Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 56 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1272380]מרקוס-בוב מוציא בעדינות את הפוקימון הקטן מן המיכל ואומר ''קראתי לו ספיריט, באנגלית זה אומר רוח בגלל שיש לו רוח לחימה'' הוא אומר ומכניס את ספיריט לתוך פוקדור ומגיש לך, ''זה יהיה 500 ש''חאומר בוב'' אתה מגיש לו את הכסף ושוקל מה לעשות עכשיו, אתה רואה שכבר די מאוחר ולכן חוזר לחדר, מאיה עדיין ישנה על המיטה הגדולה ואתה לא יודע עם להזיז אותה או ללכת לישון במיטה הקטנה יותר

"לא אני אתן לה לישון לילה טוב ספיריט" אומר בשקט.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    [
    נערך לאחרונה על ידי the rock, 01-18-2012 בשעה 11:36 PM
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    סקוט-לא אישרת את השתתפותך באיוונט
    אתה הולך כאשר צ'מצ'אר על הכתף שלך ובמהרה רואה שלט עץ ישן ומלא טחב עם הכיתוב ''דרך ''' רק ממבט אחד קדימה אתה מבין שהדרך עוברת דרך יער ענק, אתה נכנס לשביל ומתחיל ללכת לא עוברות כמה דקות ואתה שומע רחש, אתה מסתובב בבהלה ורואה-

אמרתי,אני אל רוצה להשתתף באיוונט-אני מעדיף לשחק עם פוקימונים רגילים

"אוקיי חבר,קרב ראשון שלנו.אנחנו הולכים לתפוס פוקימון." אני אומר לצ'ימצ'אר.'גסטליי הוא פוקימון רוח, ולכן מתקפות כמו שריטה לא ישפיעו עליו..לא נורא,לצ'ימצ'אר יש עוד מתקפות.' אני חושב לעצמי."תשתמש בגחלת!" אני פוקד על צ'ימצ'אר,מקווה שהוא יקשיב לי ושהמתקפה תעבוד. אם היא עובדת,אני פוקד עליו להשתמש בגחלת משולבת עם שריטה.'אולי זה יעבוד.' אני חושב לעצמי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1272380]

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    דרייק-שרלין נחייכת ואומרת ''תשובה כל כך צפוייה לילד..'', היא מתחילה להסביר ''הפוקדורים נוצרו בכדי שלבני האדם תינתן היכלות ללכוד פוקימונים, כאשר פוקימון נתפס לרוב הוא יתחיל לציית למאמן החדש שלו אך לא בגלל העובדה שנתפס אלה בגלל העובדה שהובס, דבר המקנה מבחינת רוב הפוקימונים למאמן זהות של ''מנהיג הלהקה'', למרות שיש פוקימונים שלא מקשיבים למאמנים שלהם גם אחרי התפיסה שלהם מפני שהם אינם רואים במאמן שלהם מנהיג, לסיכום הפוקדורים נוצרו בכדי לתפוס פוקימונים ושלמאמנים יהיה קל ונח יותר לסחוב את הפוקימונים שלהם, פעם הבאה תרחיב יותר'' אומרת שרלין, ''ועכשיו לשאלה הבאה, ושאלה מאוד חשובה :''למה לדעתך צייד פוקימונים חייב לוודא מה האיש\ה שהוא משיג להם פוקימונים יעשה עם אותו פוקימון, יאמן אותו, יהפוך אותו לפוקימון בית, יהרוג אותו לצרכים שונים כגון פרווה, בשר ועוד...?''

ג'ינה-טום משתמש בלהביור ואז בערפל, הוא דוחף ושורט את סוואנה אשר מתעלף בוא במקום, ''כל הכבוד הפרס שלך הוא ההתפתחול הראונה של טאנגלה או סוואנה לבחירתך'' אומר המאמן

מרקוס-''סרסקי,קיט'' אומר ספיריט ונרדם באחת המיטות הקטנות, אתה נשכב ועוצם עיינים.
    לפתע אתה שומע את קולה של מאיה ''התעורר כבר מרקוס!'' אתה רואה את האור חודר לחדר דרך החלונות ומבין שכבר בוקר, ''למה לא לקחת אותי איתך לחנות הפוקימונים?'' אומרת מאיה בשמץ של אכזבה על פספוס הביקור שם, אתה קם ורואה את כל מיטות הפוקימונים הפוכות, הארון עם המצעים למיטה שלך נפול על הצד, הספות בחדר הפוכות וקרועות, 'האחות ג'וי תרצח אותי' זה הדבר הראשון שעולה בראשך והשני'מה לעזעזל קרה פה??'

סקוט-נקווה שאזכור את זה חח
    צ'ימצ'אר מוציא גחלים לוהטות מפיו אשר פוכות בגאסטלי בחוזקה והוא עף אחורה אך לא נכנע, צ'מצ'אר שולף את ציפורניו והגחלת מסתחררות סביבן עד יצירת עיגול אשר מסתחרר צביב ציפורניו 'זה נראה כמו מיני גלגל להבה על היד..' אתה חושב לעצמך, המתקפה החדשה פוגעת בחוזקה בגאסטלי אשר נופל אך קם ומשתמש בהיפנוזה, צ'ימצ'אר המבולבל זז מצד לצד כשיכור

תומאס-מה?!

ג'ק-הרקרוס משתמש בשבירת לבנים אך פוליוואג קט\ופץ הצידה מיד, ''תן לי, בבקשה'' אומרת מאיה אשר נמצאת לידך, אתה מסתכל על הרקרוס הנראה מבועת מפוקימון כל כך קטן ושורל מה לעשות
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-19-2012 בשעה 08:32 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דרייק-שרלין נחייכת ואומרת ''תשובה כל כך צפוייה לילד..'', היא מתחילה להסביר ''הפוקדורים נוצרו בכדי שלבני האדם תינתן היכלות ללכוד פוקימונים, כאשר פוקימון נתפס לרוב הוא יתחיל לציית למאמן החדש שלו אך לא בגלל העובדה שנתפס אלה בגלל העובדה שהובס, דבר המקנה מבחינת רוב הפוקימונים למאמן זהות של ''מנהיג הלהקה'', למרות שיש פוקימונים שלא מקשיבים למאמנים שלהם גם אחרי התפיסה שלהם מפני שהם אינם רואים במאמן שלהם מנהיג, לסיכום הפוקדורים נוצרו בכדי לתפוס פוקימונים ושלמאמנים יהיה קל ונח יותר לסחוב את הפוקימונים שלהם, פעם הבאה תרחיב יותר'' אומרת שרלין, ''ועכשיו לשאלה הבאה, ושאלה מאוד חשובה :''למה לדעתך צייד פוקימונים חייב לוודא מה האיש\ה שהוא משיג להם פוקימונים יעשה עם אותו פוקימון, יאמן אותו, יהפוך אותו לפוקימון בית, יהרוג אותו לצרכים שונים כגון פרווה, בשר ועוד...?''

מרקוס-''סרסקי,קיט'' אומר ספיריט ונרדם באחת המיטות הקטנות, אתה נשכב ועוצם עיינים.
    לפתע אתה שומע את קולה של מאיה ''התעורר כבר מרקוס!'' אתה רואה את האור חודר לחדר דרך החלונות ומבין שכבר בוקר, ''למה לא לקחת אותי איתך לחנות הפוקימונים?'' אומרת מאיה בשמץ של אכזבה על פספוס הביקור שם, אתה קם ורואה את כל מיטות הפוקימונים הפוכות, הארון עם המצעים למיטה שלך נפול על הצד, הספות בחדר הפוכות וקרועות, 'האחות ג'וי תרצח אותי' זה הדבר הראשון שעולה בראשך והשני'מה לעזעזל קרה פה??'

צ'ימצ'אר מוציא גחלים לוהטות מפיו אשר פוכות בגאסטלי בחוזקה והוא עף אחורה אך לא נכנע, צ'מצ'אר שולף את ציפורניו והגחלת מסתחררות סביבן עד יצירת עיגול אשר מסתחרר צביב ציפורניו 'זה נראה כמו מיני גלגל להבה על היד..' אתה חושב לעצמך, המתקפה החדשה פוגעת בחוזקה בגאסטלי אשר נופל אך קם ומשתמש בהיפנוזה, צ'ימצ'אר המבולבל זז מצד לצד כשיכור

תומאס-מה?!
    הייתה לי בעיה במחשב הוא שלח אותה הודעה בשעות שונות תסתכלי בהודעה הקודמת שלך

7. משתמש מנוסה
    לפתע אתה שומע את קולה של מאיה ''התעורר כבר מרקוס!'' אתה רואה את האור חודר לחדר דרך החלונות ומבין שכבר בוקר, ''למה לא לקחת אותי איתך לחנות הפוקימונים?'' אומרת מאיה בשמץ של אכזבה על פספוס הביקור שם, אתה קם ורואה את כל מיטות הפוקימונים הפוכות, הארון עם המצעים למיטה שלך נפול על הצד, הספות בחדר הפוכות וקרועות, 'האחות ג'וי תרצח אותי' זה הדבר הראשון שעולה בראשך והשני'מה לעזעזל קרה פה??

"מאיה מי אחראי לזה?" אומר בחביבות כדי להסתיר את הכעס.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    "כדי לדעת באיזה מצב צריך ללכוד אותו, לא? לדוגמא, אם הוא רוצה להפוך אותו לפוקימון לחימה, אסור לפצוע אותו קשה מידי... או פוקימון בית, אסור שהוא ייחשוב שהצייד הוא המאמן שלו... ואם הוא רוצה להשיג פרווה שלו לדוגמא, כן צריך להחליש אותו, אני צודק?" אני אומר.

9. משתמש מנוסה
    "אוקיי חבר,אתה יכול לצאת מזה. רק תתרכז חזק." אני אומר,ומקווה שהוא ייצא מזה. אם הוא ייצא מזה אני פוקד עליו להשתמש בגחלת פעם נוספת.ואז גחלת משולבת בשריטה.'הממ,צ'ימצ'אר יותר חזק ממה שחשבתי,'אני חושב לעצמי.

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-הרקרוס משתמש בשבירת לבנים אך פוליוואג קט\ופץ הצידה מיד, ''תן לי, בבקשה'' אומרת מאיה אשר נמצאת לידך, אתה מסתכל על הרקרוס הנראה מבועת מפוקימון כל כך קטן ושורל מה לעשות
    מאיה?
    ~~~~~~~~
    "בסדר שליו.." אסנן אליה, אחזיר את הרקרוס לפוקדור ואכניס את שליו לקרב

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

11. student of Gakuen Alice
    מי שדילגתי עליו, שיסתכל למעלה, ערכתי

מרקוס-מאיה מצביע בעזרת הפרסה שלה על אוואשט, אוואשט מצביע על סארסקיט, סארסקיט מצביע על פרס, פרס מצביע על מאצ'לאקס, מאנצ'לאקס מצביע על ג'ירוג'יום, ג'רוג'יום מצביע על זרורא שמצביע על אקנס, אשר מצביע על מאוויל, מאוויל מצביע על אספיגלאס שמצביע על מאיה.

דרייק-''אפילו לא קרוב'' אומרת שרלין ומסבירה ''אנחנו לא חיות, אנחנו בני אדם אנחנו לא מוכרים לאלו אשר הולכים להרוג את הפוקימון או להתעלל בוא, יש גבול לכל צייד פוקימונים, אנחנו בני אדם ולא חיות'' אומרת שרלין באנחה, ''ושאלה אחרונה : ''למה לדעתך צייד צריך פוקדור משלו?''

סקוט-צ'מצ'אר
    יוצא מן ההיפנוזה בקושי ומשתמש בגחלת ושריטת גחלת, שתי המתקפות פוגעות בחוזקה בגאסטלי אשר צונח מטה ומתעלף, ''יש!'' אתה צועק וצ'ימצ'אר מרוב התרגשות מקפץ לצד לצד

ג'ק-תיקון-שליו זה יותר מידי שמות אני מתחילה להתבלבל חח

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    מי שדילגתי עליו, שיסתכל למעלה, ערכתי

סקוט-צ'מצ'אר
    יוצא מן ההיפנוזה בקושי ומשתמש בגחלת ושריטת גחלת, שתי המתקפות פוגעות בחוזקה בגאסטלי אשר צונח מטה ומתעלף, ''יש!'' אתה צועק וצ'ימצ'אר מרוב התרגשות מקפץ לצד לצד
    "אוקיי,חבר,ניצחנו!" אני אומר ושולף פוקדור מהתיק.אני לוקח אותו ביד וזורק את הפוקדור על גסטליי המעולף בחיוך רחב.אם הוא נתפס,אני לוקח את הפוקדור בחיוך רחב,ובודק בפוקדקס את המתקפות של גסטליי.'זה היה קרב מצוין.'אני חושב לעצמי.'אני חושב שמצאתי כרגע סוג של אסטרטגיה לצימצ'אר'. אני חושב בחיוך.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1272750]מי שדילגתי עליו, שיסתכל למעלה, ערכתי

מרקוס-מאיה מצביע בעזרת הפרסה שלה על אוואשט, אוואשט מצביע על סארסקיט, סארסקיט מצביע על פרס, פרס מצביע על מאצ'לאקס, מאנצ'לאקס מצביע על ג'ירוג'יום, ג'רוג'יום מצביע על זרורא שמצביע על אקנס, אשר מצביע על מאוויל, מאוויל מצביע על אספיגלאס שמצביע על מאיה.

" מאיה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אומר בזעם עם מבט של מה קרה פה.

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-תיקון-שליו זה יותר מידי שמות אני מתחילה להתבלבל חח

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. student of Gakuen Alice
    סקוט-צ'מצ'אר קופץ מצד לצד באושר כאשר הפוקדור מפסיק להתנודד, אתה שולף את הפוקדע אשר אומר בקולו המתכתי ''גאסטלי, פוקימון הערפל כאסטלי נראה ככדור הערפל והוא אוהב מאוד להפחיד אנשים, המתקפות שלו הם: היפנוזה כדור צל ופעימת חושך'', מהת עשה עכשיו?

מרקוס-מאיה וכל שאר הפוקימונים מסמיקים מבושה וממשיכים להצביע בצורה מעגלית זה על זה, לבסוף מאיה נעמדת ואומרת ''לא אשמתי אני ישנתי ושקמתי זה היה ככה'' כל הפוקימונים מסתובבים אליה ברוגז על כך שלא הגנה עליהם ומאיה מתחילה להאדים עוד יותר כך שצבע גופה זהה לגוון הפרווה הורודה שלה

ג'ק-שליו משתמשת בנהמה אשר מרתיע את פוליוואג ואז היא משתמשת בשריטה וזנב ברזל אשר פוגעים ''הזכרתי שאני יודעת גם את זה?'' אומרת שליו בתמימות תוך כדי שימוש בקרן על חושית אשר אחריה פוליוואג שוכב מעולף, מנהיג המכון מביט בשליו בפה פעור, ''אוקיי והנה האחרון..'' הוא אומר ובולע את רוקו, לפנייך עומד פיבאס אשר בקושי יכול לזוז על אדמת המכון ''לכדתי אותו רק אתמול'' אומר המנהיג
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 34 מתוך 56 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •