Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 56 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מרקוס-אבל הוא לא נתפס

"וואו נבחרת שלמה!" אומר בהתלהבות, "סוף סוף הגיע הזמן לחזור ושמאיה תילחמי נגד מנהיג המכון ועכשו תגידי את האמת למה הוא רדף אחריך?" אשאל בסקרנות.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ק- לפני שהרקרוס מסתיק לעשות משהו הפוקימון המוזר קופץ לגובה מדהים ותופס את שליו ונוחת איתה על הקרקע בשלום, אתה מוציא את הפוקדע ושומע ''אמברלוקס, פוקימון הלילה, אמברלוקס הוא מסוג אש וחושך ונדיר מאוד בימים אלו, פעם הוא היה מאוד נפוץ עד ששרפה כלשהיא הרסה את רוב אזורי המחיה שלהם, הם מתבודדים בדרך כלל אבל יושיטו יד למי שיצטרך עזרה''.

ביינתים שליו עומדת בצד וצועקת אל עבר המסוק ''לעולם לא תתפסו אותי! לעולם לא תשבו אותי שוב! ועם כן אברח כמו שברחתי בפעם שעברה!'', ''כן, כן... שמענו עלייך ''זואי'' אנחנו נתפוס אותך שוב אז תפסיקי לברבר!'' נשמעת תשובה מן המסוק, שליו או כפי שכונתה על ידי האנשים במסוק ''זואי'' נראת מעט לחוצה ואומרת ''סניבי צא!'', מול שליו עומד פוקימון ירוק קטן דמויי נחש עם רגליים, ''הצלפת גפן!'', סניבי משתמש בהצלפת דפן על המסוק אך המסוק נותר לללא שריטה, '''למדנו מהפעם הקודמת'' אומר שוב הקול מהמסוק ועוד רשת נשלחת לכיוון שליו, הפוקימון המוזר מנסה לחתוך גם את הרשת הזאת אך הפעם הוא נתפס בתוכה, ''תראו תראו האם זה לא אמברלוקס האחד והיחיד...'' נשמע שוב הקול מהמסוק, ''נתראה זואי'' נשמע שוב הקול והמסוק עוזב, שליו מתעלפת מן הלחץ
    "זואי?" אומר לשליו בתמיהה "לא אמרת ששמך הוא שליו?" אשאל אותה בזמן שאנסה להעיר את שליו או "זואי". לאחר שנייה אזכר במסוק ובאמברלוקס 'לא! אני לא אפקיר אותו ככה!' אחשוב לעצמי בכעס ואעקוב אחרי המסוק

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מרקוס- ''אני לא ממש רוצה לדבר על זה...'' אומרת מאיה, אתה לפתע רואה שהמסוק לא עזב, קול נשמע ממנו ''לא תתחמקי זואי, אנחנו נתפוס אותך!'', ''בחלומות'' צועקת מאיה חזרה והמסוק נעלם בקריאה אחרונה ''אנחנו עוד נתראה...''

ג'ק- אתה עוקב אחרי המסוק בריצה ורואה שאמברלוקס לא זקוק לעזרתך, הוא הזדחל בצורה מדהימה יחסית לגודלו דרך אחת מחריצי הרשת דבר שאפילו קטרפי לא יכול לעשות, ''לעזעזל שחכתי את היכולת שלו..'' נשמע קול מהמסוק והמסוק נעלם באופק, אמברלוקס מוחת ברכות על האדמה ומביט בך
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1271019]מרקוס- ''אני לא ממש רוצה לדבר על זה...'' אומרת מאיה, אתה לפתע רואה שהמסוק לא עזב, קול נשמע ממנו ''לא תתחמקי זואי, אנחנו נתפוס אותך!'', ''בחלומות'' צועקת מאיה חזרה והמסוק נעלם בקריאה אחרונה ''אנחנו עוד נתראה...''

"תעני לי בבקשה מי את ואני אטפל בהם בסדר?" אומר בנימה עסקית.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-15-2012 בשעה 06:06 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק- כן אני זוכרת אבל כרגע אתה ב''שיעור'' עוד תראה איך זה ישתלבXD
    __________________________________________________ _-
    ''פשוט מאוד, אתה בודק במכשיר הזה, היא אומרת ומושיטה לך מכשיר עגול בעל מסך נגיע, ''למזלך יש לי שניים'', ''תראה'' היא אומרת ומכוונת את המכשיר לקאטרפי אשר אוכל עלה לא רחוק ממכם, הצג מתעורר לחיים ואומר ''קאטרפי מתקפות-ירי חוט ודחיםה ערך:0.1''

המכשיר יאמר לך את ערך הפוקימון ממ0-10 מעל 8 הוא נדיר, מעל 9 הוא מאוד נדיר ועשר אומר שהוא יחיד במינו או שהוא פוקימון בעל יכולות מיוחדות לסוגו, לפתע נשמע רחש ומבין השיחים אתה רואה-
    [IMG][/IMG]

למראה הפוקימון פיה של שרלין נפער, ''זה...זה...צ'ינטר!''
    "צ'ינטר?" אני שואל, ואז אני נזכר במכשיר שבידי. אני מכוון אותו על הצ'ינטר ומחכה לתוצאות. מהתגובה של שרלין אני מבין שהוא די נדיר, אז אני מוציא את סנוראנט החוצה. "צא! צא סנוראנט! קרן קרח על צ'ינטר! גם אתה טורצ'יק, ריצת גחלת! צאו צאו צאו!"
    ~~~~~~~~~~~
    הערה, ריצת גחלת זה להתעטף בגחלת ולהשתמש בהתקלה, אם את זוכרת מהקרב נגד סנוראנט

6. student of Gakuen Alice
    מרקוס-''פשוט מאוד, אני מאיה אני בת עשר ובמסע הפוקימונים שלי'' היא אומרת ומצחקקת

דרייק- תן לי בבקשה לומר עם הוא נדיר או לא...
    -________________
    אתה מכוון את המכשיר אל הפוקימון, המכשיר מצפצף ואומר ''צ'ינטר סוג אופל וחשמל, מתקפות- מכת ברק, דופק אפל, ניצוץ, כדור צל- 9.5''
    סנוראנט משתמש בקרן קרח על צ'ינטר שנפגע וטורצ'יק רץ אליו בריצת גחלת אך הפעם צ'ינטר מוכן ומשתמש בדופק אפל וטורצ'יק עף לאחור, צ'ינטר מתחיל ליצור כדור צל בין ידיו ומכוון אל סנוראנט
    סנוראנט
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    -________________
    אתה מכוון את המכשיר אל הפוקימון, המכשיר מצפצף ואומר ''צ'ינטר סוג אופל וחשמל, מתקפות- מכת ברק, דופק אפל, ניצוץ, כדור צל- 9.5''
    סנוראנט משתמש בקרן קרח על צ'ינטר שנפגע וטורצ'יק רץ אליו בריצת גחלת אך הפעם צ'ינטר מוכן ומשתמש בדופק אפל וטורצ'יק עף לאחור, צ'ינטר מתחיל ליצור כדור צל בין ידיו ומכוון אל סנוראנט
    סנוראנט
    כתבתי שהבנתי את זה מהתגובה של שרלין שהייתה די אדישה עד אז...

"טורצ'יק!" אני אומר ורץ אליו. אני מרים אותו, ואומר "סנוראנט, צוות כפול! ואז תשתמש באבקת שלג ואתה וכל הכפילים תרוצו סביב האבקה כדי ליצור ערפל מסביב לצ'ינטר, ואז תכין את כדור הטעינה של קרן הקרח, ותבלע אותו (נזכרתי בקטעים מהסידרה) ותשתמש בקרן קרח עוד פעם, אבל בלי לבלוע אותה, הבליעה אמורה לחזק אותך! קדימה!" אני אומר ואז אני פונה לטורצ'יק, "אתה שומע אותי חבר קטן? אם כן תנשוף גחלת, גם אם קטנה, שאני אדע שאתה מבין אותי, ואז תנסה לכמה שיותר להשתמש באש במקום גחלת, ואז תשתמש בריצת גחלת, או אם תצליח ריצת אש!"

8. student of Gakuen Alice
    דרייק-סנוראנט משתמש בצוות כפול, כדור הצל פוגע באחד מהכפילים ולכן לא נגרם שום נזק לסנוראנט, כל הסנוראנטים שנותרו משתמשים באבקת שלג ויוצרים ערפל, סנוראנט בולע את הכדור של קרן הקרח ואז משתמש בא שוב מבלי לפגוע, אבל הערפל לא רק מפריע לשדה הראייה של צ'ינטר אלה מפריע לשדה הראייה של סנוראנט גם כן!, סנוראנט מפספס והערפל מתפזדר, אתה מספיק לראות את צ'ינטר מכוון דופק אפל עוצמתי אל עבר סנוראנט שמתעלף. ''אתה כזה ילד... אתה לא יכול לתקוף שיש ערפל עם הפוקימון שלך לא יכול לראות משהו'' אומרת שרלין מהצד

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק- אתה עוקב אחרי המסוק בריצה ורואה שאמברלוקס לא זקוק לעזרתך, הוא הזדחל בצורה מדהימה יחסית לגודלו דרך אחת מחריצי הרשת דבר שאפילו קטרפי לא יכול לעשות, ''לעזעזל שחכתי את היכולת שלו..'' נשמע קול מהמסוק והמסוק נעלם באופק, אמברלוקס מוחת ברכות על האדמה ומביט בך
    "שלום לך אמברלוקס, רוצה קרב?" אשאל את אמברלוקס בחיוך קטן. אם הוא "יענה" בחיוב אז אני אוציא את הרקרוס ואומר לו להשתמש בדחיפה אבל לרכז את כל הכוח ביד, כדי ללמד אותו שבירת לבנים.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

10. הסבתא של הרגשות
    דרייק-סנוראנט משתמש בצוות כפול, כדור הצל פוגע באחד מהכפילים ולכן לא נגרם שום נזק לסנוראנט, כל הסנוראנטים שנותרו משתמשים באבקת שלג ויוצרים ערפל, סנוראנט בולע את הכדור של קרן הקרח ואז משתמש בא שוב מבלי לפגוע, אבל הערפל לא רק מפריע לשדה הראייה של צ'ינטר אלה מפריע לשדה הראייה של סנוראנט גם כן!, סנוראנט מפספס והערפל מתפזדר, אתה מספיק לראות את צ'ינטר מכוון דופק אפל עוצמתי אל עבר סנוראנט שמתעלף. ''אתה כזה ילד... אתה לא יכול לתקוף שיש ערפל עם הפוקימון שלך לא יכול לראות משהו'' אומרת שרלין מהצד
    'תחשוב דרייק, תחשוב, אסטרטגיה, להשתמש בשטח... יש לי!' אני חושב במרץ. אני מחפש קצת חול באזור, אם יש אני לוקח קצת ואומר "טורצ'יק, תשתמש בגחלת כדי לשרוף את החול ולהכין זכוכית. הזכוכית תתפקד כמראה." אני אומר. אם טורצ'יק מצליח, אני מחכה שצ'ינטר יטען מתקפה, וכשהוא יישתמש בא עליי אני אכוון אליו את המראה כדי להחזיר את המתקפה.

11. משתמש מנוסה
    מרקוס-''פשוט מאוד, אני מאיה אני בת עשר ובמסע הפוקימונים שלי'' היא אומרת ומצחקקת

-________________
    סנוראנט
    "תעני לי ברצינות זואי!!!!!"

12. student of Gakuen Alice
    ג'ק-אמברלוקס מהנהן ונעמד בתנוחת קרב, אתה מוציא את הרקרוס ואומר ''הרקרוס תשתמש בדחיפה אך תרכז את כל הכח ביד שלך'', הרקרוס מצליח לעשות שבירת לבנים חלושה ומתקדם במהירות אל עבר אמברלוקס, אמברלוקס קופץ הצידה ומשתמש בדופק אפל על הרקרוס שנפגע ושבירת הלבנים נכשלת, אמברלוקס טוען קרן אופל (מתקפה מיוחדת לאמברלוקס כמו קרן סולארית אבל...אופל והיא שחורה)

דרייק-צריך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר דברם ופעולות בכדי להכין זכוכית אבל אני אלך על הדרך שלךxd
    אתה לוקח חופן חול ביד ונותן לטורצ'יק להשתמש עליו בגחלת ומיד יש בידך מראה, פיקטר משתמש בכדור צל ההמראה מחזירה את המתקפה אל פיקטר שנפגע ונופל, ביינתים אתה שומע את שרלין ממלמלת ''עם הוא יתפתח הוא יהי...''' אך הסוף נקטע בזעקה של טורצ'יק אשר נפגע מן הדופק האפל של פיקטר ומנסה להתאושש

מרקוס-איזה ישירות...
    מאיה או ''זואי'' אומרת באיפוק בולט לעין ''אל תקרא לי ככה או ש..'' היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''אני לא זואי, זה שהם קוראים לי ככה לא אומר כלום, זה שהם הפחו אותי ל...'' ואז היא קוטעת את עצמה כמי שאמרה משהו שלא הייתה אמור לומר, ''בוא נמשיך במסע'' היא אומרת בקול מזוייף עליז בכדי לשנות נושא

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. הסבתא של הרגשות
    דרייק-צריך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר דברם ופעולות בכדי להכין זכוכית אבל אני אלך על הדרך שלךxd
    אתה לוקח חופן חול ביד ונותן לטורצ'יק להשתמש עליו בגחלת ומיד יש בידך מראה, פיקטר משתמש בכדור צל ההמראה מחזירה את המתקפה אל פיקטר שנפגע ונופל, ביינתים אתה שומע את שרלין ממלמלת ''עם הוא יתפתח הוא יהי...''' אך הסוף נקטע בזעקה של טורצ'יק אשר נפגע מן הדופק האפל של פיקטר ומנסה להתאושש
    אני יודע, אבל אין לי פה את האמצעים לזה...

"צא פוקדור!" אני צועק במהלך נואש בעודי זורק פוקדור על צ'ינטר.

14. משתמש מנוסה
    מרקוס-איזה ישירות...
    מאיה או ''זואי'' אומרת באיפוק בולט לעין ''אל תקרא לי ככה או ש..'' היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''אני לא זואי, זה שהם קוראים לי ככה לא אומר כלום, זה שהם הפחו אותי ל...'' ואז היא קוטעת את עצמה כמי שאמרה משהו שלא הייתה אמור לומר, ''בוא נמשיך במסע'' היא אומרת בקול מזוייף עליז בכדי לשנות נושא[/quote]

"תאמרי או שארבוק יטפל בך זואי או מאיה טוב? כי אני מעוצבן עליך בטירוף!!!!" אומר בכעס.

15. student of Gakuen Alice
    דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס

מרקוס-''אל תאיים עליי, אתה לא תפגע בשותפתך למסע מן הסתם'', ''נכון?'' היא אומרת ומתחילה ללכת קדימה, ואומרת ''תהיה מעוצבן, זה בריא להיות מעוצבן לפעמים יעבור לך'' והיא ממשיכ להתקדם

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 15 מתוך 56 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •