Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 56 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    סקוט-צ'מצ'אר קופץ מצד לצד באושר כאשר הפוקדור מפסיק להתנודד, אתה שולף את הפוקדע אשר אומר בקולו המתכתי ''גאסטלי, פוקימון הערפל כאסטלי נראה ככדור הערפל והוא אוהב מאוד להפחיד אנשים, המתקפות שלו הם: היפנוזה כדור צל ופעימת חושך'', מהת עשה עכשיו?

"נשמע פוקימון מגניב." אני אומר לעצמי בחיוך ושם את הפוקדור בחגורת הפוקדורים שלי."היית מעולה בקרב.עכשיו תנוח" אני אומר לצ'ימצ'אר ואז אני מחזיר את צימצ'אר לפוקדור,ושם בחגורת הפוקדורים.'אוקיי,הם פוקימונים די חזקים שניהם.' אני חושב לעצמי,ואז ממשיך ללכת ביער.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג'ק-שליו משתמשת בנהמה אשר מרתיע את פוליוואג ואז היא משתמשת בשריטה וזנב ברזל אשר פוגעים ''הזכרתי שאני יודעת גם את זה?'' אומרת שליו בתמימות תוך כדי שימוש בקרן על חושית אשר אחריה פוליוואג שוכב מעולף, מנהיג המכון מביט בשליו בפה פעור, ''אוקיי והנה האחרון..'' הוא אומר ובולע את רוקו, לפנייך עומד פיבאס אשר בקושי יכול לזוז על אדמת המכון ''לכדתי אותו רק אתמול'' אומר המנהיג
    'ברצינות?' אחשוב לעצמי 'מצד שני, זילזלתי גם בשאר הפוקימונים שלו והם עדיין הוכיחו אחרת...'.
    "אוקי שליו תנסי למקד את הקרן העל חושית שלך בפנינה ובכך ליצור על-חושי! תשתמש בו בכדי להניף את פיבאס ולהטיח אותו בקיר!" אומר לשליו בביטחון

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סקוט-אתה ממשיך ללכת ביער ברוגע שלפתע אתה רואה שלט חום ועליו הכיתוב ''לעיר לוטייג'' אתה מסתכל קדימה ורואה שכבר הגעת לעיר הראשונה ולא שמת לב, אתה הולך לאחות ג'וי בכדי לרפא פוקימונים ומחכה בחדר ההמתנה, לפתע מתיישב לידך נערה בערך בת-גילך בעלת שיער זהוב ועייני ענבר נוצצות אשר לבושה בשמלה קיצית זהובה, האחות ג'וי ניגשת אליה ואומרת ''הנה מיקה, הפוקימונים שלך בסדר עכשיו'',''תודה'' משיבה הנערה ששמה כמתברר הוא מיקה, ''למה אתה מחכה?'' שואלת אותך מיקה

ג'ק-שליו מנזה אך ללא הצלחה ולכן משתמשת פשוט בקרן על חושית, הקרן פוגעת בפיבאס אשר מתעלף מיד ''הוא זקוק..לאימון'' אומר מנהיג המכון בחיוך מאולץ ומושיט לך תג בצורת טיפה זהובה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    מי שדילגתי עליו, שיסתכל למעלה, ערכתי

דרייק-''אפילו לא קרוב'' אומרת שרלין ומסבירה ''אנחנו לא חיות, אנחנו בני אדם אנחנו לא מוכרים לאלו אשר הולכים להרוג את הפוקימון או להתעלל בוא, יש גבול לכל צייד פוקימונים, אנחנו בני אדם ולא חיות'' אומרת שרלין באנחה, ''ושאלה אחרונה : ''למה לדעתך צייד צריך פוקדור משלו?''
    "לכל צייד יש שיטת תפיסה משלו ולמטרות מסויימות, לא?" אני אומר בחשש ששוב פעם תקטע אותי.

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    מרקוס-בוב מוציא בעדינות את הפוקימון הקטן מן המיכל ואומר ''קראתי לו ספיריט, באנגלית זה אומר רוח בגלל שיש לו רוח לחימה'' הוא אומר ומכניס את ספיריט לתוך פוקדור ומגיש לך, ''זה יהיה 500 ש''חאומר בוב'' אתה מגיש לו את הכסף ושוקל מה לעשות עכשיו, אתה רואה שכבר די מאוחר ולכן חוזר לחדר, מאיה עדיין ישנה על המיטה הגדולה ואתה לא יודע עם להזיז אותה או ללכת לישון במיטה הקטנה יותר

תומאס-דירלינג מתחמק בקפיצה ענ'ית ומשתמש בעלי תער, עלי התער פוגעים בוופוריאון אשר עף לאחור ומשגר את קרן קרח לתקרה העשוייה זכוכית, הקרן משתגרת מטה חזרה במפגש עם הזכוכית ומקפיאה את וופוריאון, ''אוי לא!'' אומר מנהיג המכון ומחזיר את וופוריאון הקפוא ''צא'' הוא אומר ומוציא פוליוואג

דרייק-שרלין מובילה אותך ליער ואומרת ''עכשיו לפני שבאמת תכין את הפוקדורים תצטרך הדרכה'' והיא ממשיכה את דבריה ''תוכל להגיד לי בבקשה, למה נוצרו הפפוקדורים? מה מטרתם.? ותרחיב בבקשה'' היא אומרת בקול סמכותי כשל מורה

אנדי-בלייז מתחמק במהירות ומשתמש בגלגל להבה והאורסארינגית על סף עילפון, הוא מנסה התפרצות אך ללא כל הצלחה, האורסארינגית ממש עומדת להתמוטט כאשר היא מוקפת באור אדום ומתכווצת ונשאבל לאן שהו, נערה בעלת שיער אדמוני ארוך ויפה ובעלת עייני תכלת מופיע ואומרת ''מה אתה עושה לאורסארינגית שלי???''

ג'ק-טריקו משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל צבעי הקשת , פוליוואג נפגע מכולםם אך כאשר אתה חושב שהוא מתעלף וטריקו מפסיק מפני שגם הוא חושב ככה פוליוואג עומד בריא ושלם ללא כל שריטה, ''פוליוואג אקדח מים, תקל עליו'' אומר מנהיג המכון בזלזול, פוליוואג משתמש באקדח מים אימתני אך רואים שפוליוואג משתדל לא לשחרר את שאר חלקי אקדח המים הכלואים בפיו דבר המרמז על גוחו הרב, טריקו נפגע מיד מזרם המים הענקי ומתעלף ''ברצינות? זה הפוקימון שלך?'' מצטט אותך מנהיג המכון בזלזול
    אני ממש מצתער אומר לה ואז אומר לבלייז שננסה לילמוד התפרצות בפעם אחרת.
    ------------------------------
    היא תהיה שותפה שלי?
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    דרייק-''סוף סוף תשובה נכונה'' אומרת שרלין באנחה ואומרת ''אחד מתוך שלוש ילד לא טוב'', ''לך תחפש ביער שלושה מקלות עצים דקים ככל האפשר וכמה פירות שתמצא על העצים'', אתה מתמההמה ושרלין אומרת ''צא כבר..''

אנדי-יאפ חח

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    דרייק-''סוף סוף תשובה נכונה'' אומרת שרלין באנחה ואומרת ''אחד מתוך שלוש ילד לא טוב'', ''לך תחפש ביער שלושה מקלות עצים דקים ככל האפשר וכמה פירות שתמצא על העצים'', אתה מתמההמה ושרלין אומרת ''צא כבר..''
    "בסדר... בסדר..." אני אומר ומתחיל לרוץ ולחפש כמה ענפים ופירות.

8. משתמש מנוסה

אנדי-יאפ חח
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    דרייק-אתה מוצא על הארץ כמה ענפים דקים וקוטף פירות מן העצים ומביא לשרלין, שרלין מבקשת את אחד הפוקדורים שלך, אתה נותן לה והיא מראה לך איך להכין פוקדור ''זה פוקדור בסיסי האפקט היחיד שלו הוא שיהיו לך יותר יסכויי תפיסה'' אומרת שרלין, היא פותחת את הפוקדור ומחדירה את הענף בין שני חלקי מתכת קטנית בפוקדור וככה עם עוד שלושה ענפים'', ''זה הכל'' אומרת שרלין ''ממש פשוט לא?'', 'אתה תוהה למה הפירות, אך מבין במהרה כאשר שרלין מתחילה לאכול אותם בהנאה

אנדי-''כה בטח'' אומרת ורד בשמחה ''הפוקימונים שלי הם צ'יקוריטה ואורסארינג'' היא אומרת ואתם הולכים יחד, אתם רואים לפתע מרחוק את העיר הראשנה, ''לאן נלך מרכז פוקימונים קודם או מכון או חנות או כל דבר?'' שואלת ורד באושר מעצם העובדה שאתם בעיר הראושנה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ?

מרקוס-מאיה וכל שאר הפוקימונים מסמיקים מבושה וממשיכים להצביע בצורה מעגלית זה על זה, לבסוף מאיה נעמדת ואומרת ''לא אשמתי אני ישנתי ושקמתי זה היה ככה'' כל הפוקימונים מסתובבים אליה ברוגז על כך שלא הגנה עליהם ומאיה מתחילה להאדים עוד יותר כך שצבע גופה זהה לגוון הפרווה הורודה שלה

"מה קרה?!!!!!!!!!!!" אומר בזעם
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

11. הסבתא של הרגשות
    דרייק-אתה מוצא על הארץ כמה ענפים דקים וקוטף פירות מן העצים ומביא לשרלין, שרלין מבקשת את אחד הפוקדורים שלך, אתה נותן לה והיא מראה לך איך להכין פוקדור ''זה פוקדור בסיסי האפקט היחיד שלו הוא שיהיו לך יותר יסכויי תפיסה'' אומרת שרלין, היא פותחת את הפוקדור ומחדירה את הענף בין שני חלקי מתכת קטנית בפוקדור וככה עם עוד שלושה ענפים'', ''זה הכל'' אומרת שרלין ''ממש פשוט לא?'', 'אתה תוהה למה הפירות, אך מבין במהרה כאשר שרלין מתחילה לאכול אותם בהנאה
    "רצתי הרבה כדי להשיג את הפירות! חשבתי שהם לפוקדור... טוב, כן זה די פשוט." אני אומר ומתחיל לחפש פוקימון מים או מעופף ללכוד.

12. student of Gakuen Alice
    מרקוס-''אה..טוב...אתה מבין'' אומרת מאיה במלמול ''הם שיחקו פה מחבואים ואני...הצטרפתי ו...אז שיחקנו תופסת ואז..תוםסת גובה ואז אתה באת'' אומרת מאיה כאשר היא סמוקה מבושה

דרייק-אתה רואה לפתע פיג'י קטן מתעופף ולידו ספירו עומד ומנקר באדמה
    (סורי שזה קצר חייבת לשטוף כלים)
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-19-2012 בשעה 10:25 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    התבלבלת באשכול
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. הסבתא של הרגשות
    דרייק-אתה רואה לפתע פיג'י קטן מתעופף ולידו ספירו עומד ומנקר באדמה
    (סורי שזה קצר חייבת לשטוף כלים)
    "אה... הם לא נראים לי חזקים במיוחד..." אני אומר וממשיך לחפש.

15. משתמש מנוסה
    אנדי-''כה בטח'' אומרת ורד בשמחה ''הפוקימונים שלי הם צ'יקוריטה ואורסארינג'' היא אומרת ואתם הולכים יחד, אתם רואים לפתע מרחוק את העיר הראשנה, ''לאן נלך מרכז פוקימונים קודם או מכון או חנות או כל דבר?'' שואלת ורד באושר מעצם העובדה שאתם בעיר הראושנה
    עברתי כבר את המכון של העיר הראשונה
    -------------------------------------
    "נלך למרכז הפוקימונים" אומר לה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 35 מתוך 56 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •