Pokemon GO
עמוד 36 מתוך 56 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 526 עד 540 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    סקוט-אתה ממשיך ללכת ביער ברוגע שלפתע אתה רואה שלט חום ועליו הכיתוב ''לעיר לוטייג'' אתה מסתכל קדימה ורואה שכבר הגעת לעיר הראשונה ולא שמת לב, אתה הולך לאחות ג'וי בכדי לרפא פוקימונים ומחכה בחדר ההמתנה, לפתע מתיישב לידך נערה בערך בת-גילך בעלת שיער זהוב ועייני ענבר נוצצות אשר לבושה בשמלה קיצית זהובה, האחות ג'וי ניגשת אליה ואומרת ''הנה מיקה, הפוקימונים שלך בסדר עכשיו'',''תודה'' משיבה הנערה ששמה כמתברר הוא מיקה, ''למה אתה מחכה?'' שואלת אותך מיקה
    "לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר לה בחיוך קל.'וואו.היא יפה.' אני חושב לעצמי ומביט בה עוד מבט חטוף אחד."אני סקוט." אני אומר לה בחיוך ונותן הל את ידי ללחיצה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [QUOTE=ttrrtte;1272867]מרקוס-''אה..טוב...אתה מבין'' אומרת מאיה במלמול ''הם שיחקו פה מחבואים ואני...הצטרפתי ו...אז שיחקנו תופסת ואז..תוםסת גובה ואז אתה באת'' אומרת מאיה כאשר היא סמוקה מבושה

"כולכם חבורת תינוקות שאי אפשר להשאיר לבד לרגע חזרו!" אומר בזעם
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סקוט-''נעים להכיר אותך סקוט'' אומרת מיקה בחיוך נעים למראה, האחות ג'וי ניגשת אליכם ונותנת לשניכם את הפוקדורים שלכם, ''תודה'' אתם אומרים כקול אחד, ''סקוט רוצה להיות שותפים למסע?'' שואלת מיקה כאשר סומק נראה בלחייה

מרקוס-אתה מחזיר את כולם אך מאיה חומקת בקלילות מן הקרן ואומרת בקול מתגרה ''שבועיים בלי פוקדור '' ומחייכת חיוך מזלזל ומאושר מן העובדה שיש לה שובעיים בלי פוקדור, ''לה לה לה לה'' היא אומרת תוך כדי דילוגים אל מחוץ לחדר

דרייק-אתה ממשיך לחפש אחרי פוקימוני מעופף חזקים, אתה הולך כאשר לפתע אתה רואה פוקימון על עץ, אתה לא מזהה אותו , אך הוא נראה לך די חזק-

אנדי-סורי לא הגבת כל כך הרבה זמן עד שכבר שחכתי..
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    [מרקוס-אתה מחזיר את כולם אך מאיה חומקת בקלילות מן הקרן ואומרת בקול מתגרה ''שבועיים בלי פוקדור '' ומחייכת חיוך מזלזל ומאושר מן העובדה שיש לה שובעיים בלי פוקדור, ''לה לה לה לה'' היא אומרת תוך כדי דילוגים אל מחוץ לחדר

"ביי" אומר בכעס.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-שליו מנזה אך ללא הצלחה ולכן משתמשת פשוט בקרן על חושית, הקרן פוגעת בפיבאס אשר מתעלף מיד ''הוא זקוק..לאימון'' אומר מנהיג המכון בחיוך מאולץ ומושיט לך תג בצורת טיפה זהובה
    "תודה רבה לך" אענה למנהיג המכון בנימוס ואצא מן המכון
    ~~~~~~~~~
    פתאום נזכרתי, זה לא היה אמור להיות מכון אבן?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    מרקוס-מאיה מוציאה לך לשון בילדותיות
    וחוזרת לחדר ואומרת ''לאן הולכים עכשיו? אמ....מכון לא? מכון המים של העיר-עוד לא היינו בוא, אז אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא כבר חצי מחוץ לחדר

ג'ק-כה אבל החלטתי כדי שיהיה מגוון אה...טוב מודה התבלבלתי חחחחח הבא שלך יהיה אבן
    אתה יוצא מן המכון ושליו אומרת ''מה דעתך ל...'' אך היא נקטעת כאשר לפתע היא חוזרת לצורתה הרגילה ''יש! לא יכולתי יותר כפוקימון רק שעכשיו כמו קודם לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי, נו טוב לא נורא'' היא אומרת ומדלגת במעלה השבליל, ''לאן נלך עכשיו?!'' היא צורחת אלייך, ואומרת ''שמעתי שיש מכון לא רשמי אתה בא?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    סקוט-''נעים להכיר אותך סקוט'' אומרת מיקה בחיוך נעים למראה, האחות ג'וי ניגשת אליכם ונותנת לשניכם את הפוקדורים שלכם, ''תודה'' אתם אומרים כקול אחד, ''סקוט רוצה להיות שותפים למסע?'' שואלת מיקה כאשר סומק נראה בלחייה

\
    'הממ.אני לא יודע ממש,אבל זה נראה לי יהיה נחמד אם אני אחלוק את המסע שלי אם מישהו.' אני חושב לעצמי. לאחר הרהור בעניין אני אורמ לה-"כן.אני רוצה." בחיוך רחב."אוקיי,תכירי את הפוקימונים שלי." אני אומר בחיוך,ומוציא מהפוקדורים שלהם את גסטליי ואת צ'ימצ'אר.

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ג'ק-כה אבל החלטתי כדי שיהיה מגוון אה...טוב מודה התבלבלתי חחחחח הבא שלך יהיה אבן
    אתה יוצא מן המכון ושליו אומרת ''מה דעתך ל...'' אך היא נקטעת כאשר לפתע היא חוזרת לצורתה הרגילה ''יש! לא יכולתי יותר כפוקימון רק שעכשיו כמו קודם לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי, נו טוב לא נורא'' היא אומרת ומדלגת במעלה השבליל, ''לאן נלך עכשיו?!'' היא צורחת אלייך, ואומרת ''שמעתי שיש מכון לא רשמי אתה בא?''
    "אה... לא..." אומר לשליו בציניות

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. student of Gakuen Alice
    סקוט-''וואוו!'' אומרת מיקה למראה פוקימונייך, ''אוקיי צאו שניכם'' אומרת מיקה בעודה זורקת שני פוקדורים לאוויר, לפנייך עומדות שתי בלוסם חמודות אשר עומדות זו לצד זו, ''אלה הן בלה ונלה, הבלומסיות שלי'' מציגה מיקה את הפוקימונים שלך לפנייך, ''לאן אתה רוצה ללכת?'' היא שואלת

ג'ק-''חה..חה..'' אומרת שליו בתגובה לנימת קולך הציני , היא מובילה אותך בעקבות שלטים עד שאתם נעמדים מול בית לבן חלק, אתם נכנסים ואתה אומר ''אני מאתגר אותך'', מולך נעמד מאמןגדול גוף ואומר ''בהצלחה בהפסד'' ומוציא טאנגלה גדול, מה תעשה?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    סקוט-''וואוו!'' אומרת מיקה למראה פוקימונייך, ''אוקיי צאו שניכם'' אומרת מיקה בעודה זורקת שני פוקדורים לאוויר, לפנייך עומדות שתי בלוסם חמודות אשר עומדות זו לצד זו, ''אלה הן בלה ונלה, הבלומסיות שלי'' מציגה מיקה את הפוקימונים שלך לפנייך, ''לאן אתה רוצה ללכת?'' היא שואלת
    "לברר אם יש מכון בעיר הזאת. ואם אין,אז לעיר הבאה." אני אומר בביטחון.'היא לא נראית לי מאמנת.אולי היא מתאמת...'אני חושב לעצמי בעניין.

11. student of Gakuen Alice
    סקוט=''אני מכירה את העיר הזאת טוב מאוד, יש פה מכון אבן'' אומרת מיקה, ''אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא עומדת חצי מחוץ למרכז-חצי בפנים, אתה מהנהן ומיקה מובילה אותך בין כמה רחובות, אתה נעמד מול בניין אבן ענק ונכנס ''אני מאתגר אותך'' אתה צועק ומיג מופיע מנהיג המכון, המנהיג מוציא ג'יאודוד

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    סקוט=''אני מכירה את העיר הזאת טוב מאוד, יש פה מכון אבן'' אומרת מיקה, ''אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא עומדת חצי מחוץ למרכז-חצי בפנים, אתה מהנהן ומיקה מובילה אותך בין כמה רחובות, אתה נעמד מול בניין אבן ענק ונכנס ''אני מאתגר אותך'' אתה צועק ומיג מופיע מנהיג המכון, המנהיג מוציא ג'יאודוד
    "אוקיי,צא גסטליי!" אני אומר בחיוך ומוצאי את גסטליי.'אוקיי,צ'ימצ'אר הוא פוקימון אש וג'יודוד הוא פוקימון אדמה, אז כדאי שאני אשתמש קודם בו. נראה לי שההיפנוזה שלו תהיה שימושית.' אני חושב לעצמי."אוקיי גסטליי,היפנוזה ולאחר מכן כדור צל!" אני צועק לו בחיוך,ומקווה שהמהלך הזה יצליח.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1272912]מרקוס-מאיה מוציאה לך לשון בילדותיות
    וחוזרת לחדר ואומרת ''לאן הולכים עכשיו? אמ....מכון לא? מכון המים של העיר-עוד לא היינו בוא, אז אתה בא?'' היא שואלת כאשר היא כבר חצי מחוץ לחדר

"טוב" אומר בזעם.

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

דרייק-אתה ממשיך לחפש אחרי פוקימוני מעופף חזקים, אתה הולך כאשר לפתע אתה רואה פוקימון על עץ, אתה לא מזהה אותו , אך הוא נראה לך די חזק-

"זה נראה אחד טוב!" אני אומר. "צאו צ'ינטר וסנוראנט! מכת ברק וקרן קרח! צאו!"

15. student of Gakuen Alice
    סקוט-גאסטלי משתמש בהיפנוזה ולפני שג'יאודוד או מנהיג המכון מבינים בכלל מה קורה ג'יאודוד שוקע בשינה, ''קום!'' צועק מנהיג המכון במטרה להעיר את ג'יאודוד, אך הוא לא קם, גאסטלי טוען כדור שחור טעון אנרגיה מול פיו ומטיל אותו אל עבר ג'יאודוד שעף לאחור
    המכה אינה מעלפת את ג'יאודוד אלה פוצעת אותו ובנוסף מעירה אותו מן ההיפנוזה , ''גיאודוד זריקת אבנים!'' אוממר נהיג המכון וג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על גאסטלי

מרקוס-אתה הולך אחרי מאיה ובמהרה אתם מגיעים אל מכון המים, אתה נכנס פנפימה ואומר ''אני מאתגר אותך!'' מולך נעמד מנהיג המכון
    ''בסדר'' הוא אומר ומוציא וופוריאון שנראה חזק ביותר

דרייק-צ'ינטר משתמש במכת ברק אשר משתלבת על קרן הקרח של סנורנאט, הפוקימון המעופף המוזר עף לענף אחד גבוהה יותר והמתקפות /שוברות את הענף עליו ישב קודם, הפוקימון מתקדם אל סנוראנט במתקפת כנף

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 36 מתוך 56 ראשוןראשון ... 26343536373846 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •