Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 56 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 833
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ק-אמברלוקס מהנהן ונעמד בתנוחת קרב, אתה מוציא את הרקרוס ואומר ''הרקרוס תשתמש בדחיפה אך תרכז את כל הכח ביד שלך'', הרקרוס מצליח לעשות שבירת לבנים חלושה ומתקדם במהירות אל עבר אמברלוקס, אמברלוקס קופץ הצידה ומשתמש בדופק אפל על הרקרוס שנפגע ושבירת הלבנים נכשלת, אמברלוקס טוען קרן אופל (מתקפה מיוחדת לאמברלוקס כמו קרן סולארית אבל...אופל והיא שחורה)
    'אוי לא... רגע! ברגע הזה שאמברלוקס טוען את הקרן הוא חסרה אונים, אם רק הרקרוס יצליח לפגוע בו במתקפה סופר אפקטיבית שהוא שולט בה אז אמברלוקס יהיה מחוסל, רק איזו מתקפה, איזו?' אחשוב לעצמי. אחרי רגע קצר אומר להרקרוס "עכשיו תשתמש במתקפת קרן (ככה קוראים לזה נכון? שכחתי ) על אמברלוקס!" ואחכה למתקפה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    שם פרטי :יונתן
    שם במשחק:ג'ינה
    תיאור מראה או תמונה:שיער בלונדיני ארוך ומתולתל, עיניים כחולות בהירות, גובה ממוצע.
    רקע: כשג'ינה הייתה ילדה קטנה היא אהבה מאוד לשחק עם האודיש של המשפחה שלהם. היא תמיד הלכה איתו לשדות, רצה איתו וצחקה איתו שעות אך יום אחד נשמעה דפיקה בדלת. ג'ינה פתחה אותה וראתה לפניה שני אנשים גבוהים במדים לבנים שניהם כיוונו אליה אקדח ואמרו "איפה האודיש שלך ילדה?" ג'ינה הייתה משותקת מפחד. שני האנשים פשוט נכנסו פנימה ולפתע אחד הם קלט במבטו את אודיש רץ לו שמח בבית. כיוון וקול נפץ מהיר גרמו לאירוע הנורא בחייה של ג'ינה, הם הרגו את אודיש. היא רצה אחריהם ובעטה באחד מהם אך הם רק צחקו, תפסו אותה וזרקו אותה בחזרה אל ביתה. ג'ינה נשבעה מאותו היום לנקום באנשים האלה, למרות שלא ידעה מי הם או מאיפה הם הגיעו או למה הם הרגו את אודיש.
    חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
    כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
    הערות/הארות/בקשות:לתפוס סיזור ופוניטה.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס
    פיקטר? הוא לא היה צ'ינטר לפני שניה?

"די רציתי אותו..." אני אומר לה בעצב מסויים. "טוב בואי נמשיך במסע." אני אומר לה. "איפה נשיג את הכסף עבור הפיצ'ו?"

4. משתמש מנוסה
    בגלל שהורחקתי (עכשיו חזרתי ) האינווט יחל ממחר עד לעוד עשרה ימים (14-24) כל מי שלא אישר השתתפות שיאשר או שהוא ישחק במסלול המ''ת הרגיל ולא של האינווט
    !

תומאס-איווי יוצא ומנפח כדור צל בפיו, צ'מצ'אר מוציא גחלת חזקה במיוחד ודירלינג עלי תער, שלושת המתקפות נעות בשילוב מושלם, כדור הצל משולב בלהבה מרקדת מאחוריו אשר מרחוק נראה ככוכב נופל ועלי תער מסביב ללהבה, שלושת המתקפות פוגעות ונרשת נקרעת, לילך מתחילה לצנוח מטה ומטה מתוכה כאשר היא צורחת ומן המסוק משוגרת עוד רשת
    "צ'ימצ'אר דירלינג ואיווי עוד פעם על הרשת הבאה אני אקפוץ ואתפוס אץ לילך"
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    יונתן-רשום תגיב להתחלה

ג'ק-''הרקרוס מתקפת קרן!''
    אצה אומר והרקרוס מזנק למתקפת קרן בדיוק ברגע שאמברלוקס משחרר את קרן האופל שלו שפוגעת בהרקרוס חזק ומעיפה אותו לעוצמה לאחור, הרקרוס מותך על האדמה הקשה וזועק בכאב

דרייק-אני תמיד מבלבלת בינו לבין מפותחיו סורי...חח
    היא אומרת ו מוסרת לידיך את הפוקדור של צ'ינטר, ''יש תפסתי צ'ינטר!'' אתה אומר בשמחה, שרלין מגלגלת עיינים, לפתע מבטה משתנה למבט הלם בדיוק ברגע שבוא הרשת נופלת עליה מן המסוק השחור אשר חג מעליכם והרשת מתחילה לעלות כאשר שרלין בתוכה

תומאס-הרשת הנוספת נקרעת ובדיוק ברגע בוא אתה מתכוון לקפוץ ולתפוס את לילך צל חולף על פנייך ותופס את לילך, אתה מסתכל טוב יותר וממקד את מבטך ורואה את לילך על גבו של-

(קרדיט לאלון)

''וואוו זה ווימה!'' היא קוראת בשמחה, מן המסוק נשמע קול ''לא תתחמקי זואי אני אחזור'' והמטוס מתרחק, לילך נוחתת וווימה נותן לך מבט של קרב, לילך מהרהרת בטעות בקול ''אני כבר לא זואי...אבל מה עם אתפס שוב הם...'' ואז היא עצרה את עצמה כאשר קלטה שהיא מהרהרת בקול
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

התחלה:
    אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
    "לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
    היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
    היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
    ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
    בברכה פרופסור אופק"
    בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
    פתאום נשמעת דפיקה בדלת
    "אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"

פרופסור אופק:

לא להגיב
    אני בוחנת בזהירות את הפוקימונים ומנסה לראות את מי אני זוכרת מסיפורים או שהוא סתם חמוד.

7. משתמש מנוסה
    תומאס-הרשת הנוספת נקרעת ובדיוק ברגע בוא אתה מתכוון לקפוץ ולתפוס את לילך צל חולף על פנייך ותופס את לילך, אתה מסתכל טוב יותר וממקד את מבטך ורואה את לילך על גבו של-

(קרדיט לאלון)

''וואוו זה ווימה!'' היא קוראת בשמחה, מן המסוק נשמע קול ''לא תתחמקי זואי אני אחזור'' והמטוס מתרחק, לילך נוחתת וווימה נותן לך מבט של קרב, לילך מהרהרת בטעות בקול ''אני כבר לא זואי...אבל מה עם אתפס שוב הם...'' ואז היא עצרה את עצמה כאשר קלטה שהיא מהרהרת בקול
    "את זואי או לילך או מי" אני שואל בכעס

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-''הרקרוס מתקפת קרן!''
    אצה אומר והרקרוס מזנק למתקפת קרן בדיוק ברגע שאמברלוקס משחרר את קרן האופל שלו שפוגעת בהרקרוס חזק ומעיפה אותו לעוצמה לאחור, הרקרוס מותך על האדמה הקשה וזועק בכאב
    "זהו נמאס לי!" אומר לאמברלוקס בזעם ענק "הרקרוס... אל תעשה כלום!" אומר להרקרוס בחיעוך ואחכה לתגובתו של אמברלוקס על המהלך

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-אני תמיד מבלבלת בינו לבין מפותחיו סורי...חח
    היא אומרת ו מוסרת לידיך את הפוקדור של צ'ינטר, ''יש תפסתי צ'ינטר!'' אתה אומר בשמחה, שרלין מגלגלת עיינים, לפתע מבטה משתנה למבט הלם בדיוק ברגע שבוא הרשת נופלת עליה מן המסוק השחור אשר חג מעליכם והרשת מתחילה לעלות כאשר שרלין בתוכה
    "שרלין! לא!" אני צועק. "צא צ'ינטר! תראה לי למה אתה מסוגל! תשתמש בדופק אפל ומכת ברק בו זמנית, וכך תיצור ברק אפל!" אני אומר לו. אני בודק אם סנוראנט וטורצ'יק התאוששו, אם כן אני אומר "טורצ'יק, גחלת! סנוראנט, קרן קרח! צ'ינטר וסנוראנט, תכוונו למסוק! טורצ'יק תכוון לרשת כדי לשרוף את החיבור שלה עם המסוק ולהפיל את הרשת!" אם כל זה לא עובד, אני צועק "שרלין! תזרקי אליי את הפוקדור של וולקרונה! אני אוציא אותו ואת תגידי לו להשתמש במתקפה שתשחרר אותך!"
    ~~~~~~~~~~~~~~
    אני אוהב לשלב מתקפות... רואים או לא?

10. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    דרייק-צ'ינטר בוחן אותך בזמן שהפוקדור נזרק לכיוונו אך הוא חובט בפוקדור בזנבו והפוקדור עף אלייך חזרה, ''כל כך ילד...'' אומרת שרלין, היא לוקחת את אחד מהפוקדורים המיוחדים שלה ותופסת, פיקטר חובט גם בפוקדור שלה אך הפוקדור מרחף באוויר ועף אליו חזרה, הפוקדור נפתח ופיקטר נתפס

מרקוס-''אל תאיים עליי, אתה לא תפגע בשותפתך למסע מן הסתם'', ''נכון?'' היא אומרת ומתחילה ללכת קדימה, ואומרת ''תהיה מעוצבן, זה בריא להיות מעוצבן לפעמים יעבור לך'' והיא ממשיכ להתקדם
    "בסדר אבל את תיענשי נגד אוניקס שכחת להילחם במנהיג המכון ואני אעזור לך רק אם תאמרי לי לפחות חלק מהאמת טוב?" אומר ואוציא את ארבוק.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

11. student of Gakuen Alice
    ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
    מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?

תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
    ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא

ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק

דרייק-אפילו לא קצת;)
    ________________________--
    צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך זואי'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)

מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
    מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?

ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא

ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק

דרייק-אפילו לא קצת;)
    ________________________--
    צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך זואי'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)

מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות
    אסתכל על צ'ארמנדר בחיבה, תמיד רציתי אחד כזה! אבל בכל זאת זה מנוגד לעשב... אני חושבת מעט ואז מחליטה לקחת בכל זאת את צ'ארמנדר "אנחנו נהיה חברים נפלאים!" אומר בחיבה לצ'ארמנדר ואחייך בחיוך שמשדר ביטחון הדדי.

13. student of Gakuen Alice
    ג'ינה-צ'ארמנדר מחייכת גם בשמחה, לפתע שוב קוראת לך האישה ואתה יוצא אליה.
    האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
    אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
    גם עם אינך יודע, את רשומה אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
    אז האם את ג'ינה,, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכרי זאת אחריות גדולה, תעברי הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם את מוכנה לכך?
    לפתע שמת לב שצ'ארמנדר קפץ ומשך בחולצתך והנהן

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ינה-צ'ארמנדר מחייכת גם בשמחה, לפתע שוב קוראת לך האישה ואתה יוצא אליה.
    האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
    אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
    גם עם אינך יודע, את רשומה אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
    אז האם את ג'ינה,, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכרי זאת אחריות גדולה, תעברי הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם את מוכנה לכך?
    לפתע שמת לב שצ'ארמנדר קפץ ומשך בחולצתך והנהן
    "אוקיי צ'ארי (ככה אקרא לה) אני מוכנה לצאת למסע סוזי!"

15. משתמש מנוסה
    "חכי רגע צ'ימצ'אר גחלת בשיא הכח על ווימה" אני אומר ברצינות

עמוד 16 מתוך 56 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •