Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 56 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 833
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    דרייק-אמרתי אפור לא כחול...תבין מה אתה לבדxd
    אתה צורח ''אההההה!'' ומתחיל לנגוח בסורגי הכלוב, אך דבר אינו קורא, לפתע, בלי שאתה שם לב תקרת הכלוב נפתחת ויד מוכרת עטויית כפפות אוחזת בך בחוזקה ומוציאה אותך מן הכלוב, אתה שם לב שזה האיש בחלוק, ''בוא נראה מה אתה יודע'' הוא אומר, הוא משליך אותך בעודך בועט ונושך אל סירת קרב, מולך עומד טריקו מפוחד ושואל ''אתה יודע מה קורה כאן?''

מרקוס-אתם מבשים מהאחות ג'וי מפתח לחדר ועולים אליו, מאי מיד מתכרבלת כדירלינג על המיטה הגדולה ''אופס שחכתי..'' היא אומרת בחיוך ומנסה לשכב כבן-אדם במיטה, ''זה יהיה לילה ארוך מאוד...'' היא אומרת בזמן שמחליפה תנוחות ללא הרף, אתה כרגיל הולך למיטה הקטנה יותר ונרדם מיד, אתה מתעורר לקול נפץ עז, אתה קם ורואה את מאיה ישינה אבל הפוקימונים שלך אינם!, אתה רואה פתק שחור על השולחן ועליו כתב מסולסל בצבע זהוב-
    ''זואי תמורת הפוקימונים, קרחת היער ב3 בצהריים'', אתה לא יודע מה לעשות ושוקל עם להראות למאיה את הפתק

סקוט-אתם שוכרים חדר מן האחות ג'וי והולכים אליו, יש בחדר שתי מיטות, מיקה נשכבת באחת מהן ואתה בשנייה, ואתם מיד נרדמים.
    אתה קם לקול נפץ עז, אתה רואה שמיקה עדיין ישנה אבל הפוקימונים שלך אינם!
    אתה מסתכל על פתק שחור שאתה מוצא על השולחן ועליו כתוב באותיות זהב מסולסלותת ''זואי בתמורה לפוקימונים, קרחת היער ב3 בצהריים'' אתה מתלבט עם להראות למיקה את הפתק או לא

ג'ינה-בואי רק נאמר, שעם הם יתפסו אותך תהפכי לזואי, יותר מזה לא אוממר'' והוא שותק ואת מבינה שזה כל מה שהוא יגיד לך על הנושא הזה ולכן מחליטה להרפות מן הנושא, ''תראי כבר שקיע, את רוצה לשכור חדר?'' שואל אותך טום בשמחה על העברת הנושא
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    סקוט-אתם שוכרים חדר מן האחות ג'וי והולכים אליו, יש בחדר שתי מיטות, מיקה נשכבת באחת מהן ואתה בשנייה, ואתם מיד נרדמים.
    אתה מסתכל על פתק שחור שאתה מוצא על השולחן ועליו כתוב באותיות זהב מסולסלותת ''זואי בתמורה לפוקימונים, קרחת היער ב3 בצהריים'' אתה מתלבט עם להראות למיקה את הפתק או לא
    'אוקיי,ניקח אותה לקרחת היער.' אני אורמ בעצב קל ומטמין את הפתק עמוק בכיסי.אני ממתין שתגיע השעה 3,ואז אומר למיקה-"את יודעת? בא לי ללכת ליער." אני אומר בחיוך.והולך איתה לקרחת היער.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. student of Gakuen Alice
    סקוט-''כן, זה יהיה נחמד'' אומרת מיקה חזרה לצורתה הרגילה, ''אני רק מחליפה בגדים'' היא אומרת לך ונכנסת לחדר האמבטיה בכדי להחליף בגדים, ''איך זה?'' שואלת מיקה כאשר היא יוצאת מן החדר, היא לובשת שמלת קיץ קיצית-זהובה וגרביונים לבנים ונעלי בובה זהובות, השיער הארוך והיפה שלה קלוע בצמה אחת גדולה וארוכה שנחה על גבה, אחרי שאתה עונה לה על שאלתה אתם יוצאים אל קרחת היער, מיד שני אנשים קופצים על מיקה ותופסים אותה,''סקוט, עזור לי!'' צורחת מיקה, ''קח'' אומר אחד האנשים ומגיש לך את חגורת הפוקימונים, עייניה של מיקה נפערות ברגעש מבינה מה קרה הרגע,''לא!'' היא צורחת בזמן שאיש בחלוק לבן מזריק לה חומר כחול צלול לזרוע, מיקה מיד נרדמת וחוזרת לצורת הפוקימון שלה ומכנסת לכלוב קטן, ''נעים לעשות איתך עסקים'' אומר האיש בחלוק הלבן בגיחוך ועולה על הרכב שמתחיל ליסוע
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    סקוט-''כן, זה יהיה נחמד'' אומרת מיקה חזרה לצורתה הרגילה, ''אני רק מחליפה בגדים'' היא אומרת לך ונכנסת לחדר האמבטיה בכדי להחליף בגדים, ''איך זה?'' שואלת מיקה כאשר היא יוצאת מן החדר, היא לובשת שמלת קיץ קיצית-זהובה וגרביונים לבנים ונעלי בובה זהובות, השיער הארוך והיפה שלה קלוע בצמה אחת גדולה וארוכה שנחה על גבה, אחרי שאתה עונה לה על שאלתה אתם יוצאים אל קרחת היער, מיד שני אנשים קופצים על מיקה ותופסים אותה,''סקוט, עזור לי!'' צורחת מיקה, ''קח'' אומר אחד האנשים ומגיש לך את חגורת הפוקימונים, עייניה של מיקה נפערות ברגעש מבינה מה קרה הרגע,''לא!'' היא צורחת בזמן שאיש בחלוק לבן מזריק לה חומר כחול צלול לזרוע, מיקה מיד נרדמת וחוזרת לצורת הפוקימון שלה ומכנסת לכלוב קטן, ''נעים לעשות איתך עסקים'' אומר האיש בחלוק הלבן בגיחוך ועולה על הרכב שמתחיל ליסוע
    "לא כל כך מהר! צ'ימצ'אר,תפנצ'ר לו את הגלגל עם גחלת,ואז תנסה להשתמש בגלגל להבה,כבר הסברתי לך איך!" אני אורמ ומוציא את צ'ימצ'אר."באמת חשבת שככה אני אנטוש את השותפה שלי?" אני שואל בחיוך.

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אתה צורח ''אההההה!'' ומתחיל לנגוח בסורגי הכלוב, אך דבר אינו קורא, לפתע, בלי שאתה שם לב תקרת הכלוב נפתחת ויד מוכרת עטויית כפפות אוחזת בך בחוזקה ומוציאה אותך מן הכלוב, אתה שם לב שזה האיש בחלוק, ''בוא נראה מה אתה יודע'' הוא אומר, הוא משליך אותך בעודך בועט ונושך אל סירת קרב, מולך עומד טריקו מפוחד ושואל ''אתה יודע מה קורה כאן?''
    \
    "אני לא יודע." אני עונה לו בכנות. "תגיד, לאיזה פוקימון נהפכתי?" אני שואל אותו ומוסיף "אתה טריקו, דרך אגב. אני חושב שמצפים שנילחם אחד בשני."

6. student of Gakuen Alice
    סקוט-צ'ימ'צאר מפנמ'ר את גלגל הרכה בעזרת גחלת, ואז ממנסה ומצליח! להשתמש בגלגל להבה אשר גורם לרכב להתהפך ''אנחנו עוד מחזור'' אומר האיש בחלוק הוא ושאר האנשים שורקים ומסוק מופיע כאיילו משום מקום, הם נכנסים לתוכו והמסוק נעלם כלא היה, אתה רואה את הכלוב של מיקה מהופך ומרוסק לגמרי, ומיקה בתוכו מדממת\

דרייק-''את קטע הטריקן כבר הבנתי'' הוא אומר בעצב, ''אתה גיבל דרך אגב, אני לא הולך להילחם בך, אין סיכוי ואתה?'' הוא שואל מעט בחשש, אתה שם לב על פי קולו שזה ילד קטן, לא יותר מגיל 7, ''בן כמה אתה?'' אתה שואל ליתר ביטחון, ''6 וחצי'' הוא אומר בגבורה כאילו הוא ילדה גדול, ''אתה לא תילחם בי נכון?'' הוא שואל שוב בחשש

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    סקוט-צ'ימ'צאר מפנמ'ר את גלגל הרכה בעזרת גחלת, ואז ממנסה ומצליח! להשתמש בגלגל להבה אשר גורם לרכב להתהפך ''אנחנו עוד מחזור'' אומר האיש בחלוק הוא ושאר האנשים שורקים ומסוק מופיע כאיילו משום מקום, הם נכנסים לתוכו והמסוק נעלם כלא היה, אתה רואה את הכלוב של מיקה מהופך ומרוסק לגמרי, ומיקה בתוכו מדממת\
    "לא! מיקה!" אני צועק בחוזקה,מרים אותה בידי. אני מחזיר את צ'ימצ'אר,ורץ ישר למרכז הפוקימונים,עם הפוקדורים שלי בתיק."האחות ג'וי,היא פצועה קשה! תטפלי בה!" אני צועק בחוזקה.

8. student of Gakuen Alice
    סקוט-''תירגע'' אומרת האחות ג'וי ברוגע ולוחצת על כפתור ירוק בדלפק הקבלה, מד מגיעות שתי צ'נסי עם אלונקה, האחות ג'וי משכיבה את מיקה שם והאלונקה מיד מתחילה להאדים מדם, ''לא טוב'' ממלמלת האחות ג'וי ונכנסת עם שתיח הצ'נסי לחדר טיפול נמרץ, ביינתים אתה מחכה בחדר ההמתנה, לידך מתיישבת ילדה קטנה כבת 6, היא רואה עד כמה אתה מודאג ושואלת בקול ילדותי ''הכל בסדר אדוני?''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    סקוט-''תירגע'' אומרת האחות ג'וי ברוגע ולוחצת על כפתור ירוק בדלפק הקבלה, מד מגיעות שתי צ'נסי עם אלונקה, האחות ג'וי משכיבה את מיקה שם והאלונקה מיד מתחילה להאדים מדם, ''לא טוב'' ממלמלת האחות ג'וי ונכנסת עם שתיח הצ'נסי לחדר טיפול נמרץ, ביינתים אתה מחכה בחדר ההמתנה, לידך מתיישבת ילדה קטנה כבת 6, היא רואה עד כמה אתה מודאג ושואלת בקול ילדותי ''הכל בסדר אדוני?''
    "לא טוב בכלל. חברה שלי בפנים,בחדר של הטיפול הנמרץ." אני אורמ לה בטון מודאג,ומוציא את צ'ימצ'אר ואת גסטליי."היי חברים. אנחנו עכשיו מחכים פה,לראות מה קורה עם מיקה." אני אומר בטון מודאג.

10. משתמש מנוסה
    שם: אייל

מרקוס-אתם מבשים מהאחות ג'וי מפתח לחדר ועולים אליו, מאי מיד מתכרבלת כדירלינג על המיטה הגדולה ''אופס שחכתי..'' היא אומרת בחיוך ומנסה לשכב כבן-אדם במיטה, ''זה יהיה לילה ארוך מאוד...'' היא אומרת בזמן שמחליפה תנוחות ללא הרף, אתה כרגיל הולך למיטה הקטנה יותר ונרדם מיד, אתה מתעורר לקול נפץ עז, אתה קם ורואה את מאיה ישינה אבל הפוקימונים שלך אינם!, אתה רואה פתק שחור על השולחן ועליו כתב מסולסל בצבע זהוב-
    ''זואי תמורת הפוקימונים, קרחת היער ב3 בצהריים'', אתה לא יודע מה לעשות ושוקל עם להראות למאיה את הפתק

ג'ינה-בואי רק נאמר, שעם הם יתפסו אותך תהפכי לזואי, יותר מזה לא אוממר'' והוא שותק ואת מבינה שזה כל מה שהוא יגיד לך על הנושא הזה ולכן מחליטה להרפות מן הנושא, ''תראי כבר שקיע, את רוצה לשכור חדר?'' שואל אותך טום בשמחה על העברת הנושא
    "אממ... מאיה תתעוררי עכשו!!" אומר בדאגה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

11. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    דרייק-''את קטע הטריקן כבר הבנתי'' הוא אומר בעצב, ''אתה גיבל דרך אגב, אני לא הולך להילחם בך, אין סיכוי ואתה?'' הוא שואל מעט בחשש, אתה שם לב על פי קולו שזה ילד קטן, לא יותר מגיל 7, ''בן כמה אתה?'' אתה שואל ליתר ביטחון, ''6 וחצי'' הוא אומר בגבורה כאילו הוא ילדה גדול, ''אתה לא תילחם בי נכון?'' הוא שואל שוב בחשש
    שניהם כחולים... גם באגון וגם גיבל
    ~~~~~~~

"אל תדאג קטנצ'יק" אני עונה לו. "מה אתה אומר על לברוח מפה? יש לי רעיון, בוא ננסה למצוא מישהו שהפך לפוקימון מים גדול, ואז נוכל לבקש ממנו שייקח אותנו לחוף, ואם מישהו יעז להתנגד לנו, אנחנו פוקימונים, ויש לנו מתקפות!" אני אומר ומכוון את הפה שלי למים ומנסה לנשוף בחוזקה כדי להוציא נשימת דרקון

12. student of Gakuen Alice
    סקןו-''אני יודעת מה יעודד אותך!'' אומרת הילדה הקטנה ומחבקת אותך , ''צ'ימצ'אר וגאסטלי מתחילים גם לבכות והילדה הקטנה מחבקת גם אותם, אתה שם לב לאור זהוב קלוש אשר יוצא מן היד שלה בזמן שמחבקת את גאסטלי וצ'ימצ'אר שמיד נראים רגועים יותר, אתה שם לב שגם אתה רגוע יותר ''ביי ביי'' אומרת הילדה הקטנה והולכת

מרקוס--''ממ...?'' ממלמלת מאיה, היא קמה והולכת בלי לשאול שאלות להתארגן והתקלח לבסוף היא יוצאת לבושה בחולצת טריקו ירוקה ומכנסי ג'ינס כאשר שערה קולע בצמה ארוכה, ''מה?!'' היא שואלת בעייפות

דרייק-לא-גיבך-אפור באגון0כחול
    ''אוקיי' אומרה ילד ''דרך אגב אני מייק, אבל אתה יכול לקרא לי מיקמיק, ככה אמא שלי קוראת לי'', אתה נושף נשימת דרקון לאוויר, מייק מתלהב ומשתמש בעלי תער לכל כיוון, אתם לא רואים איש\פוקימון מלבדכם בזירה ומיק שואל ''מה עכשיו''?
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-28-2012 בשעה 01:32 PM

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    סקןו-''אני יודעת מה יעודד אותך!'' אומרת הילדה הקטנה ומחבקת אותך , ''צ'ימצ'אר וגאסטלי מתחילים גם לבכות והילדה הקטנה מחבקת גם אותם, אתה שם לב לאור זהוב קלוש אשר יוצא מן היד שלה בזמן שמחבקת את גאסטלי וצ'ימצ'אר שמיד נראים רגועים יותר, אתה שם לב שגם אתה רגוע יותר ''ביי ביי'' אומרת הילדה הקטנה והולכת
    "מה זה היה?" אני שואל את עצמי בתימהון,אבל מתעלם.'אוקיי חברים,היום הצלחנו שוב להתחזק. צ'ימצ'אר למד גלגל להבה,ואותך גסטליי,אני אנסה ללמד מחר צל-לילה ואולי גם על חושי,ואולי אני אתחיל ללמד את צ'ימצ'אר להשתמש בלהביור." אני אומר לשניהם בחיוך.'שניהם פוקימונים מעולים,אבל אני גם רוצה להשיג עוד פקוימון לפני המכון השני.' אני חושב לעצמי.

14. student of Gakuen Alice
    סקוט-אתה חושב על המכוןהשני שלפתע נפתחת דלת חדר הטיפול הנמרץ, האחות ג'וי יוצאת משם ואומרת ''מצטערת, הפציעות היו קשות מידי'', והיא הולכת ונותנת לך רגע לבד,

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    סקוט-אתה חושב על המכוןהשני שלפתע נפתחת דלת חדר הטיפול הנמרץ, האחות ג'וי יוצאת משם ואומרת ''מצטערת, הפציעות היו קשות מידי'', והיא הולכת ונותנת לך רגע לבד,
    "לא...אין סיכוי." אני אומר,המום.'אני אל מאמין. השותפה שלי,מתה.' אני אומר,אבל לא בוכה."בואו חברים,הולכים." אני אורמ בקול חלול,ויוצא ממרכז הפוקימונים."קדימה,נמשיך לעיר הבאה." אני אומר,ומחזיר אותם.

עמוד 42 מתוך 56 ראשוןראשון ... 32404142434452 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •