PokemoNeWorld- העולם החדש של הפוקימונים ..
יש אישור החייאה
דברי פתיחה :אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת לSasoriRedSands להחיות את PokemoNeWorld
שלום כולם ! אני יונתן וזה המ''ת הראשון שלי , אני ממש
מתכווון להשקיע בו , ולנסות להוציא את הטוב ביותר , במ''ת לא יהיו פוקימונים רגילים , אלה פייקים שמצאתי באתר. אז .. מקווה שתרשמו ותהנו!
עלילה :
פוקימונים - הינם יצורים חיים וקטנים דמויי חיות , בעלי מתקפות שחיים איתנו בכל רגע .לפני מספר שנים,קרה המקרה הבא:חבורת ארכיאולוגים חפרו מנהרות באי נטוש כדי לחפש מאובנים ועצמות פוקימונים עתיקים. באחד הימים הם ראו מאובן ענקי , כמוהו לא נראה מעולם. הארכיאולוגים התלהבו והמשיכו לחפור ולחפש ולהוציא את המאובן הענק . כעבור חודש , הם הצליחו להוציא את המאובן הענק , וגילו דבר מפתיע במיוחד ! מאחורי המאובן התגלתה מערה שלמה של פוקימונים מיוחדים , פוקימונים שלא נראו אף - פעם ! אחרי כמעט שנה הארכיאולוגים הצליחו להוציא את כל המאובנים והביאו אותם לכל המעבדות בארץ כדי שיוכלו להעיר ולהחיות מחדש את הפוקימונים המיוחדים ! המדענים
שעבדו במעבדות בדקו את רמת הכוח והיכולות של הפוקימונים האלה וראו שמדובר בכמות כוח עצומה ,רמת כוח שרק פוקימון אגדי יכול להחזיק בה. הם האמינו שהפוקימונים החדשים יכולים לשנות את העולם. כדי להחיות מחדש את הפוקימונים המיוחדים הם היו צריכים מכונה יותר משוכללת עם הרבה יותר כוח . אך המדענים הרשעים התחילו לקחת פוקימונים מכל האנשים ולשאוב להם את כל האנרגיה . בסופו של דבר , לא נשארו כמעט פוקימונים . המדענים העירו את כל הפוקימונים , אך התענינו רק באחד מהם - דארקיגומה פוקימון דרקון האפל בצללים . לאחר מכן התגלה שהם שכירים של צוות הנקרא צוות אפסילון שמטרתו לשעבד אנשים בעזרת הכוח הרב שיש להם . שליטדריגון פוקימון ה ' יאנג ' של דארקיגומה השתחרר , ראה שבעולם אין כמעט פוקימונים ורצה לעזור לכולם ויצר כמעל 800 מינים חדשים !
רקע :
ביום בהיר וקסום הוריכם באים לחדרכם עם עוגה ובלונים , ומברכים אתכם ברכות . אינכם מבינים את פשר הדבר , ונזכרים שהיום יום הולדתכם ה15 !
ומשמעות הדבר הזה הוא שאתם יוצאים למסע ! אתם מתלבשים ויורדים למטה ורואים שעל השולחן מונחת חבילה : " לכבוד ____ [ שמכם ] " אתם קורעים את החבילה במהירות ומגלים בפנים פתק שבו כתוב : " ל ____ שלום ,
מזל טוב להגיעך לגיל 15 ! כפי שאתה יודע , מחר אתה תתחיל את המסע שלך , אני אפגוש אותך במעבדה הקרובה לביתך ושם תבחר את הפוקימון ההתחלתי שלך , ותצא למסע קסום ומיוחד , בו תתפוס פוקימונים חדשים , תפגוש אנשים חדשים , ועוד המון דברים .
אז מזל טוב , הפרופסור . " אתם ממש מופתעים ונלהבים , ורוצים כבר לצאת למסע של חייכם , שיתחיל בידיוק מחר .לא להגיב!