פורסם במקור על ידי
ttrrtte
ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?
תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
דרייק-אפילו לא קצת;)
________________________--
צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך זואי'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)
מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות