Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 56 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 833
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    מרקוס-מאיה משתמשת בעלים קסומים בציפוי אבקת שינה אשר פוגעים ומרדימים את פולוואג, מאיה משתמשת בקרן על ופולוואג שוכב מעולף, כעט מנהיג המכון נראה פחות בטוח בעצמו ואומר''תפסתי אותו רק אתמול...'' ומוציא מאג'יקארפ אשר מקפץ במקום ללא יכולת תזוזה על אדמת המכון הקשה

ג'ינה-גלאסיון מהנהנת ויוצאת בקפיצה מן השיחים, את לא רואה כלום מם המתרחש בגלל כמה עצים אך לפתע את רואה את גלאסיון קופצת מאחד השיחים הקרובים והאנשים אשר נוטפים כעט קרח רצים אחריה, פטיש וצקארמנדר מתחילילם לאט לעקוב אחריהם ''מה עכשיו?'' שואל טןם
    "לתקוף אותם" אלחש ואאותת לפטיש וצ'ארמנדר לתקוף אותם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-אתה אפילו לא מברר מה קרה.....
    אתה יוצא מן המערבות חבול, אך רק קצת ורואה משהו שמרגיע אותך וגם מרתיע, שרלין שוכבת לפנייך (אתה מאחורי שיח והיא לפנייו) כאשר בגבה נעוץ חץ עם נוצה בקצה 'חץ הרדמה...' אתה חושב לעצמך מעט יותר ברוגע, אך אתה רואה שדם רב ניגר מגבה ולמרות זסאת היא נושמת.
    שלושה אנשים מתקרבים אל שרלין, שניים במדים שחורים כשל האיש אשר התקיף אתכם ממקודם ואחד בעל חלוק מעבדה, האיש בחלוק המעבדה מוציא את החץ מגבה של שרלין ביידים מיומנות ואומר ''תעמיזו אותה, עכשיו אוכל סוף סוף לגמור את הניסוי'' שני האנשים בלבוש השחור מרימים את שרלין, האיש בחלוק מזריק לוריד שלה חומר כחול צלול ושרלין משנה צורה חזרה אל איווי ומוכנסת לכלוב קטן שבצורתה האנושית לא יכלה להיכנס לתוכו, הרכב מתחיל ליסוע
    אופסי...
    ~~~~~~

"צ'ינטר, חייבים לעקוב אחריהם." אני לוחש לו ואומר "תשתמש במכת ברק על שני האנשים שלובשים בגדים שחורים, אבל שיהיה שקט, שלא ישימו לב שהם נפלו. אח"כ נלך לאיש בחלוק מעבדה ונפיל גם אותו, ניקח את שרלין ונברח"

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

סקוט-מיקה מהנהנת עדיין מתנשפת ואתם הולכים להתאמן.
    לפתע בדרך לזירה בשביל להתמן אתם מרגישים ברעד קל באדמה ולפי שאתם מבינים מה קורה ניצ מולכם גולה ועליו איש בחליפה שחורה,''אמרתי לך שאחזו זואי'' אומר האיש,''גולם, זריקת אבנים על זואי!'' הוא אומר וגולם משתמש בזריקת אבנים אל עבר מיקה
    לפתע מיקה מתחילה לזהור באור קלוש ולפנייך במקום בוא מיקה ניצבה עומדת-

''לעולם לא!''נשמע קולה הצלול והיפה של מיקה מפי האזומריל, מיקה או אזומריל כרגע עם נדייק משתמש באקדח מים על גולם שמתחמק ומהירות מפתיע ושוב משתמש בזריקת אבנים עוצמתית אשר פוגעת במיקה ומעיפה אותה לאחור בחוזקה מעולפת, האיש בשחור יורד מב הגולם עם פוקדור שחור בידו ומתכונן לזרוק אותו על מיקה
    "אוקיי,מה לעזאזל?!" אני צרוח בקול,אבל עדיין נשאר בדחף שלי להגן על זואי,מיקה,או מה שהיא לא תהיה."גסטליי,פעימת אופל משולבת בכדור צל על גולם,צ'ימצ'אר,תנסה להשתשמ בגלגל בזמן שאתה מסתחרר כדי ליצור גלגל להבה!" אני צועק להם.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ג'ינה-פטיש וצ'ארמנדר תוקפים יחדיו את שני האנשים, שנרתעים לאחור ''זאת היא לא?'' אומר האיש הראשון שאינו נרתע מן ההתקפה, ''יאפ, ג'ינה'' אומר האיש השני,''שלום ג'ינה, אנחנו חברים של אבא שלך, אנחנו עמיתים שלו לעבודה הוא ביקש מאיתנו את יודעת לשים עין על השותף שלך למסע, להכיר אותו ולמסור לאביך איך הוא, את יודעת היכן הוא?'' הם שואלים

דרייק-הכל משתמש ברגע שהתחלת לומר ''צינטר.................'', יצא לך בטעות חזק מידי ואחד האנשים בשחור שמע אותך ומתקדם אל עבר השיח במהירות ומסיט אותך, ''בוס יש לנו אורח'' הוא אומר ואוחז בחוזקה בזרועותך, צ'ינטר מנסה לתקוף אותו אך בזריזות האיש מכניס את צ'ינטר לתוך כדור זכוכית מוזר אשר מבטל את כל התקפותיו, ''אמ...הוא יוכל להיות זוהר נהדר'', שרלין שמתחילה להתעורר מעט מן השפעת ההרדמה פוקחת עיינים בבהלה למשמע השם זוהר ונבהלת כל כך שראשה נתקע בראש הכלוב, הדבר הבא שקורה הוא שמכניסים אותך לתא משוריין כאשר ידך ורגלייך כבולות והכלוב של שרלין וצ'ינטר לצידך

סקוט-הפוקימונים שלך עושם פקודתך, גולם נראה מעט פצוע ותו לא, ''סור מדרכי ילד'' אומר איש בלבוש השחור, הוא שוב מרים את ידו ומתכוון לזרוק פוקדור שחור על מיקה\זואי\אזומריל, מה תעשה?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה

סקוט-הפוקימונים שלך עושם פקודתך, גולם נראה מעט פצוע ותו לא, ''סור מדרכי ילד'' אומר איש בלבוש השחור, הוא שוב מרים את ידו ומתכוון לזרוק פוקדור שחור על מיקה\זואי\אזומריל, מה תעשה?
    "אוקיי,הפוקימונים שלי אל עובדים,זמן לתוכנית ב'!" אני אורמ בצעקה וקופץ על הפוקדור.'פוקדורים לא אמורים לתפוס בני אדם.אני אל חושב שהם יכולים' אני חושב לעצמי בזמן שאני מעיף את הפוקדור.

6. משתמש מנוסה
    ג'ינה-פטיש וצ'ארמנדר תוקפים יחדיו את שני האנשים, שנרתעים לאחור ''זאת היא לא?'' אומר האיש הראשון שאינו נרתע מן ההתקפה, ''יאפ, ג'ינה'' אומר האיש השני,''שלום ג'ינה, אנחנו חברים של אבא שלך, אנחנו עמיתים שלו לעבודה הוא ביקש מאיתנו את יודעת לשים עין על השותף שלך למסע, להכיר אותו ולמסור לאביך איך הוא, את יודעת היכן הוא?'' הם שואלים
    "כל חברים של אבא שלי הם חברים שלי!" אגיד בשמחה מזויפת "טום נמצא במרכז הפוקימונים, אבל הוא נראה משום מה כמו פלאריון אבל לכו תדעו. אמרתי לאחות ג'וי לא לתת לאף אחד להתקרב אליו עד שתלכו לשוטרת ג'ני ותגידו לה "אנחנו מחפשים מישהו שישיג לנו זקרום" זו הסיסמא שקבעתי, מקווה שתצליחו. דרך אגב, מה שלום אבי?"

7. student of Gakuen Alice
    סקוט-אתה הודף את הפוקדור אך האיש בשחור אינו נכנע, הוא בועט אותך הצידה ואתה חוטף מכה בצלעות, מבעד לעייניך המזוגגות אתה רואה את האיש בשחור מרים בחיוך את הפוקדור השחור ומתכוון שוב לתפוס את מיקה, משהו נקלט מזווית ראייתך, פוקדור שלך

ג'ינה-''אה..מעולה'' הם אומרים, ופונים ללכת משם, טום יוצא מן השיחים ואומר ''אוקיי הם הלכו אז מה עכשיו?w'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    סקוט-אתה הודף את הפוקדור אך האיש בשחור אינו נכנע, הוא בועט אותך הצידה ואתה חוטף מכה בצלעות, מבעד לעייניך המזוגגות אתה רואה את האיש בשחור מרים בחיוך את הפוקדור השחור ומתכוון שוב לתפוס את מיקה, משהו נקלט מזווית ראייתך, פוקדור שלך

?w'
    "אוקיי,סיכוי אחרון!" אני אומר,לוקח את הפוקדור שלי,וזורק אותו על מיקה\זואי.

9. משתמש מנוסה

ג'ינה-''אה..מעולה'' הם אומרים, ופונים ללכת משם, טום יוצא מן השיחים ואומר ''אוקיי הם הלכו אז מה עכשיו?w'
    "הולכים להשיג לי תחפושת, ייקח מעט זמן עד שהם ייקלטו שעבדנו עליהם" אגיד "תתחבא פה, אני אלך לחנות ואחזור"

10. student of Gakuen Alice
    סקוט-אתה זורק את הפוקדור אשר האיש בשחור אינו מספיק לעצור, מיקה
    זואי נשאבת פנימה והפוקדור מתנודד מעט אך לפתע נעצר, האיש בשחור משחרר קללה ואומר שהוא יחזור וכך נעלם לו.

ג'ינה-אתם חוזרים לחנות וטום אומר ''עכשיו תורי- הוא חוזר מיד עם שמלה קיצית צהובה וכובע קש ומשקפי שמש יפים, את מתלבשת ולא מזהה את עצמך במראה ''מה דעתך?'' שואל טום

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    זואי נשאבת פנימה והפוקדור מתנודד מעט אך לפתע נעצר, האיש בשחור משחרר קללה ואומר שהוא יחזור וכך נעלם לו.

ג'ינה-אתם חוזרים לחנות וטום אומר ''עכשיו תורי- הוא חוזר מיד עם שמלה קיצית צהובה וכובע קש ומשקפי שמש יפים, את מתלבשת ולא מזהה את עצמך במראה ''מה דעתך?'' שואל טום
    "לא לטעמי, אבל אני צריכה תחפושת" אגיד ואצא יחד איתו מהחנות.

12. משתמש מנוסה
    "אוקיי,מוזר..." אני אורמ לעצמי. אני מרים את הפוקדור,ומוציא את זואי\מיקה\אזומריל מהפוקדור באומרי-"מיקה,צאי כבר מהפוקדור שלי!"

13. student of Gakuen Alice
    ג'ינה-אתם יוצאים מהחנות והרבה מאוד בנים ברחוב שורקים לך אך את מתעלמת וממשיכה בדרכך ''אז שלי מה נעשה עכשיו?'' שואל אותך טום כאשר הבעה טיפשית על פניו

סקוט-אתה השני שתופס וישר משחרר, האחרים חיכו קצת זמן ויש שחקן אחד שהשותפה שלו עדיין בפוקדורxdxd

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-הכל משתמש ברגע שהתחלת לומר ''צינטר.................'', יצא לך בטעות חזק מידי ואחד האנשים בשחור שמע אותך ומתקדם אל עבר השיח במהירות ומסיט אותך, ''בוס יש לנו אורח'' הוא אומר ואוחז בחוזקה בזרועותך, צ'ינטר מנסה לתקוף אותו אך בזריזות האיש מכניס את צ'ינטר לתוך כדור זכוכית מוזר אשר מבטל את כל התקפותיו, ''אמ...הוא יוכל להיות זוהר נהדר'', שרלין שמתחילה להתעורר מעט מן השפעת ההרדמה פוקחת עיינים בבהלה למשמע השם זוהר ונבהלת כל כך שראשה נתקע בראש הכלוב, הדבר הבא שקורה הוא שמכניסים אותך לתא משוריין כאשר ידך ורגלייך כבולות והכלוב של שרלין וצ'ינטר לצידך
    "שרלין! את יכולה להסביר לי מה קרה פה? ומה זאת אומרת זוהר? צ'ינטר לא זוהר!" אני אומר. "לא חייבים לזרוק את הפוקדור כדי שהפוקימון ייצא, נכון?" אני שואל את שרלין ובלי לחכות לתשובה אני אומר מעט בלחש "טורצ'יק, ארצ'אן, סנוראנט, איווי, צאו!"

15. משתמש מנוסה
    ג'ינה-אתם יוצאים מהחנות והרבה מאוד בנים ברחוב שורקים לך אך את מתעלמת וממשיכה בדרכך ''אז שלי מה נעשה עכשיו?'' שואל אותך טום כאשר הבעה טיפשית על פניו

סקוט-אתה השני שתופס וישר משחרר, האחרים חיכו קצת זמן ויש שחקן אחד שהשותפה שלו עדיין בפוקדורxdxd

~~~~

אזומריל לא מספיק מפחיד בשבילי,אם היא הייתה סאלאמנס-בחיים לא הייתי משחרר אותה XD

עמוד 40 מתוך 56 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •