תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מרקוס-שאני לא אשכח אלה הדברים שאתה יכול ביינתים לעשות-
שיגור
על חושי (להררים, להזיז, להצמיד פוקימונים או חפצים, מתקפה שלא פוגעת פיזית אלה עם כן מפילים או משו...)
קרן על חושית
ראייה (לראות דברים שמתרחשים)
"אני רוצה לדעת מה קרה עם מאיה \אז אני אסתכל" אתה אומר בזמן שאתה עוצם עייניים ומשתמש ביכולת שלך בכדי לראות את מאיה, אתה רואה את מאיה כדירלינג ישנה בתוך מערה חומה, במבט שני אתה משאר שהיא בתוך גזע עץ חלול, מאיה פצוע בפציעות שונות בכל גופה- פצעים, חתכים, בליטות, ואתה חושב שאתה אפילו מזהה עצם שיצאה ממקומה ברגלה, אתה משער שזה קרה מפני קרב, אתם שם לב שהיא רועדת מקור כאשר רוח חודרת לגזע העץ בוא היא שוכנת, אתה פוקח את עיינך ואמך שואלת ''נו..אז מה ראית?''
סקוט- אתה יוצא אל מחוץ למכון כאשר מאי ומישל בעקבותייך, ''קרב יפה!'' משבחת אותך מאי, ''נכון מאוד'' מסכימה מישל עם מאיה, ''אז... מה אתה רוצה לעשות עכשיו סקוט?'' שואלת אותך מאי, אתה מתכוון לענות כאשר לפתע נראה כי מישל מקבלת כאב ראש ענקי, היא נופלת על הרצפה ואוחזת בראשה בכאב תוך כדי התפתלות מכאב, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת וצורחת ''רוצו!'' מה תעשה?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
שם פרטי :רועי
שם במשחק:אנדרו
תיאור מראה או תמונה: שיער חום עיינים ירוקות מתולתל עם חולצת טי וג'ינס גובה בינוני
רקע: עוד כשאנדרו היה ילד קטן הוא ואביו הלכו הרבה לים. הם אהבו לצוף על הגלים ולהביט בעננים בשקט ובשלווה. יום אחד כשאנדרו היה בן 3 הוא פגש ילדה בחוף הים והחל לשחק איתה בחול והם התחליו לבנות ארמון חול, לאחר זמן מה המים הגיעו לארמון החול וכמעט הרסו אותו אנדרו והילדה ניסו לעצור את המים ולא הצליחו, פתאום עלה מהחול גיבל חוסם את המים עם חומת חול, לאחר מיכן אנדרו והילדה המשיכו לבנות ביחד עם הגיבל. כשההורים של אנדרו והילדה מצאו אותם הגיע הזמן ללכת אבל הם ראו שאנדרו והילדה נהנים כל כך שהם נתנו להל עוד כמה דקות. בזמן הזה ההורים שוחחו ביניהם וכל אחד שאל על השם של הילד השני. אביו של אנדרו הציג אותו וההורים של הילדה אמרו שהשם שלה הוא סוזי ...
חפצים:5 פוקבולים,פוקדע,פוקטוץ',תיק מסע ואוכל פוקימונים (לא לשנות)
כסף:3000 ₪ (לא לשנות)
הערות/הארות/בקשות: לתפוס גיבל ומורקרו
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 02-18-2012 בשעה 06:09 PM סיבה: שינוי
סקוט- מישל מתחילה לברוח אך שמה לב ששניכם לא זזים, אתה שומע אותה ממלמלת משהו על הטמטום האנושי, ובעיקר שלכם וחוזרת אלייכם, היא מתכוונת לומר משהו שלפתע השיח שלידכם נע וממנו קופץ וורמפל, לפתע הוורמפל מתחיל לזהור ולגדול ולגדול ולגדול\ לפתע לפניכם עומד וורמפל ענקי בגובה 4 מטר, גופו ירוק מחליא ועייניו שחורות לחלוטין, מגבו יוצאים קוציפ אדומים דוקרניים, מישל ממלמלת ''טציה...''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנדרו- זה ממש על הגבוןל אבל התקבלת, תגיב להתחלה
סקוט-"אוקיי,צאו גסטליי אומבריאון וצ'ימצ'אר! צ'ימצ'אר,להביור,גסטליי,כדור צל,ואומבריאון,דופק אפל!" אתה צורח בזעם."אוקיי,וולקאם טו מונסטר וורלד." אתה ממלמל לעצמך, צ'מצ'אר משתמש בלהביור על הטציה, גאסטלי בכדור צל ואמבריאון בדופק אפל, הטציה צווחת בזעם, אך לא נכנעת ומשגרת כדור ירוק ענקי לעברכם, גאסטלי מתעלף מיד ואמבריאון וצ'ימצ'אר פגועים קשה, מישל הודפת אותכם לאחור, היא מרימה את ידה למעלה אל עבר הטציה כאשר ידה פתוחה לרווחה, היא עוצמת עיינים ולוקחת נשימה עמוקה, לפתע היא פוקחת את עיניה בבת אחת, בעיניה משתקף מבט נחוש וחודר, היא אומרת ''קאטה, רונטה שולמיר טאופ'', שערה הזהוב זוהר באור זהוב בהיר ותעופף לכל הכיוונים בעוצמה, המפלצת מתחילה להעלם, תחילה גופה נעלם וככה לאט לאט עד ראשה, שערה של מישל מפסיק לזהור וצונח על גבה כאילו כלום לא קרה, והיא נופלת ממותת על הרצפה, ''מישל!'' צווחת מאי ורצה אליה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
התחלה:
אתם קמים בבוקר מתלבשים ושמחים שהגיע יום הולדתכם העשירי אתם יורדים למטה ורואים את אימכם אביכם ואחותכם מחזיקים עוגה מתנה ומכתב.אחותכם שהחזיקה את המכתב נותנת לכם אותו ואתם קוראים אות
"לכבוד ______ היקר מזל טוב ליום הולדתך העשירי"
היום אתה מתחיל את מסע הפוקימונים שלך.
היום תוכל לבחור את הפוקימון ההתחלתי שלך
ניפגש בשעה שלוש וחצי במעבדה שלי
בברכה פרופסור אופק"
בשעה 3:30 אתם נכנסים למעבדה ובוחרים את הפוקימון הראשון שלכם
פתאום נשמעת דפיקה בדלת
"אני מחפשת את ______ אתה אני צריכה לדבר אתך תבחר את הפוקימון הראשון שלך ובוא"
אני לוקח אות הפוכדור של גיבל את הפוקדקס ואת הפוקדורים והולך אחרי האישה
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 02-19-2012 בשעה 06:21 PM סיבה: 1
אנדרו- תערוך, אי אפר גיבל בתור מתחיל בעמ' הראשון של המ''ת כתובים ההתחלתיים
סקוט-''היא נושמת... היא רק קצת מותשת'' אומרת לך מאי מעט בלחץ, היא מרימה את מישל לידיה, מתאמצת מעט להחזיק בגופה, אתם מגיעים לקרחת יער קטנה ומשכיבים בא את מישל, מאי מסתכלת עלייך ואומרת ''זה לא הזמן? אתה לא חושב שכדאי לשאול אותה מה קרה שם? אתה יודע בכלל??'' שואלת מאי
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מרקוס- ''אוי לא אמא, אני צריך ללכת ואשמח עם תביאי לי אוכל ותרופות'' אתה אומר לאמא שלך, אמא שלך מביאה לך תיק קטן ובוא- חמש תרופות שונות, תחבושות ומעט מזון פוקימונים ומזון בני-אדם, אתה מחזיק בתיק הקטן ומודה לאמא שלך, אתה משתגר ונעמד מול עץ אורן גבוהה מאוד, במרכזו אתה רואה חור, ומשער כי שם מאיה נמצאת
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)