Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 56 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 833
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מרקוס- המלצה-תשתמש במתקפות מים זה סופר אפקטיבי על אבן

תומאס-הילדה מסתכלת עלייך ואומרת ''סיפור ארוך..
    בוא רק נגיד שלמדתי לא להתאמן על יד צוק'' היא אומרת ובכדי לשנות נושא היא אומרת ''אני לילך, ואתה?''

דרייק- אתה ממשיך להסתובב ביער ולפתע שומע קול שירה יפייפה, אתה מחפש את הפוקימון ורואה פוקימון ורדרד וחמוד, הוא היה עגול בעל תלתל על מצחו (אני לא מצליחה משום מה לשים תמונה, זה ג'גליפאף)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1267710]מרקוס- המלצה-תשתמש במתקפות מים זה סופר אפקטיבי על אבן

*תודה הבנתי מה הטעות

"אוושואט אקדח מים בשיא הכוח בזמן שאתה עוקב אחרי ג'יאודוד ויורה לכל מקום שג'יאודוד הולך עכשו!" אצעק בכוח.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ק-תיתן למ''ת ציון מ1-10
    חנות
    אימון
    נתתי לפני כמה תגובות
    ~~~~~~~~~~
    אני אלך אל האימון....

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. student of Gakuen Alice
    מרקוס-אוואשט משתמש באקדח מים לכל הכיוונים, האבנים סוטטות הצידה ומפספסות את אוואשט.
    אקדחי המים פוגעים רבות בג'אודוד ששוכב מעולף, ''חכה חכה'' אומר מנהיג המכון, הוא מחזיר את ג'אודוד ומוציא פוקימון אחר, לפניך עומדת ערמת סלעים ענקית עם בליטה בקצה, לפתע נפתחות עיינים באבן העליונה ביותר וגם פה, אתה מבין שערמת הסלעים הענקית היא בעצם פוקימון ''אוניקס, אחד מהחזקים שבפוקימוני האבן'' מצפצץ הפוקדע מבלי שנגעת בוא.

ג'ק-אתה הולך להתאמן, אתה נכנס יער שבדרך אח בכדי להתאמן ומחפש פוקימון להילחם מולו, אתה הולך ולפתע רואה טראפינץ' חצי מעולף, הטראפינץ' מגמגם משהו לא מובן בשפת הפוקימונים ומתעלף בזרועותייך, לפתע ילדה בת גילך בעלת שיער כצבע הים ועיינים אפורות כרוח הסערה, לבודה בשמלה קיצית צהובה פורצת בבהלה מן השיחים וצועקת ''טראפינץ, היכן אתה?!'', גם הילדה נראת פצוע קשה, ולפני שאתה מספיק הגיב היא מתעלפת גם כן.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1267710]תומאס-הילדה מסתכלת עלייך ואומרת ''סיפור ארוך..
    בוא רק נגיד שלמדתי לא להתאמן על יד צוק'' היא אומרת ובכדי לשנות נושא היא אומרת ''אני לילך, ואתה?''
    QUOTE]

"אני תומאס"
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-אתה הולך להתאמן, אתה נכנס יער שבדרך אח בכדי להתאמן ומחפש פוקימון להילחם מולו, אתה הולך ולפתע רואה טראפינץ' חצי מעולף, הטראפינץ' מגמגם משהו לא מובן בשפת הפוקימונים ומתעלף בזרועותייך, לפתע ילדה בת גילך בעלת שיער כצבע הים ועיינים אפורות כרוח הסערה, לבודה בשמלה קיצית צהובה פורצת בבהלה מן השיחים וצועקת ''טראפינץ, היכן אתה?!'', גם הילדה נראת פצוע קשה, ולפני שאתה מספיק הגיב היא מתעלפת גם כן.
    אפילו שזה שולי ואפילו שלא כתבת את זה בתגובה זה די משגע אותי, אמרים בו ולא בוא
    ~~~~~~~~~
    אני אנח את טראפינץ' על הרצפה ואשאל את הנערה "מי את? מה קרה לך? מי עשה את זה?".
    אתקשר עם הפלאפון שלי אל מרכז הפוקימונים ואבקש להזמין אמבולנס

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1267837]מרקוס-אוואשט משתמש באקדח מים לכל הכיוונים, האבנים סוטטות הצידה ומפספסות את אוואשט.
    אקדחי המים פוגעים רבות בג'אודוד ששוכב מעולף, ''חכה חכה'' אומר מנהיג המכון, הוא מחזיר את ג'אודוד ומוציא פוקימון אחר, לפניך עומדת ערמת סלעים ענקית עם בליטה בקצה, לפתע נפתחות עיינים באבן העליונה ביותר וגם פה, אתה מבין שערמת הסלעים הענקית היא בעצם פוקימון ''אוניקס, אחד מהחזקים שבפוקימוני האבן'' מצפצץ הפוקדע מבלי שנגעת בוא.

"אוושואט חושב שתוכל להתמודד עם האמאלה הזה אם לא אני אוציא את מאנצ'לאקס" אומר בפחד ואהיה מוכן להוציא מאנצ'לאקס.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק- אתה ממשיך להסתובב ביער ולפתע שומע קול שירה יפייפה, אתה מחפש את הפוקימון ורואה פוקימון ורדרד וחמוד, הוא היה עגול בעל תלתל על מצחו (אני לא מצליחה משום מה לשים תמונה, זה ג'גליפאף)
    אני עוזב את הג'יגליפף לנפשו וממשיך לחפש חבר חדש לצוות.

~~~~~~~~~~~~~~
    שאלה - איפה יש פוקימוני קרח?

9. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי- לפני שמינון מספיק בכלל לנסות ולהתחמק נוחתות עליו עשרות אבנים, הן בהתחלה נערמות במרובע סביבו אך אט אט נערמות עוד ועוג עד שיוצרות פירמידה ובתוכה מינון ''עכשיו!'' אומר מנהיג המכון ואוניקס מפיל כלפי פנים את קבר האבן, מינון בפנים מעולף, ''נשאר לך פוקימון אחד מי זה יהי'' אומר מנהיג המכון בזלזול, יש לך או את פלאסל או את סינדקוויל במי תבחר?
    אני מוצי את בלייז ואומר לו "תשתמש בגחלת חזקה ועיסתית בזמן גילגול"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. student of Gakuen Alice
    סורי דלא הגבתי עד עכשיו..יותר מידי מבחנים..חח

מרקוס-שאני לא אשכח-אתה כבר תקבל את ביצת עמ' 10

אוואשט מהנהן לסימן שהוא יכול ומתכונן בעמדת תקיפה, האוניקס מסתכל על אוואשט במבט קטלני אשר מפחיד את אוואשט עד אימים ו.... הוא מטיל את מימיו על הזירה, ''חה חה חה למבט מפחיד תמיד יש השפעה כזו'' קורא מנהיג המכון בצחוק גדול, אוואשט נראה משותק מפחד ו...ממשיך להטיל את מימיו....

תומאס-
    ''נעים להכיר אותך'' לילך אומרת, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת לך שהכל בסדר איתם, לאחר מכן היא פונה אל לילך ואומרת ''הפוניטה שלך בסדר גמור, אך נראה לי שבאגון זקוק לעוד מנוחה, פעם הבאה אל תתאמני על יד צוק כשיש לך באגון'', את הסוף האחות ג'וי ממלמלת, ''אני מצטערת האחות ג'וי, הייתי צריכה לנחש שהוא ינסה לעוף, אבל את העובדה שהוא ידחף את פוניטה במחשבה שהוא יכול לעוף... לא היה צפוי'' אומרת לילך בחצי חיוך, ''זה בסדר'' משיבה האחות וחוזרת לחדר הטיפולים לטלפל בפוקימוניה של לילך.
    ''איזה פוקימונים יש לך?'' שואלת לילך בכדי שוב להעביר נושא בתקווה שלא תשים לב לשינוי המהיר

ג'ק-
    בוא בוא בוא בוא בוא בוא חח Xd Lol
    הנערה לא עונה, היא שוכבת דוממת על הרצפה, ''שלום, כאן מדברת האחות ג'וי ממרכז הפוקימונים איך אוכל לעזור?w' עונה האחות ג'וי מהצד השני של הטלפון, ''ביער מצאתי נערה וטראפינץ פצועים קשה שניהם מעולפים הביאו לכאן אמבולנס בבקשה'' אתה אומר לאחות ג'וי ''מיד'' אומרת האחות ג'וי ונשמעת דאגה בקולה.
    תוך דקות ספורות מגיע אמבולס לבן וגדול עם ציוק פוקדור לבן עליו, האחות ג'וי וכמה רופאים יוצאים מתוכו ושמים באלונקה את הנערה ואת טראפינץ, אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים באמהולנס ומחכה בחדר ההמתנה, ''היא התעוררה אך לא מדברת, היא מבוהלת חושב שתוכל לנסות?!'' שואלת האחות ג'וי המבוהלת אשר מגיחה מאחורייך

דריק-חשבתי שלעולם לא תבקש
    אתה ממשיך ללכת ביער ולא רואה שום פוקימון, ושום ציוץ, אתה מתחיל להשתעמם לאחר כמה שעות הליכה ומתיישב לנוח, אתה מרגיש שמישהו נועץ בך מבטים מאחורה, אתה מסתובב אך אינך רואה כלום ומניח שדמיינת, שוב יש לך את אותה ההרגשה, אך שוב אינך רואה כלום ואתה מתחיל להילחץ, בפעם השלישית אתה תופס את ה''פרחח'', אתה רואה פוקימון קטן צהוב בצורת משולש, ''סנור..סנור אט אט'' אומר הפוקימון (עדיין בעיה עם התמונות זה סנוראנט)

אנדי-בלייז יותא בגלגול תוך כדי גחלת חזקה, אתה חושב שהוא מצליח להשתמש בגלגול אש, אך בלייז עדיין אינו מצליח לשלוט באש, למזלך הש עפה לכיוונו של אוניקס ויחד עם הגלגול פוגעת בוא בחוזקה, אוניקס זועק בכאב אך לא נכנס, ''אוניקס קבר אבן'' אתה שומע את מנהיג המכון ואוניקס מתחיל לזרוק אבנים סביב בלייז כפי שהביס את פלאסל.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1267895]סורי דלא הגבתי עד עכשיו..יותר מידי מבחנים..חח

מרקוס-שאני לא אשכח-אתה כבר תקבל את ביצת עמ' 10

אוואשט מהנהן לסימן שהוא יכול ומתכונן בעמדת תקיפה, האוניקס מסתכל על אוואשט במבט קטלני אשר מפחיד את אוואשט עד אימים ו.... הוא מטיל את מימיו על הזירה, ''חה חה חה למבט מפחיד תמיד יש השפעה כזו'' קורא מנהיג המכון בצחוק גדול, אוואשט נראה משותק מפחד ו...ממשיך להטיל את מימיו....

"אוושואט תילחם הכי חזק שאתה יכול כי אם האוניקס ינסה להרוג אותך אני אדאג אישית שהוא ימות כשאוניקס ישתמש במבט מפחיד שוב אל תאמין למה שתראה תיאבק ותאמר לעצמך שזה רק חלום רע אוניקס חלש מכדי באמת לעשות לך משהו רציני אתה כמעט הפלת לקרשים פוקימון שיכול להשתנות לכל דבר!!!!" אצעק בתמיכה קשוחה.

12. student of Gakuen Alice
    מרקוס-שים את החתימה שלך בספויילר... היא ארוכה מידי
    אוואשט מאמץ את כל כוחו ויוצא באקדח מים אימתני אל עבר אוניקס, אוניקס המופתע נופל לאחור ומתעלף מן המכה וההלם, ''אני לא מאמיין...'' ממלמל מנהיג המכון לעצמו ומגיש לך את תג העיר, התג בצבע חום זוועתי וחסר צורהף מנהיג המכון מושיט לך בנוסף גם ביצה (כן, של עמ' 10) הביצה כחולה עם כתמים בצבע תכלת.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    מרקוס-שים את החתימה שלך בספויילר... היא ארוכה מידי
    אוואשט מאמץ את כל כוחו ויוצא באקדח מים אימתני אל עבר אוניקס, אוניקס המופתע נופל לאחור ומתעלף מן המכה וההלם, ''אני לא מאמיין...'' ממלמל מנהיג המכון לעצמו ומגיש לך את תג העיר, התג בצבע חום זוועתי וחסר צורהף מנהיג המכון מושיט לך בנוסף גם ביצה (כן, של עמ' 10) הביצה כחולה עם כתמים בצבע תכלת.
    "תודה אתה כבר לא נראה חזק מאוד עכשו מצטער על זה אבל הייתי חייב בכל מקרה עכשו מאיה תילחם בך" בנוסף אומר למאיה " אוניקס וג'יאודוד מותשים אבל יש לו עוד אני חושב" אומר בשקט.

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סורי דלא הגבתי עד עכשיו..יותר מידי מבחנים..חח
    דריק-חשבתי שלעולם לא תבקש
    אתה ממשיך ללכת ביער ולא רואה שום פוקימון, ושום ציוץ, אתה מתחיל להשתעמם לאחר כמה שעות הליכה ומתיישב לנוח, אתה מרגיש שמישהו נועץ בך מבטים מאחורה, אתה מסתובב אך אינך רואה כלום ומניח שדמיינת, שוב יש לך את אותה ההרגשה, אך שוב אינך רואה כלום ואתה מתחיל להילחץ, בפעם השלישית אתה תופס את ה''פרחח'', אתה רואה פוקימון קטן צהוב בצורת משולש, ''סנור..סנור אט אט'' אומר הפוקימון (עדיין בעיה עם התמונות זה סנוראנט)
    שיהיה בת!

'זה נראה כמו פוקימון טוב' אני אומר לעצמי "טוב, מה אתה אומר? רוצה להצטרף לצוות האלופים?" אני שואל אותו. "טוב, טורצ'יק, צאQ תשתמש בגחלת ארוכה ככל שתוכל ואז רוץ לתוחה עם דחיפה לעבר סנוראנט!" אני אומר לו. אני מוציא מן התיק פוקדור כהכנה לתפוס אותו.

15. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי-בלייז יותא בגלגול תוך כדי גחלת חזקה, אתה חושב שהוא מצליח להשתמש בגלגול אש, אך בלייז עדיין אינו מצליח לשלוט באש, למזלך הש עפה לכיוונו של אוניקס ויחד עם הגלגול פוגעת בוא בחוזקה, אוניקס זועק בכאב אך לא נכנס, ''אוניקס קבר אבן'' אתה שומע את מנהיג המכון ואוניקס מתחיל לזרוק אבנים סביב בלייז כפי שהביס את פלאסל.
    "בלייז, תתחמק ואז שוב גלגל להבה. תנסה להישצמש גם בדחיפה באותו הזמן" אצעק לבלייז ואחזיק אצבעות עד שהן ילבינו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 56 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •