תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
ג'ק-הם נעלמו לי שלח לי אותם בה''פ
אתה שומע צרחה ורואה ששליו ממשיכה ליפול
מרקוס-אתה מוציא את כל הפוקמונים שלך, הפוקימון החדש זהיר מעט בהתחלה ומרחרח בחשדנות את כל פוקימונייך, לבסוף הוא מתיישב, אתה מוציא את הפוקדע שלך ושומע ''אספיגלאס פוקימון הגמישות, אספיגלאס נדיר מאוד למציאה בימים אלו הוא מסוג קרח ועל חושי ומאוד אוהב לעזור כאשר הוא יכול בנוסף הוא ניחן בגמישות ויכולת קפיצה מדהימה''
אספיגלאס מתחיל לשחק תופסת עם ארבוק בזמן שהביצה שלך מתחילה לזהור!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
מרקוס-לא שחכתי אבל הוא עדיין לא בפוקדור בגלל זה....
פרס משתמש באבקת רעל על אספיגלאס שמכופף את גבו ובטנו כך שהם נוגעים ברצפה אך שאר גופו בגובה הרגיל ובכך מתחמק, ארבוק יוצא בנשיכת רעל אספיגלאס קופץ לגובה כמעט לא ייאמן בהתחמקות, אספיגלאס מוציא אבקת שלג סגולה מפיו והפוקדע אומר ''שלג סגול, מתקפה המייחדת את אספיגלאס בלבד, אספיגלאס מוציא שלג סגול מפיו אשר גם מרעיל וגם מקפיא את היריב'' המתקפה מתקרבת לפרס וארבוק
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"טוב מאנצ'לאקס צא! אם תתפוס אותו אני אתן לך חטיף מיוחד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחד עם מטרונום ופרס יום שמשי אוושואט אקדח מים כמו על אוניקס אל העיינים של אספיגלאס בשיא הכוח כולכם!!!!!" אומר בזמן שאני נועל כל יציאה וזורק על מאויל פוקדור ומורה לארבוק:"זנב רעל" בקשיחות ומתחנן לתפוס את מאויל ואספיגלאס.
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-14-2012 בשעה 02:24 PM
מרקוס-כרגיל מאנצ'לאקס מתלהב מאוד מן ההצעה, הוא מניף את אצבעותיו מעלה והן מתחילות לזהור, לפתע אור יוצא מבין ידיו, ''יום שמשי, המתקפה גורמת לכך שהשמש תתחזק וגורמת למתקפות עשב להיות חזקות יותר'' מזמזם הפוקדע, אספיגלאס, ולכן שגם פרס משתמש ביום שמשי המתקפה מתחזקת כפליים, אוואשט משתמש באקדח מים, אספיגלאס קופץ הצידה בתנוע קלילה ומשתמש בקרן קרח על פרס שמוקפא, ארבוק משתמש בזנב רעל ומפני שהוא בא מאחוריי אספיגלאס העסוק בלחימה באחרים הוא אינו מתחמק ונפגע
ביינתים מאוויל מתחיל להרגיש ישנוני ונופל הצידה בשינה ברגע שהפוקדור מגיע ולכן הפוקדור חולף על פניו
דרייק-שרלין מחייכת ואומרת ''אני מבינה מזה שאתה רוצה להיות צייד פוקימונים?'' היא שואלת, אתה מהנהן ושרלין אומרת ''טוב ילד, אז אני אלמד אותך את הבסיס אבל פוקדורים- תצטרך להתקדם קצץ בשביל זה, תסתכל'' היא מצביע על המלכודת ומסמנת לך להיות שקט, פיצ'ו קטן בעל אוזן פרועה נכנס פנימה ומתחיל לאכול את פרי האורן שבפנים כאשר שרלין מושכת בחוט והמלכודת נסגרת, ''על הפיצ'ו הזה אני הולכת לקבל הרבה מאוד כסף, מישהו ביקש שאלכוד אותו בשבילו היא הולכת למלכודת ומרימה אותה ומתחילה ללכת למעמקי היער ''אז אתה בא ילד?'' היא שואלת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[QUOTE=ttrrtte;1270928]מרקוס-כרגיל מאנצ'לאקס מתלהב מאוד מן ההצעה, הוא מניף את אצבעותיו מעלה והן מתחילות לזהור, לפתע אור יוצא מבין ידיו, ''יום שמשי, המתקפה גורמת לכך שהשמש תתחזק וגורמת למתקפות עשב להיות חזקות יותר'' מזמזם הפוקדע, אספיגלאס, ולכן שגם פרס משתמש ביום שמשי המתקפה מתחזקת כפליים, אוואשט משתמש באקדח מים, אספיגלאס קופץ הצידה בתנוע קלילה ומשתמש בקרן קרח על פרס שמוקפא, ארבוק משתמש בזנב רעל ומפני שהוא בא מאחוריי אספיגלאס העסוק בלחימה באחרים הוא אינו מתחמק ונפגע
ביינתים מאוויל מתחיל להרגיש ישנוני ונופל הצידה בשינה ברגע שהפוקדור מגיע ולכן הפוקדור חולף על פניו
"פוקדורים צאו!!" אומר בזמן שאני לוקח את הפוקדורים ומוסיף:"מאיה את בסדר מה קרה לך למה הוא רצה לתפוס אותך?" אומר בכרכור.
מרקוס-''אני לא יודעת'' אומרת מאיה ועל פי מבטה אתה יודע שהיא משקרת, ''תראה הוא נתפס'' היא אומרת ומצביע על פוקדור במקום שבוא היה מאוויל קודם, ביינתים כל הפוקימוניטם שלך מעולפים ואספיגלאס עומד מולם
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
'אוי לא' אומר לעצמי במחשבותיי בפחד "אין לי זמן להתעסק איתך עכשיו" אומר לפוקימון המוזר "יש לי בחורה להציל" אומר בגבורה (איזה סוטה אני). "הרקרוס תעוף אל שליו ותציל אותה!" אומר להרקרוס בקול רם. לאחר שהקרוס יציל את שליו אבדוק את הפוקימון המוזר בפוקידע
~~~~~~~~
בסדר, קודם אני אמצא אותם במחשב ><
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
ג'ק- לפני שהרקרוס מסתיק לעשות משהו הפוקימון המוזר קופץ לגובה מדהים ותופס את שליו ונוחת איתה על הקרקע בשלום, אתה מוציא את הפוקדע ושומע ''אמברלוקס, פוקימון הלילה, אמברלוקס הוא מסוג אש וחושך ונדיר מאוד בימים אלו, פעם הוא היה מאוד נפוץ עד ששרפה כלשהיא הרסה את רוב אזורי המחיה שלהם, הם מתבודדים בדרך כלל אבל יושיטו יד למי שיצטרך עזרה''.
ביינתים שליו עומדת בצד וצועקת אל עבר המסוק ''לעולם לא תתפסו אותי! לעולם לא תשבו אותי שוב! ועם כן אברח כמו שברחתי בפעם שעברה!'', ''כן, כן... שמענו עלייך ''זואי'' אנחנו נתפוס אותך שוב אז תפסיקי לברבר!'' נשמעת תשובה מן המסוק, שליו או כפי שכונתה על ידי האנשים במסוק ''זואי'' נראת מעט לחוצה ואומרת ''סניבי צא!'', מול שליו עומד פוקימון ירוק קטן דמויי נחש עם רגליים, ''הצלפת גפן!'', סניבי משתמש בהצלפת דפן על המסוק אך המסוק נותר לללא שריטה, '''למדנו מהפעם הקודמת'' אומר שוב הקול מהמסוק ועוד רשת נשלחת לכיוון שליו, הפוקימון המוזר מנסה לחתוך גם את הרשת הזאת אך הפעם הוא נתפס בתוכה, ''תראו תראו האם זה לא אמברלוקס האחד והיחיד...'' נשמע שוב הקול מהמסוק, ''נתראה זואי'' נשמע שוב הקול והמסוק עוזב, שליו מתעלפת מן הלחץ
מרקוס-אבל הוא לא נתפס
''פשוט מאוד, אתה בודק במכשיר הזה, היא אומרת ומושיטה לך מכשיר עגול בעל מסך נגיע, ''למזלך יש לי שניים'', ''תראה'' היא אומרת ומכוונת את המכשיר לקאטרפי אשר אוכל עלה לא רחוק ממכם, הצג מתעורר לחיים ואומר ''קאטרפי מתקפות-ירי חוט ודחיםה ערך:0.1''
המכשיר יאמר לך את ערך הפוקימון ממ0-10 מעל 8 הוא נדיר, מעל 9 הוא מאוד נדיר ועשר אומר שהוא יחיד במינו או שהוא פוקימון בעל יכולות מיוחדות לסוגו, לפתע נשמע רחש ומבין השיחים אתה רואה-
[IMG][/IMG]
למראה הפוקימון פיה של שרלין נפער, ''זה...זה...צ'ינטר!''
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-14-2012 בשעה 10:58 PM
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)