למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
סקוט-אתה ממשיך ללכת ביער ברוגע שלפתע אתה רואה שלט חום ועליו הכיתוב ''לעיר לוטייג'' אתה מסתכל קדימה ורואה שכבר הגעת לעיר הראשונה ולא שמת לב, אתה הולך לאחות ג'וי בכדי לרפא פוקימונים ומחכה בחדר ההמתנה, לפתע מתיישב לידך נערה בערך בת-גילך בעלת שיער זהוב ועייני ענבר נוצצות אשר לבושה בשמלה קיצית זהובה, האחות ג'וי ניגשת אליה ואומרת ''הנה מיקה, הפוקימונים שלך בסדר עכשיו'',''תודה'' משיבה הנערה ששמה כמתברר הוא מיקה, ''למה אתה מחכה?'' שואלת אותך מיקה
ג'ק-שליו מנזה אך ללא הצלחה ולכן משתמשת פשוט בקרן על חושית, הקרן פוגעת בפיבאס אשר מתעלף מיד ''הוא זקוק..לאימון'' אומר מנהיג המכון בחיוך מאולץ ומושיט לך תג בצורת טיפה זהובה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דרייק-''סוף סוף תשובה נכונה'' אומרת שרלין באנחה ואומרת ''אחד מתוך שלוש ילד לא טוב'', ''לך תחפש ביער שלושה מקלות עצים דקים ככל האפשר וכמה פירות שתמצא על העצים'', אתה מתמההמה ושרלין אומרת ''צא כבר..''
אנדי-יאפ חח
ספוילר
דרייק-אתה מוצא על הארץ כמה ענפים דקים וקוטף פירות מן העצים ומביא לשרלין, שרלין מבקשת את אחד הפוקדורים שלך, אתה נותן לה והיא מראה לך איך להכין פוקדור ''זה פוקדור בסיסי האפקט היחיד שלו הוא שיהיו לך יותר יסכויי תפיסה'' אומרת שרלין, היא פותחת את הפוקדור ומחדירה את הענף בין שני חלקי מתכת קטנית בפוקדור וככה עם עוד שלושה ענפים'', ''זה הכל'' אומרת שרלין ''ממש פשוט לא?'', 'אתה תוהה למה הפירות, אך מבין במהרה כאשר שרלין מתחילה לאכול אותם בהנאה
אנדי-''כה בטח'' אומרת ורד בשמחה ''הפוקימונים שלי הם צ'יקוריטה ואורסארינג'' היא אומרת ואתם הולכים יחד, אתם רואים לפתע מרחוק את העיר הראשנה, ''לאן נלך מרכז פוקימונים קודם או מכון או חנות או כל דבר?'' שואלת ורד באושר מעצם העובדה שאתם בעיר הראושנה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
?
מרקוס-מאיה וכל שאר הפוקימונים מסמיקים מבושה וממשיכים להצביע בצורה מעגלית זה על זה, לבסוף מאיה נעמדת ואומרת ''לא אשמתי אני ישנתי ושקמתי זה היה ככה'' כל הפוקימונים מסתובבים אליה ברוגז על כך שלא הגנה עליהם ומאיה מתחילה להאדים עוד יותר כך שצבע גופה זהה לגוון הפרווה הורודה שלה
"מה קרה?!!!!!!!!!!!" אומר בזעם
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקוס-''אה..טוב...אתה מבין'' אומרת מאיה במלמול ''הם שיחקו פה מחבואים ואני...הצטרפתי ו...אז שיחקנו תופסת ואז..תוםסת גובה ואז אתה באת'' אומרת מאיה כאשר היא סמוקה מבושה
דרייק-אתה רואה לפתע פיג'י קטן מתעופף ולידו ספירו עומד ומנקר באדמה
(סורי שזה קצר חייבת לשטוף כלים)
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-19-2012 בשעה 10:25 PM
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
התבלבלת באשכול
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)