ג'ינה-אתם נכנסים לחנות בגדי מותג ושמה ''lila'',
אתם נכנסים ורואים שורות של בגדים, אתם רואים כמה שורות בגדים, גינסים, חולצות שמלות ומה לא, לאן תלכו קודם?
ג'ינה-אתם נכנסים לחנות בגדי מותג ושמה ''lila'',
אתם נכנסים ורואים שורות של בגדים, אתם רואים כמה שורות בגדים, גינסים, חולצות שמלות ומה לא, לאן תלכו קודם?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ינה-טום מיד מוצא תא הלבשה, ויוצא אחרי כמה דקות כאשר פאה ארוכ סגולה לראשו, הוא לובש בגדי היפים ומשקפי שמש לראשו ''איך זה?'' הוא שואל אותך ומשתדל שלא להתפקע מצחוק למראה שלו במראה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'ינה-מסתבר שטום, אינו מבין כל כך במראה ראפר, הוא יוצא עם החולצה השחורה והגינס, אך חוץ מזה שאר הבגדים אינם לבושים עליו נורמאליים בכלל, השרשרת על צווארו תלוייה במאונך ונראת כלאחר מאבק, הכובע לבוש הפוך (לא הפוך הכיוון אלה שפנים הכובע כלפי חוץ) ''ככה?'' שואל טום בתמימות
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ג'ינה-טום לוקח את הבגדים ומחליף שהוא יוצא הדבר הראשון שעולה בדעתך הוא ''הורס..'' אבל את מייד מתעשטת, טום משלם מכספו על הבגדים ואתם יוצאים החוצה ''בואי'' אומר טום ומוביל אותך ליער, הוא מראה לך שיח יפה עם ורדים עליו שלפתע אתם שומעים רחשים מצדו השני של השיח-
איש 1:''כן, הוא אמור להיות כאן''
איש 2:''עם ילדה נכון? מה שמה שוב?''
איש 1:''גינה''
איש 2:''ועם היא תפריע לי ללכוד אותו....''
איש 1:''חסל אותה''
משלים האיש הראשון את דברי השני, טום מסתכל עלייך ומבט מבוהל בעיניו
ג'ק-הרקרוס משתמש שוב בכל התקפותיו והפעם סוואנה נפגע, אך לא מתעלף.
''סוואנה, פעימת מים!'' צועק המאמן וסוואנה משתמש בפעימת מים על הרקרוס שמתעלף.
דרייק-אתה אפילו לא מברר מה קרה.....
אתה יוצא מן המערבות חבול, אך רק קצת ורואה משהו שמרגיע אותך וגם מרתיע, שרלין שוכבת לפנייך (אתה מאחורי שיח והיא לפנייו) כאשר בגבה נעוץ חץ עם נוצה בקצה 'חץ הרדמה...' אתה חושב לעצמך מעט יותר ברוגע, אך אתה רואה שדם רב ניגר מגבה ולמרות זסאת היא נושמת.
שלושה אנשים מתקרבים אל שרלין, שניים במדים שחורים כשל האיש אשר התקיף אתכם ממקודם ואחד בעל חלוק מעבדה, האיש בחלוק המעבדה מוציא את החץ מגבה של שרלין ביידים מיומנות ואומר ''תעמיזו אותה, עכשיו אוכל סוף סוף לגמור את הניסוי'' שני האנשים בלבוש השחור מרימים את שרלין, האיש בחלוק מזריק לוריד שלה חומר כחול צלול ושרלין משנה צורה חזרה אל איווי ומוכנסת לכלוב קטן שבצורתה האנושית לא יכלה להיכנס לתוכו, הרכב מתחיל ליסוע
סקוט-מיקה מהנהנת עדיין מתנשפת ואתם הולכים להתאמן.
לפתע בדרך לזירה בשביל להתמן אתם מרגישים ברעד קל באדמה ולפי שאתם מבינים מה קורה ניצ מולכם גולה ועליו איש בחליפה שחורה,''אמרתי לך שאחזו זואי'' אומר האיש,''גולם, זריקת אבנים על זואי!'' הוא אומר וגולם משתמש בזריקת אבנים אל עבר מיקה
לפתע מיקה מתחילה לזהור באור קלוש ולפנייך במקום בוא מיקה ניצבה עומדת-
''לעולם לא!''נשמע קולה הצלול והיפה של מיקה מפי האזומריל, מיקה או אזומריל כרגע עם נדייק משתמש באקדח מים על גולם שמתחמק ומהירות מפתיע ושוב משתמש בזריקת אבנים עוצמתית אשר פוגעת במיקה ומעיפה אותה לאחור בחוזקה מעולפת, האיש בשחור יורד מב הגולם עם פוקדור שחור בידו ומתכונן לזרוק אותו על מיקה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקןס-''אני כאן לידך..'' אומרת מאיה למשמע קולך הגבוהה ונכנסת לזירת הקרב, ''נו..?'' היא שואלת בשעמום בזמן שהיא מחכה להורא תקפיה ממך
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקוס-מאיה משתמשת בעלים קסומים בציפוי אבקת שינה אשר פוגעים ומרדימים את פולוואג, מאיה משתמשת בקרן על ופולוואג שוכב מעולף, כעט מנהיג המכון נראה פחות בטוח בעצמו ואומר''תפסתי אותו רק אתמול...'' ומוציא מאג'יקארפ אשר מקפץ במקום ללא יכולת תזוזה על אדמת המכון הקשה
ג'ינה-גלאסיון מהנהנת ויוצאת בקפיצה מן השיחים, את לא רואה כלום מם המתרחש בגלל כמה עצים אך לפתע את רואה את גלאסיון קופצת מאחד השיחים הקרובים והאנשים אשר נוטפים כעט קרח רצים אחריה, פטיש וצקארמנדר מתחילילם לאט לעקוב אחריהם ''מה עכשיו?'' שואל טןם
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)