Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 56 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    ג'ינה-''את יודעת..לא מנומס לשאול דברים כאלה..ואני כבד כל כך כי תסתכלי עליי יש עליי טונות דל פרווה'', ''ואני חושב'' הוא ממשיך את דבריו ''שפשוט אלך על ידך עד שההשפעה תעבור'' מסיים טןם את דבריו ''מה דעתך?'' הוא שואל רק בכדי לוודא
    "אין לי בעיה טום" אגיד בחיוך "אני פשוט אצטרך... להתרגל אתה יודע"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ג'ק-''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''

ג'ינה-''לא הייתי אומר שאני פוקימון..'' אמר טום והסביר ''אמ...טוב..את מבינה'' הוא מתחיל לומר בגמגום ואז נושם נשימה עמוקה ומתחיל לספר ''שהייתי קטן, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה ילדים ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כול הבנות כינו בשם זואי ואת הבנים בשם זוהר, הם אילצו אותנו להילחם זה בזה אך למען האמת נעשנו חברים טובים מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבן אדם במשך שבוע לפחות, זהו קיבלת את התשובות שלך''

תומאס-''אין בעיה'' אומרת לילך ואתם ממשיכים בדרכם, לא עובר זמן רב ואתם מגלים שלאהייתם רחוקים כל כך מן העיר כבר מההתחלה, העיר נגלת לכם באופק ואתם מתחילים לרוץ אליה במהירות רבה, בכניסה לעיר לילך נצמדת אלייך ומרגיע שהלהבות שלה כבר לא חמות ודליקות ואתם צועדים פנימה, אתה רואה מגדל ענק ועליו השלט ''מועדון הקרב''

סקוט-צ'מצ'אר קופץ באושר והאישה שקראה לך קודם קוראת לך שוב ואתה יוצא
    -האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
    אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
    גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
    אז האם אתה, סקוט גרין, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
    לפתע שמת לב שצ'מצ'אר קופץ ומושך במכנסך ומהנהן.

מרקוס-מאיב מפהקת ונראת ממש כמו במבי (ראית שהיית קטן את הסרט?) היא נראת מעט מבולבלת ומעיפה בעזרת פרסתה קורי שינה מעיניה, ''אני...אני...לא בטוחה עדין מה אתה היית רוצה?'' היא שואלת בכדי לדעת מה עמדתך בעניין

"שתהיי איתי זה בחירה שלך אני אטפל בך טוב" אומר באבהות
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג'ק-''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל חטפו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
    "אמ... לא!" אצעק לשליו "את פשוט תישארי לידי, לא בפוקדור, לידי" אומר לשיו ברוגע כאילו שאני אומר את זה פעמיים ביום

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''

דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם

ג'ינה-''בסדר גמוןר'' אומר טום בחיוך ואתם מתחילים ללכת, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ואת מרפא את כולם כולל את טום, את רואה שכבר מאוחר וטום מציע שאולי לתכו לשכור חדר, אך הוא עשה טעות מפני שחבורת מאמנים שמעה אותו ומיד כשישה או שבעה מאמנים נעמדים סביבך ומציעים לך מגוון פוקימונים על הפלאריון המדבר

מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
    היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''

ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
    ''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
    "שחררת אותי תודה. תגידי את רוצה שנתפוס פוקימון נוסף?" אני שואל בתהיה
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

6. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם
    נשכבים ביחד?!?! XD
    ~~~~~~~~
    "לא נראה לי" אני אומר לה ומוסיף "אם הם יבואו, יש לנו כמה חברים קטנים ~אהם~ צ'ינטר וולקרונה ~אהם~ שיוכלו לטפל בהם. "כדאי שנלך לישון, מחר יום גדול..." אני אומר ומכבה את האור בחדר.

7. משתמש מנוסה
    [
    מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
    היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''

" תודה מאיה ובגלל זה תחזרי לפוקדור הרגיל בזמן שתהיי בחוץ למרות שאם זה יהיה חובה הפוקדור שלך ישאר כך בסדר?" אומר בהצבת תנאי ובשמחה
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
    ''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר
    "בסדר... בסדר..." אסנן לשליו ואשחרר את שליו (לא אשבור, אשחרר, כדי שאוכל להשתמש בו שוב)

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. student of Gakuen Alice
    תומאס-''אין בעה וכמובן שכן'' לפתע היא זוהרת באוז צבהבהב ומשתנה בחזרה לצורתה האנושית ''אוי לא זה קרה מוקדם משציפיתי לרון יהיה קל יותר למצא אותי כעט כדאי לי להשתנות חזרה?''

דרייק-קצת הזוי...
    ________
    ''אוקיי'' אומרת שרלין
    ואתם נרדמים אתם מתעוררים בבוקר ויוצאים החוצה ''מה אתה רוצה ללמוד היום?'' שואלת אותך שרלין

מרקוס- ''אה.. תן לי לראות עם הבנתי נכון אתה מחזיר אותי לפוקדור הרגיל ואז מה? לא ממש הבנתי את כוונתך'' אומרת מאיה בבילבול

ג'ק-אני חייבת לומר התרשמתי השאר לא נכנעו כל כך בקלות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומאס-''אין בעה וכמובן שכן'' לפתע היא זוהרת באוז צבהבהב ומשתנה בחזרה לצורתה האנושית ''אוי לא זה קרה מוקדם משציפיתי לרון יהיה קל יותר למצא אותי כעט כדאי לי להשתנות חזרה?''

דרייק-קצת הזוי...
    ________
    ''אוקיי'' אומרת שרלין
    ואתם נרדמים אתם מתעוררים בבוקר ויוצאים החוצה ''מה אתה רוצה ללמוד היום?'' שואלת אותך שרלין

מרקוס- ''אה.. תן לי לראות עם הבנתי נכון אתה מחזיר אותי לפוקדור הרגיל ואז מה? לא ממש הבנתי את כוונתך'' אומרת מאיה בבילבול
    "ואם תשברי את הפוקדור תחזרי לקודם" אומר באיטיות.

11. הסבתא של הרגשות
    דרייק-קצת הזוי...
    ________
    ''אוקיי'' אומרת שרלין
    "היום, אני מעדיף ללמד, את כל האוהדים איך מנצחים בתחרות פוקימונים!" אני מוציא את צ'ינטר. "קדימה, כדאי שתאכל משהו לפני התחרות... יש פה מסעדות באיזור?" אני שואל את שרלין

12. student of Gakuen Alice
    מרקוס-''אני לא טיפשה פשוט לא הבנתי אותך נכון..'' אומרת מאיה בעצבנות ''אבל בסדר עשינו עסק'' היא אומרת ואתה תופס אותה מחדש, 'מה יקרה עם צוות טיי אר חשמל יופיע שוב...' עולה המחשבה בראשך אך אתה הודף אותה וממשיך לעיר הבאה בכדי שתוכל להשיג עוד תג מכון, אתה עובר בדרך שתיים ולפתע רואה-

דרייק-''כן,כמובן'' היא אומרת ומובילה אותכם למסעדה קטנה, היא מזמינה לעצמה מעט ספגטי וכך גם אתה עושה ולצ'ינטר אתה מזמין אוכל פוקימונים איכותי, ''אוי לא תראה מה השעה התחרות מתחילה עוד חצי שעה!'' צועקת פתאום שרלין ומזניקה את כל יושבתי המסעדה, אתם מתנצלים ומשלמים במהירות ויוצאים לתחרות, אתם מגיעים בדיוק בזמן ואתה נקרא לבמה לסיבוב הראשון
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-17-2012 בשעה 07:35 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. הסבתא של הרגשות
    דרייק-''כן,כמובן'' היא אומרת ומובילה אותכם למסעדה קטנה, היא מזמינה לעצמה מעט ספגטי וכך גם אתה עושה ולצ'ינטר אתה מזמין אוכל פוקימונים איכותי, ''אוי לא תראה מה השעה התחרות מתחילה עוד חצי שעה!'' צועקת פתאום שרלין ומזניקה את כל יושבתי המסעדה, אתם מתנצלים ומשלמים במהירות ויוצאים לתחרות, אתם מגיעים בדיוק בזמן ואתה נקרא לבמה לסיבוב הראשון
    אני הולך, ובדרך נושם נשימה עמוקה ומשחרר. אני נכנס לבמה בחיוך ומנופף לקהל. "צא צ'ינטר!" אני קורא וזורק את הפוקדור. "תשתמש בכדור דופק אפל! תשלב את הדופק האפל שלך עם הכדור צל, ותסתובב במהירות כדי ליצור מערבולת שתשלב עם חזיזי הברק שיצאו מהפוקדור!"

14. student of Gakuen Alice
    כולם לענות לה''פ ששלחתי להם!

דרייק-אתה מרגיש את הדופק שלך פועם בלבך במהירות, אתה נושם נשימה עמוקה ונעמד במרכז הזירה ''צ'ינטר צא!'' אתה קורא, צ'ינטר יוצא מן הפוקדור שלו כאשר חזיזי ברק מסתחררים סביבו במהירות, צ'ינטר משתמש בפקודותייך בכדור דופק אפל ומסתובב במהירות, התוצאה מרהיבה ונוצרת מערבולת אופל שחורה אשר מואזל בחזיזי ברק הדבר המשווה למערבולת מראה של קומץ ענני סערה אשר התחברו יחדיו, ולמעלה עומד צ'ינטר בחיוך מחכה לפקודתך הבאה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. הסבתא של הרגשות
    כולם לענות לה''פ ששלחתי להם!

דרייק-אתה מרגיש את הדופק שלך פועם בלבך במהירות, אתה נושם נשימה עמוקה ונעמד במרכז הזירה ''צ'ינטר צא!'' אתה קורא, צ'ינטר יוצא מן הפוקדור שלו כאשר חזיזי ברק מסתחררים סביבו במהירות, צ'ינטר משתמש בפקודותייך בכדור דופק אפל ומסתובב במהירות, התוצאה מרהיבה ונוצרת מערבולת אופל שחורה אשר מואזל בחזיזי ברק הדבר המשווה למערבולת מראה של קומץ ענני סערה אשר התחברו יחדיו, ולמעלה עומד צ'ינטר בחיוך מחכה לפקודתך הבאה
    "מעולה! עכשיו צ'ינטר, תשלח כדורי צל לשמים, ואז תפוצץ אותם במכות ברק כדי ליצור זיקוקים שיזהרו סביבך!" אני צועק.

עמוד 30 מתוך 56 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •