פורסם במקור על ידי
ttrrtte
תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם
ג'ינה-''בסדר גמוןר'' אומר טום בחיוך ואתם מתחילים ללכת, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ואת מרפא את כולם כולל את טום, את רואה שכבר מאוחר וטום מציע שאולי לתכו לשכור חדר, אך הוא עשה טעות מפני שחבורת מאמנים שמעה אותו ומיד כשישה או שבעה מאמנים נעמדים סביבך ומציעים לך מגוון פוקימונים על הפלאריון המדבר
מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''
ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר