Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 56 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    תומאס- אתה נכנס ליער וכבר שומע את קולות הקרב אתה הולך לכיוונם ורואה נערה בעלת שיער כחול-ירוק בתספורת זיג-זג ובעת עיינים בצבע ירוק-ים ומנומשת אשר לובשת שמלה פשוטה בצבע ירוק, ''סקווירטל, שוב משאבת הידרו!'' אתה מסתכל לצד השני ןרןאה את לילך כאשר האש שבזנבה ועל אורכה כמעט דועכת לחלוטין ונראת פצועה לגמרי לילך משתמשת בלהביור על סקווירטל שבקושי מרגיש את המתקפה, משאבת ההידרו פוגעת בלילך אשר בקושי עומדת והילדה עומדת לזרוק עליה פוקדור
    "לא את לא צאי דירלינג עלי טער בשיא עצמתך על סווירטל"
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    תומאס-דירלינג משתמשת בעלי תער עוצמתיים על סקווירטל אשר אינו מבין מאיפה באו לא עלי התער ועף לאחור מעולף, ''היי! זאת הפוניטה שלי!'' אומרת הנערה בכל מרוגז, ''לך מפה ילד!!'' היא אומרת שוב, ביינתים לילך מתאוששת ואומרת ''לכי את!'', ''פוניטה מדברת! תהיה בטו חשהיא שלי'' אומרת הנערה בתדהמה,
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ג'ינה-פטיש מחייכת אלייך ואומרת
    ''פטי,פטיש פש'' ונותנת לך מבט קרב, ואת מבינה שהיא רוצה להילחם נגדך, מה תעשי?
    "אוקיי" אגיד. 'משהו מוזר בפטיש, היא לא נראיתכמו פוקימון רגיל' אחשוב לעצמי 'היא נראית יותר כאילו היא מין הכלאה' "צאי צ'ארי, שריטה ואז תקפצי מעל פטיש ותשתמשי בגחלת למטה!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-תוצאת הצתרפה מרהיבה ומערבולת הברקים האפלים עם ניצוצת החשמל ממש מדהימה, אך שרלין (שכפי שהבנת מאוד חזקה) הודפת את המתקפה בכדור צל אחד, זה היה חזק מאוד כל הכבוד'' היא אומרת!, ''אבל עם כמה שהמתקפה יפה היא מסתירה את היופי האמיתי של צ'ינטר, הפוקימון אמור להראות יפה כתוצאה מן המתקפה נסה שוב''
    "טוב, ננסה שוב." אני אומר. "צ'ינטר, תשתמש שוב במערבולת ברקים אפלים, רק הפוך. שהחלק הצר של המערבולת יהיה למעלה ואתה תעמוד עליו. תשתמש בניצוץ כלפי מטה, ככה שהברקים האפלים השחורים יהיו עם פסי כחול של הניצוץ, ותרכב על המערבולת לעבר שרלין!" אני אומר ומוסיף לו בלחישה כדי ששרלין לא תשמע "כשתיהיה קרוב מספיק, תיכנס למרכז המערבולת וכשהיא תהדף את המערבולת, תשתמש בדופק אפל."

5. משתמש מנוסה
    תומאס-דירלינג משתמשת בעלי תער עוצמתיים על סקווירטל אשר אינו מבין מאיפה באו לא עלי התער ועף לאחור מעולף, ''היי! זאת הפוניטה שלי!'' אומרת הנערה בכל מרוגז, ''לך מפה ילד!!'' היא אומרת שוב, ביינתים לילך מתאוששת ואומרת ''לכי את!'', ''פוניטה מדברת! תהיה בטו חשהיא שלי'' אומרת הנערה בתדהמה,
    "את יודעת מה לא היא לא לילך רוצי אחרי"

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מרקוס0אתה תופס את הפוקדור לפני שמאיה מספיקה להגיע אליו ולשבור אותו, אתה מחזיר אותה במהירות לפוקדור ומוציא את זרורא, ''זרו?'' אומר זרורא ומשתנה לדירלינג ורודה (אך פחות מתוקה ממאיה כדירלינג)

תומאס-אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולילך אומרת ''אני יוצאת ליער להתאמן קצת'' היא הולכת ליער ואתה נרשם לתחרות בינתיים יחד עם צ'ימצ'אר, אחד המתאמים עוברים על ידך ואתה שומע אותו מדבר עם מישהו אחר ''יש פוניטה ממש חזקה וחמודה ביער, כל מי שניסה לתפוס אותה עד עכשיו נכשל, אבל קמיל נלחמת בא עכשיו, אין לפוניטה הזו סיכוי''

דרייק-תוצאת הצתרפה מרהיבה ומערבולת הברקים האפלים עם ניצוצת החשמל ממש מדהימה, אך שרלין (שכפי שהבנת מאוד חזקה) הודפת את המתקפה בכדור צל אחד, זה היה חזק מאוד כל הכבוד'' היא אומרת!, ''אבל עם כמה שהמתקפה יפה היא מסתירה את היופי האמיתי של צ'ינטר, הפוקימון אמור להראות יפה כתוצאה מן המתקפה נסה שוב''

ג'ינה-פטיש מחייכת אלייך ואומרת
    ''פטי,פטיש פש'' ונותנת לך מבט קרב, ואת מבינה שהיא רוצה להילחם נגדך, מה תעשי?

"טוב עכשו בוא נתאמן אבקת שינה עם קרן סולארית כשאתה מתכסה באבקת השינה הזוהרת ומעיף אותה ביחד עם עלים קסומים זה אמור לעבוד בתחרות גם תשרוט את הלבבות" אומר חלושות ביער(הלכתי להתאמן).
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. student of Gakuen Alice
    ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער

דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל

תומאס-אתה מתחיל לרוץ ולילך אחריך אך לאט בגלל פציעותיה, ''לאן אנחנו הולכים??'' היא שואלת כאשר היא רצה אחרייך דרך עצים ושדות, היא ממשיכה לרוץ בציפייה לתשובה

מרקוס-הנה הבעיה בזרורא- זרורא יכול לשנות צורה אך גם בצורתיו האחרות הוא יכול להשתמש רק במתקפותיו המקוריות כך שעם מאיה יודעת נגיד קרן סולארית זרורא לא יוכל להשתמש בא, אבל דיטו לעומתו גם יכול לשנות צורה וגם לחקות את המתקפות של מי שהוא שינה אליו צורה
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-16-2012 בשעה 08:23 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל
    "מעולה צ'ינטר!" אני אומר לו ומלטף את ראשו. "נראה לי שאם המהלך חזק כל כך, נוכל לפתח אותו לכיוונים מיוחדים ונגמור פוקימונים במכה אחת, נכון קטנצ'יק?" אני אומר לו. "תגידי שרלין, את יודעת במקרה מתי תתחיל התחרות?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני עכשיו הולך לחוג ואז לקופת חולים, אז ייקח לי זמן עד שאני יגיב שוב.

9. משתמש מנוסה
    ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער

' עלי התער הם סוג של עשב' אחשוב לעצמי 'אני יודעת!' ואז אצעק "צ'ארי, קפצי מעל העלים ותנסי לירות עליהם גחלת כדי לשרוף אותם!" ' רק רגע אחד, גם על פטיש יש מעין עלים' אחשוב לפתע "צ'ארי, רוצי אל פטיש וקפצי מעליה, השתמשי בגחלת מסביבה כדי שלא תוכל לברוח החוצה ואז תנחתתי מלמעלה ותשרטי אותה כך שלא יהיה לה סיכוי להתחמק!"

10. student of Gakuen Alice
    דרייק-''כן, מחר דבר ראשון על הבוקר'' שרלין עונה לך, צ'ינטר מחייך באושר ואתה אומר ''עליי ללכת לאנשהו (חוג וקופת חוליםxd) אחזור אחר כך'' ''טוב'' שרלין עונה והולכת להסתובב קצת ביער יחד עם צ'ינטר

ג'ינה-צ'ארי משתמשת בגחלת סביב פטיש אשר לכודה במעט להבות, צ'ארי קופצת גבוהה ושורטת את פטיש אשר שוכבת מעולפת, במהרה הלבהבות מתכבות וכל מה שלפנייך היא פטיש המעולפת

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    תומאס-אתה מתחיל לרוץ ולילך אחריך אך לאט בגלל פציעותיה, ''לאן אנחנו הולכים??'' היא שואלת כאשר היא רצה אחרייך דרך עצים ושדות, היא ממשיכה לרוץ בציפייה לתשובה
    "לתחרות תעמידי פנים שתפסתי אותך תלכי צמוד אליי ואני אתאמן לתחרות"

12. משתמש מנוסה
    ג'ינה-צ'ארי משתמשת בגחלת סביב פטיש אשר לכודה במעט להבות, צ'ארי קופצת גבוהה ושורטת את פטיש אשר שוכבת מעולפת, במהרה הלבהבות מתכבות וכל מה שלפנייך היא פטיש המעולפת
    "צא פוכדור!" אצעק ואזרוק פוכדור על פטיש.

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל

מרקוס-הנה הבעיה בזרורא- זרורא יכול לשנות צורה אך גם בצורתיו האחרות הוא יכול להשתמש רק במתקפותיו המקוריות כך שעם מאיה יודעת נגיד קרן סולארית זרורא לא יוכל להשתמש בא, אבל דיטו לעומתו גם יכול לשנות צורה וגם לחקות את המתקפות של מי שהוא שינה אליו צורה

"אוי לא טוב מה עם אספיגלאס בך אני אטפל אחר כך עכשו נירשם וקודם מאיה צאי! הפעם תתנהגי יפה!" אומר בזמן שאלך אל התחרות ואהיה מוכן להחזיר את מאיה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. student of Gakuen Alice
    תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה

ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר

מרקוס-''אמ..'' אומרת מאיה בהנף ראש, אתה הולך אל עמדת ההרשמה לתחרות ''את מי תרצה לרשום?'' שואלת האישה בעמדת ההרשמה, ''בתחרות הזאת תוכל להירשם רק עם פוקימון אחד, מי זה יהיה?'' היא גומרת את דבריה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה

ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר
    "צ'ארי היית מעולה!" אגיד, ארוץ ואחבק את צ'ארי

עמוד 22 מתוך 56 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •