Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. Surgeon of Death
    שם:מקס דארק
    אופי:שחצן,מרדן,ציני חכם ונחמד
    מראה+לבוש:עינים כחולות שיער קוצים חום צבע עור רגיל כובע שחור וחולצה שחורה עם פסים צהובים בצדו גולגולת במרכז מכנסים שחורים עם גולגלות בצד ופס צהוב במרכז
    רקע:י"ב
    כוח:ג'נרטור רקס,אם אסור אז הכוח של קווין
    הערות:

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    אם יש כאלה שאתה לא מכיר-פשוט תחפש באינטרנט ben 10- ואת השם של החייזר באנגלית.

ויש לי פייס כבר..

~~~~

"זה אדיר." אמרתי ביראה. הסתכלתי על מג- הוא היה בצבע כחול כהה. כמו לג'טריי,היו לו כנפיים,אבל של צורת האולטימאט היו גם ענקיות, ובעלות קוצים חדים בקצה התחתון. החלקים הצהובים שלו היו גדולים יותר,כולל הקרניים שהיו על פניו."זה ממש מגניב!" אמר מג,ועף לאוויר. הוא היה מהיר מאוד,אבל אני הייתי מהיר בדיוק כמוהו.

~~~

אגב,אף אחד לא יודע איך אולטימאט ג'טריי נראה כי הוא עוד לא יצא ^^ אז מה שיש פה-המצאה+שמועות.

"אי-זה מ-גניב!" צעקתי ועשיתי תרגילים כמו שמיניות באווויר. לעומתי ג'ק רק עף נשאר באוויר ללא כל נוע, לפתע הוא ירה לייזר רחב, כחול שיצא לו מהעיינים, ידיים וזנב. "וואו!" אני וג'ק צעקנו כמעט בו-זמנית "צ'יפס, אתה חייב לי קולה!" צעק עליי ג'ק וצחק. "חבר'ה, זה לא הזמן לשטויות, אתם צריכים ללמוד לשלוט בצורות האולטימאט, רק אז תוכלו להפוך לצורות אלפא ואז אוליטמאט אלפא" אמרה גוון ברצינות
    "למה כל כך חשוב שנלמד את זה?" שאלתי וגלגלתי עינים ,זה... זה בגלל ש... זה בגלל שההיברידים חוזרים בסדר?!" אמרה גוון ברצינות והמצח שלה התחיל להתקמט "למה שהם יחזרו? הם הרי הפכו ל'בני תערובת'" שאל אותה ג'ק "זה בגלל שהם בגדו במנהיג שלהם, הם השתלטו על הכוכב של אזמות' והפכו את כל התושבים להיברידים בשביל להשתמש במוחות שלהם כדי לבנות איזה נשק או משהו שיחזיר אותם להיות 'טהורים'" ענה בן

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    "אי-זה מ-גניב!" צעקתי ועשיתי תרגילים כמו שמיניות באווויר. לעומתי ג'ק רק עף נשאר באוויר ללא כל נוע, לפתע הוא ירה לייזר רחב, כחול שיצא לו מהעיינים, ידיים וזנב. "וואו!" אני וג'ק צעקנו כמעט בו-זמנית "צ'יפס, אתה חייב לי קולה!" צעק עליי ג'ק וצחק. "חבר'ה, זה לא הזמן לשטויות, אתם צריכים ללמוד לשלוט בצורות האולטימאט, רק אז תוכלו להפוך לצורות אלפא ואז אוליטמאט אלפא" אמרה גוון ברצינות
    "למה כל כך חשוב שנלמד את זה?" שאלתי וגלגלתי עינים ,זה... זה בגלל ש... זה בגלל שההיברידים חוזרים בסדר?!" אמרה גוון ברצינות והמצח שלה התחיל להתקמט "למה שהם יחזרו? הם הרי הפכו ל'בני תערובת'" שאל אותה ג'ק "זה בגלל שהם בגדו במנהיג שלהם, הם השתלטו על הכוכב של אזמות' והפכו את כל התושבים להיברידים בשביל להשתמש במוחות שלהם כדי לבנות איזה נשק או משהו שיחזיר אותם להיות 'טהורים'" ענה בן
    "תמיד אמרתי שהם חבורת טמבלים.." אמרתי לעצמי,ומג צחקק."בכל מקרה,מישהו לימד אותך טניסון? אנחנו יכולים ללמוד לשלוט בצורות האלו בעצמנו!" אמרתי,ולחצתי על השעון."אל תנסה להפוך לצורת אלפא!" צעקה לי גוון,אבל ממילא לא הקשבתי-רציתי לנסות עוד צורות חייזריות.נראה הבזק כחול חזק...
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TSr3pEhUrDc&feature=related[/YOUTUBE]
    !" צרחתי בחוזקה. "זאת צורה אדירה!" אמרתי לעצמי,והרמתי איזה עץ שהיה בסביבה."Humungousaur
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "תמיד אמרתי שהם חבורת טמבלים.." אמרתי לעצמי,ומג צחקק."בכל מקרה,מישהו לימד אותך טניסון? אנחנו יכולים ללמוד לשלוט בצורות האלו בעצמנו!" אמרתי,ולחצתי על השעון."אל תנסה להפוך לצורת אלפא!" צעקה לי גוון,אבל ממילא לא הקשבתי-רציתי לנסות עוד צורות חייזריות.נראה הבזק כחול חזק...
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TSr3pEhUrDc&feature=related[/YOUTUBE]
    !" צרחתי בחוזקה. "זאת צורה אדירה!" אמרתי לעצמי,והרמתי איזה עץ שהיה בסביבה."Humungousaur
    אז יונתן בפנים?
    ~~~~~~~~
    "מדהים!" צעקתי לג'ק "אבל עכשיו תורי" הוספתי ולחצתי על האלפאטריקס. היה אור כחול בוהק ו....

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ieRNM9yH4RQ[/YOUTUBE]

"goop!" צעקתי בקול צפצפני, הייתי מן חללית ששלטה בגוש ירוק שהיה למטה. הובלתי את הגוש הירוק אל העץ שג'ק החזיק והעץ מיד הפך לעיסה ירוקה וחמצתית שהתפרקה בידיים של ג'ק "מצטער" אמרתי לג'ק והסמקתי

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Z.J.H צפה בהודעה
    אז יונתן בפנים?
    ~~~~~~~~
    "מדהים!" צעקתי לג'ק "אבל עכשיו תורי" הוספתי ולחצתי על האלפאטריקס. היה אור כחול בוהק ו....

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ieRNM9yH4RQ[/YOUTUBE]

"goop!" צעקתי בקול צפצפני, הייתי מן חללית ששלטה בגוש ירוק שהיה למטה. הובלתי את הגוש הירוק אל העץ שג'ק החזיק והעץ מיד הפך לעיסה ירוקה וחמצתית שהתפרקה בידיים של ג'ק "מצטער" אמרתי לג'ק והסמקתי
    גופ אל יכול להסמיק XD

~~~

"לא נורא." אמרתי לו בחיוך."אולי תפסיקו להתנהג כמו מפגרים?!" צרחה עלינו גוון טניסון.אני ומג הסתובבנו אליה."אוקיי,עוד פעם אחת,ויש לכולכם עסק עם גאלאקטיק ג'ק." אמרתי באיום.לפתע,קוון,קווין,ובן צחקו."גאלאקטיק ג'ק? ברצינות? כמה מגוחך אתה יכול להיות?" צחק בן."אוקיי,לי נמאס!" אמרתי,ונהפכתי לחייזר אחד.נראה אור כחול בוהק חזק,ואז השינוי הסתיים."spinbomb!" צעקתי בחוזקה. הייתי מעין חייזר בצבע חום בהיר,עם עיניים כחולות בוהקות וקוצים חדים על הגב. היה לי בחלק מהגוף מעין שריון חזה בצבע אפור מלוכלך."זה חייזר מגניב!" אמרתי בקול עמוק. בכוח רצוני הטענתי מעין כדור מתפוצץ כחול בוהק."רוצים שאני אשגר את זה עליכם?" שאלתי באיום.

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    גופ אל יכול להסמיק XD

~~~

"לא נורא." אמרתי לו בחיוך."אולי תפסיקו להתנהג כמו מפגרים?!" צרחה עלינו גוון טניסון.אני ומג הסתובבנו אליה."אוקיי,עוד פעם אחת,ויש לכולכם עסק עם גאלאקטיק ג'ק." אמרתי באיום.לפתע,קוון,קווין,ובן צחקו."גאלאקטיק ג'ק? ברצינות? כמה מגוחך אתה יכול להיות?" צחק בן."אוקיי,לי נמאס!" אמרתי,ונהפכתי לחייזר אחד.נראה אור כחול בוהק חזק,ואז השינוי הסתיים."spinbomb!" צעקתי בחוזקה. הייתי מעין חייזר בצבע חום בהיר,עם עיניים כחולות בוהקות וקוצים חדים על הגב. היה לי בחלק מהגוף מעין שריון חזה בצבע אפור מלוכלך."זה חייזר מגניב!" אמרתי בקול עמוק. בכוח רצוני הטענתי מעין כדור מתפוצץ כחול בוהק."רוצים שאני אשגר את זה עליכם?" שאלתי באיום.
    מי זה? אתה המצאת אותו? תן לי לנחש, הוא אחד מ-8,000,000,000+ חייזרים שלנו יש ולבן אין?
    ~~~~~~~~~
    "אין בעיה" אמר בן, הוא לחץ על האולטימטריקס שלו והיה אור ירוק ובוהק.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=xF7tqeYSuT4[/YOUTUBE]

"way big!!" הוא צעק בקול חזק, לקח את כדור האנרגיה של ג'ק ופיזר אותו לחלקיקים.
    "בסדר, אני מודה, אתה מפחיד" ג'ק אמר לבן בפחד "יופי, אתם צריכים להבין שאתם צריכים עזרה" אמר בן "אנחנו לא יכולים להיות אתכם כל הזמן, אבל.." אמר קווין והפסיק לפתע "אבל מה?" שאלתי אותו "יש לי מישהו שיעזור לכם, קוראים לו מקס דארק והוא אוסמות'י מלא, אני אקרא לו" קווין אמר ודיבר אל התג שרברבים שלו. לאחר כמה דקות הגיע בחור בן 17 למראה ואמר "שלום, אני מקס"
    ~~~~~~~~~~~~
    כן, זה יונתן, יונתן אתה רשאי להגיב

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. Surgeon of Death
    "מה זה אוסמות'י?" שאל מג בתמיהה "אני אדגים לך,אמר מקס ונגע בבן,מקס החל להיות גבוה מאוד,עשירית מוויביג ובערך בגודל יומוזאור "כל דבר או אדם שאני נוגע בו,אני מקבל עשירית מכוחו" אמר מקס,"מגניב" אמר מג,תוך כדי שהוא מתגמש והופך לחומר חלקלק על האדמה "הוא יעזור לכם בקרבות נגד ההיברידים בינתים,משום שאתם לא מנוסים לא ידוע איזה שטויות תעשו" אמר קווין "הי מה זה האור הזה בשמים?" שאל ג'ק והאור המוזר התקרב לאט לאט "אלו ההיברידים!" צעקה גוון ואמרה במהרה "קווין,אני ומקס נטפל בהם,ובן,תקרא לסבא במקס בתג השרברים,אסור לנו שבעלי האלפאמטריקס שהם התקווה האחרונה לניצחון נגד ההיברידים יפגעו!" ג'ק מג ובן התחילו לרוץ במהרה אל סבא מקס

8. משתמש מנוסה
    אין כינוי;1267818]"מה זה אוסמות'י?" שאל מג בתמיהה "אני אדגים לך,אמר מקס ונגע בבן,מקס החל להיות גבוה מאוד,עשירית מוויביג ובערך בגודל יומוזאור "כל דבר או אדם שאני נוגע בו,אני מקבל עשירית מכוחו" אמר מקס,"מגניב" אמר מג,תוך כדי שהוא מתגמש והופך לחומר חלקלק על האדמה "הוא יעזור לכם בקרבות נגד ההיברידים בינתים,משום שאתם לא מנוסים לא ידוע איזה שטויות תעשו" אמר קווין "הי מה זה האור הזה בשמים?" שאל ג'ק והאור המוזר התקרב לאט לאט "אלו ההיברידים!" צעקה גוון ואמרה במהרה "קווין,אני ומקס נטפל בהם,ובן,תקרא לסבא במקס בתג השרברים,אסור לנו שבעלי האלפאמטריקס שהם התקווה האחרונה לניצחון נגד ההיברידים יפגעו!" ג'ק מג ובן התחילו לרוץ במהרה אל סבא מקס[/quote]

"מג,אין מצב שאנחנו מפסידים את הקרב הזה!" צעקתי למג. הוא הנהן בראשו. שנינו לחצנו על השעונים-וההולוגרמות התחילו להופיע."אוקיי,קדימה!" צעקתי,ולחצתי על השעון בחוזקה.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=X3SyGxtfykw&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

"ראת'!" צעקתי בחוזקה. התחלתי לרוץ לעבר בן קווין ומקס שנלחמו בהיברידים. ישר הלכתי לעבר היבריד אחד,וקפצתי על ראשו.נתתי לו אגרוף חזק בפרצוף,והוא התמוטט."תן לי להגיד לך משהו,היבריד!לא מתעסקים עם גאלאקטיק ג'ק!" צעקתי.

~~~

יונתן-אל תגיב,זה תורו של מג.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 01-01-2012 בשעה 12:41 AM

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •