Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 56 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 833
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    בגלל שהורחקתי (עכשיו חזרתי ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
    !

תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת

מרקוס-רוח כסופה הייתה תוצאה של המטרונום... הוא לא למד רוח כסופה תקרא על מטרונום ותבין..
    __________________________________________________ __________________
    מרקוס- קיקטוט מפהק בעייפות ומהנהן, לפתע אתה רואה מהחלון משהו מוזר, מסוק שחור וחלק לחלוטין, לפני שאתה מספיק להגיב רשת נשלחת דרך החלון הפתוח ולוכדת בפנים את מאיה, מאיה צורחת והרשת מתתחילה להיגרר דרך החלון הפתוח אל עבר המסוק

דרייק-הנערה מביטה בך בעגמומיות ואתה שם לב עכשיו שהעיינים שלה לא חומות אלה ביותר צבע דבש עמוק, בינתיים סנוראנט נתפס וטורצ'יק מדלג עלייך עם הפוקדור בפיו וסנטר מורם בגאווה, ''אתה לא צרך עזרה'' הנערה אומרת.. ''דרך אגב אני שרלין צידת פוקימונים''

אנדי-אתה ממשיך בדרכך ולא עובר זמן רב ואתה מגלה שהשלט צדק, מולך עומדת אורסארינגית עצבנית כאשר ציפורניה שלופות והיא מוכנה לתקוף

ג'ק-חחחח... בכוונה בוא בוא בוא בוא
    ___________________________________--
    אתה יוצא מן החדר בדיוק בזמן בכדי לראות מסוק שחור מעופף מעל שליו ורשת נזרקת ממנו לוכדת אותה, שליו צורחת בזמן שהרשת מעלה אותה מעלה ומעלה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    בגלל שהורחקתי (עכשיו חזרתי ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
    !

דרייק-הנערה מביטה בך בעגמומיות ואתה שם לב עכשיו שהעיינים שלה לא חומות אלה ביותר צבע דבש עמוק, בינתיים סנוראנט נתפס וטורצ'יק מדלג עלייך עם הפוקדור בפיו וסנטר מורם בגאווה, ''אתה לא צרך עזרה'' הנערה אומרת.. ''דרך אגב אני שרלין צידת פוקימונים''
    אני מאשר את השתתפותי! רגע, יהיה גם פוקימונים רגילים וגם מיוחדים, נכון? וסוף סוף חזרת! למה הרחיקו אותך?
    _____

"כל הכבוד טורצ'יק!!" אני אומר ומלטף את ראשו. "צא סנוראנט!" אני אומר ובודק את סנוראנט בפוקדע שלי. "מה זה צייד פוקימונים?" אני שואל אותה. "את ממש יפה" אני מוסיף כבדרך אגב.

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    !

תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת

מרקוס-רוח כסופה הייתה תוצאה של המטרונום... הוא לא למד רוח כסופה תקרא על מטרונום ותבין..
    מרקוס- קיקטוט מפהק בעייפות ומהנהן, לפתע אתה רואה מהחלון משהו מוזר, מסוק שחור וחלק לחלוטין, לפני שאתה מספיק להגיב רשת נשלחת דרך החלון הפתוח ולוכדת בפנים את מאיה, מאיה צורחת והרשת מתתחילה להיגרר דרך החלון הפתוח אל עבר המסוק

אנדי-אתה ממשיך בדרכך ולא עובר זמן רב ואתה מגלה שהשלט צדק, מולך עומדת אורסארינגית עצבנית כאשר ציפורניה שלופות והיא מוכנה לתקוף

אתה יוצא מן החדר בדיוק בזמן בכדי לראות מסוק שחור מעופף מעל שליו ורשת נזרקת ממנו לוכדת אותה, שליו צורחת בזמן שהרשת מעלה אותה מעלה ומעלה
    אני מוציא את סינדקוויל וצועק לו להישתמש בגלגל להבה ואז ישתמש במהירות.
    אני מחזיק ידיים ומקווה שהוא יתחזק ואולי ילמד התפרצות
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    דרייק-נכון פייקים, שילובים ועוד.... ובגלל פרסום אתר מתחרה-נתתי מדריך כי מישהו ביקש לא ידעתי שזה מתחרה..
    טורצ'יק משתתח תחת כף ידך בהנאה, שרלין מסתכלת עלייך בבוז ואומרת ''צייד פוקימונים הוא מישהו אשר תופס פוקימונים אשר נראים לו חזקים ומיוחדים אבל לא בפוקדורים למרות שיש כאלו אשר תופסים בפוקדורים מיוחדים אשר הם מייצרים בעצמם אבל בדרך כלל, במלכודות או כלובים, עם מישהו מבקש מהם לתפוס פוקימון מסויים תמורת סכום כסף מסויים הם יעשו זאת גם.

אנדי- סינדקוויל עומד מול האורסארונגית הזועמת ומתכונן לתקוף שלפתע מינון יוצא מהפוקדור שלו לבדו וממצביע על עצמו בהשתחצנות, הוא דוחף בעדינות את סינדקוויל הצידה ונעמד בתנוחת קרב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. הסבתא של הרגשות
    דרייק-נכון פייקים, שילובים ועוד.... ובגלל פרסום אתר מתחרה-נתתי מדריך כי מישהו ביקש לא ידעתי שזה מתחרה..
    טורצ'יק משתתח תחת כף ידך בהנאה, שרלין מסתכלת עלייך בבוז ואומרת ''צייד פוקימונים הוא מישהו אשר תופס פוקימונים אשר נראים לו חזקים ומיוחדים אבל לא בפוקדורים למרות שיש כאלו אשר תופסים בפוקדורים מיוחדים אשר הם מייצרים בעצמם אבל בדרך כלל, במלכודות או כלובים, עם מישהו מבקש מהם לתפוס פוקימון מסויים תמורת סכום כסף מסויים הם יעשו זאת גם.
    מבאס... ד"א, לא ממש התייחסת לשאר התגובה שלי...
    ________

"נשמע מעניין. את רוצה שותף?" אני שואל אותה במעט בושה.

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1270760]בגלל שהורחקתי (עכשיו חזרתי ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
    !

"מה היא עשתה לך? טוב אני אנוח אחר כך ארבוק צא! הגיע הזמן שתראה מה אתה שווה זנב רעל ונשיכת רעל בשיא הכוח אני אחלץ את מאיה!!!!!" אומר בזמן שאזרוק את ארבוק על המסוק ואנסה לשחרר את מאיה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. student of Gakuen Alice
    דרייק- ראית את העונה של שחור ולבן? יהיה לה אופי כמו של איריסxd
    __________________________________________________ _
    ''מבקש שותף...אתה כזה ילד אבל בסדר אני מניחה שלא תוכל להסתדר לבדך'' אומרת שרלין, ''זה השותף שלי סנייבי'' היא אומרת תוך כדי הצבעה על פוקימון ירוק קטן שלא ראית עד עכשיו עומד בפינה ומסתכל עלייך, ''ושלך ילד?w' שואל תשרלין

מרקוס-בראשך התוכנית עולה יפה אך ארבוק כבר לך מידי, במקום זאת ארבוק משתמש במתקפות על הרשת, נראה אבק ועשן ולרגע נראה כי המתקפות הצליחו אך כאשר מתפזר הערפל מאיה נראת בתוך הרשת ממשיכה להיגרר וברשת אין שום נזקים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. הסבתא של הרגשות
    דרייק- ראית את העונה של שחור ולבן? יהיה לה אופי כמו של איריסxd
    __________________________________________________ _
    ''מבקש שותף...אתה כזה ילד אבל בסדר אני מניחה שלא תוכל להסתדר לבדך'' אומרת שרלין, ''זה השותף שלי סנייבי'' היא אומרת תוך כדי הצבעה על פוקימון ירוק קטן שלא ראית עד עכשיו עומד בפינה ומסתכל עלייך, ''ושלך ילד?" שואל תשרלין
    לא ראיתי... אני אהיה מופתע XD
    ________

"השותפים שלי," אני אומר לה "הם טורצ'יק וסנוראנט. את סנוראנט, כפי שאת ראית, לכדתי רק עכשיו." אני אומר ומכוון את הפוקידע על סנוראנט כדי לבדוק את המין שלו, את המתקפות שלו ועוד מידע עליו.

9. student of Gakuen Alice
    דרייק- ''אמ.. פוקימונים נחמדים'' שרלין אומרת, ''אבל סנייבי הוא לא השותף היחיד שלי, הוא החדש ביותר בוא ותכיר את השותף הוותיק שלי, צא.....וולקרנואה!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. הסבתא של הרגשות
    דרייק- ''אמ.. פוקימונים נחמדים'' שרלין אומרת, ''אבל סנייבי הוא לא השותף היחיד שלי, הוא החדש ביותר בוא ותכיר את השותף הוותיק שלי, צא.....וולקרנואה!

"וואו!" אני קורא בהתפעלות. "שמעתי רק אגדות על פוקימונים כאלו..." אני עדיין מכוון את הפוקידע על סנוראנט כדי לקבל מידע עליו. אחרי שאני מקבל מידע, אני שואל את שרלין "הממ, יש לך פוקדורים משלך?"

11. student of Gakuen Alice
    דרייק-הבנו את הרמז...........
    _____________-
    הפוקדע מצפצף ואומר ''סנוראנט פוקימון איש השלג, סנוראנט הוא פוקימון טוב ונדיב אך יכול להיות תקיף וחסר רחמים כאשר הוא מרגיש בסכנה את מתקפותיו בדוק בדף מס' 1 בחלק ההרשמה שלך מפני שלטל מנהלת המ''ת היה יום ארוך מאוד ואין לה כח לכתוב פה את המתקפות''

שרלין מחייכת ואומרת ''ברור ששמעת רק אגדות ילד, וכה יש לי'' היא מוציאה מהתיק שלה פוקדורים ורודים עם ציורי עלי כותרת של ורדים ואומרת ''אני הכנתי את אלו כמובן, הם גורמים לפוקימונים שנתפסים בהם להיות צייתנים יותר ולהיות חזקים יותר''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    [b]

את יודעת שאני מאשר...
    ~~~~~~~~
    "שליו, לא!" אומר בתקיפות ואוציא את טריקו והרקרוס "טריקו עכשיו עלי תער! הרקרוס עכשיו מתקפת קרן! שניכם על הרשת!" אומר לטריקו, אתחיל להזיע ואחשוב מה זה הדבר הזה
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 01-14-2012 בשעה 10:06 AM

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מרקוס-בראשך התוכנית עולה יפה אך ארבוק כבר לך מידי, במקום זאת ארבוק משתמש במתקפות על הרשת, נראה אבק ועשן ולרגע נראה כי המתקפות הצליחו אך כאשר מתפזר הערפל מאיה נראת בתוך הרשת ממשיכה להיגרר וברשת אין שום נזקים[/quote

"טוב אוושואט תחתוך עם הצדף שלך על הרשת ואם זה לא יעבוד אני מקווה שהביצה שלי תבקע" אומר כמו גנרל.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. student of Gakuen Alice
    האיוונט מתחיל לצפו למצא פוקימונים מיוחדים בדרך

ג'ק-אתה צועק בזמן שטריקו יוצא ומשתמש בעלי תער, אתה שם לב שכעלי התער האלה צבעוניים ''טריקו למד עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מתיקך, הרקרוס תוקף את הרשת במתקפת קרן, שתי המתקפות פוגעות ולרגע הכל נראה כי הצליח, אך לבסוף אתה רואה את שליו בתוך הרשת והרשת-ללא קרע

מרקוס-גם עם תבקע הפוקימון הוא רק תינוק...

הפוקימון המוזר משתמש בקרן קרח ומכוון אותה מעלה ומטה בעזרת קרן על חושית אל עבר הרשת, הרשת נקרעת בתגובה למכה החזקה ומאיה מתחילה לצנוח מצרחות מגובה רב, הפוקימון מזנק במהירות וגמישות כשל גלמיאו ותופס את מאיה, הוא נוחת ברכות כאשר מאיה על גבו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-אתה צועק בזמן שטריקו יוצא ומשתמש בעלי תער, אתה שם לב שכעלי התער האלה צבעוניים ''טריקו למד עלים קסומים'' מזמזם הפוקדע מתיקך, הרקרוס תוקף את הרשת במתקפת קרן, שתי המתקפות פוגעות ולרגע הכל נראה כי הצליח, אך לבסוף אתה רואה את שליו בתוך הרשת והרשת-ללא קרע
    נתת לאייל את אספיגלאס? , אם כבר את משתמשת בשילובים מהל"שים שלנו אז אולי תשתמשי בגרייל ומולטייל? או פיקטל?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה??" אדהם מהרשת ואחשוב על טקטיקה מתאימה. לאחר שאחשוב על טקטיקה אומר להרקרוס ולטריקו "אוקיי טריקו קפוץ על הרקרוס והרקרוס תשתמש במתקפת קרן. כאשר תהיו קרובים מספיק לרשת תשתמשו שניכם בדחיפה עד שהרשת תיפול!"

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

עמוד 13 מתוך 56 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •