תומאס-דירלינג משתמשת בעלי תער עוצמתיים על סקווירטל אשר אינו מבין מאיפה באו לא עלי התער ועף לאחור מעולף, ''היי! זאת הפוניטה שלי!'' אומרת הנערה בכל מרוגז, ''לך מפה ילד!!'' היא אומרת שוב, ביינתים לילך מתאוששת ואומרת ''לכי את!'', ''פוניטה מדברת! תהיה בטו חשהיא שלי'' אומרת הנערה בתדהמה,
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"טוב, ננסה שוב." אני אומר. "צ'ינטר, תשתמש שוב במערבולת ברקים אפלים, רק הפוך. שהחלק הצר של המערבולת יהיה למעלה ואתה תעמוד עליו. תשתמש בניצוץ כלפי מטה, ככה שהברקים האפלים השחורים יהיו עם פסי כחול של הניצוץ, ותרכב על המערבולת לעבר שרלין!" אני אומר ומוסיף לו בלחישה כדי ששרלין לא תשמע "כשתיהיה קרוב מספיק, תיכנס למרכז המערבולת וכשהיא תהדף את המערבולת, תשתמש בדופק אפל."
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
ג'ינה-צ'ארי יוצאת ומשץמשת בשרריטה על פטיש, פטיש קופצת הצידה בהתחמקות מן הגחלת ומכוונת עלי תער על צ'ארי, צ'ארי לא ניזוקה הרבה מפני שעלי תער הם מסוג עשה פטיש תוקפת שוב בעלי תער
דרייק-צ'ינטר עושה מה שביקשת , ''טוב מאוד!'' שרלין אומרת אך חיוכה נמוג שרואה שצ'ינטר נכנס למרכז המערבולת ומבינה את התוכנית שלך אך מאוחר מידי, הדופק האפל פוגע בא ישירות והיא עפה בחוזקה לאחור, שרלין קמה מעט פצוע ואומרת ''יפה מאוד, זה ממש אבל ממש היה יפה ולא צפוי..'' היא אומרת בגיחוך קל
תומאס-אתה מתחיל לרוץ ולילך אחריך אך לאט בגלל פציעותיה, ''לאן אנחנו הולכים??'' היא שואלת כאשר היא רצה אחרייך דרך עצים ושדות, היא ממשיכה לרוץ בציפייה לתשובה
מרקוס-הנה הבעיה בזרורא- זרורא יכול לשנות צורה אך גם בצורתיו האחרות הוא יכול להשתמש רק במתקפותיו המקוריות כך שעם מאיה יודעת נגיד קרן סולארית זרורא לא יוכל להשתמש בא, אבל דיטו לעומתו גם יכול לשנות צורה וגם לחקות את המתקפות של מי שהוא שינה אליו צורה
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-16-2012 בשעה 08:23 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
"מעולה צ'ינטר!" אני אומר לו ומלטף את ראשו. "נראה לי שאם המהלך חזק כל כך, נוכל לפתח אותו לכיוונים מיוחדים ונגמור פוקימונים במכה אחת, נכון קטנצ'יק?" אני אומר לו. "תגידי שרלין, את יודעת במקרה מתי תתחיל התחרות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני עכשיו הולך לחוג ואז לקופת חולים, אז ייקח לי זמן עד שאני יגיב שוב.
' עלי התער הם סוג של עשב' אחשוב לעצמי 'אני יודעת!' ואז אצעק "צ'ארי, קפצי מעל העלים ותנסי לירות עליהם גחלת כדי לשרוף אותם!" ' רק רגע אחד, גם על פטיש יש מעין עלים' אחשוב לפתע "צ'ארי, רוצי אל פטיש וקפצי מעליה, השתמשי בגחלת מסביבה כדי שלא תוכל לברוח החוצה ואז תנחתתי מלמעלה ותשרטי אותה כך שלא יהיה לה סיכוי להתחמק!"
דרייק-''כן, מחר דבר ראשון על הבוקר'' שרלין עונה לך, צ'ינטר מחייך באושר ואתה אומר ''עליי ללכת לאנשהו (חוג וקופת חוליםxd) אחזור אחר כך'' ''טוב'' שרלין עונה והולכת להסתובב קצת ביער יחד עם צ'ינטר
ג'ינה-צ'ארי משתמשת בגחלת סביב פטיש אשר לכודה במעט להבות, צ'ארי קופצת גבוהה ושורטת את פטיש אשר שוכבת מעולפת, במהרה הלבהבות מתכבות וכל מה שלפנייך היא פטיש המעולפת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
תומאס-''בסדר'' היא עונה, ''נראה לי שכדאי שאפסיק לדבר ליד מאמנים..'' היא אומרת, אתה הולך להתאמן כאשר לילך צמודה אלייך, ''הוא תפס אותה!'' אומרים כולם ומצבעיעים עלייך בהתרגשות לילך מעט מפוחדת ולכן צמודה אלייך בחוזקה
ג'ינה-את זורקת פוקדור על פטיש, הפוקדור נפתח ומתנדנד מצד לצד לפתע נעצר, ''לכדתי פטיש!'' את צועקת באושר
מרקוס-''אמ..'' אומרת מאיה בהנף ראש, אתה הולך אל עמדת ההרשמה לתחרות ''את מי תרצה לרשום?'' שואלת האישה בעמדת ההרשמה, ''בתחרות הזאת תוכל להירשם רק עם פוקימון אחד, מי זה יהיה?'' היא גומרת את דבריה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)