Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 56 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    לכל משתתפי המשחק!

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות! מה אתם רוצים לשמוע קודם? את הטובות? בסדר!
    החדשות הטובות הן-החלמתי! אוכל להגיב בזמנים נורמליים עכשיו!
    החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....

תומאס-קרבות, מכונים ותחרויות כמבון'' עונה לילך תוך כדי סיבוב בזמן אמירת המילה ''תחרויות'', ''טוב, האמת שיש לי עוד פוקימון אחד אבל...'' ולפני שמספיקה לילך לסיים את המשפט נוחתת מעליה רשת ברזל גדולה וכבדה אשר משטיחה אותה ארצה, הרשת מתחילה לעלות מעלה מעלה אל תוך מסוק גדול ושחור כאשר לילך ברשת.

''אני מאשר את השתתפותי באינווט של המ''ת Legendary return''
    ----------------
    "אני הציל אותך" אני אומר בביטחון ומוציא את צ'ימצ'אר
    "גחלת חזקה" אני אומר בתהדמה
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 01-11-2012 בשעה 09:48 AM
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    לכל משתתפי המשחק!

החדשות הרעות הן-היום היה לי חיסון ויש לי כאבי תופת ביד (תופעת לוואי) ולכן כואס לי לכתוב ולכן עד שהתופעה תעבור דבר שייקח כשלושה-ארבעה ימים, אגיב כמה שאוכל אך לפעמים לא אוכל....

אנדי-אתה מנסה להתרחק אך לא משנה כמה אתה מתרחק המנגינה לא נעלמת, תוך כמה זמן אתה מסתובב לאחור ומבין את הסיבה, הפוקימון הקטן עקב אחרייך לאורך כל הדרך תוך המשך שירת שירתו המאדימה, ''איגלי, איגליפאף'' אומר הפוקימון בקול כשל תינוק, הוא קופץ לזרועותייך ונרדם
    אני זורק פוקדור עליו וממשיך בדרך
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-ערכתי קודם את התגובה הנה-

טורצ'יק חומק במהירות ומשתמש בגחלת מפני שאש לא יוצאת מפיו וסנוראנט מתעלף במהירות, אתה עומד לזרוק את הפוקדור אל לפתע רואה מימינך נערה בעלת שיער חום ארוך, עיינים כחולות וחולצת טי שרט ירוקה טחובה במכנסי ג'ינס קרועים, אתה שם לב שהנערה מסתכלת על משהו מבעד לשיחים, אתה בא מאחורייה בלי שהיא רואה אותך ורואה מאנצ'לאקס מתקרב לתפוח בתוך כלוב
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    החיסון הוא טטנוס נכון? רגע, את כיתה ח'??
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עריכה:

'מעניין מאוד...' אני חושב. 'טוב, נלכוד את סנוראנט ונשאל אותה מה היא עושה' אני חושב וזורק פוקדור על סנוראנט, ו"מתאבד" על הפוקדור (כמו שעושים על רימון) כדי שסנוראנט לא יוכל לצאת. אם סנוראנט נלכד, אני מרים את הפוקדור והולך אל הנערה. "מה את עושה?" אני שואל אותה בעניין.
    אהמ אהמ...

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק- הנערה מסתכלת עלייך במבט משתהה ולבסוף אומרת ''אני שליו, אני מאוד מצטערת עם הטרדתי אותך, תודה רבה על העזרה הנדיבה שלך'', אומרת שליו וממשיכה ''עליי ללכת כעת ולהמשיך בדרכי'' היא מנגבת מעט אבק שנותר על ברכיה ומרפקיה מן ההתעלפות וקמה, ברגע שרגליה מתיישרות היא מועדת בכאב, אתה עוזר לה לעלות חזרה למיטת החולים, ''סליחה'' היא ממלמלת, ''תוכל לעזור לי ולהביא לי את טראפינץ' בבקשה?'' היא שואלת
    תיקנתי לך שגיאות בציטוט... -_-
    ~~~~~~
    "כן, בטח" אומר לה בהקסמה ממנה. אלך אל האחות גוי ואשאל אותה איפה טראפינץ', לאחר מכן אלך אל טראפינץ', אקח אותו ואתן אותו לשליו

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1269821]לכל משתתפי המשחק!

מרקוס-הפוקימון הקטן מביט בך בסקרנות תוך כדי המשך ניגון צלילי השיר, הוא מטה את ראשה הצידה כלא מבין, הוא משמיע עוד סדרת צרצורים אך הפעם יותר בקצב מהיר ומיד מופיעים מאחוריו שני ארבוקים עצבניים

"אוי לא פרס צא! אבקת רעל על הארבוקים תוך כדי שאתה מחזיק את הראשים שלהם בצבתות שלך ומפזר אבקת רעל מאנצ'לאקס צא! ומטרונום על הארבוקים בשיא הכוח!!!!!" אומר בצווחה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    תומאס-צ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור ולוקחות לו כמה דקות עד שהוא מבין מה קורה, הוא מתחיל להוציא גחלת מהפה שלו (הגחלת גבשושית יותר מפעם) הגחלת פוגעת ברשת אך דבר לא קורה! אתה שומע קול מהמסוק ''זוז מכאן ילד אתה לא קשור, זה עניין פרטי!'', הרשת מתחילה לעלות כאשר לילך בתוכה

אנדי-אתה זורק פוקדור על הפוקימון הקטן והישנוני וזה נתפס מיד, הפוקדע שלך מצפפצץ ואתה רואה עליו מידע-
    ''דיווח:נתפס פוקימון חדש, הפוקימון:איגליפאף מידע כללי:איגליפאף הוא פוקימון השירה ,הוא יודע לשיר שירים מרדימים ונוטה להתחבב על ידי כולם בגלל אופיו''

אתה ממשיך בדרכך ולפתע רואה שלט ''לעיר השנייה מכאן (אזהרה אורסארונגים פראיים בדרך''

דריק- *אהמ*יא ספאמר אחד*אהמ*
    אתה זורק את הפוקדור על סנוראנט ''ומתאבד'' עליו, הפוקדור (צוחק מי שצוחק אחרוןxd) נשבר וסנוראנט משתחרר, רעש השבירה מושך את תשומת הלב של הנערה היא מסתובבת אלייך בבהלה, מתעצבנת וצועקת ''מי אתה?! ומה אתה עושה פה?!''

ג'ק-אתה הולך אל האחות ג'וי ושואל אותה ''סליחה האחות ג'וי את יודעת במקרה היכן נמצא הטראפינץ של הילדה אשר התעלפה?'', ''כן, כמובן'' היא אומרת ומובילה אותך לחדרון קטן ובוא שוכבים כמה פוקימונים חולים ובניהם טראפינץ, האחות ג'וי מגישה לך אותו ואתה חוזר אל שליו, ''לורי אתה בסדר?!'' שואלת שליו בסוג של צעקת לחישה ברגע שרואה את הטראפינץ בידך, טאפינץ, המכונה ''לורי'' מסתכל על שליו באושר ואומר ''טראפינ, טראיפנ ץ'!'', שליו מחייכת ואוספת אותו לידיו, ''אני מרגישה טוב יותר עכשיו'' היא אומרת וקמה ללא נפילה, ''להתראות'' היא אומרת, קצת לפני שהיא סוגרת את דלת החדר בוא היא שהתה ואתה עומד בוא היא ממלמלת לעצמה ''הם לא ייתפסו אותי.. לא הפעם אני אברח ואתחבר, אני....'' ואז נטרקה אחריה הדלת

מרקוס- אתה מוציא במהירות את פרס מן הפוקדור שלו, הוא משתמש באבקת רעל רק ש... אבקת הרעל אינה סגולה אלה כחולה!, הפוקדע מצפצף ואומר ''פרס למד אבקת שינה'', אחד הארבוקים נרדם אך השני עדיין עומד, מאנצ'לאקס גם יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש במטרונום, ידיו עולות מעל גופו וזזות מימין ושמאל ומשמאל לימין כאשר אצבעותיו זורחות באור צהבהב, לפתע רוח חלושה ומנצנצת יוצאת מבין ידיו, ''רוח כסופה, כמעט ללא אפקט קרבי נועדה בעיקר ליופי'' מזמזם הפוקדע, מאנצ'ליאקס מחייך חיוך סליחה והארבוק פותח את פיו מעל הפוקימון אשר יצא את אותה מנגינה במטרה לאוכלוף אותו פוקימון (כנראה תינוק) אינו מבין מה קורה ולא זז ממקומו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מרקוס- אתה מוציא במהירות את פרס מן הפוקדור שלו, הוא משתמש באבקת רעל רק ש... אבקת הרעל אינה סגולה אלה כחולה!, הפוקדע מצפצף ואומר ''פרס למד אבקת שינה'', אחד הארבוקים נרדם אך השני עדיין עומד, מאנצ'לאקס גם יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש במטרונום, ידיו עולות מעל גופו וזזות מימין ושמאל ומשמאל לימין כאשר אצבעותיו זורחות באור צהבהב, לפתע רוח חלושה ומנצנצת יוצאת מבין ידיו, ''רוח כסופה, כמעט ללא אפקט קרבי נועדה בעיקר ליופי'' מזמזם הפוקדע, מאנצ'ליאקס מחייך חיוך סליחה והארבוק פותח את פיו מעל הפוקימון אשר יצא את אותה מנגינה במטרה לאוכלוף אותו פוקימון (כנראה תינוק) אינו מבין מה קורה ולא זז ממקומו[/quote]

"לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!! ארבוק סתום תמות לא רציתי לעשות את זה אבל פוקדור צא!!!!!!!" אומר בזמן שאני רץ אל ארבוק מוריד אותו מהפוקימון ומגלגל אותו לפוקדור כשאני סוגר את הפוקדור.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

8. student of Gakuen Alice
    מרקוס-וואוו..ריגשת אותי עם התגובה
    אתה רץ במהירות אל עבר ארבוק ודוחף אותו הצידה, ארבוק מתגלגל יח'ד איתך אתה זורק פוקדור על ארבוק ומחזיר את הפוקדור חזק-חזק, ארבוק מנסה להאבק, אך לבסוף נכנע והפוקדור נסגר מזל טוב (או לא) תפסת ארבוק!, הפוקימון הקטן ממשיך להסתכל עלייך במבט משתהה, אתה מרגיש צריבה בידך ורואה על הזרוע שלך סימני נשיכה, ''לא טוב, הוא הכיש אותי'' אתה ממלמל לעצמך, הערס מתחיל לצרוב ''אח!'' אתה צורח, הדבר האחרון שאתה שומע הוא קול ריצה ואת מאיה המודאגת עומדת מעלייך, אתה מתעורר במיטת חולים בבית חולים כאשר מאיה לידך מחזיקה פוקדור ומסתכלת עליו בקדחנות, היא רואה שהתעוררת וללא כל גינונים אומרת ''טוב שהתעוררת אבל למה תפסת ארבוק בלי להילחם בוא?!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מרקוס-וואוו..ריגשת אותי עם התגובה
    אתה רץ במהירות אל עבר ארבוק ודוחף אותו הצידה, ארבוק מתגלגל יח'ד איתך אתה זורק פוקדור על ארבוק ומחזיר את הפוקדור חזק-חזק, ארבוק מנסה להאבק, אך לבסוף נכנע והפוקדור נסגר מזל טוב (או לא) תפסת ארבוק!, הפוקימון הקטן ממשיך להסתכל עלייך במבט משתהה, אתה מרגיש צריבה בידך ורואה על הזרוע שלך סימני נשיכה, ''לא טוב, הוא הכיש אותי'' אתה ממלמל לעצמך, הערס מתחיל לצרוב ''אח!'' אתה צורח, הדבר האחרון שאתה שומע הוא קול ריצה ואת מאיה המודאגת עומדת מעלייך, אתה מתעורר במיטת חולים בבית חולים כאשר מאיה לידך מחזיקה פוקדור ומסתכלת עליו בקדחנות, היא רואה שהתעוררת וללא כל גינונים אומרת ''טוב שהתעוררת אבל למה תפסת ארבוק בלי להילחם בוא?!''
    "רציתי להציל את הפוקימון הקטן וארבוק די חזק אבל לא רציתי לתפוס אותו לכן ניסיתי לעשות את זה בסוף מה עם הפוקימון ההוא? הוא חי נכון?" אומר בדאגה.

10. student of Gakuen Alice
    מרקוס-''תראה בעצמך'' אומרת מאיה ומצביע על סלסלה קטנה ובא אותו פוקימון ישן, קוראים לו קריקטוט, הוא עקב אחרינו או עם לדייק אחרייך, כל הדרך, מה תעשה איתו? ועם ארבוק?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומאס-צ'ימצ'אר יוצא מן הפוקדור ולוקחות לו כמה דקות עד שהוא מבין מה קורה, הוא מתחיל להוציא גחלת מהפה שלו (הגחלת גבשושית יותר מפעם) הגחלת פוגעת ברשת אך דבר לא קורה! אתה שומע קול מהמסוק ''זוז מכאן ילד אתה לא קשור, זה עניין פרטי!'', הרשת מתחילה לעלות כאשר לילך בתוכה
    "לא העזוב אותה צאו שניכם איווי כדור צל צימצאר גחלת ודירלינג עלי טער" אני אומר בביטחון
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

12. משתמש מנוסה
    מרקוס-''תראה בעצמך'' אומרת מאיה ומצביע על סלסלה קטנה ובא אותו פוקימון ישן, קוראים לו קריקטוט, הוא עקב אחרינו או עם לדייק אחרייך, כל הדרך, מה תעשה איתו? ועם ארבוק?
    *שכחת לעדכן את ההתקפות החדשות שלהם

"תקשיב בחור קטן אני אתפוס אותך עוד מעט ואלמד אותך להסתדר בעצמך אני אעזור לך" אומר בחביבות.

13. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דריק-
    אתה זורק את הפוקדור על סנוראנט ''ומתאבד'' עליו, הפוקדור (צוחק מי שצוחק אחרוןxd) נשבר וסנוראנט משתחרר, רעש השבירה מושך את תשומת הלב של הנערה היא מסתובבת אלייך בבהלה, מתעצבנת וצועקת ''מי אתה?! ומה אתה עושה פה?!''
    את יודעת, כשמתאבדים על רימון, אתה לא נשכב עליו... אתה 'עוטף' אותו כדי שהפיצוץ לא יפגע באחרים...
    ~~~~~~~~~~~~
    "אני דרייק, ואני לוכד פה סנוראנט" אני אומר במעט עצבנות. אני מכין עוד פוקדור בידי. "טורצ'יק תשתמש בגחלת על סנוראנט! ואז תיקח את הפוקדור בפה ורוץ עליו ותתנגש בו עם הפוקדור!" אני אומר, ומוסיף "אם את רוצה, את יכולה לעזור לי..." בנימה עגומה "אבל אני לוכד אותו!"

14. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי-אתה זורק פוקדור על הפוקימון הקטן והישנוני וזה נתפס מיד, הפוקדע שלך מצפפצץ ואתה רואה עליו מידע-
    ''דיווח:נתפס פוקימון חדש, הפוקימון:איגליפאף מידע כללי:איגליפאף הוא פוקימון השירה ,הוא יודע לשיר שירים מרדימים ונוטה להתחבב על ידי כולם בגלל אופיו''

אתה ממשיך בדרכך ולפתע רואה שלט ''לעיר השנייה מכאן (אזהרה אורסארונגים פראיים בדרך''
    אני ממשיך בדרכי ורוצה לתפוס ארוסרינג

Spoiler ספוילר

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-אתה הולך אל האחות ג'וי ושואל אותה ''סליחה האחות ג'וי את יודעת במקרה היכן נמצא הטראפינץ של הילדה אשר התעלפה?'', ''כן, כמובן'' היא אומרת ומובילה אותך לחדרון קטן ובוא שוכבים כמה פוקימונים חולים ובניהם טראפינץ, האחות ג'וי מגישה לך אותו ואתה חוזר אל שליו, ''לורי אתה בסדר?!'' שואלת שליו בסוג של צעקת לחישה ברגע שרואה את הטראפינץ בידך, טאפינץ, המכונה ''לורי'' מסתכל על שליו באושר ואומר ''טראפינ, טראיפנ ץ'!'', שליו מחייכת ואוספת אותו לידיו, ''אני מרגישה טוב יותר עכשיו'' היא אומרת וקמה ללא נפילה, ''להתראות'' היא אומרת, קצת לפני שהיא סוגרת את דלת החדר בוא היא שהתה ואתה עומד בוא היא ממלמלת לעצמה ''הם לא ייתפסו אותי.. לא הפעם אני אברח ואתחבר, אני....'' ואז נטרקה אחריה הדלת
    'מה זה היה לעזאזל?!' אשאל את עצמי בתימהה ואצא מן המרכז...
    ~~~~~~~~~~
    טל! די! יש לך יותר מדי שגיאות כתיב! סתם... סתם... רק הבוא, תפסיקי עם זה, אני קטן ממך ב* שנים ועדיין יש לי פחות שגיאות ממך -_-

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

עמוד 12 מתוך 56 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •