Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: IsraBleach

1. משתמש מנוסה
    טיזר:

"מאז ומתמיד האמין האדם בכוחות מיסטיים, רוחניים ועל אנושיים. מאז ומתמיד האמין כי יוכל להשיגם.
    בימי הביניים, הזמן לפני השיניגאמי ולפני ההולואים, המודעות לאנרגיה רוחנית התפשטה לכל עבר. חקר זה הוביל לתוצאה בודדת אחת- אנשים התחילו להשיג כוחות אלו.
    אך ככל שהזמן עבר, הטכנולוגיה התפתחה והאנושות החכימה, שכח האדם את האנרגיה הרוחנית ופנה וחומריות ולמכונה. למרות השינוי, גלגלי החיים לא השתנו, וגלגול הנשמות המשיך להתקיים, ללא מודעות אנשי כדור הארץ.

השינוי המשיך וגדל, אך האנרגיה הרוחנית אשר היתה קיימת לא יכלה להעלם ולהתנדף מהעולם. עם הזמן זו נדחקה ויצרה את המימד של העולם הבא, קהילת הנשמות.
    נשמות של בני האדם המתים כעת עברו בין המימד החומרי לבין המימד הרוחני, אך מעבר זה לא היה מושלם. פעמים רבות נתקעו נשמות בעולם החומרי, מרצון או לא. הנשמות בקהילת הנשמות הבינו שעל אחריותן לשמור על האיזון להסדר, והן יצרו אומנות רוחנית של מעבירי הנשמות- השיניגאמים.

ולמרות יכולות השיניגאמים, הנשמות הבודדות אשר היו בעלות יכולות אלו לא הצליחו להשתלט על חוסר האיזון, ונתגלתה צורה חדשה של נשמה, זוועתית ומפחידה- ההולו. ההולואים היו נשמות אשר נשארו בעולם החומרי יותר מדי זמן ונטרפו על דעתן, הן התחזקו שלא כדרך הטבע והחלו לאכול נשמות אחרות, ואף לתקוף בני אדם.
    השיניגאמים פתחו במלחמה כנגד ההולואים, וכדי לחזק את מספרם המועט פתחו אלה אקדמיה בקהילת הנשמות. ההולואים, כאינסטינקט, נלחמו ללא הרף בשיניגאמי.

המלחמה בין השיניגמי להולואים התחילה.

במגילת ההיסטוריה, בירח השביעי, בשנת הנמר השחור נכתב בדם:

"בזמן שהמלחמה התחילה, שהחלו סיפורים בלילות, של אנשים בקהילה הרוחנית שראו דמות של שיניגמי עם מסכת הולו.
    וכך הסיפור התחיל.."
    "

אני מזמין אותכם, לבא ולכתוב את היסטורית עולם הנשמות(או בשמה השני הקהילה הרוחנית)-מחדש

(הרקע מכיל את הרעיון הכללי, אבל יכולים להתקבל הסבר יותר מפורטים במשחק עצמו)
    *סוף הטיזר*

איך אני משחק במשחק הזה?
    אז ככה המשחק הוא בתוכנה בשם ביונד
    אתר התוכנה: http://www.byond.com
    איכן מורידים את התוכנה: http://www.byond.com/download
    איכן נרשמים למשחק: https://secure.byond.com/?page=Join
    לאחר שמורידים את התוכנה, נכנסים אליה רושמים את שם המשתמש והסיסמא שלכם ואז אתם תראו שהתוכנה נטענת ויהיה רשום שאתם מחוברים למשחק. לאחר מכן אתה נכנסים לאתר הרשמי ומחפשים משחק ושאתם מוצאים אתה נכנסים עליו לוחצים על join וזה יכנס לכם לבד
    *למשחק הזה אין אוב (דף משלו) משום שאנחנו לא רוצים שיכנסו אליו אנשים מחוץ לארץ והסרבר שלנו ישאראלי*

כיצד נכנסים?
    פותחים את הביונד לאחר שנרשמתם, עושים CTRL+O ומעתיקים:
    byond://79.177.119.74:33333
    לאחר מכן לוחצים אנטר וזה יטען ויכנס
    *מדי פעם יכול ליהות שאייפי ישתנה אם כן הרשום פה ויעדכן*
    *לאחר שעשיתם זאת פעם אחת האיפי ישמר לכם במועדפים של הביונד כדי לפתוח שוב אתם לוחצים על bookmarks ולאחר מכן תראו תמשחק הזה ואולי עוד משחקים אחרים..*

האם יהיה אב?
    לא, כמו שאמרתי המשחק הוא ישראלי ולכן אנחנו לא רוצים שיכנסו אנשים אחרים שלא מהארץ אז לשרת לא יהיה אוב (אוב הוא דף למשחק אשר נמצא באתר הביונד)

הרעיון של השרת: השרת הוא שרת RP ואליו נוספים כל חוקי הRP

* משחק rp הוא משחק תפקידים.. (בהמשך הפרסם מדריכים)

השרת נבנה לסיפור ונבנה לRP, זאת אומרת שאם לא יהיה שם סיפור או משהו, יהיה משעמם. אנחנו מציעים מגוון אפשרויות בשרת כמו משחק דמות בעיברית, נקודות ניסיון על RP, אפשרות לשליטה מלאה על הדמות ועל שינויי העלילה ואפילו יצירת עלילה משלך ועוד הרבה יותר.

עכשיו לפרטים הטכניים,
    אתם מתחילים כבני אדם עם רמה רוחנית גבוהה מהרגיל. זאת אומרת שאתם רואים את כל מי שאתם לא רוצים.
    הגזע שאתם יכולים להיות בנתיים זה רק שיניגמי או קוונסי אבל אם היתקדמות הסיפור תוכלו להיות גזעים שונים\יתווספו גזעים שונים, אבל את זה תצטרכו לגלות בתוך עולם המשחק.

שיניגאמי:
    כדי להפוך לשיניגאמי אליכם למות ללכת לבית הספר לשיניגאמים ולדבר עם המורה לשיניגאמים
    עליכם לדבר איתו בsay בצ'אט ולהגיד:
    אתם:hello
    הוא: hello
    אתם: i wan to beome a shinigami/train me
    הוא: ok then.. tell me ypur name first
    אתםתגידו את השם שלכם)
    הוא: ok so.. (your name) u want to become pawerfull like the shinigamies
    אתם: yes
    הוא: ok train hard...
    הוא ממשיך: לא זוכר מה..
    אתם: thank you

*אני רשמתי לכן מה לכתוב כי זוהי הדרך להפוך לשיניגאמי*
    *זכרו לאחר שאתם מתים על ידי הולו אתם לא זוכרים כלום מהחיים הקודמים שלכם, זה משחק תפקידים תשחקו את זה...*
    *לאחר שתהפכו לשיניגאמים תקבלו בגד וחרב זאנקפטו, לא תוכלו לבחור איזה חרב תקבלו משום שזה רנדומלי.*

קוונסי:
    כדי להפוך לקוונסי עליכם לדבר עם מנהיג הקוונסי (שמו neji משהו) ולאחר מכן הוא יעביר אותכם בחינה ואם תצליחו בה תהפכו לקווני..

מערכת האימונים:

במשחק יש כמה אפשרויות לקבל נקודות נסיון.

מערכת בובות-במערכת בובות מקבלים 3 נקודות ניסיון כל מכה(רק לשם הפרופורציה, לרמה 2 צריך 30)
    הוספתי את זה דיי בתור בדיחה, כדי לצחוק על כל חרשני הבובות למיניהם, אבל זה אימון יעל לכמה הרמות הראשונות. הרמה המקסימלית שאפשר להגיע עם בובות היא 20

מערכת דוג'ו-זה דיי דומה למערכת שעשו ב GOA, רק שאתה מקבל 40 נקודות ניסיון על הריגה ו 60 נקודות ניסיון שאתה מת(ואז אתה משותק לדקה..)
    בעולם בני האדם אתה יכול לעשות דוג'ו עד רמה 40, ובעולם הרוחני יש לך זירה מ 1-40 ועוד אחת מ 40-80. הרמה המקסימלית שאפשר להגיע עם דוג'ו היא 80

RP XP- אפשרות שאנחנו הוספנו שנותנת נקודות ניסיון על RP. כל מי שמנסה לעשות RP בשרת יקבל 300 נקודות ניסיון במצבים שאנחנו מחלקים.
    מי שלא רק מנסה לעשות RP, אלה אשכרה מצליח, יקבל בין 300-1000 (לשיקולינו האישי בלבד).
    המעולים יכולים להגיע עד 2500 נקודות ניסיון(במקרים נדירים).

בכל יום אנחנו עושים רישום של כמות נקודות הניסיון שכל אחד קיבל. שחקן לא יכול לעבור את הכמות של 3000 ביום דרך ה RP. כך שלא יצא מצב שאנשים עולים רמות בטירוף בגלל האפשרות הזאת, יחסית לאחרים. גם אנחנו עושים רישום של האנשים שמקבלים הכי מעט נקודות ניסיון, במידה ואותו שחקן ימשיך לנסות לעשות RP למרות שהוא לא מעולה, יש לו גם אפשרות לקבל בונוסים.(וזה עוד יותר מסובך מזה אבל אלה הפרטים שתקבלו ^^).

אפשרויות נוספות להשיג ניסיון:
    אפשרויות נוספות להשיג ניסיון כוללות הריגת מפלצות שהניסיון יתקבל לפי החוזק שלה.
    גם שליחת נשמות לעולם הנשמות תזכה אותכם בכמות ניסיון סימלית.
    ויש אפשרות לקבל ניסיון תוך אימוני קידו שעל זה אני ירחיב יותר מאוחר.

מרמה 80 לאחר שלא תוכלו להכנס לדוג'ו יותר, תוכלו לקבל ניסיון רק דרך RP\מפלצות או שליחת נשמות ואימוני קידו.
    כפי שאתם רואים המערכת מתוכננת כדי שהשרת יתנהל לפי סיפור ולא לפי רמות. הרמות אצלנו לא הכי משמעותיות כ ידמו תברמה 1 יכולה לסובב על האצבע את כל עולם הנשמות(תלוי כמה היא פיקחית )

מתי מחלקים נקודות RP? הממ זה יכול להיות בכל זמן. אדמין יכול לבא ולהחליט שאתם מקבלים נקודות RP, או מישהו יכול לבא אחרי שבוע להגיד שמגיע לכם על כמה ימים וכוי'.
    זה דיי ספונטני.
    חוץ מזה יכולה להיות אפשרות של משימות מסויימות שיזכו בRP.
    דוגמה לסיטואציה:
    הולואים בעולם בני האדם:
    קפטן אוסף חבורה של כמה אנשים והולך איתה לעשות משהו, זה יכול להיות משהו מישני כמו אסיפת נשמות\מתקפת הולואים, זה יכול להיות חלק ראשי בסיפור כמו בגידה של מישהו(או אנערף זה הדוגמה היחידה שעלתה לי עכשיו) וכוי'.
    ואז הסיטואציה מתקיימת ולאחר שהכל נגמר הקפטן קורא להם לאן שהוא והאדמין נותן נקודות RP לפי המשחק(מה שהקפטן מחליט או גם מי שחושבים שעשה הכי הרבה וכוי' יש הרבה אפשרויות). אם אין משהו גרנדיוזי כולם בערך יקבלו אותה כמות נקודות ניסיון.
    ואז בסיטואציה הבאה בוחרים אנשים אחרים וכוי'..

אפשרות אחרת יכולה להיות שאתם השחקנים מחליטים לעשות משהו ולהניע את העולם בעצמכם(זאת המטרה, אבל אנחנו רק מתחילים שיהיה לכם STORY LINE התחלתי).
    ואז נגיד אתם מתכננים לעשות הפגנה מול ה SS או משהו כזה ><"
    ואז אנחנו שמים את כולכם בבית החולים על החוצפה ואז ואחר שזה נגמר אתם תקבלו RP XP. שימו לב שצריך להיות סיבה למה קרתה ההפגנה הזאת במשחק כי אם לא לא תקבלו נקודות ניסיון.

טוב זאת דוגמה גרועה...אבל הבנתם את הרעיון, הרעיון הוא שאם פשוט תשחקו את הדמות שלכם ולא תתמקדו ברמות הניסיון יגיע אליכם לבד, וזה הכל.

מערכת ההתקפה:
    מערכת ההתקפה ללא שינוי.
    ששחקן מביס שחקן אחר הוא ניהיה חסר הכרה ל-3 דקות ואז המתקיף נשאל האם הוא רוצה להרוג אותו.
    בההריגות חייבות להיות מבוצעות בRP וששחקן מת ב RP השם שלו משתנה.
    אם מישהו רוצה להרוג מישהו ב RP צריכה להיות לו סיבה, ואם יש לו סיבה טובה, הוא צריך לזכור שלכל דבר יש השלכות בעולם המשחק(ולא, עמוד העץ ששומש לקשור את רוקיה כדי לחסל אותה לא מוצב בעולם שלי ליופי ^^)

מערכת אימוני קידו:
    מערכת הקידו דומה למערכת ב LN. שאתה מקבל קידו יש לך 40% להצליח אותו וככל שאתה עושה אותו יותר האחוז עולה, עד ל-100% ואז אם יש לך את הד%

המדריך הגדול לשחקנים מתחילים בRP:

טוב אז נתחיל:
    1. לבחור שם RP: זה אומר לבחור שם שבאמת יכול להיות קיים ולא סתם BON123 או משהו כזה
    דוגמא: Senko Yumi
    שם הRP נשמע יותר טוב אם זה שם יפני אבל זה לא ממש משנה

2. אם אתה תוקף מישהו אז תעשו RP (כמובן שבדוג&#39;ו לא חייבים). אל תלכו סתם ותתקפו אותם, אתם צריכים איזשהיא סיבה מסויימת אחרת זה לא ממש RP.

3. לא עושים GOD MOD
    לדוגמא: **Senko Yumi come to Yano and pull his hair and make him screem like a baby.** דבר כזה אומנם אפשרי אבל אתם לא יכולים לכפות על מישהוא לבכות זה ממש אסור זה כאילו אתם אלוהים וזה אסור&#33;

4.אם אתם עושים RP בהתקפה תנו קצת זמן לאיש השני להגיב ואל תתקפו ישר.

5.תשחקו את הצד שלכם: למשל אם אתם שיניגמים אז אתם שונאים הולואים וארראנכארים. אם אתם קווינסי אז אתם שונאים שיניגאמים ואם אתם הולואים אז אתם שונאים הכל&#33;*
    * במשחק כרגע יש רק שיניגאמים אז זה לא כזה אפקטיבי כרגע אבל כן בעתי

6.אל תיהיו אדיוטים: אל תנסו לאנוס משהיא בRP או משהוא זה סתם טפשי ולא ממש נחוץ.

7. בבקשה תמנעו מלעשות סקס בפומבי בRP, לכו לאיזו פינה מרוחקת אם אתם כל כך רוצים אבל ללכת ככה ולפגוש שני אנשים עושים סקס זה חולני.

8.אל תחסמו כל התקפה&#33; תיהיו גברים קחו מכה.

9.אם יש לכם שיחרור כמו למשל שיקאי או באנקאי, תעשו לזה RP לא משנה איפה מול אנשים בקרב בכל מצב RP&#33;

10.אם בא לכם תעשו RP גם באימונים, זה יותר נחמד ככה וככה אתם גם מתאמנים על RP.

11.אל תעשו משהו שקשור בכם אם אין לכם את זה, למשל אם אתם בלי נעליים אתם לא יכולים לזרוק את הנעל שלכם למשהו בראש כי אין לכם נעל הבנתם?

12.תנסו להשתמש בדיבור נכון ולא בסימנים למשל:"we dunt wunt 2 c ppl tipin lyk dis wen rpin", אני מאמין שהבנתם את העיקרון.

13.ברגע שאתם יוצרים דמות חדשה, אתם לא יודעים כלום על שיניגאמים הולואים וכד&#39;. אתם צריכים לגלות את זה לבד&#33;

14.*הולאים יכולים לתקוף כל אחד בלי RP כי הם רעים אבל אם הם תוקפים הולואים אחרים הם צריכים RP כמו גם להרוג אותם

*אין בנתיים דברים אחרים חוץ משיניגאמים אז בעתיד זה יכנס לתוקף

*אין בנתיים דברים אחרים חוץ משיניגאמים אז בעתיד זה יכנס לתוקף

חוקי הRP

טוב אזאם אתם רוצים לדעת לעשות RP טוב כדאי לכם לזכור את 4 הדברים הבאים:

1.האם אתה יכול?

אתה צריך לעשות RP רק כשאתה יכול לעשות אותו ולא כאשר אתה לא יכול לעשות אותו (כמו מקודם בGOD MOD)
    דוגמאות:
    אם השחקן פצוע מתקיפה של הולו אז הוא לא יכול להיות בתפקוד מלא רק אחרי שהוא בטיפול
    אם השחקן חלש פיזיקלית אז הוא לא יכול להרים דברים כבדים וכו&#39;

2.האם כדאי לך?

כשאני אומר לך אני מתכוון לדמות שלך, למשל האם כדאי לך להלחם האותו איש או אישה או שאם תלחם תמות
    בד"כ אם אתה לא יודע את הכוח המדוייק של אותו אדם לא כדאי להלחם בו אבל בתוך המשחק, זו בחירה שלך&#33;

3.האם אתה צריך?

אנשים אחרים גם אוהבים RP נכון? אז תן להם להנות מזה אבל תהנה גם אתה(זתומרת תתחשב בהם)
    אם אתה אוהב להלחם עם סכינים אל תשתמש בעצמות של אנשים שאתה הורג בשביל זה, זה חולני ואז האיש השני יוצא נכה כשהו לא רוצה&#33;

4.איך אתה?

טוב עכשיו זה החלק הכי חשוב (כולם כמעט נופלים בלעשות את החלק הזה)
    איך אתה מתאר את הפעולה שעשית:

הנה דוגמא:
    -Gorden Freeman destroyed the Strider and kept running.-

טוב נו זה היה מאוד משעמם

עכשיו אחד טוב:
    -Gorden Freeman knelt down on one knee placing his rocket launcher on his shoulder. Odds are he&#39;d only get one shot at this, so he had to make it count. He pulled the trigger and kept the lazer pointed targeted on the Strider&#39;s leg, smiling as it connected and blasted the mechanical monstrosity to the ground. Were he not seemingly mute, he&#39;d probably have said a clever one-liner.-

נראה אחרת לגמרי לא כך?

אם תגיעו לרמה כזאת אתם צריכים לעשות RP בלי סוף אבל ברמה הזאת אף אחד לא יתעלם ממכם כאפיש?

יאללה מוכנים? להתחיל להפציץ בRP&#33;&#33;&#33;

המדריך המלא למתקדמים ב RP:

"טכניקה קלה מעולם התיאטרון פשוט מוסיפים מים ומערבבים"
    נתחיל ישר כדי לא להתבלבל,
    נגיד אני מתחיל משחק בליץ ויוצר לי דמות, עכשיו אני צריך להתחיל לשחק את הדמות הזאת, ואני לא רוצה דמות שטוחה שמדברת כמוני או כמו קריקטורה שראיתי אתמול בקולנוע.
    אני רוצה שתיהיה לדמות איזו שהיא אמיתיות.
    הדמות במשחק עושה דברים, אחרת האדמינים יצעקו עלי שאני עציץ&#33;*

לכל דמות יש בסיס כל שהוא שנוצר מעולם הסיפור שאפשר להשתמש בו ליצור משהו, אבל נניח שאין לנו גם את זה, אז מה שעושים זה פשוט:

הטכניקה מתחילה מכאן, תופסים משהו שהדמות רוצה או עושה. אנחנו יודעים שדמות הקפטן שלי הפכה לקפטן קומנדר. עכשיו אנחנו שואלים למה?
    למה הוא עשה את זה? התשובה האפשרית יכולה להיות:
    כי לא היה מחליף לאקי-סמא והוא בידיוק קפץ על המציאה, למה? כי תמיד חיפש היזדמנות להראות שהוא אחראי ועד עכשיו לא ניתן לו צאנס. למה?
    כי הוא לא טיפוס נדחף ששואף לכוח, הוא מחכה בצד לתורו. הופ, יש לנו דמות.
    בתיאטרון קוראים לזה רצון על. "רצון העל של הדמות שלי היא להצליח להחליף את אקי סמא כדי להראות שהיא אחראית. בגלל שהיא חיכתה עד עכשיו אנחנו מניחים שהיא צנועה, יכול להיות ביישנית קצת, ואולי ענווה."

בואו ננסה כיוון אחר.
    -כי פיתאום אקי סמא נעלם, והיה צריך למצוא לו מחליף, למה?כי הדמות שלי רצחה אותו על מנת לכהן כקפטן קומנדר. למה? כי היא תמיד שאפה לכוח, היא יצרה את העולם יחד עם אקי סמא והוא קיבל את כל התהילה. ושהיא ראתה איך הוא מתייחס לגרימג&#39;ו היא פשוט החליטה לפעול.
    עכשיו זה משהו אחר לחלוטין, מה שמניע את הדמות שלי עכשיו זה הרצון לכוח והערצה, על כל מחיר.

בדרך כלל, 2 למה צריכים להספיק. אנחנו שואלים עד שיש לנו תחושה שיש לנו דמות ביד. עד שאנחנו מקבלים משהו שמניע אותה או עד שאנחנו מרוצים.
    עכשיו נשאר רק להוסיף לדמות התנהגות אופיינית . למשל, יכול להיות שהדמות הראשונה שלי תיהיה אחראית,לא שוויצרית ורברבנית ותמיד תנסה להוכיח את עצמה בתפקיד.
    והדמות השניה יכולה להיות זיוף אחד גדול. נחמדה כלפי חוץ כדי שהשיניגמים יאהבו אותה, מצד שני תמיד שומרת על עמדת כוח ומחסלת כל איום. בעוד סוד נורא שמור בתוך ארונה..

עכשיו יש לנו רצון על ויש לנו היתנהגות אופיינית. עכשיו, שקורה משהו במשחק אנחנו יודעים מתוך מה הדמות תגיב אליו, ובאיזו צורה סביר שתעשה את זה. לתגובות
    של הדמות יהיה עכשיו אופי. אם היא גיב באופן שונה-זה יהיה מיוחד. יותר מזה, עכשיו קל יהיה לנו להציב לדמותנו מטרות משחקיות.
    קל יהיה יותר לפעול מתוכה וחשוב מזה, כשהדמות תפעל, זה יהיה מתוך היגיון פנים משחקי משל עצמה.

למען האמת הטכניקה הזאת זה ליותר למצוא משהו מהיר ביד, אבל גם אנשים שבונים דמות עמוקה או דמות עם סיפור ארוך. גם במקרה כזה, מועיל מאוד לשאול למה .
    לקחת יותר זמן, למצוא סיבות עמוקות יותר. כך גם עם ההתנהגות האופיינית . אבל הטכניקה היא אותה טכניקה.

כדי שתבינו את הנושא יותר טוב, אני יתן עוד איזה כמה דוגמאות** ביסיסיות, בלי סיפור מאחורי זה.

ג&#39;ון היצטרף לסקווד 13. למה?כי הוא שמע שזאת היחידה היחידה שצריך להבחן כדי להכנס אליה והוא ראה את חוזק הקפטן והחליט לנסות, למה?
    כי הוא תמיד רצה להיות חזק, למה? כי בילדותו תמיד הוא היה חלש, ואנשים צחקו עליו והוא מרגיש שהוא חייב להוכיח את עצמו.
    אני מניח שההיתנהגות האופיינית של אדם זה יהיה מישהו שכל הזמן ינסה להוכיח את עצמו לכולם, גם מול החלשים ממנו וגם מול האנשים שידעו שהוא שווה.
    אני מניח שהוא יהיה טיפוס שיקח ברצינות כל פגיעה, עד איזה גבול הוא מוכן להגיע כדי להתחזק זה כבר שיקול דעתכם.

בא ניקח כיוון שונה לגמרי.
    ג&#39;ון היצטרף לסקווד 13, למה? כי הוא שמע שזאת היחידה היחידה שצריך להבחן כדי להכנס אליה, למה? הוא הניח, שבגלל שזאת היחידה הכי יוקרתית מקבלים שם הכי הרבה כסף. למה?
    כי הוא בעצם שקוע בחובות, ואם הוא ישיג כסף מהר יפנו את משפחתו מהבית, למה? כי אביו שתיין, הוא הפסיד את כל הכסף בהימורים ונשאר בלי פרוטה.
    למען האמת זה דמות על אותו פרנציפ, רק שבמקום שהיא רוצה להשיג כסף היא רוצה להשיג כוח. הוא כינראה טיפוס אחראי שנאלץ לסבול את אביו השתיין..שוב, כמה הוא מוכן לעבור את הגבול להשיג כסף-לשיקול דעתכם.

כל ההיתנהגות האופיינית והרקע זה משהו שעולה לי ב-5 דקות, אתם יכולים להמציא מעצמכם ולשנות, זה שאני כותב את זה כך זה לא אומר שזה כך.
    וברגע שיש לכם יותר בשר לדמות, או אם הדמות שלכם נכנסה לסיפור ויש לה היסטוריה, יש יותר על מה לשאול למה?
    בואו ניקח דוגמה אחרונה וזהו. למען האמת אני לא עושה את זה טוב, אני צריך להתחיל מאיזו דמות אני רוצה שתיהיה. אבל במידה ואין לי דמות או רעיון אני עושה את הדוגמה שלמעלה.
    בואו נדגים מה אני עושה אם יש לי רעיון.

ג&#39;ון הוא דמות ששונאת להתאמן ועושה את זה רק בגלל שהקפטן מצווה עליה, כל מה שהיא רוצה זה לשבת בשקט כל היום ולהינות מהשמיים הכחולים. למה?
    כי היא שונאת מלחמות. למה? כי היא בעצם זוכרת את חייה כבת אדם ואת הסבל שנגרם לה שם(כאן אפשר להכניס כל מה שעולה על דעתכם בקטגוריית "סבל")
    שהיא הגיעה לעולם הנשמות ולמדה באקדמיה, היא הבינה שזה מקום שקט שבא תוכל לנוח טיפה. עד שהקפטן נפץ לה את האשליה וזרק אותה למציאות.

ההיתנהגות האופיינית של הדמות הזאת מאוד מעניינת. בגלל שהכנסתי פה קצת בשר אפשר לקחת את זה להרבה כיוונים מעניינים. אפשר לעשות דמות עם פחד להלחם בגלל משהו שקרא לה? אפשר להוסיף לה פלאשבקים על הזוועה שהיא תגיע למקומות מסויימים בעולם בני האדם. אפשר להמציא דרך מגוונת למותה בגלל שהיא זוכרת את זה, ולהכניס את זה מאוחר יותר.
    אפשר שהיא תתנהג באחת שתמיד מתחמקת מהקפטן ופקודותיו מהסיבות הנ"ל והיא או תיהיה פחדנית, או שהיא אפשר לסמוך עליה ומה שמניע אותה זה הרצון לשקט ולמניעה מאלימות. זאת דמות מאוד מעניינית ואפשר להוסיף עליה עוד דברים פה ושם.
    (רק שתדעו שבעיקרון אני לוקח את רעיון הדמות הזאת . אז את הדמות הזאת אל תגנבו בבקשה )

בכל מקרה תם המדריך, אני מקווה שזה עזר למישהו.
    אם אתם שואלים אותי אני בכל דמות פותח מסמך WORD שבא יש את הרקע שלי, שם החרב וכל פעם שקורה משהו בעלילה אני אולי מוסיף, אולי קצת משנה את הדמות שלי בהתאם לרצוני.

*במדריך למתקדמים ישנם פרטים מהעלילה שהיתה במשחק אולי בהמשך הפרסם אותה..*
    *המדריך הוא לא שלי אלה של חבר מהמשחק לכן אם אתם רואים שבמדריך רשום הדמות שלי זה לא אני..*

קרדיטים:

את המדריך הראשי כתב אור.. (מפורום אחר) אשר משחק במשחק והוא הבעלים במשחק
    את המדריך הוא תרגם מאתר אנגלי לRP אז קרדיט גם לאתר..
    אני טיפה שיניתי והוספתי דברים...

יאללה כנסו למשחק&#33;

*אפשר להגיב&#33;*

2. משתמש מנוסה
    הbyond://79.177.119.74:33333 לא עובד /:
    או שאתם זוכרים אותי כ:
    Ranger
    Evil-metal
    Devil_Cage

Best Songs in THE WORLD
    Breaking Benjamin-Blow Me Away
    Metallica-The day that never come
    System of a Down-BYOB

3. משתמש מנוסה
    אמ נרשמתה לביונד?
    ושנכנסתה אתה צריך לעשות כך
    control פלוס A
    ולרשום תאיי פי הזה&#33;:
    byond://79.180.9.119:35000

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •