, ואנחנו מקבלים אותם כשבן כבר בן 17. אגב, עוד שני דברים לגבי האלפאטריקסים- אנחנו מקבלים אותם עם כל החייזרים+אין הגבלת זמן, וגם הם מכילים את הdna של כל חייזר בצביר הגלקסיות שלנו-זה אומר בערך 9,000,000,000,140 דגימות Dna.
התחלה-
זה היה היום השמיני של חופשת הקיץ. אני וחברי הטוב מג החלטנו לצאת למחנה שנינו ולעשות מחנה. הגענו למקום מוקדם,הקמנו אוהל, והדלקנו את המדורה. אחרי שעה כבר צלינו נקניקיות על האש,ותפוחי האדמה התבשלו במדורה.לקחתי את הנקניקייה שלי מהאש."לחיים." אמרתי בחיוך עקום. מג חייך אליי בחזרה ולקח גם לעצמו אחת. לפתע, שתי מטאורים עצומים נראו חולפים מעלינו."וואו!" אמרתי לעצמי ביראה. סימנתי למג,והוא הנהן. רצנו בעקבות המטאורים. לפתע,נשמע פיצוץ אדיר, ואנו השתטחנו על הרצפה. קמנו,וראינו מולנו מכתש עצום ובו היו שני גושי מתכת.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 12-24-2011 בשעה 01:25 AM
"קדימה ג'ק בוא ניקח אותם ונבדוק מה הם" אמרתי לג'ק. ג'ק לא הקשיב לי ומיד הרים את הגושים "זה נראה כמו שעון, אני עונד אותו" ג'ק אמר לי. "ג'ק לא! צריך להראות את זה למישהו, זה יכול להיות מסוכן!" המשכתי לנסות לשכנע את ג'ק לא לענוד את ה'שעון' בחשש. "אל תדאג" ג'ק אמר וענד את השעון "זה ממש מגניב, אתה חייב לענוד את השני!" הוא אמר לי. השתכנעתי. ענדתי את השעון. פתאום שני הגושים התרחבו ויצאה מהם הולוגרמה של יצור קטן, אפור וזקן (אזימו) שאמר "שלום לכם מקס ובן טניסון, אחרי מאמצים יצרתי את ה'אלפאמטריקס', שידרוג משופר של האומניטריקס והאולטמטריקס (או איך שלא קוראים לזה), אתה, בן טניסון כבר יודע איך להשתמש במכשיר הזה. הצלחת להשתמש בו בהצלחה בהרבה מקרים מיוחדים אך כפי שאתה יודע האומניטריקס המקורי היה מיועד למקס טניסון, לכן, בעת יצירת האלפאמטריקס החלטתי ליצור שניים, אחד לך בן טניסון ואחד לך, מקס טניסון. אזימו סוף." סיים היצור ששמו הוא כנראה 'אזימו'
STM= system to manage
לא אזימו,אזמות' XD
~~~
"אה,אזמות'?" אמרתי בחיוך קל."למה אתה צריך את מקס ובן טניסון? ומי זה מקס טניסון?" שאלתי אותו."לעזאזל." הוא אמר בזעף. "מי אתם? איך הגיעו לידכם האלפאטריקסים?" האו שאל בכעס."הממ...הם פחות או יורת התרסקו לידנו." אמר מג."אוקיי,אז אין אפשרות להוריד אותם,והאלפא טריקסים תקועים אצל זוג ילדים שלא מבינים שום דבר בעסקי הגלקסיה! או בחייזרים!" אמר אזמות'."אוקיי,נסביר לכם קצת- השעונים האלה כוללים DNA של יותר מתשעה מיליארד גזעים חייזריים. ב לחיצה על העיגול שבאמצע, תוכלו להפוך לכל אחד מהם. יש גם כמה תוספות קטנות, כמו להב לייזר,שיפור החייזרים, ועוד כמה. אני משתגר לכוכב שלכם ומביא איתי את בן טניסון כדי שיסביר לכם." אמר אזמות',וההודעה התנתקה."וואו,מגניב." אמרתי ביראה. לחצתי על העיגול שבשעון. לפתע,העיגול יצא והופיעה הולוגרמה של יצרו בכחול בהיר זוהר."אוקיי,הנה זה בא!" אמרתי,ולחצתי על השעון...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=50RB-pegf04&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
"סוואמפייר!" צעקתי בקול.הקול שלי היה שונה מהרגיל."זה אדיר! תנסה גם אתה." אמרתי למג.
אין לי מושג בשמות האמריקאים, אני רק יודע את השמות של ספיידרמנקי בגלל משחק פלייסטיישן ופורארמס בגללך. אז אני אכתוב את השמות העכבריים, אני אערוך אחרי שתתקן אותי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני קצת מפחד" אמרתי בקול חששני. "נו, אל תהיה כבד כמו כמו אפריקאי" ג'ק אמר בקול ציני במקצת "בסדר" אמרתי בקול חששני ולחצתי על ה'אלפאמטריקס', הופיעה הולוגרמה מוזרה, לחצתי עליה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=A4wKZRyz1LY[/YOUTUBE]
"פורארמס!" צעקתי בקול עבה יותר משלי, הסתכלתי על עצמי ונחרדתי, הייתי יצור אדום עם לבוש מוזר וארבע יידים! "אימאל'ה! אני יצור אדום עם ארבע רגליים!" צעקתי בפחד "תירגע, זה הרבה יותר טוב מלהיות שילוב של צמח ואדם עם ראש להבה" אמר ג'ק ברוגע "אני מניח שאתה צודק" אמרתי ונאנחתי "אני תמיד צודק" ג'ק אמר וקרץ לי. "מה נעשה עכשיו?" שאלתי את ג'ק בתמיהה
STM= system to manage
"ננסה לראות מה הם יכולים לעשות." אמרתי בחיוך. הרמתי את ידי,ובכוח רצוני בלבד נדלק כדור של אש. יריתי אותו על עץ קרוב,והוא נשרף לאפר. הנפתי את ידי וענף עצום בצבע ירוק יצא מהאדמה."זה מגניב." אמרתי בחיוך.מג לקח סלע גדול,והרים אותו מעל ראשו בזרוע אחת." זה גדול." הוא אמר בחיוך."אוקיי,בוא נהפוך חזרה לבני אנוש." אמרתי.,ולחצתי על השעון וגם מג לחץ. נראה אור בהיר-כחלחל וחזק ושנינו נהפכנו חזרה לאנושיים."היי! אתם!" אמר לנו קול. הסתובבנו,הידיים עדיין מוכנות על האלפאטריקסים, וראינו את אזמות',והפעם המציאות. לידו עמדו בת ג'ינג'ית, בן גבוה עם שיער שחור עד הכתפיים, וגם- בן טניסון בכבודו ובעצמו.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 12-24-2011 בשעה 04:56 PM
"וואו! אתה בן 10 האגדי ואתם?" אמרתי בהתלהבות ושאלתי את השניים שהיו ליד בן "אנחנו קווין וגוון" אמר הנער עם השער השחור בכעס "ומה הכוחות שלכם?" ג'ק שאל אותם "אני לא רואה עליכם אומיטריקסים, אולטמטריקסים או אלפאמטריקסים". "אני יכול לספוג חומרים אל עצמי!" אמר קווין בכעס
"ולי יש כוחות קסם" גוון אמרה בנימה רגועה יותר "איזה גרוע זה" מילמלתי לעצמי. "מה אמרת?!!!" קווין התחיל לזעום. "תעזבו את זה עכשיו!" אמרה גוון והפרידה בינינו בעזרת כוחות הקסם שלה שהתבררו כיעילים במיוחד. "עכשיו צריך להתמקד במטרה, ללמד אתכם להשתמש באלפאמטריקסים" אמר בן ברצינות רבה
STM= system to manage
"אתה לא חושב שקודם כדאי שתכירו אותנו?" שאלתי בחיוך קל."זה קל,טמבל אחד וטמבל שני." אמר קווין בלעג."חבר,כרגע סידרת לעצמך שיחה צפופה עם swampfire!" אמרתי בחיוך."לא,הוא אל התכוון." אמרה גוון בקול רגוע יותר."אוקיי שיהיה. אני ג'ק." אמרתי."ואני מג." אמר מג."אוקיי,שיהיה.עכשיו,כדאי שנלמד אתכם איך להתמש בהם. אני רואה שכבר גיליתם איך הופכים לחייזרים,מעולה. אבל לאלפאטריקס יש עוד פונקציות- אתה יכול להפוך אותם לצורת אולטימאט, שזה גם אני יכול. אבל אתם יכולים להפוך אותם גם לצורת אלפא,וצורת אלפא אולטימאט. אתם פשוט צריכים ללחוץ על השעון כשאתם רוצים לעשות זאת." אמר בן. "אוקיי,בוא ננסה." אמרנו ואני ומג,ולחצנו על השעונים.נראה אור כחול חזק,ונהפכנו לחייזרים."ג'טריי!" צעקנו שנינו.
~~~
אגב,אם אתה צריך-הוספתי בחתימה שלי מילון של החייזרים של בן 10 מעברית לאנגלית.
מעולה, רק שיש חייזרים שאפילו את השמות שלהם בעברית אני לא מבין אצלך
~~~~~~~~~
"טוב אז איך אמרת הופכים ל'צורת אולטימאט'?" שאלתי את בן "פשוט תלחץ על השעון" הוא ענה "בסדר" אני וג'ק אמרנו ביחד ולחצנו על השעון "אולטימאט ג'טריי!" אני וג'ק צעקנו יחד "מגניב!" צעקתי
~~~~~~~~~~~
מצטער שקיצרתי בתגובה פשוט אני לא יודע איך נראה אולטמאט ג'טריי וצורות האלפא והאולטימאט אלפא לא קיימות. אולי נבקש מאשף בצמ"ח כמו אלון ליצור לנו כאלה?
אולי תוריד סקייפ כדי שנוכל לתקשר בקלות
STM= system to manage
אם יש כאלה שאתה לא מכיר-פשוט תחפש באינטרנט ben 10- ואת השם של החייזר באנגלית.
ויש לי פייס כבר..
~~~~
"זה אדיר." אמרתי ביראה. הסתכלתי על מג- הוא היה בצבע כחול כהה. כמו לג'טריי,היו לו כנפיים,אבל של צורת האולטימאט היו גם ענקיות, ובעלות קוצים חדים בקצה התחתון. החלקים הצהובים שלו היו גדולים יותר,כולל הקרניים שהיו על פניו."זה ממש מגניב!" אמר מג,ועף לאוויר. הוא היה מהיר מאוד,אבל אני הייתי מהיר בדיוק כמוהו.
~~~
אגב,אף אחד לא יודע איך אולטימאט ג'טריי נראה כי הוא עוד לא יצא ^^ אז מה שיש פה-המצאה+שמועות.
מבחינתי בסדר. אבל נצטרך למצוא להסביר לך את הרעיון הכללי של העלילה, וגם למצאו לך רעיון לדמות.מותר להצטרף לשרשור?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)