Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 56 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 833
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ק- פיג'י נראה כמבין, אך הוא לא נראה כעומד להסתייג, לפתע פג'י פרש כנפיים ועף לשמים, הוא חג מעלייך אך לפתע כנפיו החלו לזהור באור כסוף-מתחתי ופיג'י צלל במהירות אל עבר טריקו העומד לצדך ''מתקפת כנף, אחת המתקפות הפופולאריות ביותר בקרב בעלי הכנף'' זמזם הפוקדע מתיקך.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    מרקוס- אוואשט רץ במהירות אל עבר פרס והחל להוציא סילון מים מפיו, סילון המים עף במהירות אל עבר פרס, פרס זז הצידה בשנייה האחרונה ולכן לא נפגע, אוואשט יצא שוב באקדח מים סילון המים שוב עף אל עבר פרס שלא הספיק להתחמק ונפגע, פרס לא התייאש הוא הרים מעלה את ראשו והויא מפיו מן אבקה סגולה שפגעה באוואשט, אוואשט זהר לרגע באור סגול, ואז שוב ושוב במקצב קבוע, בכל פעם שזה קרא נראה כי הדבר הכאיב מאוד לאוואשט, ''אבקת רעל, מתקפת רעל אשר מרעילה את היריב'' זמזם הפוקדע מכיסך.
    אוואשט לא נכנע, הוא קם על רגליו עדיין מוקף במקצבי הזוהר הסגול, הוא שעט אל עבר פרס סאיטיות ושרט את הפטריות אשר היו על גבו, פרס נפל וניסה לקום, אך אוואשט השתמש באקדח מים על האדמה דבר שהפך אותה לבוצית והקשתה עוד יותר על פרס לקום, לבסוף אוואשט דחף את פרס ששכב מעולף, אך כמוהו גם אואאשט, ''פוקדור צא!'' קראת בקול וזרקת את הפוקדור, נדנוד ראשון, שני, שלישי נתפס!

"ידעתי שזה יעבוד והוא נאבק עכשו יש לי פוקימון חרק ופוקימון מים אני אנסה לתפוס פוקימון אווירי אבל צריך לבדוק אם יש מכון קרוב אולי אחד מכם יתפתח ואמשיך בדרך כשאני מוציא אוכל לפוקימונים".

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג'ק- פיג'י נראה כמבין, אך הוא לא נראה כעומד להסתייג, לפתע פג'י פרש כנפיים ועף לשמים, הוא חג מעלייך אך לפתע כנפיו החלו לזהור באור כסוף-מתחתי ופיג'י צלל במהירות אל עבר טריקו העומד לצדך ''מתקפת כנף, אחת המתקפות הפופולאריות ביותר בקרב בעלי הכנף'' זמזם הפוקדע מתיקך.
    "טריקו תקפוץ על הכנף שלו ותטיח אותו על האדמה" אומר לטריקו בנחישות

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אנדי-לא חח בטעות שחכתי לערוך לסינדקוויל

סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
    אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאתה יוצא פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של להבה עליו ואמר ''לסינדקוויל גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לך לדרכך'
    אני יוצא מהביניין והלך לדרך אחת לחפש פוקימונים *אהמ*מריפ*אהמ*
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    מרקוס- אוואשט ופרס הלכו לדך כאשר הם מתאוששים מהקרב וסוללים אוכל פוקימונים להנאתם, המשכת בדרכך תוך כדי אכילת כריך.
    לפתע ראית את אורות העיר מלפנים, אך הם עדיין היו רחוקים, לפתע שמעתה את אוואשט מייבב, הסתובבת אליו וראיתה שידיו, היו גדושות אוכל עכשיו ריקות.

ג'ק- טריקו עצם עיניו והתרכז, כמה שניות לפני שנפגע ממתקפת הכנף, הוא קפץ גבוהה לאוויר ונחת היישר על כנפו של פג'י שכבר חזרה לצבעה הרגיל, פג'י שהחל לנטות הצידה ניסה לנער מעליו את טריקו, אך טריקו נאחז בחזקה ודחף את כנפו של פיג'י מטה עד שלפיג'י לא הייה כל בררה חוץ מלהתרסק ארצה.
    פג'י היה פצוע ועמד מתנודנד על רגליו, בדיוק שכבר עמדת לתת עוד פקודה נפל פיג'י מעולף על הקרקע.

אנדי-*אהמ*בשבילך בהמשך*אהמ*
    אתה הולך לדרך אחת בתקווה למסע מוצלח, אתה מגלה שדרך אחת עוברת דרך יער.
    אתה נכנס פנימה בתקווה למצא מאריפ (XD), אתה הולך ולא עוברות כמה דקות עד שאתה שומע רחש מוזר מאחורייך, אתה מסתובב ורואה-
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 12-28-2011 בשעה 11:46 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    מרקוס- אוואשט ופרס הלכו לדך כאשר הם מתאוששים מהקרב וסוללים אוכל פוקימונים להנאתם, המשכת בדרכך תוך כדי אכילת כריך.
    לפתע ראית את אורות העיר מלפנים, אך הם עדיין היו רחוקים, לפתע שמעתה את אוואשט מייבב, הסתובבת אליו וראיתה שידיו, היו גדושות אוכל עכשיו ריקות.

ג'ק- טריקו עצם עיניו והתרכז, כמה שניות לפני שנפגע ממתקפת הכנף, הוא קפץ גבוהה לאוויר ונחת היישר על כנפו של פג'י שכבר חזרה לצבעה הרגיל, פג'י שהחל לנטות הצידה ניסה לנער מעליו את טריקו, אך טריקו נאחז בחזקה ודחף את כנפו של פיג'י מטה עד שלפיג'י לא הייה כל בררה חוץ מלהתרסק ארצה.
    פג'י היה פצוע ועמד מתנודנד על רגליו, בדיוק שכבר עמדת לתת עוד פקודה נפל פיג'י מעולף על הקרקע.

אנדי-*אהמ*בשבילך בהמשך*אהמ*
    אתה הולך לדרך אחת בתקווה למסע מוצלח, אתה מגלה שדרך אחת עוברת דרך יער.
    אתה נכנס פנימה בתקווה למצא מאריפ (XD), אתה הולך ולא עוברות כמה דקות עד שאתה שומע רחש מוזר מאחורייך, אתה מסתובב ורואה-
    אני מתקרב לפלסל ומינון ושואל את מינון אם הוא רוצה להצתרף לצוות שלי?

*רציתי מריפ מפני שיש לו התפתחויות שוות, ולפלסל ולמינון אין התפתחויות
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice
    אנדי-דרך מעניינת לתפוס פוקימון חח
    מינון מסתכל עלייך כמה דקות, ואז הוא מזעיף פניו ונצחמד אל הפלוסיל שלידו, מבלי שנגעת בוא מצפצף הפוקדע ואומר בקולו המתכתי ''פלוסיל ומינון, פוקימוני הארנבים החשמלים, בדרך כלל זכר ונקבה. הם מסתובבים בזוגות וכמעט ובלתי אפשרי להפריזם זה מזה.''.
    המינון, אשר נראה החזק מבין השניים עומד מלפני הפלוסיל אשר מתחבא מאחוריו.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    "אוקי, אז האם שניכם תירצו להיות בצוות שלי יחד אם סינדקוויל?" אשאל אותם ואתכונן אם הפוקדורים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "זה היה כיף" אומר לפיג'י ואמשיך בדרכי

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. student of Gakuen Alice
    אנדי-בבקשה צטט אותי
    המינון מביט בך בעיינים עמוקות, אתה מבין על פי הבעתו שהוא חושב על כך, לבסוף לאחר כמה דקות נעמד המינון על יד הפלאסל שלידו, הוא משתמש ברצף תנועת יידים ואתה מבין מכך שיצטרפו אלייך רק עם תילחם, ושאתה תילחם מול אחד מהם לבחירתך, תביס אחד תקבל את שניהם המינון מחכה לבחירתך.

ג'ק-אתה ממשיך בדרכך ביער ואתה וגם טריקו נעשים רעבים ביותר, אתה נותן לטריקו מעט אוכל פוקימונים ואוכל בעצמך כריך תוך כדי הליכה, אתה מתחיל לראות את אורות העיר באופק אך הם עדיין רחוקים מאוד.
    לפתע אתה שומע רעש מוזר מאחורייך אתה מסתובב ורואה-

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים

ג'ק-אתה ממשיך בדרכך ביער ואתה וגם טריקו נעשים רעבים ביותר, אתה נותן לטריקו מעט אוכל פוקימונים ואוכל בעצמך כריך תוך כדי הליכה, אתה מתחיל לראות את אורות העיר באופק אך הם עדיין רחוקים מאוד.
    לפתע אתה שומע רעש מוזר מאחורייך אתה מסתובב ורואה-
    "וואו! מה זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי במלמול "מה שהוא לא יהיה אני רוצה אותו!" אומר בחמדנות וסרוק את הפוקימון בפוקידע

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. משתמש מנוסה
    אני אוציא את סינדקוויל (אפשר לקרוא לו בלייז?) ואומר לו להשתמש בגחלת על מינון ואז להתחמק מההתקפה שלו ואז שוב גחלת רק בסיבוב
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.

אנדי-בטח אבל תעשה טובה-תצוטט אותי שאתה מגיב...

בלייז פותח את פיו והוציא ממנו כמה עשרות גחלים קטנות ולוהטות אשר שעטו במהירות אל עבר מינון, מינון התחמק מכולן בקלילות רבה. בלייז פער את פיו ושוב השתמש בגחלת, אך הפעם הוא הסתובב תוך כדי, למינון היו פחות אפשרויות בריחה בעקבות מעשה זה, הוא קפץ גבוהה בכל פעם שאבן התקרבה לעברו אך לבסוף פגעה בוא אחת והוא נפל.
    מינון קם מעט עצבני, ניצוצות נראו מכיסי לחיו, והוא יצא במתקפת ברק קטלנית אל עבר סינדקוויל המפוחד.
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 12-29-2011 בשעה 12:15 AM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ק-אתה מחפש בתיקך את הפוקדע ולבסוף מוצא אותו, אתה מעביר את הפוקדע על הפוקימון, מיד על הצג מופפיע תמונת הפוקימון ובצג השני המידע תוך כדי שהפוקדע קורא את המידע בקול מתכתי ''הרקרוס, פוקימון מסוג חרק ולחימה, שיריונם הקשה של ההרקרוסים הוא אחת ההגות החזקות ביותר שלהם, והם מאוד פופולארים בקרב מאמנים צעירים'', ההרקרוס מביט בך במבט ומשתאה וסקרני, הוא נראה די צעיר וכנראה מעולם לא ראה בן-אדם לפני כן.

אנדי-בטח אבל תעשה טובה-תצוטט אותי שאתה מגיב...

בלייז פותח את פיו והוציא ממנו כמה עשרות גחלים קטנות ולוהטות אשר שעטו במהירות אל עבר מינון, מינון התחמק מכולן בקלילות רבה. בלייז פער את פיו ושוב השתמש בגחלת, אך הפעם הוא הסתובב תוך כדי, למינון היו פחות אפשרויות בריחה בעקבות מעשה זה, הוא קפץ גבוהה בכל פעם שאבן התקרבה לעברו אך לבסוף פגעה בוא אחת והוא נפל.
    מינון קם מעט עצבני, ניצוצות נראו מכיסי לחיו, והוא יצא במתקפת ברק קטלנית אל עבר סינדקוויל המפוחד.
    בלייז תנסה לבלום את ההתקפה אם התקלה ואז תשתמש שוב בגחלת בסיבוב ותנסה שהיא תהיה מגובשת ועיסתית יותר.
    ואז תנסה להישתמש בחפירה אצעק לו
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    אנדי-טכנית הוא יודע דחיפה למרות שזה אותו הדבר חח
    בלייז משתמש בדחיפה אבל היא לא חוסמת את מכת הברק שמשמלת את בלייז, אך בלייז מתאושש במהירות.
    הוא משתמש בגחלת אבל הפעם נראה כי אבני הגחלת מעט מחוברות, מינון לא מספיק להתחמק ונפגע מן הגחלים הלוהטות אבל קם על רגליו,מהצד אתה שומע את פלוסיל קורא ''פלס פלס לס מינון'', בלייז מתחיל לחפור בקרקע אך היא קשה מדי, מינון מחייך ומתקרב אלייך בזנב ברזל.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 56 ראשוןראשון 123451353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •