Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 56 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    מרקוס-''אני לא יכולה להשתנות חזרה זוכר, כל עוד אני שלך כל עוד אני מחוברת לפוקדור לא אוכל להשתנות חזרה'' אומרת מאיה בהחמצת פנים, אתם נכנסים לחדר שהאחות ג'וי נותנת לכם, חדר מס' 3689
    אתם נכנסים פנימה ורואים שזה חדר גדול בעל שתי מיטות אחת גדולה (לשניים) ואחת קטנה ועל הריצפה כחמש-שש מיטות קטנות לפוקימונים, מאיה מיד משתלטת על סידורי המיטות וקופצת על המיטה הגדולה ואומרת ''אני על הגדולה אתה על הקטנה'' והיא מצטנפת על המיטה הגדולה ונרדמת, אתה רואה עלון על השולחן שבחדר (של המכון) ורואה שלמנהיג המכון יש וופוריאון חזק במיוחד, אתה מדפדף בעלון ורואה כיתוב ''חנות הפוקימונים של בוב'' אתה רואה את הכתובת ושוקל ללכת או לא
    "נראה לי שכן אושואט תשמור עליהם" אומר לאוושואט.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-18-2012 בשעה 06:04 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מרקוס-אוואשט מסכים בצייתנות ונעמד על יד הדלת בגאווה ומסתכל על כולם ממאיה ועד פרס, אתה יוצא בשקט מן החדר בזמן שכולם חוץ מאוושט ישנים והלך לרחוב מין 34 כמו שכתוב בכתובת שבעלון.
    אתה מוצ את הרחוב במהרה ומחפש את מס' 34, לא עובר הרבה זמן ואתה מוצא, אתה נעמד מול מהנה מפואר צבוע בלבן-אפור ועם שלט גדול ''פוק'בוב'', אתה נכנס פנימה ורואה הרבה מכלים ובהם פוקימוני תינוק משחקים זה עם זה וכל מיכל מקוטלג על פי סוג, איש גדול ניגש אלייך ואומר בנימו ''שלום לך אני בוב ברוך הבא לפוק'בוב, אתה מעוניין בפוקימון מסוג מסויים?'' הוא שואל אותך בנימוס
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    מרקוס-אוואשט מסכים בצייתנות ונעמד על יד הדלת בגאווה ומסתכל על כולם ממאיה ועד פרס, אתה יוצא בשקט מן החדר בזמן שכולם חוץ מאוושט ישנים והלך לרחוב מין 34 כמו שכתוב בכתובת שבעלון.
    אתה מוצ את הרחוב במהרה ומחפש את מס' 34, לא עובר הרבה זמן ואתה מוצא, אתה נעמד מול מהנה מפואר צבוע בלבן-אפור ועם שלט גדול ''פוק'בוב'', אתה נכנס פנימה ורואה הרבה מכלים ובהם פוקימוני תינוק משחקים זה עם זה וכל מיכל מקוטלג על פי סוג, איש גדול ניגש אלייך ואומר בנימו ''שלום לך אני בוב ברוך הבא לפוק'בוב, אתה מעוניין בפוקימון מסוג מסויים?'' הוא שואל אותך בנימוס

"אין ספציפי אבל אולי קרח או חרק או כל אחד שנלחם יש לך?" אשאל בנימוס.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. student of Gakuen Alice
    מרקוב-בוב צוחק ואומר ''כל פוקימון נלחם'' ומוביל אותך לשני מיכלים צמודים, מיכל אחד העשוי זכוכית ירוקה מכיל כמה פוקימונים, בוב מצביע על אחד מהם-

ואומר ''הקטן הזה בקע בשבוע שעבר, הוא סוג חרק ומים, יש לו אישיות נפלאה ומצד שני הוא גםקשוח ונהדר לקרבות האם אתה מעוניין בוא?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    [b]

ג'ק-אתה מוציא את טריקו אשר משתמש בעלים קסומים אל עבר וופוריאון ''תתחמק ואז פעימת מים'' נשמע קולו המצווה של מנהיג המכון, וופוריאון מתחמק במהירות וזריזות מדהימה מן העלים הקסומים של טריקו ומשתמש בפעימת מים, טריקו נפגע ועף לאחור, אך הוא קם שוב מעט פצוע אך נחוש ומחכה לפקודתך, ביינתים וופוריאון טוען עוד פעימת מים בין שיניו
    "אף אחד לא ינצח אתך טריקו שלי במהירות" אומר למנהיג המכון ואחייך חצי חיוך לטריקו. "טריקו, תשתמש בעלי תער בכדי לפוצץ את פעימת המים ואז עלים קסומים בכדי לפגוע בנוב הזה שקורא לעצמו פוקימון" אומר לטריקו בשחצנות בכדי להעליב את מנהיג המכון ואת וופריאון

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    ג'ק-טריקו משתמש בעלי תער ומכוון במדוייק אל בין שיניו של וופוריאון,שם נטענת פעימת המים, פעימת המים מתפוצצת ומכאיבה לוופוריאון אשר ''מתעוור'' בכאב, טריקו משתמש בעלי תער וופוריאון המטושטש עף לאחור מעולף, ''יפה,יפה אבל את הפוקימון הבא שלי לא תביס'' אומר מנהיג המכון בנימה רגועה-לחוצה ומוציא מתוך פוקדור פוליוואג

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מרקוב-בוב צוחק ואומר ''כל פוקימון נלחם'' ומוביל אותך לשני מיכלים צמודים, מיכל אחד העשוי זכוכית ירוקה מכיל כמה פוקימונים, בוב מצביע על אחד מהם-

ואומר ''הקטן הזה בקע בשבוע שעבר, הוא סוג חרק ומים, יש לו אישיות נפלאה ומצד שני הוא גםקשוח ונהדר לקרבות האם אתה מעוניין בוא?
    "בהחלט" אומר בשמחה

8. משתמש מנוסה
    תומאס-לילך מחמיצה פנים בזמן שאתה מוציא את דירלינג אשר משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל מיני צבעים, העלים הקסומים משלבים עם עלי התער והמתקפה החזקה והמשודרגת עפה אל עבר וופוריאון במהירות ענקית, וופוריאון אשר הוא פוקימון מהיר, לא מספיק להתחמק למרות מהירותו העצומה ונפגע בחוזקה מן עלי התער והעלים הקסומים השזורים זה בזה, הוא פצוע לגמרי ואתה משער שעוד פגיע אחת הוא הולך להתעלף ''וופו פורי ריאון'' אומר וופוריאון בקשיחות בזמ ןשמאמנו אומר ''וופוריאון בוא נגמור עם זה, קרן קרח!'' וופוריאון מתחיל לטעון קרן קרח ענקית מבין שיניו
    "תתחמק ועלי טער בשיא הכח שלך" אני אומר בקפיצה
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-צ'ינטר מחייך בגלל ההזדמנות להשתמש במערבולת ברק אפל הפוכה, הוא מתחיל ב''מבצע'' לייצר את מערבולת ברק האופל ההפוכה, הוא משתמש בכדור צל ומסתחרר תוך כדי סחיפת זרמי הברקים איתו, הוא מסיים להפוך את המערבולת ולעמוד בראשה בדיוק כאשר ארון יוצא מן האדמה ונשאב ישירות אל תוך המערבולת, ארון נפגע מן המערבולת כמה וכמה פעמים, לבסוץ צולל צ'נטא פנימה ובשליטה מוחלטת ''שוחה'' אל עבר ארון ונעמד מולו, הוא טוען דופק אפל וארון נפגע ישירות, המערבולת מתפוצצת לאלפי אורות נוצצים אשר נוחתים על צ'ינטר ועל ארון המעולף, ''הניצחון הולך לדרייק'' נשמע קול השופט,
    האחות ג'וי-''קרב מדהים לא ראיתי כמוהו כבר זמן רב''
    ראש העיר-''מילה אחת-וואוו'
    ראש התחרות מר קונטסקה-''אחד הקרבות המלהיבים ביותר שראיתי''
    אתה מקבל סרט סגול קטן ושם אותו בקופסא מיוחדת לסרטים שקיבלת, שרלין נעמדת לידך ושואלת ''אז מה נעשה עכשיו? אולי נלמד אותך לייצר פוקדורים משלך?'' היא שואלת בשמחה
    "נשמע לי מעולה" אני אומר לה ומחייך.

10. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
    וחושב מה לעשות איתו, לשחרר את לילך או לשמור אותה אצלך,
    וחושב איך לילך יכלה לשנות כך את צורתה
    בינתיים האחות ג'וי שואלת עם ברצונך לקחת חדר.

דרייק-חוץ מבלוטה או שתיים תאמין לי.. לא רואים;)
    ______________________---
    צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
    צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.

אנדי-אתה מחזיר את מינון אשר מנסה למחות אך לבסוף נכנס ללא כל בררה,
    בלייז מסתכל עלייך בציפייה להוראת תקיפה, ביינתין האורסארינגית משתמשת בשריטה ומתקרבת במהירות אל עבר בלייז

מרקוס-מאיה יוצאת מן הפוקדור עדיין בצורת דירלינג אבל היא שוכבת מעולפת על האדמה, אתה מחזיר אותה ורץ אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור של מאיה ואתה מחכה, עוברותת כמה שעות והאחות ג'וי חוזרת ואומרת 'הדירלינג שלך הייתה פצוע קשה אך כעט היא בהחלמה מלאה'' היא אומרת ומושיטה לך את פהוקדור, אתה תוהה עם לשחרר את מאיה או לשמור.
    אני אומר לבלייז להתחמק ואז להישתמש בגלגל להבה חזק.
    אחרי זה אני אומר לו לנסות להישתמש בהתפרצות (eroption) ומקווה שהוא יתפתח.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'ק-טריקו משתמש בעלי תער ומכוון במדוייק אל בין שיניו של וופוריאון,שם נטענת פעימת המים, פעימת המים מתפוצצת ומכאיבה לוופוריאון אשר ''מתעוור'' בכאב, טריקו משתמש בעלי תער וופוריאון המטושטש עף לאחור מעולף, ''יפה,יפה אבל את הפוקימון הבא שלי לא תביס'' אומר מנהיג המכון בנימה רגועה-לחוצה ומוציא מתוך פוקדור פוליוואג
    "ברצינות? זה הפוקימון שלך?" אלעג למנהיג המכון "טריקו עלים קסומים, אל תפסיק עד שתפגע בפוליוואג" אורה לטריקו

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. student of Gakuen Alice
    מרקוס-בוב מוציא בעדינות את הפוקימון הקטן מן המיכל ואומר ''קראתי לו ספיריט, באנגלית זה אומר רוח בגלל שיש לו רוח לחימה'' הוא אומר ומכניס את ספיריט לתוך פוקדור ומגיש לך, ''זה יהיה 500 ש''חאומר בוב'' אתה מגיש לו את הכסף ושוקל מה לעשות עכשיו, אתה רואה שכבר די מאוחר ולכן חוזר לחדר, מאיה עדיין ישנה על המיטה הגדולה ואתה לא יודע עם להזיז אותה או ללכת לישון במיטה הקטנה יותר

תומאס-דירלינג מתחמק בקפיצה ענ'ית ומשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בוופוריאון אשר עף לאחור ומשגר את קרן קרח לתקרה העשוייה זכוכית, הקרן משתגרת מטה חזרה במפגש עם הזכוכית ומקפיאה את וופוריאון, ''אוי לא!'' אומר מנהיג המכון ומחזיר את וופוריאון הקפוא ''צא'' הוא אומר ומוציא פוליוואג

דרייק-שרלין מובילה אותך ליער ואומרת ''עכשיו לפני שבאמת תכין את הפוקדורים תצטרך הדרכה'' והיא ממשיכה את דבריה ''תוכל להגיד לי בבקשה, למה נוצרו הפפוקדורים? מה מטרתם.? ותרחיב בבקשה'' היא אומרת בקול סמכותי כשל מורה

אנדי-בלייז מתחמק במהירות ומשתמש בגלגל להבה והאורסארינגית על סף עילפון, הוא מנסה התפרצות אך ללא כל הצלחה, האורסארינגית ממש עומדת להתמוטט כאשר היא מוקפת באור אדום ומתכווצת ונשאבל לאן שהו, נערה בעלת שיער אדמוני ארוך ויפה ובעלת עייני תכלת מופיע ואומרת ''מה אתה עושה לאורסארינגית שלי???''

ג'ק-טריקו משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל צבעי הקשת , פוליוואג נפגע מכולםם אך כאשר אתה חושב שהוא מתעלף וטריקו מפסיק מפני שגם הוא חושב ככה פוליוואג עומד בריא ושלם ללא כל שריטה, ''פוליוואג אקדח מים, תקל עליו'' אומר מנהיג המכון בזלזול, פוליוואג משתמש באקדח מים אימתני אך רואים שפוליוואג משתדל לא לשחרר את שאר חלקי אקדח המים הכלואים בפיו דבר המרמז על גוחו הרב, טריקו נפגע מיד מזרם המים הענקי ומתעלף ''ברצינות? זה הפוקימון שלך?'' מצטט אותך מנהיג המכון בזלזול

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-שרלין מובילה אותך ליער ואומרת ''עכשיו לפני שבאמת תכין את הפוקדורים תצטרך הדרכה'' והיא ממשיכה את דבריה ''תוכל להגיד לי בבקשה, למה נוצרו הפפוקדורים? מה מטרתם.? ותרחיב בבקשה'' היא אומרת בקול סמכותי כשל מורה
    "הפוקדורים נוצרו בשביל ללכוד פוקימון ולגרום לו לציית למאמן שלו, לא?" אני עונה לשאלתה.

14. היורתמים לא תמיד מנצחים

ג'ק-טריקו משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל צבעי הקשת , פוליוואג נפגע מכולםם אך כאשר אתה חושב שהוא מתעלף וטריקו מפסיק מפני שגם הוא חושב ככה פוליוואג עומד בריא ושלם ללא כל שריטה, ''פוליוואג אקדח מים, תקל עליו'' אומר מנהיג המכון בזלזול, פוליוואג משתמש באקדח מים אימתני אך רואים שפוליוואג משתדל לא לשחרר את שאר חלקי אקדח המים הכלואים בפיו דבר המרמז על גוחו הרב, טריקו נפגע מיד מזרם המים הענקי ומתעלף ''ברצינות? זה הפוקימון שלך?'' מצטט אותך מנהיג המכון בזלזול
    "כן, אבל זה לא הכול" אומר למנהיג בעצבנות מוסתרת ואספור עד 10 בליבי בכדי להירגע. "צא הרקרוס, שבירת לבנים!" אורה להרקרוס ואוציא אותו

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ג'ינה-טום קופץ ומשתמש בלהביור על הצלפת הגפן של טאנגלה, טאנגלה זועק בכאב ומחזיר לתוך גופו את גפניו העולות באש, טום משתמש בגחלת תחילה ואז סגלגל להבה ועוצמת הגחלת אשר מתעטפת סביב גופו מגדילה את עוצמת מתקפת גלגל הלבה, גלגל הלהבה של טום פוגע בחוזקה בטאנגלה אשר לא מספיק להתחמק בפקודת מאמנו, לאחר שהעשן אש נוצר כתוצאה מן פגיעת המתקפה מתפזר נראה טום מחייך וטאנגלה מאולף, ''נלחמת טוב טאנגלה'' אומר המאמן בעצב ומחזיר אותו לפוקדור, ''הנה הפוקימון האחרון שלי'' הוא אומר ומוציא סוואנה (פוקימון הברבור מדור 5)-

''סוואנה אקדח מים!'' אומר מאמנו של סוואנה אשר משגר אקדח מים אימתני אל עבר טום
    "טום, עמוד יציב ואז תשתמש בלהביור, אז בערפל שיווצר מהאדים תתקדם מאחורי סוואנה, דחוף אותו ותשרוט אותו הכי הרבה פעמים שאתה יכול!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 33 מתוך 56 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •