Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: דק חדש|t.g

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    זה דק T.G. נחמד שבניתי,בעזרת הדק הזה הצלחתי לעשות די הרבה סיכרונים ואפילו מדי פעם גם אנקל סכרינו

במקור במקום טרגודיה היה לי סייקל אבל אחרי הקרב שלי נגד מור הוא הציע לי להחליף אותו בגלל שרוב הסיכויים שהוא יביא לי שליפה הורגת [שליפה שעלולה להביא לסופך אם אין לך קלפים נוספים שיכולים להציל את המצב] ואחרי חשיבה רבה והתבלטות בין גורז וטרגודיה החלטתי לקחת את טרגודיה בגלל היכולת שלו לשנות את הרמה שלו.
    בזכות טנגו אני יכול להביא בקלות מפלצות סכרינו טובות,בעזרת סנגן אני יכול להביא טאנר שיעזור לי [אם יש לי ראש ריינו אני מעביר את סייבר מג'ישן ומזמן סכרינו T.G. דרגה 5] בעזרת היכולת של דופל או דנידליאון אני יכול לקבל טוקנים בדרגה 1 שיכול לעזור לי להביא את פורמולה סכרינו בעזרת ספור או גלוב,אם יש לי 2 מפלצות סכרינו רוב הסיכויים שהם יהיו או בדרגה 5 או שאחת מהם היא סטארדרסט,אחרי זה אני מקבל אנקל סכרינו קטלני [עד כה לא הצלחתי לעשות דלתא אנקל סכרינו אבל הצלחתי לעשות דאבל טאנינג ואנקל סכרינו רגיל].
    בעזרת 2 הסטרייקים שלי אני יכול להביא רד נובה.

עד כה היו לי עם הדק הזה הרבה קרבות,הרוב היו ניצחונות אבל חלק היו גם כישלונות חרוצים.

מה דעתכם על הדק?
    לשנות משהו?

2. היכל התהילה
    אני לא רואה איך הקלף הראשון שמופיע שם מתחבר [לא זוכר את השם שלו], הוא קלף טוב אבל הוא לא ממש קשור...
    אין לי עוד הערות כי אני עסוק ולא התעמקתי כרגע

3. משתמש מנוסה
    קינג ביסט ברברוס?
    הוא קלף די טוב שאם יש לך 3 מפלצות לא מועילות במיוחד וליריב יש הרבה קלפים מעצבנים זה מושלם
    וגם זה קלף די נחמד לשימוש בדקים כאלה

4. משתמש מנוסה
    שם: שי
    אהבתי את החפיסה אבל לא אהבתי את דרקון קוסמי ואת דרקון שד אדום אני מציע לך להוריד אותם ושלים אחרים. אבל היתרשמתי מאוד מהחפיסה

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי LucarioGengar צפה בהודעה
    אהבתי את החפיסה אבל לא אהבתי את דרקון קוסמי ואת דרקון שד אדום אני מציע לך להוריד אותם ושלים אחרים. אבל היתרשמתי מאוד מהחפיסה
    מה לא טוב בהם בדיוק? הם מעולים...

אם אתה יכול להכניס XYZ במקום איזה סינכרו שבחיים לא זימנת (אתה משתמש בדק לא?) ככה תוכל לצאת ממצבים שבהם יש לך 2 מסנכרנים או 2 לא מסנכרנים מאותה רמה וזה תמיד טוב בכללי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ממש חפיסה טובה, אבל היית יכול לשים את גרוז ולשים את גגה מג'ישן שגם יכול לשנות את הרמה שלו.
    בכ"מ חפיסה טובה.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שמע אני לא יודע מה הנסיון שלך בדו-קרב,אבל רק מתוך התגובה שלך אני מבין שאתה די חדש בזה [בגלל שאתה אומר את השמות העבריים של הקלפים האלה] אבל אם אני מעיף את סטארדרסט או את ארצ'פילד אני מאבד גם את שוטינג סטאר ואת רד נובה ואלה קלפים שאני לא מאבד והיכולות שלהם ממש טובות,סטארדרסט יכול לנגד יכולות כמו של מירור פורס או דארק הול,ארצ'פילד יכול להשמיד את כול המפלצות במצב הגנה של היריב אם הוא תקף אחת מהן,זה ממש טוב במקרה של מפלצות שלא ניתן להשמיד בקרב כמו מרשמלון או ספיריט רייפר.

אילן האמת שהשתמשתי בכול סכרינו במקרה זה או אחר והוא גם עזר לי,למשל אלי במקרה של מפלצות בדרגה גבוהה עם התקפה גבוהה מאוד ולא מסוג אופל ממש מעולה,בלק רוז כדי לפוצץ הכול,ארם בשביל להוסיף עוד קצת כוח,כול קלף פה נבחר מתוך מחשבה.

עמית,גרוז באמת קלף טוב אבל גגה מג'ישן הופך לדרגה 8 אם אני לא טועה אין לי סכרינו בדרגה 9+ שיתאימו לו [טרישולה דורש 2 לא טאנריות,רד נובה דורש רק את ארצ'פילד וכו']

שאלה,לפי הדק הזה,זה אפשרי לזמן דלתא אנקל סכירנו?
    ואם לא אז מה להוסיף ולהוריד על מנת לזמן אותם?

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    שמע אני לא יודע מה הנסיון שלך בדו-קרב,אבל רק מתוך התגובה שלך אני מבין שאתה די חדש בזה [בגלל שאתה אומר את השמות העבריים של הקלפים האלה] אבל אם אני מעיף את סטארדרסט או את ארצ'פילד אני מאבד גם את שוטינג סטאר ואת רד נובה ואלה קלפים שאני לא מאבד והיכולות שלהם ממש טובות,סטארדרסט יכול לנגד יכולות כמו של מירור פורס או דארק הול,ארצ'פילד יכול להשמיד את כול המפלצות במצב הגנה של היריב אם הוא תקף אחת מהן,זה ממש טוב במקרה של מפלצות שלא ניתן להשמיד בקרב כמו מרשמלון או ספיריט רייפר.

אילן האמת שהשתמשתי בכול סכרינו במקרה זה או אחר והוא גם עזר לי,למשל אלי במקרה של מפלצות בדרגה גבוהה עם התקפה גבוהה מאוד ולא מסוג אופל ממש מעולה,בלק רוז כדי לפוצץ הכול,ארם בשביל להוסיף עוד קצת כוח,כול קלף פה נבחר מתוך מחשבה.

עמית,גרוז באמת קלף טוב אבל גגה מג'ישן הופך לדרגה 8 אם אני לא טועה אין לי סכרינו בדרגה 9+ שיתאימו לו [טרישולה דורש 2 לא טאנריות,רד נובה דורש רק את ארצ'פילד וכו']

שאלה,לפי הדק הזה,זה אפשרי לזמן דלתא אנקל סכירנו?
    ואם לא אז מה להוסיף ולהוריד על מנת לזמן אותם?
    הוא הופך למפלצת בין 1 ל-8.
    יומה בזקסל משתמש בזה הרבה כדי לעשות אקסיזים של 3 דרגה 1 או 2 בדרגה 5.
    אני חושב שהוא יהיה מאוד שימושי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    למישהו יש טיפים לגבי הדלתא אנקל?

10. משתמש מנוסה
    http://yugioh.wikia.com/wiki/Card_Tips:T.G._Halberd_Cannon הרבה דברים שיכולים לעזור לך אני רק יכול להגיד לך שהזימון שלו ממש לא שווה ואם יוצא לך לזמן synch 12 עדיף לך קורזר

11. משתמש מנוסה
    אני שם אותו רק כדי לשמור על ביסוס של T.g.
    אבל בגדול תגיד לי אם הדרך שלי טובה
    אני מזמן את פורמולה בעזרת גלוב או ספור ואחד מהטוקנים שאחת המפלצות שלי מביאה או לבל איטר [שיניתי את הדק לפני כמה דקות] ומביא את 2 סכירנו דרגה 5 או הנד ובריאוניק
    זה בסדר?

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    אני שם אותו רק כדי לשמור על ביסוס של T.g.
    אבל בגדול תגיד לי אם הדרך שלי טובה
    אני מזמן את פורמולה בעזרת גלוב או ספור ואחד מהטוקנים שאחת המפלצות שלי מביאה או לבל איטר [שיניתי את הדק לפני כמה דקות] ומביא את 2 סכירנו דרגה 5 או הנד ובריאוניק
    זה בסדר?
    כן נו דרך לגיטימת בכללי =]

13. משתמש מנוסה
    ועוד שאלה על וונדר מג'ישן
    כתוב שאני יכול לזמן איתה סכרינו בmp של היריב,אני יכול לזמן איתה גם ב-mp שלי?

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •