נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-18-2012 בשעה 06:04 PM
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקוס-אוואשט מסכים בצייתנות ונעמד על יד הדלת בגאווה ומסתכל על כולם ממאיה ועד פרס, אתה יוצא בשקט מן החדר בזמן שכולם חוץ מאוושט ישנים והלך לרחוב מין 34 כמו שכתוב בכתובת שבעלון.
אתה מוצ את הרחוב במהרה ומחפש את מס' 34, לא עובר הרבה זמן ואתה מוצא, אתה נעמד מול מהנה מפואר צבוע בלבן-אפור ועם שלט גדול ''פוק'בוב'', אתה נכנס פנימה ורואה הרבה מכלים ובהם פוקימוני תינוק משחקים זה עם זה וכל מיכל מקוטלג על פי סוג, איש גדול ניגש אלייך ואומר בנימו ''שלום לך אני בוב ברוך הבא לפוק'בוב, אתה מעוניין בפוקימון מסוג מסויים?'' הוא שואל אותך בנימוס
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
מרקוב-בוב צוחק ואומר ''כל פוקימון נלחם'' ומוביל אותך לשני מיכלים צמודים, מיכל אחד העשוי זכוכית ירוקה מכיל כמה פוקימונים, בוב מצביע על אחד מהם-
ואומר ''הקטן הזה בקע בשבוע שעבר, הוא סוג חרק ומים, יש לו אישיות נפלאה ומצד שני הוא גםקשוח ונהדר לקרבות האם אתה מעוניין בוא?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
ג'ק-טריקו משתמש בעלי תער ומכוון במדוייק אל בין שיניו של וופוריאון,שם נטענת פעימת המים, פעימת המים מתפוצצת ומכאיבה לוופוריאון אשר ''מתעוור'' בכאב, טריקו משתמש בעלי תער וופוריאון המטושטש עף לאחור מעולף, ''יפה,יפה אבל את הפוקימון הבא שלי לא תביס'' אומר מנהיג המכון בנימה רגועה-לחוצה ומוציא מתוך פוקדור פוליוואג
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מרקוס-בוב מוציא בעדינות את הפוקימון הקטן מן המיכל ואומר ''קראתי לו ספיריט, באנגלית זה אומר רוח בגלל שיש לו רוח לחימה'' הוא אומר ומכניס את ספיריט לתוך פוקדור ומגיש לך, ''זה יהיה 500 ש''חאומר בוב'' אתה מגיש לו את הכסף ושוקל מה לעשות עכשיו, אתה רואה שכבר די מאוחר ולכן חוזר לחדר, מאיה עדיין ישנה על המיטה הגדולה ואתה לא יודע עם להזיז אותה או ללכת לישון במיטה הקטנה יותר
תומאס-דירלינג מתחמק בקפיצה ענ'ית ומשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בוופוריאון אשר עף לאחור ומשגר את קרן קרח לתקרה העשוייה זכוכית, הקרן משתגרת מטה חזרה במפגש עם הזכוכית ומקפיאה את וופוריאון, ''אוי לא!'' אומר מנהיג המכון ומחזיר את וופוריאון הקפוא ''צא'' הוא אומר ומוציא פוליוואג
דרייק-שרלין מובילה אותך ליער ואומרת ''עכשיו לפני שבאמת תכין את הפוקדורים תצטרך הדרכה'' והיא ממשיכה את דבריה ''תוכל להגיד לי בבקשה, למה נוצרו הפפוקדורים? מה מטרתם.? ותרחיב בבקשה'' היא אומרת בקול סמכותי כשל מורה
אנדי-בלייז מתחמק במהירות ומשתמש בגלגל להבה והאורסארינגית על סף עילפון, הוא מנסה התפרצות אך ללא כל הצלחה, האורסארינגית ממש עומדת להתמוטט כאשר היא מוקפת באור אדום ומתכווצת ונשאבל לאן שהו, נערה בעלת שיער אדמוני ארוך ויפה ובעלת עייני תכלת מופיע ואומרת ''מה אתה עושה לאורסארינגית שלי???''
ג'ק-טריקו משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל צבעי הקשת , פוליוואג נפגע מכולםם אך כאשר אתה חושב שהוא מתעלף וטריקו מפסיק מפני שגם הוא חושב ככה פוליוואג עומד בריא ושלם ללא כל שריטה, ''פוליוואג אקדח מים, תקל עליו'' אומר מנהיג המכון בזלזול, פוליוואג משתמש באקדח מים אימתני אך רואים שפוליוואג משתדל לא לשחרר את שאר חלקי אקדח המים הכלואים בפיו דבר המרמז על גוחו הרב, טריקו נפגע מיד מזרם המים הענקי ומתעלף ''ברצינות? זה הפוקימון שלך?'' מצטט אותך מנהיג המכון בזלזול
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)