Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אני כל הזמן שומע שהבעייה אצלך היא התיאורים, קרוב, אבל לא. תיאורים יש לך, רקע, זה מה שחסר.
    אתה כל הזמן יוצא מנקודת הנחה שאנחנו כבר רואים את כל הרקע לסיפור כמו שאתה מדמיין אותו, אנחנו לא קוראי מחשבות.
    נסה לקרוא את הסיפור שלך כאילו אתה לא יודע כלום על הסיפור חוץ ממה שקראת, תראה בעצמך שלא כל כך ברור מה קורא שם. זאת הבעייה המרכזית שלך.
    מספר דוגמאות:
    "אני לא מאמין, אתה בטח אפילו לא יודע מה תפקיד השומר, טוב, אז אני אסביר לך: השומרים, הם אנשים עם כישורים מיוחדים ובדרך כלל בעלי חותם,
    הבעייה היא שגם אנחנו לא יודעים מה הם השומרים, ואני בטוח שבמצב נורמאלי, לא אנחנו ולא ג'ייק היינו מבינים הכל, בגלל שלא מוסבר מה זה "חותם". דרך אגב, אתה צריך לשים נקודה אחרי קטע כזה.

המכשירים האלה נקראים לוכדים ויש להם כמה שימושים: קודם כל פתיחת שערים, דבר שני יצירת קשר, גם שינוי ולכידה,
    גם כאן צריך נקודה. אבל חוץ מזה, כמו בקודם, אנחנו (ומין הסתם גם ג'ייק) לא יודעים מה המשמעות של "פתיחת שערים", "יצירת קשר" או "שינוי ולכידה".

היצורים האלה נקראים שינוטוים כל אחד מהם יכול להשתנות לצורות הרבה יותר חזקות, כשהם מובסים הם הופכות לביצים ולכל אחד מהם יש יכולת משלו, צפה ולמד!!".
    מאוד מובן עכשיו מה הם היצורים. ברור שאם תצביע לי על יצור ותשאל אותי מה זה, ואני אגיד לך שהיצורים האלו נקראים "חיות" זה לא היה אומר לך הרבה.

והטעות הכי גדולה שלך תהיה להסביר עכשיו בתגובות מה כל דבר כזה אומר, כי לא הבאתי את הבעייה, הבאתי דוגמאות לבעייה. הבעייה היא בצורת הכתיבה שלך ואם לא תשים לב לזה, הטעות פשוט תחזור על עצמה.
    ואני חוזר על איך לתקן את זה, תנסה לקרוא את הסיפור כאילו אתה לא מכיר לגביו כלום ואז תבין מה לשפר אותו כי תבין מה אנחנו לא מבינים.
    ותבטיח לי שתתקן, אם לא תתיחס לתגובה הזאת אלא רק תכתוב "תודה" אני אבין שביזבזתי את זמני לריק וגם כולם יבינו שאומנם הסיפור שלך כתוב טוב, אבל עם פגמים כאלו קשה לו להתקיים.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    תיקנתי
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    תיקנתי
    זה טוב מאוד שתיקנת את החלק הספציפי הזה, מובן שיש עוד מקומות עם הבעייה הזאת ואם היית מתקן אותם הייתי נרגע לגמרי, אבל אני לא מצפה ממך להשקעה גדולה כל כך. פשוט אני לא אהיה רגוע עד שלא תיישם את ההערות האלו גם בפרקים להבא.
    עוד דוגמא רק כדי שתבין, בפרק הראשון אמרת שהיונה התקרבה אל עבר נערה שנסתה להוציא מכשיר מכיסה. איפה הייתה הנערה עד עכשיו? מאיפה היא הגיע? היא הייתה קיימת בתמונת הרקע שבראש שלך, אבל מבחינתי היא צצה הרגע מהאוויר (גם אף אחד לא התייחס אליה קודם) וזה לא הגיוני ומשאיר לנו הרבה לתהות: היא מתחבאת? היא טובה? היא לחוצה? רגועה? וכדו'. אולי זאת התוצאה שרצית, לי קשה להאמין לזה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    בספוילר יש ספוילר אמיתי
    Spoiler ספוילר

והנה הפרק החדש
    Spoiler ספוילר

יצא יפה אה?
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-17-2012 בשעה 09:12 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. משתמש מנוסה
    מצטער על הדאבל אבל הנה פרק חדש

השומר האחרון

בפרק הקודם ג'ייק ביחד עם טארון, טריו, טויה השינוטו של קאיטו וקאיטו ניצח את סוריקו עם המראה שלו

פרק 5-סופה קטנה גדולה

איפשהו בגזע עץ ישן

"מה נעשה איתו לכל הרוחות, הוא רק תינוק אבל כשיגיע הזמן לחיבור הוא לא יחזיק מעמד" אמר בייאוש יצור שנראה כמו היפופוטם חום בעל כתמים בצבע חול מכוסה בפרחים ורודים ופרחים אדומים בעלי אבקנים כתומים עם הילה זהובה מעל לראשו הוא הפנה את מבטו אל זרע חום שזהר בירוק וממנו יצא תוף בונגו חום וגדול עם אף ענק ירוק כל גופו היה מכוסה בעלים התוף המוזר פתח את פיו באכזבה אחרי שנאנח הוסיף:" יש לי רעיון נשלח אותו לכדור הארץ ונחכה עד שהמיועד ימצא אותו" מיד 3 שורות של יצורים מוזרים הנהנו הם הרימו את ידיהם שזהרו בירוק מתוך הרצפה עלה יצה ירוקה עם כתים לבנים וכחולים מיד אחרי שיצא מהרצפה הוא שוגר לכיוון שער שנפתח הוא התרסק על כדור הארץ.

"אממ... אממ... יאם!!!" אמר גייק כשראה שילדה מכיתתו הכינה עוגת סוכריות בראוניז ועוגיות גם טארון רצה ולכן היה קשה להחביא אותו בסוף הוא יצא במילים מטורפות:"יאמוהולנהי!!" כולם הסתכלו על 'יק והוא הסביר:"אממ... זאת בובת הדיבור מהבטן שלי תראו וואו יאמולוהני!" אחרי זה הילדה נתנה לו מהעוגה ואמרה:"הנה אני מירה מי אתה?" ג'ייק ענה בהתאבות ספק ממירה ספק מהעוגה רצה להשיב אבל צלצל הפעמון.

אחרי הבית ספר בערב

מירה נתקלה בביצה(מההתחלה) היא הסתירה אותה מתחת לחולצתה אם ישאלו היא תאמר שאכלה יותר מדי עוגה רק שלמחרת הביצה בקעה ויצא ממנה ארנב בצבע עור קצת כהה בעל אוזניים ארוכות עם כתמים ירוקים ומטפחת ירוקה -טורקיז עיניים שחורות קטנות הוא בעל עור כמו קרניים גדולות בחלק מגופו כנפי פרפר קטנים ששוכבות על גבו גם נוצה של יונה הייתה על הקרן הגדולה ביותר מבין 3 הקרניים שעל ראשו ירה נתנה לו בקבוק חלב בזמן שהוא שתה היא ראתה שהיה בביצה גם לוכד ירוק וורוד רק שנפתח בבית הספר שער נוסף יצא ממנו חרק אדום עם גלימה אדומה בעל צבתות חדות כתער 4 כנפי חרק ראש עם 3 קרניים עיניים כתומות ומבנה חטוב היה לו קולר אבל עם האות "n" הוא טען קרן אנרגיה כתומה בצבתותיו מיד אחר כך החרק הפך לבחור חטוב בעל שיער זהוב מתולתל חולצה תכלת מכנסיים כחולים גלימה אדומה וג'קט כחול היה לו גם עיניים ירוקות כל הבנות בבית הספר התאהבו בו ג'ייק כל כך כעס אבל הוא ראה את הצורה האמיתית שלו גם מירה בצלצול ג'ייק רץ להילחם בו עם טארון רק שהוא לא ידע שמירה צופה בו אחרי שהיא ראתה מה הלוכד עושה וטארון הפך לטארון אלוף היא שאלה את ג'ייק:"מה היצורים האלה? מה המכשירים האלה?" ג'ייק השיב:"טוב אז לפני המון שנים היו לוחמים חזקים שנלחמו כדי לשמור על משהו חשוב מאוד שאני לא יודע הם שלטו ביצורים בעלי נשמות טהורות הם שמרו עליהם במכשיר מיוחד שהשתדרג עם השנים טוב, אז אני אסביר לך עוד: לשומרים יש כישורים מיוחדים ובדרך כלל בעלי חותם זאת אומרת עם סימן מיוחד שעוזר להם לשלוט בכוחותיהם, המכשירים האלה נקראים לוכדים ויש להם כמה שימושים: קודם כל פתיחת שערים לכן תוכל לעבור ממקום למקום, דבר שני יצירת קשר עם אחרים, גם שינוי צורה למישהו או משהו אחר ולכידה של יצורים חדשים, היצורים האלה נקראים שינוטוים הם עשוים מאנרגיה עם נשמות טהורות כל אחד מהם יכול להשתנות לצורות הרבה יותר חזקות, כשהם מובסים הם הופכות לביצים ולכל אחד מהם יש יכולת משלו " ג'ייק אמר וזרק את הארנב אל החרק פתאום הארנב יצר סופה מאוזניו שהסתובבו ואמר:" אני מארו השינוטו שלך ואת שומרת תסובבי את הכפתור האמצעי ותפתחי אותי" מירה סובבה את הכפתור ומארו הפך לארנב גדול עם אוזני כנף ענקיות וירוקות כהות כנפי הפרפר שלו הפכו לכנפי ציפור שנעו יחד עם כנפי חרק כמו סילון חזה ירוק ואפור שרירי עם שריטות שעליו שתי חגורות מכנסיים כחולות אגרופים מכניים אפורים הוא אמר:"אני מארו אלוף אז תראי אותי תוקף "מכניקל טאנדר קראשר" ידיו של מארו זהרו והתמלאו בברקים אז האגרופים הפכו לענקיים ומעכו את החרק שהפך לאנרגיה ונשאב ללוכד צהוב ואדום מארו וטארון הפכו בחזרה לטארון ומארו רגילים רק שנוצר שער נוסף ומתוכו קרן האנרגיה חזרה היא הפכה ל4 קרני אנרגיה שכוונו אל ליבם של ארבעת החברים.

]b]המשך יבוא...[/b]

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הפרק יפה אבל הכתב דלך לא ''נושם'' אין רווחים בין שורות לפסקאות וזה סתם מכאיב בעיינים תזכור-
    ירידת שורה אחרי נקודה
    רווח דל שתיים-שלוש שורות בין כל פסקה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    תודה מישהו רוצה מדריך דמויות

8. משתמש מנוסה
    השומר האחרון

בפרק הקודם מירה קיבלה שינוטו בשם מארו והצטרפה אל ג'ייק

השומר האחרון

פרק 6- הקשוחים והחלשים

"הם חושבים שהם יותר חזקים ממני הא? אני אראה להם צא דוברדוג!" אמר קאיטו ולחץ על כפתור שיצר קרן אור שנסרקה והפכה לכלב מפחיד עם קולר קוצני ועיניים אדומות על עוד כמה חלקי גוף שרץ מהר אל הבי"ס.

בבית ספר

"טוב אני מוכנה יש לי אוכל יש לי מים יש לי דברים בשביל בית לשנה תקרא לי מירה זונדבה בוקו מאניה!" אמרה מירה וג'ייק אמר:"בסדר מירה גזונטהייט זה רק טיול שנתי וטארון ואני ננצח אותו" אם לא היה מצלצל פעמון בית הספר הם היו מתווכחים למוות למי שמסתקרן הטיול הוא ליער אקורה.

בטיול שעה 11:21

"אם תסתכלו לימינכם תוכלו לראות את זן הפרחים הנדיר שקיים כאן יער אקורה הוא יער מלא בזנים מיוחדים הנה לפניכם סוג מוזר של כלב שליד זנבו יש עיניים אדומות!!" אמרה המורה בפחד שראתה כלב דוברמן שחור, חום ובעל עיניים אדומות על חלקים מגופו, עיניו האדומות (רק על ראשו ומצטער על שאין פירוט על איפה העיניים), הפכו לסגולות-שחורות-כחולות.

למרות מראהו המוזר היה משהו מפחיד יותר, טויה(הופיע בפרק לפני הפרק הקודם) שהפך לטויה על כן אותו ערפד מפחיד שמראהו ערפד עם גלימה, זוג כנפי עטלף, מסיכה של זאב עם עיינים אדומות אבל שרואים את פיו, ג'קט שחור, חולצה אפורה עם פסים סגולים, מגפיים עם טפרים, עור סגול, דוברדוג(הדוברמן הזה) הפך לכלב מוות ענק סגול ושחור עם 5 ראשים ו4 נוספים 2 על רגליו האחוריות ו2 על רגליו הקדמיות 9 זנבות שחורים בעלי כתמים סגולים ופסים ירוקים קטנים על רגליו היו טפרים מוכנים להינעץ קלר זהוב קוצני שרשראות זהובות על גפיו אזיקים זהובים קרועים ובלוים עם ציורים של עייניים אדומות

שניהם זהרו בסגול והשתלבו לכלב סגול על שתיים בגודל אדם בוגר, עיניים תכולות, כנפי מלאך זהובות וזוהרות מתוך גבו, לבוש עתיק, מסכה לבנה עם פסים אדומים, זנב כמו של עקרב שאמר בקול מצמרר:"אני אנוביס השילוב של דוברדוג אולטימו וטויה אלוף, התקפת שועל!!!!!!!!!!" וירה מכפות ידיו שהיו עטופות צמידים עתיקים מזהב הפכו להקרנה של שועל בוער ששוגר אל החבורה.

אני עובר לנקודת מבטו של ג'ייק

ראיתי את השועל מנסה לטרוף אותי ואמרתי לכל הכיתה ללכת רחוק משכתי את מירה מהקבוצה ובגלל שהיא חדשה בזה לא נשארה איתי אבל אז היא אמרה רעיון גאוני ואני אמרתי שנפתח את השינוטוים שלנו לאלופים.

ועכשו לנקודת המבט של מירה

ג'ייק לפת את ידי בחוזקה כשהלכתי וזה לא הוגן כי אני חדשה בזה פיתחתי את מארו, ניסינו לתקוף אבל לא פגענו באנוביס בכלל. פתאום עלה לי רעיון ואמרתי לג'ייק:"אולי גם אנחנו נשלב בין השינוטוים שלנו וכך עשינו אז מתוך האור שנוצר בשילוב הרגשנו פיצוץ ענק.

המשך יבוא...
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-21-2012 בשעה 06:30 PM

9. משתמש מנוסה
    עכשיו אני רואה שהגבת בתוך התגובה שהייתה לך.
    אני שוב אומר לך, הסיפור יפה אולי בתוך הראש שלך, לי הוא רק עושה כאב ראש כשאני מנסה לקרוא אותו.
    תנסה לראות מה הצורה שבה כתובים סיפורים של אנשים אחרים, הם שמים נקודה בסוף משפט. אתה לא שם נקודה.
    גם נדמה לי שאני מבין למה, מבחינתך הכל חלק מאותו רעיון, מין הסתם אתה מחלק את הפרקים לא לפי השתלשלות העניינים, אלא פשוט מתי שזה כבר נהיה ארוך מדי.

הכתיבה שלך לא השתפרה בכלל, לדוגמא, פתאום החלטת (בפרק הרביעי) שהם לכודים ברשת, לא כתבת את זה קודם, לכן אתה לא יכול להכניס את זה עכשיו.

האם יש מישהו שתוכל לתת לו לקרוא את פרקים לפני שאתה מפרסם אותם?
    גם אם לא, העצה שלי אליך היא שתנסה לקרוא את הפרק בקול אחרי שאתה כותב אותו, לפני שאתה מפרסם אותו. ואני מדגיש את הקטע של בקול, כי אם תקרא בלב זה לא יעזור לך בכלל, ברגע שתקרא את הפרק שלך בקול, אולי תבין למה הכתיבה שלך לא ברורה ואז סוף סוף הסיפור שלך יהיה מובן.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    טוב בסדר אני אתקן כשאמשיך אבל אני פשוט הייתי עייף

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    עייף זה לא תירוץ... אתה תמיד אומר שאתה עייף... אם אתה עייף אל תכתוב... ואם לא סיימת אז אל תפרסם... 'רק חמור מראה חצי עבודה'...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

12. משתמש מנוסה
    טוב אערוך מחר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    טוב אערוך מחר
    אלה התגובות שלך שמעצבנות אותי! אל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום!

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

14. משתמש מנוסה
    נכון זה מה שאני לא יכול לעשות היום

15. משתמש מנוסה
    אולי הפעם היית עייף, אבל לא כתבת את כל הפרקים שלך כשהיית עייף. כולם כתובים באותו סיגנון ברמה נמוכה, תשתדל לעשות את מה שהמלצתי לך לפני שאתה מפרסם פרק.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •