Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 56 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 833
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מרקוס-אתה לוקח את הביצה, מנהיג המכון אומר שהפוקימונים שלו מותשים כך שתחזרו מחר לקרב הנוסף, אתם יוצאים ומאיה אומרת ''קודם כל קרב מעולה! היו רגעים שחשבתי שתפסיד אך לא, ניצחת! כל הכבוד ומה לדעתך יש בביצה?!

דרייק-נראה

אנדי-בלייז לא מצליח אך יוצר בלהביור, יחד עם הדחיפה אוניק מועד שוב, אתה רואה שהוא התעלף, ''אני לא מאמין...'' אומר לעצמו מנהיג המכון בהלם ומושיט לך תג בצבע אדמה חסר צורה ללוטין
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1268215]מרקוס-אתה לוקח את הביצה, מנהיג המכון אומר שהפוקימונים שלו מותשים כך שתחזרו מחר לקרב הנוסף, אתם יוצאים ומאיה אומרת ''קודם כל קרב מעולה! היו רגעים שחשבתי שתפסיד אך לא, ניצחת! כל הכבוד ומה לדעתך יש בביצה?!

"לא יודע אבל אני אתן את כל הנשמה לאמן את כל הפוקימונים שלי עמדתי להפסיד ולמות מולם אז אני צריך להתאמן וכדאי שגם את תתאמני" אומר ואלך אל היער להתאמן.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    אנדי-בלייז לא מצליח אך יוצר בלהביור, יחד עם הדחיפה אוניק מועד שוב, אתה רואה שהוא התעלף, ''אני לא מאמין...'' אומר לעצמו מנהיג המכון בהלם ומושיט לך תג בצבע אדמה חסר צורה ללוטין
    "יש, ניצחנו" אומר לבלייז ואצא מהמכון ואלך להחיות את הפוקימונים שלי ואז אלך לדרך 2
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-נראה
    "קרן קרח? המתקפה קטנה עליך טורצ'יק!" אני צועק לו בעידוד ואז מורה לו "תשתמש בגחלת, ותנסה להתעטף בה, ואז לרוץ בכל המהירות אל סנוראנט תוך כדי שאתה חותך ת קרן הקרח!!!!" אני אומר בעודי מנסה לאלתר מתקפה ייחודית לטורצ'יק

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-
    בוא בוא בוא בוא בוא בוא חח Xd Lol
    הנערה לא עונה, היא שוכבת דוממת על הרצפה, ''שלום, כאן מדברת האחות ג'וי ממרכז הפוקימונים איך אוכל לעזור?w' עונה האחות ג'וי מהצד השני של הטלפון, ''ביער מצאתי נערה וטראפינץ פצועים קשה שניהם מעולפים הביאו לכאן אמבולנס בבקשה'' אתה אומר לאחות ג'וי ''מיד'' אומרת האחות ג'וי ונשמעת דאגה בקולה.
    תוך דקות ספורות מגיע אמבולס לבן וגדול עם ציוק פוקדור לבן עליו, האחות ג'וי וכמה רופאים יוצאים מתוכו ושמים באלונקה את הנערה ואת טראפינץ, אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים באמהולנס ומחכה בחדר ההמתנה, ''היא התעוררה אך לא מדברת, היא מבוהלת חושב שתוכל לנסות?!'' שואלת האחות ג'וי המבוהלת אשר מגיחה מאחורייך

"אני מניח" אשיב לאחות ג'וי ואכנס לחדר "מה שלומך?" אשאל את הנערה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. משתמש מנוסה
    תומאס-
    ''נעים להכיר אותך'' לילך אומרת, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת לך שהכל בסדר איתם, לאחר מכן היא פונה אל לילך ואומרת ''הפוניטה שלך בסדר גמור, אך נראה לי שבאגון זקוק לעוד מנוחה, פעם הבאה אל תתאמני על יד צוק כשיש לך באגון'', את הסוף האחות ג'וי ממלמלת, ''אני מצטערת האחות ג'וי, הייתי צריכה לנחש שהוא ינסה לעוף, אבל את העובדה שהוא ידחף את פוניטה במחשבה שהוא יכול לעוף... לא היה צפוי'' אומרת לילך בחצי חיוך, ''זה בסדר'' משיבה האחות וחוזרת לחדר הטיפולים לטלפל בפוקימוניה של לילך.
    ''איזה פוקימונים יש לך?'' שואלת לילך בכדי שוב להעביר נושא בתקווה שלא תשים לב לשינוי המהיר
    "תראי בעצמך" אומר בכל שמח בעוד אני מוציא את הפוקימונים שלי
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

7. student of Gakuen Alice
    היי חברה סורי שלא הגבתי נדבקתי באיזה וירוס.. אתדל להיב כמה שיותר אבל עד שאחלים...

מרקוס-אתה הולך אל היער כאשר מאיה בעקבתייך, אתה מוציא את כולם ומחפש מקום לאימונים עד שאתתה מגיע אל קרחת יער קטנה וחשוכה, אתה מתמקם לקראת האימון אך לפתע מאיה אומרת ''שש... אתה שומע את זה?'', אינך שומע דבר אך מאיה ממשיכה להאזין בתשומת לב רבה, לפתע אתה שומע את זה גם, קול צרצורים חלוש, מתנגן כשיר ערש, מלחשש ומרדים, לפתע מופיע מולכם ''הנגן המהולל'', אתה רואה מולך פוקימון אדום וקטן אשר מצליב מחושיו ומשמיע את אותה מנגינה נעימה.
    הפוקימון-

אנדי-אתה ניגש אל האחות ג'וי אשר מרפאה את פוקימונייך, לאחר כמה דקות היא מגישה לך אותם.
    אתה יוצא לכיוון דרך שתיים, לא עובר הרבה זמן ואתה חולף על פני שלט עץ מלא טחב עם המספר 2 עליו, אתה עובר עליו ומתחיל ללכת, לפתע אתה שומע קול, אתה מנסה להאזין אך אינך שומע אותו שוב, אתה מנסה שוב להקשיב ומצליח לשמוע את השיר, מנגינה נעימה אשר מרדימה אותך בכל צעד בוא אתה מתקרב אל מקור, הקול אתה מזיז את השיחים ורואה-

דרייק- טורצ'יר מוציא גחלים לוהטות מפיו, הוא מתעטף בגחלים ורץ אל עבר סנוראנט, הוא עובר באמצע קרן הקרח אשר נחתכת לשניים ונופלת ארצה ובאותה מהירות שהופיע גם מתפוגגת.
    סנוראנט לא מבן מה קרה באותו רגע ונפגע מן המתקפה, לפתע אתה שומע רעש, מכונית נוסעת ולפנייך מופיע אישה בעלת יער ירוק ומדי שוטרים על אופנוע, ושואלת ''ראית במקרה נער, בערך בגילך בעל שיער חום ארוך? הוא צייד ]וקימונים לא חוקי ואני כעט במרדף אחריו'', לאחר שאתה עונה לה היא ממשיכה בדרכה וסנוראנט טוען עוד קרן קרח.

ג'ק-הנערה מסתכלת עלייך ואתה מבחין בעיניה האפורות כרוח הסערה, אתה שם לב שעיינה גדולות ויפות ואתה כמעט ''נאבד'' בעיני הסערה של אותה הנערה. ''איפה אני?'' היא שואלת אותך בלחש בקול מצלצל ויפה שמעולפ לא שמעתה יפה ממנו, ''ו.. ואיפה טראפינץ, היה איתי טראפינץ נכון?''

תומאס-אתה זורק את כל הפוקדורים שלך לאוויר ומיד צ'מצ'אר איווי ודירלינג עומדים מולך ומול לילך, ''איזה מותק!'' צורחת לילך למראה איווי ודארלינג, היא מתכופפת ללטפם, איווי קופץ אל ידיה ומעניק לה ליקוק על האף, לילך צוחקת ומתכופפת ללטף גם את דירלינג, דירלינג נרתעת מעט אך מעניקה גם ללילך ''נשיקה'', לילך אומרת לך ''יש לך פוקימונים ממש מתוקים, איפה השגת אותם?'', ''חוץ מפוניטה ובאגון לי יש גם איגליפאף'' היא ממשיכה את דבריה ומוציאה מפוקדור פוקימון קטן ורודף עגול וישנוני שמתחיל לשירף לילך נלחצת ואומרת ''כולם לסתום אוזניים!'' נראה שכל שאר האנשים יודעים על מה לילך מדברת וסותמים את אוזניהם, גם אתה לבסוף אתה מוריד את ידייך מאוזנייך מפני שלילך מסמנת לך שזה בסדר ואתה מביט בט במבמט משתוהה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-הנערה מסתכלת עלייך ואתה מבחין בעיניה האפורות כרוח הסערה, אתה שם לב שעיינה גדולות ויפות ואתה כמעט ''נאבד'' בעיני הסערה של אותה הנערה. ''איפה אני?'' היא שואלת אותך בלחש בקול מצלצל ויפה שמעולפ לא שמעתה יפה ממנו, ''ו.. ואיפה טראפינץ, היה איתי טראפינץ נכון?''
    "כן, היה אתך טראפינץ'" אומר לה במבט ריקני בגגל שאוקסם ממנה "הוא בלובי, נדמה לי".

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1269316]היי חברה סורי שלא הגבתי נדבקתי באיזה וירוס.. אתדל להיב כמה שיותר אבל עד שאחלים...

מרקוס-אתה הולך אל היער כאשר מאיה בעקבתייך, אתה מוציא את כולם ומחפש מקום לאימונים עד שאתתה מגיע אל קרחת יער קטנה וחשוכה, אתה מתמקם לקראת האימון אך לפתע מאיה אומרת ''שש... אתה שומע את זה?'', אינך שומע דבר אך מאיה ממשיכה להאזין בתשומת לב רבה, לפתע אתה שומע את זה גם, קול צרצורים חלוש, מתנגן כשיר ערש, מלחשש ומרדים, לפתע מופיע מולכם ''הנגן המהולל'', אתה רואה מולך פוקימון אדום וקטן אשר מצליב מחושיו ומשמיע את אותה מנגינה נעימה.
    הפוקימון-

"שלום לך בחור קטן רוצה להצטרף אליי הייתי נלחם בך אבל הפוקימונים שלי גמורים האם אתה מוכן להצטרף אליי?" אומר לו בחביבות.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    היי חברה סורי שלא הגבתי נדבקתי באיזה וירוס.. אתדל להיב כמה שיותר אבל עד שאחלים...
    אנדי-אתה ניגש אל האחות ג'וי אשר מרפאה את פוקימונייך, לאחר כמה דקות היא מגישה לך אותם.
    אתה יוצא לכיוון דרך שתיים, לא עובר הרבה זמן ואתה חולף על פני שלט עץ מלא טחב עם המספר 2 עליו, אתה עובר עליו ומתחיל ללכת, לפתע אתה שומע קול, אתה מנסה להאזין אך אינך שומע אותו שוב, אתה מנסה שוב להקשיב ומצליח לשמוע את השיר, מנגינה נעימה אשר מרדימה אותך בכל צעד בוא אתה מתקרב אל מקור, הקול אתה מזיז את השיחים ורואה-
    [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/174.png[/IMG
    אני מנסה להיתרחק מהפוקימון הקטן והוורוד ומחפש פוקימונים אחרים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומאס-אתה זורק את כל הפוקדורים שלך לאוויר ומיד צ'מצ'אר איווי ודירלינג עומדים מולך ומול לילך, ''איזה מותק!'' צורחת לילך למראה איווי ודארלינג, היא מתכופפת ללטפם, איווי קופץ אל ידיה ומעניק לה ליקוק על האף, לילך צוחקת ומתכופפת ללטף גם את דירלינג, דירלינג נרתעת מעט אך מעניקה גם ללילך ''נשיקה'', לילך אומרת לך ''יש לך פוקימונים ממש מתוקים, איפה השגת אותם?'', ''חוץ מפוניטה ובאגון לי יש גם איגליפאף'' היא ממשיכה את דבריה ומוציאה מפוקדור פוקימון קטן ורודף עגול וישנוני שמתחיל לשיר לילך נלחצת ואומרת ''כולם לסתום אוזניים!'' נראה שכל שאר האנשים יודעים על מה לילך מדברת וסותמים את אוזניהם, גם אתה לבסוף אתה מוריד את ידייך מאוזנייך מפני שלילך מסמנת לך שזה בסדר ואתה מביט בט במבמט משתוהה
    "טוב זה היה מתקפת שירה טוב מה את עושה עם הפוקימונים שלך"
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

12. הסבתא של הרגשות

דרייק- טורצ'יר מוציא גחלים לוהטות מפיו, הוא מתעטף בגחלים ורץ אל עבר סנוראנט, הוא עובר באמצע קרן הקרח אשר נחתכת לשניים ונופלת ארצה ובאותה מהירות שהופיע גם מתפוגגת.
    סנוראנט לא מבן מה קרה באותו רגע ונפגע מן המתקפה, לפתע אתה שומע רעש, מכונית נוסעת ולפנייך מופיע אישה בעלת יער ירוק ומדי שוטרים על אופנוע, ושואלת ''ראית במקרה נער, בערך בגילך בעל שיער חום ארוך? הוא צייד ]וקימונים לא חוקי ואני כעט במרדף אחריו'', לאחר שאתה עונה לה היא ממשיכה בדרכה וסנוראנט טוען עוד קרן קרח.
    זה בסדר שתהיה לי שותפה ציידת פוקימונים? וכבר יש לי רעיון שקשור בסוף למשהו, אני שלח לך ה"פ טוב?
    ----------------------------------
    'צייד פוקימונים, הא?' אני חושב ושוכח לרגע מהקרב. 'זה נשמע מעניין' אני ממשיך במחשבותי, ואז אני שם לב שקרן הקרח כבר קרובה לטורצ'יק. "טורצ'יק, תתחמק מהר, ואז תנסה להשתמש בריצת גחלת (המתקפה שהשתמשת בה מקודם) רק שתנסה במקום גחלת לירות אש מהפה, ואז תהיה לך מתקפה חזקה! תקשיב טורצ'יק, אנחנו ממש צריכים אותו לחבורה, אז תן את כל מה שיש לך! צא צא צא!!!" אני מורה לו.
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 01-07-2012 בשעה 08:07 PM

13. student of Gakuen Alice
    לכל משתתפי המשחק!

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות! מה אתם רוצים לשמוע קודם? את הטובות? בסדר!
    החדשות הטובות הן-החלמתי! אוכל להגיב בזמנים נורמליים עכשיו!
    החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....

ג'ק- הנערה מסתכלת עלייך במבט משתהה ולבסוף אומרת ''אני שליו, אני מאוד מצטערת עם הטרדתי אותך, תודה רבה על העזרה הנדיבה שלך'', אומרת שליו וממשיכה ''עליי ללכת כעט ולהמשיך בדרכי'' היא מנגבתמעט אבק שנותר על ברכיה ומרפקיה מן ההתעלפות וקמה, ברגע שרגליה מתיישרות היא מועדת בכאב, אתה עוזר לה לעלות חזרה למיטת החולים, ''סליחה'' היא ממלמלת, ''תוכל לעזור לי ולהביא לי את טראפינץ בבקשה?'' היא שואלת

מרקוס-הפוקימון הקטן מביט בך בסקרנות תוך כדי המשך ניגון צלילי השיר, הוא מטה את ראשה הצידה כלא מבין, הוא משמיע עוד סדרת צרצורים אך הפעם יותר בקצב מהיר ומיד מופיעים מאחוריו שני ארבוקים עצבניים

אנדי-אתה מנסה להתרחק אך לא משנה כמה אתה מתרחק המנגינה לא נעלמת, תוך כמה זמן אתה מסתובב לאחור ומבין את הסיבה, הפוקימון הקטן עקב אחרייך לאורך כל הדרך תוך המשך שירת שירתו המאדימה, ''איגלי, איגליפאף'' אומר הפוקימון בקול כשל תינוק, הוא קופץ לזרועותייך ונרדם

תומאס-קרבות, מכונים ותחרויות כמבון'' עונה לילךתוך כדי סיבוב בזמן אמירת המילה ''תחרויות'', ''טוב, האמת שיש לי עוד פוקימון אחד אבל...'' ולפני שמספיקה לילך לסיים את המשפט נוחתת מעליה רשת ברזל גדולה וכבדה אשר משטיחה אותה ארצה, הרשת מתחילה לעלות מעלה מעלה אל תוך מסוק גדול ושחור כאשר לילך ברשת.

דרייק-זה מה שעמדתי לעשות 0_0
    _-__________________
    טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-09-2012 בשעה 11:30 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    לכל משתתפי המשחק!

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות! מה אתם רוצים לשמוע קודם? את הטובות? בסדר!
    החדשות הטובות הן-החלמתי! אוכל להגיב בזמנים נורמליים עכשיו!
    החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....

דרייק-זה מה שעמדתי לעשות 0_0
    _-__________________
    טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב
    החיסון הוא טטנוס נכון? רגע, את כיתה ח'??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עריכה:

'מעניין מאוד...' אני חושב. 'טוב, נלכוד את סנוראנט ונשאל אותה מה היא עושה' אני חושב וזורק פוקדור על סנוראנט, ו"מתאבד" על הפוקדור (כמו שעושים על רימון) כדי שסנוראנט לא יוכל לצאת. אם סנוראנט נלכד, אני מרים את הפוקדור והולך אל הנערה. "מה את עושה?" אני שואל אותה בעניין.
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 01-09-2012 בשעה 11:49 PM

15. student of Gakuen Alice
    דרייק-ערכתי קודם את התגובה הנה-

נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-09-2012 בשעה 11:46 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 56 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •