למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
סקוט-''דופק אפל דחיפה שריטה וציפורן צל'' ממזמן הפוקדע, ''קול'' אומרת מאי, בינתיים מישל חוזרת מן היער ובידה הרבה גרגירים, ''חזרתי!'' אומרת מישל, מאי מתכופפת אליה ומלטפת את שערה הזהוב, ''כל הכבוד!'' משבחת אותה, ''אז מה יש לנו בתפריט?w' היא שואלת את מישל שמראה לכם שפע גרגירים כמו שלא ראיתם מעולם
מרקוס-''אל תתלהב..'' אומרת מאיה, ואתם יוצאים אל היער, ''תראו!'' נשמע לפתע קול של ילד ''זה אברה, מאדקיפ ודירלינג!'',
''הדירלינג שלי!'' נשמע 'קול של ילדה, ''המאדקיפ שלי!'' נשמע קול של ילד נוסף, ''אברה שלי!'' נשמע שוב הילד הראשון, ''אוי... לא'' אומרת מאיה, ''אל תדברו אסור שידעו שאתם מדברים, הילחמו בכל הכח שלא ייתפסו אותכם, מרקוס חייבים להגן על תום!''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
מרקוס-''מה?!'' למה אתה שמח?אנחנו לא נוטשים אותך ואתה לא אמור להיות שמח!'' מזדעקת מאיה וממלמלת ''עם רק היה יודע מה עבר עליי..'' ''כול לשתוק'' היא לוחשת שחבורת הילידם מתקרבת, ''דיר, דיר לינג לינג'' מלחששת מאיה בקול מרתיע תוך כדי הדיפת תום לאחור בכדי שלא ייפגע, ''או...היא מגנה על היבר שלה..'' אמרה הילדה ברוך, ''היא כל כך שלי, היא כזאת חמודה!''
''דיר לינג לינג'' אומרת מאיה, תרגום (בלבן)-
תמיד ככה, חמודה חמודה נשבר לי!
''צ'ארמנדר צא!'' אומרת הילדה בחיוך, ''או או, אש'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים, הילד הראשון מוציא גאסטלי והשלישי סנייבי, ''תום תישאר מאחוריי'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים כאשר הוא נדחק מאחוריה בפחד
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
התחלה:
אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד מקס היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את מקס אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
---
"הפוקימון הראשון שלי כבר הבאתי מהבית" אני אומר ומצביע על צ'ארמנדר שעומד ליד הרגל שלי
אני מעיר את צ'ארמנדר שהתחיל לנמנם קצת והולך אחרי פרופסור אופק שצ'ארמנדר אחריי
מקס-''אוקיי'' אומר הפרופסור ואומר לך לצאת לאישה שקראה לך,
האישה יוצאת איתך ואומרת ''שלום, לי קוראים סוזי ואני מנהיגת צוות טי מים, אולי שמעת עלינו.
אני משתפת פעולה עם מור, מנהיג צוות אר אש בכדי להביס את צוות טיי אר חשמל ואת התכנית הזדונית שלהם.
גם עם אינך יודע, אתה רשום אצלי בצוות, אך אני זקוקה להסכמתך.
אז האם אתה, , מקס בורוז, מוכן לצאת למסע הזה? המסע להצלת העולם?, זכור זאת אחריות גדולה, תעבור הרבה תלאות בדרך, סביר להניח שצוות טיי אר חשמל יתקוף אותך מפעם לפעם, העם אתה מוכן לכך?
לפתע שמת לב שצ'אמנדר קופץ ומשך בחולצתך והנהן
מרקוס-אבכה? 0_0
בינתיים, הצ'ארמנדר של הילדה תוקף את מאיה בלהביור, מאיה לא זזה בהתחמקות בכדי דתום לא ייפגע במקומה וסופגת את המכה, ''איזה חמודה! היא ממש מגנה על המאדקיפ הזה!'' אומרת הילדה, ''טוב מיקי, אי אפשר ככה, תתקוף אותה מימין ואני משמאל!'' היא אומרת לילד שרוצה לתפוס את תום, ''אוקיי' אומר הילד שמסתבר ושמו הוא מיקי, ''סנייבי עלי תער'' הוא קורא, ''צ'ארמנדר להביור!'', מאיה אומרת בשפת הפוקימונים ''אל תדאג טום חמוד הכל יהיה בסדר'', טום מצטנף ונרתע לאחור מאחוריי מאיה שסופגת את שתי המכות בגבורה, אך למרבה ההפתעה הפוקימונים אינם מפסיקים לתקוף, הם ממשיכים ללא הפסקה בעלי תער ולהביור על מאיה המסכנה!
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-28-2012 בשעה 11:51 PM
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מקס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת ''קדימה לך לדרכך'' מאחל לך פרופסור אוק, אתה יוצא החוצה ומיד מגיע לדרך 1 אתה מבחין מיד שהדרך עוברת דרך יער ענק, ''אוקיי מוכן חבר?'' אתה שואל את צ'ארמנדר, הוא מהנהן ואתה צועד אל תוך הדרך, לא עובר הרבה זמן ואתה שומע רחש, אתה מסתובב לאחור ורואה-
מרקוס- ''לא!'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים והודפת אותך הצידה, המכות ממשיכות לפגוע בא והיא אומרת ''אל תיתפסף תאמין לי, אתה לא...לא רוצה'' היא אומרת, ''תום חמוד תישאר מאחוריי'' היא ממשיכה לומר בפוקימונית, ''טוב..'' ממלמל טום גם הוא, ''דירלינג!!!!!!!!'' היא צווחת מכאב אך לא נכנעת ונאמדת כולה מלאה כוויות וחתכים, ''לעולם לא אכנע'' היא אומרת בפוקימונית, ''וואוו..'' אומרת הילדה, ''היא ממש אוהבת את המאדקיפ הקטן הזה..'', ''צ'ארמנדר שוב פעם אחרונה!'', מאיה משתמשת בעלים קסומים במטרה להדוף את הלהביור אשר שורף את העלים, ''מרקוס לך!'' היא צועקת בעודה מנסה לשרוד את הלהביור
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סקוט-אתה טועם את אחד הגרגירים וכך גם מאי ולפני מה שהבנתם מה קורה, כל הקערה התרוקנה, ''וואוו...לא חשבתי שאפשרי לאכול כל כך מהר..הייתם רעבים מה?'' אומרת מישל בחיוך,''כן...'' אומרת מאי, ''טוב, מה נעשה עכשיו? שנתקדם''?
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)