דוגמא לקטע מתוקן (התיקונים שעשיתי מודגשים)-
הלילה הוא חלם שהוא עומד על הר,הר מושלג וערפילי .אייס עמד על ההר והסתכל על הצד המזרחי של ההר. 'זה הכפר שלי,אודליה,וזה רכס הרי המוות,אבל מה זה הכפר בצד המערבי?' חשב אייס. אייס הסתובב לכיוון המערבי של ההר וראה כפר נוסף. לפתע,נשמע פיצוץ נשמע מכיוון הכפר אודליה, ועשן שחור,כמו של שרפה,הגיע מליבה של העיר. אייס רץ לכיוון הכפר שלו...
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שם הדמות:סייר
הערות:שילמד את אייס את הכישופים.
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-01-2012 בשעה 10:53 AM
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
פרק שלישי-לחש ברקים אסור:
ביער:
החץ של הקשתית נורה,כשהוא פגע באדמה הוא היה סנטימטרים ספורים ליד רגלו של אייס,זה כמובן משך את צומת ליבו,הוא הסתובב וראה אותה,ציידת לבושה ירוק,קשת עץ חומה עם מיתר מתכת כסוף,על גבה היה נרתיק החצים,עשרה חצים סך הכול,שערה הזהוב היה אסוף בקוקו מאחורי גבה,עיניה הירוקות בחנו את אייס בקפידה,אחרי שתיקת מוות היא אמרה:"אתה המכשף מהכפר המוזר הזה,אייס נכון?" אייס גיחך ואמר:"לא הבנתי,מי מוזר אני או הכפר?" הקשתית צחקה ואמרה:"אתה מצחיק מאוד,התכוונתי אליך,אומרים שאתה מוכשר מאוד אבל לא יודע להשתמש בלחש פשוט אחד",פניו הלבנות של אייס התחילו להפוך להיות אדומות,ספק סומק בגלל העלבון,ספק בגלל כעסו,השרביט של אייס התחיל לזהור הוא שלח מכת ברק שכמעט איידה את הקשתית.
ללא כישוריה המהירים והזריזים היא הייתה מתה בוודאות,היא הכינה עוד חץ להתקפה ואמרה:"מה לא בסדר איתך?!" אייס פשוט עמד שם,המום ממה שהשרביט שלו עשה.
צעדים מהירים נשמעו,היה זה המכשף שאייס פגש קודם,הוא נעצר ליד אייס ואמר:"אני ממליץ לך להתחיל לרוץ,שני האבירים האלה רודפים אחריי,הם אמרו שחיסלו כול מכשף שימצאו עד שיחסלו אותי" אייס התחיל לרוץ איתו,הקשתית רצה אחריו וקראה:"חכה! עוד לא סיימתי איתך!" היא ירתה לשמיים חץ,סימן ברור של קשתים שאומר 'אנחנו עוד ניפגש'.
בסופו של דבר אייס והקוסם השני הגיעו לקרחת יער ונחו,נשמעו צעדי מתכת כבדים,שני האבירים הגיעו לשם,האביר ששמו סטיב תפס את אייס והשני את המכשף השני.
המטה של אייס שוב זהר בצורה מסתורית וירה שוב ברק,הברק פגע בשריונו של סטיב ומוטט אותו,האביר השני שראה את זה עזב במהירות את המכשף שהחזיק וברח מהמקום,המכשף השני התקרב אל אייס ושאל אותו:"מה לעזאזל עשית!אתה יודע שלחש 'טדרון אלקטרה' הוא חלש אסור!" 'לחש אסור,אני?אני לא מסוגל להפיק מים מהשרביט הזה,אז לחש אסור ועוד כזה עוצמתי,בלחשי ארבעת האלמנטים אני לא שולט,אז אני אשלוט בלחש ברק,לא נראה לי' חשב אייס.
מחנה הקשתים:
הקשתית הירוקה נכנסה למחנה שלה,המפקדת שלה,שכולם כינו 'האנטר',בחורה בת 25,בעלת שיער שחור,עור שזוף מאוד,גבוהה מאוד ומרשימה מאוד,אך מתחת לחזות היפה הזו היא החביאה קשת ארוכה וחצים מספיק חדים ומספיק ארוכים בשביל לעבור בעץ אלון זקן.
הקשתית הירוקה השתחווה בפני 'האנטר' ואמרה:"זיהיתי את הקוסם הגבירה,הוא באמת משתמש בלחש אסור" "איזה?" שאלה 'האנטר' "טדרון אלקטרה" "תשלחי את המחסלים" אמרה 'האנטר' ונעלמה.
הסאגה החדשה תתחיל מפרק חמש.
בגלל שמשתמשים אמרו לי דברים בלי לתת דוגמא זה לא ממש עזר,אז כשאתם נותנים תגובות מתקנות,נא לתת דוגמא בבקשה
קול אבל קצר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
פרק רביעי-בית הדין:
אייס והמכשף השני,שהציג את עצמו בתור פנג,מהכפר אורליה ברחו מין האבירים שרדפו אחריהם,'הילד הזה עוד יהיה מכשף משמיד מעולה ביום מין הימים,אבל בינתיים אני צריך לנסות להפיל אותו' חשב פנג בערמומיות,הוא השתמש בלחש כובל והצליח להפיל את אייס ונעלם,אייס ניסה לקרוא לו,הוא לא הבין שפנג הפיל אותו בפח,שני האבירים הצליחו לתפוס את אייס ולהובילו לבית הדין.
בבית הדין:
בית הדין היה מורכב מארבעה מכשפים,אוראקל [מנבא עתידות] אחד,שני כוהנים ומכשף משמיד אחד.
אייס הובל בכוח על ידי שני האבירים שלכדו אותו,הם קשרו אותו בשרשרות ברזל ולקחו לו את השרביט,אחד האבירים אמר:"הלורדים,המכשף הזה השתמש בכשפיו על מנת להשתעשע בנו,כמו כן ראינו שהוא השתמש בלחש הברקים האסור 'טדרון אלקטרה'" האוראקל עצם את עיניו ואמר בקול מהורהר:"המכשף אייס ספייל השתמש בקסמיו למטרת אימונים בלבד,כמו כן הלחש 'טדרון אלקטרה' שבוצע ממטהו,הוא תוצאה של רגשות בוערים,מכשפים צעירים עוד לא מיומנים בשליטה על הלחשים שלהם וגם ברגשות שלהם" אחד הכוהנים הרכין את ראשו,נראה היה שנזכר במשהו,שותפו הסתכל עליו ואמר:"אין זאת לוותר בשביל כול מכשף מתחיל כבוד האוראקל,אנחנו חיים חמש מאות שנה וראינו מקרים הרבה פחות גרועים,אבל העונשים,אח איזה עונשים היו פעם" נראה שהכהן השני גם הוא נזכר במשהו,אייס הביט בו והוא לא נראה בן חמש מאות שנים,מקסימום חמישים.
המכשף המשמיד פתח את עיניו,עין אחת הייתה לבנה כולה והעין השנייה הייתה כחולה כמו אבן ספיר בוהקת בשמש,המכשף המשמיד אמר:"הלורדים,משחר האנושות בדרגוניקה היו לנו חוקים ברורים לגבי כול לחש וכול מעשה,כול עשרה עשורים,כול מאה שנה,היינו משנים את החוקה במידת הצורך,לפני תשעים שנה,הייתה הפגישה האחרונה שלנו ולחש 'טדרון אלקטרה' יצא מהחוק אבל..." הוא הדגיש את המילה אבל בצורה כזו שהדהדה בכול רחבי האולם אך המכשף המשמיד המשיך:"...הוספנו הערה בנוגע לזה 'אם המשתמש בלחש 'טדרון אלקטרה' לא עבר אימונים רשמיים באקדמית הקוסמים הוא אינו יודע לשלוט בלחשיו ולכן לא יקבל פסק דין מוות או עונש אכזרי אחר' בגלל שהמכשף אייס ספייל לא עבר את גיל הארבע עשרה הוא לא הגיע לאקדמיה,כמו כן רק מכשפים בגיל חמש עשרה מגיעים לשם,אבל בתנאים מיוחדים כמו גזר דין של בית הדין הם יכולים להגיע לשם,ולכן מהיום אייס ספייל יהיה באקדמית הלחשים למשך תקופה עד שיסיים את לימודיו,מרגע הגעתו לאקדמיה,אסור לו להשתמש בלחש אסור כלשהו,אלא בתנאי סכנת חיים".
זה היה הרגע הכי מדהים שאייס חווה בחייו,שני האבירים שיחררו את אייס בחוסר רצון והעבירו אליו את שרביטו,אייס ראה את הקוסם המשמיד מחייך אליו,הכוהנים נעלמו בפתאומיות והאוראקל הסתכל על אייס במבט מתעב.
'אני הולך לאקדמיית המכשפים,שמעתי סיפורים על המקום הזה,הגיע הזמן שאני אלך לאקדמיה!' חשב אייס בחיוך רחב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)