Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אתמול יצא פרק 67 בדיג'ימון קרוס ואיתו גם הטריילר לפרק 68,כמו בכול אנימה אחרת.
    אך פה הטריילר היה שונה,הינה קודם כול הטריילר:
    [YOUTUBE]aCOAksVyoxY[/YOUTUBE]
    כפי שאתם רואים, קודם כול, העלילה מתחילה כנראה בפרק הזה.יתר על כן, גם הידאקי(שהופיע לפרק אחד) חוזר,מוכר השעונים הזקן מתחיל לפעול וגם קיצ'י,נער הרכבות, שהופיע בפרק הזה(67).
    אבל משהו שמאוד הפתיע אותי בטריילר הזה הוא הופעתם של מטאל גריימון וזיק גריימון.
    כפי שאתם יודעים,זיק גריימון ומטאל גריימון הם לא אחרים מאשר השותפים של קיריה,מנהיג צוות בלו פלייר וחבר בצבא המאוחד של קרוס הארט, שכמובן לא שמענו ממנו מסוף סאגת הגנרלים.
    הסיכוי לחזרתו של קיריה תהיה מאוד מאוד גבוהה, אך יש סברה כי כשטאיקי ביצע את x7 סופריור,שניצח את דארקנס באגרמון, זיק גריימון "עבר בעלות" אל טאיקי מקיריה, כמו שכשטאיקי ביצע כמה פעמים את x5 הוא עשה זאת בלי עזרה של ננה, אשר היא השותפה של ספארומון.
    אך את כל זאת נדע רק ב8.1, תאריך היציאה של הפרק הבא(עקב השנה החדשה כול הפרקים שמשודרים ביום ראשון נדחו בשבוע).
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מגניב סוף סוף העלילה מתחילה לזרום לאחר 13 פרקים של שעמום.
    אני די בטוח ב100% שקיריה יופיע. הדיג'ימונים שלו הופיעו.חוץ מזה שאר גיבורי עונת דיג'ימון קרוס וררס הקודמת הופיעו חוץ ממנו .אז הו אמור להופיע.
    אתה לא מעודכן אה?
    בעקבות השנה החדשה רוב האנימות ישמודרת בימי ראשון ביניהם דיג'ימון קרוס וורס יוצאות להפסקה.
    אז נראה תפרק רק בעוד שבועיים ב8 לינואר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    מגניב סוף סוף העלילה מתחילה לזרום לאחר 13 פרקים של שעמום.
    אני די בטוח ב100% שקיריה יופיע. הדיג'ימונים שלו הופיעו.חוץ מזה שאר גיבורי עונת דיג'ימון קרוס וררס הקודמת הופיעו חוץ ממנו .אז הו אמור להופיע.
    אתה לא מעודכן אה?
    בעקבות השנה החדשה רוב האנימות ישמודרת בימי ראשון ביניהם דיג'ימון קרוס וורס יוצאות להפסקה.
    אז נראה תפרק רק בעוד שבועיים ב8 לינואר
    אני יודע שננה הופיעה(זה כל הגיבורים מהעונה הקודמת..) אבל אני אמרתי שזה יכול להיות כי לא ראו את קיריה.
    ואת הקטע עם יום ראשון לא ידעתי,חבל..
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •