תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם
ג'ינה-''בסדר גמוןר'' אומר טום בחיוך ואתם מתחילים ללכת, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ואת מרפא את כולם כולל את טום, את רואה שכבר מאוחר וטום מציע שאולי לתכו לשכור חדר, אך הוא עשה טעות מפני שחבורת מאמנים שמעה אותו ומיד כשישה או שבעה מאמנים נעמדים סביבך ומציעים לך מגוון פוקימונים על הפלאריון המדבר
מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''
ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[
מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''
" תודה מאיה ובגלל זה תחזרי לפוקדור הרגיל בזמן שתהיי בחוץ למרות שאם זה יהיה חובה הפוקדור שלך ישאר כך בסדר?" אומר בהצבת תנאי ובשמחה
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
תומאס-''אין בעה וכמובן שכן'' לפתע היא זוהרת באוז צבהבהב ומשתנה בחזרה לצורתה האנושית ''אוי לא זה קרה מוקדם משציפיתי לרון יהיה קל יותר למצא אותי כעט כדאי לי להשתנות חזרה?''
דרייק-קצת הזוי...
________
''אוקיי'' אומרת שרלין
ואתם נרדמים אתם מתעוררים בבוקר ויוצאים החוצה ''מה אתה רוצה ללמוד היום?'' שואלת אותך שרלין
מרקוס- ''אה.. תן לי לראות עם הבנתי נכון אתה מחזיר אותי לפוקדור הרגיל ואז מה? לא ממש הבנתי את כוונתך'' אומרת מאיה בבילבול
ג'ק-אני חייבת לומר התרשמתי השאר לא נכנעו כל כך בקלות
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מרקוס-''אני לא טיפשה פשוט לא הבנתי אותך נכון..'' אומרת מאיה בעצבנות ''אבל בסדר עשינו עסק'' היא אומרת ואתה תופס אותה מחדש, 'מה יקרה עם צוות טיי אר חשמל יופיע שוב...' עולה המחשבה בראשך אך אתה הודף אותה וממשיך לעיר הבאה בכדי שתוכל להשיג עוד תג מכון, אתה עובר בדרך שתיים ולפתע רואה-
דרייק-''כן,כמובן'' היא אומרת ומובילה אותכם למסעדה קטנה, היא מזמינה לעצמה מעט ספגטי וכך גם אתה עושה ולצ'ינטר אתה מזמין אוכל פוקימונים איכותי, ''אוי לא תראה מה השעה התחרות מתחילה עוד חצי שעה!'' צועקת פתאום שרלין ומזניקה את כל יושבתי המסעדה, אתם מתנצלים ומשלמים במהירות ויוצאים לתחרות, אתם מגיעים בדיוק בזמן ואתה נקרא לבמה לסיבוב הראשון
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-17-2012 בשעה 07:35 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
כולם לענות לה''פ ששלחתי להם!
דרייק-אתה מרגיש את הדופק שלך פועם בלבך במהירות, אתה נושם נשימה עמוקה ונעמד במרכז הזירה ''צ'ינטר צא!'' אתה קורא, צ'ינטר יוצא מן הפוקדור שלו כאשר חזיזי ברק מסתחררים סביבו במהירות, צ'ינטר משתמש בפקודותייך בכדור דופק אפל ומסתובב במהירות, התוצאה מרהיבה ונוצרת מערבולת אופל שחורה אשר מואזל בחזיזי ברק הדבר המשווה למערבולת מראה של קומץ ענני סערה אשר התחברו יחדיו, ולמעלה עומד צ'ינטר בחיוך מחכה לפקודתך הבאה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)