Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 62
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    אני אנטיידתי(יש כזה דבר?)
    כן יש, אתאיסט וגזעני
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    כן יש, אתאיסט וגזעני
    לא נראה לי שאני אטיאסט אני לא שונא את כל הדתות ושונא דת בכללי
    מה הקשר גזעני?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Madara Uchiha צפה בהודעה
    לא נראה לי שאני אטיאסט אני לא שונא את כל הדתות ושונא דת בכללי
    מה הקשר גזעני?
    אטאיסט זה אחד שלא מאמין בכוח עליון בכלל לא אחד ששונא דתות

גזען זה קשור לכך שאתה מכליל...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    אטאיסט זה אחד שלא מאמין בכוח עליון בכלל לא אחד ששונא דתות

גזען זה קשור לכך שאתה מכליל...

ומביע דעות של בור... אל תשכח גם את זה...

בכלל ליאור אני מציע שתלך להגיב ביו גי הו... פה אתה לא ממש מביע חכמה עילאית...

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    ומביע דעות של בור... אל תשכח גם את זה...

בכלל ליאור אני מציע שתלך להגיב ביו גי הו... פה אתה לא ממש מביע חכמה עילאית...
    כע אתה צודק XD
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני בטוח שגם היא ירקה בטעות
    קצת חוצפה...פוגעת בכבודו וגם היא פוגעת בכבוד של אדם אחד ולא של כל הקובוצה שזה רע. (לא שאני אומר שצריך לירוק על כולם).

נראה שזה עושה מהומה, כמו כל מהומה שהיתה בארץ- גם מזה ישכחו תוך חודש...נקווה שיצא מזה משהו חוץ מיריקות ברחוב...
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

7. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    "מעניין מה אוהד יגיד בנושא" בטח חשבתם לעצמכם.
    ואני חושב, בואו נמחק את הנושא הזה.
    בואו פשוט ננעל כל נושא שקשור לזה, כדי שלא יגיבו.
    ואולי, אולי כדאי אפילו לא לפרסם את הנושאים האלה!
    ולמה? כל ה"מה דעתכם" האלו תמיד גרמו לריבים בסוף... תסתכלו עכשיו על המכנה המשותף שיש לכל הנושאים על החרדים והחילונים.
    מי הוא זה שעושה רעש וצלצולים? אה, רותם?? האם זה התקשורת, או שמא אתה, אותו בנאדם שמלכתחילה פרסם את הכתבה ורשם "איפה הרעש והצלצולים?". בתור בן אדם בוגר, משרת בצה"ל, ציפיתי שתחשוב רגע לפני שתפרסם.
    הרי היה ברור שזה יגרום לריבים!
    מכירים את המשפט "איש באמונתו יחיה"? כל אחד ואמונתו! די לריב על זה! הפורום התחלק ל'שבטים' ואתם אפילו לא שמים לב! מתחילים להיות פה ריבים קבוצתיים!
    נמאס כבר! תנעלו את הנושא וזהו! נמאס לי לראות את המשתמשים שבהתחלה, כשעוד נרשמתי לפורום, ממש הערצתי... ועכשיו אני רואה אותם רבים אחד עם השני כמו תינוקות.
    רוצים לריב? תמצאו פורום אחר! פה זאת משפחה, במשפחה אולי יש ריבים לפעמים בין אחד לשני, אבל בחיים לא יהיה פילוג לקבוצות, ותסכימו איתי שאם יש, כנראה זו משפחה לא שפויה.

את דעתי על הכתבה אני לא יביע, מכיוון שאתם תתחילו להתעצבן עליי.
    קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסוים, שלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    ולמה? כל ה"מה דעתכם" האלו תמיד גרמו לריבים בסוף... תסתכלו עכשיו על המכנה המשותף שיש לכל הנושאים על החרדים והחילונים.
    מי הוא זה שעושה רעש וצלצולים? אה, רותם?? האם זה התקשורת, או שמא אתה, אותו בנאדם שמלכתחילה פרסם את הכתבה ורשם "איפה הרעש והצלצולים?". בתור בן אדם בוגר, משרת בצה"ל, ציפיתי שתחשוב רגע לפני שתפרסם.
    מכירים את המשפט "איש באמונתו יחיה"? כל אחד ואמונתו! די לריב על זה! הפורום התחלק ל'שבטים' ואתם אפילו לא שמים לב! מתחילים להיות פה ריבים קבוצתיים!
    נמאס כבר! תנעלו את הנושא וזהו! נמאס לי לראות את המשתמשים שבהתחלה, כשעוד נרשמתי לפורום, ממש הערצתי... ועכשיו אני רואה אותם רבים אחד עם השני כמו תינוקות.
    רוצים לריב? תמצאו פורום אחר! פה זאת משפחה, במשפחה אולי יש ריבים לפעמים בין אחד לשני, אבל בחיים לא יהיה פילוג לקבוצות, ותסכימו איתי שאם יש, כנראה זו משפחה לא שפויה.

קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסויםשלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.
    קצת הלכת רחוק. לא היה שום ריב ואיש לא העליב אף אחד.. מלבד מישהו אחד שהוזהר...
    ואתה לא ממש יכול להתעלם ממה שקורה סביב... אנשים מעוניינים להביע דיעה.

ג

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ace Ventura צפה בהודעה
    זה לא אותו דבר...
    נניח והוא כן ירק עליה, אי אפשר לומר שהוא עשה את זה מתוך ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת. אי אפשר להגיד שכל העובדים בעיתון הארץ לא מכבדים נשים כי הערכים של עיתון הארץ הם כך וכך. אני לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר ולא אומר שמה שעושים לחרדים זה בסדר, אני רק אומר שזה לא אותו דבר.
    רותם, כל הכבוד על הדיון המעמיק.
    אני רוצה להגיב דווקא לדבר הזה, כי אני חושב שזה דבר שפשוט חולף ליד האוזנים של כולם ולא שמים לב לזה כי התרגלנו, אבל כשהתקשורת מגנה את זה זה פתאום מגונה, במויוחד אצל אנשים מסויימים.

דקווה בדיוק אפשר להגיד שהוא עשה את זה מתוף ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת.
    מה, אנשי תקשורת מהשמאל (עוד מעט יגידו שאני מסיט נגד השמאל, שוב אותו אבסורד) שרוצים למצוא דברים על חרדים ושחושבים אותם לרעים, זה לא שייוך לקבוצה מסויימת בעקבות אידיאלים.
    אתה צודק, זה לא. אבל גם היריקה של אותו חרדי על ילדה בת 8 אי אפשר לשייך, בדיוק באותה מידה, לקבוצה מסויימת שפועלת מתוך ערכים מסויימים, אלא לאידיוט אחד.
    וגם אם אפשר לשייך, ישנן אינסוף יריקות וקללות אחרות של גברים על נשים, ולא מהציבור החרדי.
    לא כל כך קשה למצוא אנשים מהציבור החילוני (די כבר אם זה שאני חייב להשתמש בהגדרות המכלילות האלו, אני מקווה שתסלחו לי) שמקללים אנשים ונשים, ואין אחד שמתלונן על זה. אז היא נפגעה, וזאת הייתה אפליה, אותה חיילת ש"סך הכל" קראו לה "שיקצה" או "פרוצה". מי אמר שהיא נכנסה בשקט? אולי היא נכנסה בהפגנתיות? להבדיל, מי אמר שהחיילים שיצאו מהטקס יצאו בהפגנתיות? אולי הם יצאו בשקט? במקרים האלו הפוגע הופך להיות באופן מידי הנשים (ושוב סליחה), אבל תמיד נראה לנו אחרת, שהדתיים הם לא בסדר וטועים.

אעז אני מאוד מצטער, אבל לא כל הדתיים אותו דבר, ולא כל החילונים אותו דבר, ולא כל החרדים אותו דבר. ולא כל אדם מכל קבוצה היה מגיב באותה צורה על הסיטואציה הספציפית.
    אחוז החרדים שעליו כל הזמן מדברים בתקשורת הוא אפסי כמעט, אדם אחד מתוך מאות אוטובוסים ירק על ילדה, אחד מתוך מאות נוסעים קילל חיילת, מאה מתוך עיר שלמה יוצאים בהפגנה, זה בערך אחוז מכל הציבור. אז אל תיתממו, בגלל שהתקשורת היא בעלת כח לגרום לכל אחד להיות שנוא על ידי ההמון למטרותיהם הפרטיות, אז אל תשחקו לידיים שלהן.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי HeavySnorlax צפה בהודעה
    רותם, כל הכבוד על הדיון המעמיק.
    אני רוצה להגיב דווקא לדבר הזה, כי אני חושב שזה דבר שפשוט חולף ליד האוזנים של כולם ולא שמים לב לזה כי התרגלנו, אבל כשהתקשורת מגנה את זה זה פתאום מגונה, במויוחד אצל אנשים מסויימים.

דקווה בדיוק אפשר להגיד שהוא עשה את זה מתוף ערכים שאפשר לשייך לקבוצה מסויימת.
    מה, אנשי תקשורת מהשמאל (עוד מעט יגידו שאני מסיט נגד השמאל, שוב אותו אבסורד) שרוצים למצוא דברים על חרדים ושחושבים אותם לרעים, זה לא שייוך לקבוצה מסויימת בעקבות אידיאלים.
    אתה צודק, זה לא. אבל גם היריקה של אותו חרדי על ילדה בת 8 אי אפשר לשייך, בדיוק באותה מידה, לקבוצה מסויימת שפועלת מתוך ערכים מסויימים, אלא לאידיוט אחד.
    וגם אם אפשר לשייך, ישנן אינסוף יריקות וקללות אחרות של גברים על נשים, ולא מהציבור החרדי.
    לא כל כך קשה למצוא אנשים מהציבור החילוני (די כבר אם זה שאני חייב להשתמש בהגדרות המכלילות האלו, אני מקווה שתסלחו לי) שמקללים אנשים ונשים, ואין אחד שמתלונן על זה. אז היא נפגעה, וזאת הייתה אפליה, אותה חיילת ש"סך הכל" קראו לה "שיקצה" או "פרוצה". מי אמר שהיא נכנסה בשקט? אולי היא נכנסה בהפגנתיות? להבדיל, מי אמר שהחיילים שיצאו מהטקס יצאו בהפגנתיות? אולי הם יצאו בשקט? במקרים האלו הפוגע הופך להיות באופן מידי הנשים (ושוב סליחה), אבל תמיד נראה לנו אחרת, שהדתיים הם לא בסדר וטועים.

אעז אני מאוד מצטער, אבל לא כל הדתיים אותו דבר, ולא כל החילונים אותו דבר, ולא כל החרדים אותו דבר. ולא כל אדם מכל קבוצה היה מגיב באותה צורה על הסיטואציה הספציפית.
    אחוז החרדים שעליו כל הזמן מדברים בתקשורת הוא אפסי כמעט, אדם אחד מתוך מאות אוטובוסים ירק על ילדה, אחד מתוך מאות נוסעים קילל חיילת, מאה מתוך עיר שלמה יוצאים בהפגנה, זה בערך אחוז מכל הציבור. אז אל תיתממו, בגלל שהתקשורת היא בעלת כח לגרום לכל אחד להיות שנוא על ידי ההמון למטרותיהם הפרטיות, אז אל תשחקו לידיים שלהן.
    אתה צודק, באמת אנחנו (גם אני כמובן) מושפעים מהתקשורת. אבל אתה חייב להסכים שהיחס של החרדים לנשים הוא לא הכי מכבד...אני יודע זה התרבות שלהם וכו', אבל בכל זאת, זה לא בסדר לדעתי. נכון, יש מקרים בודדים של ממש פגיעה, אבל תמיד היחס לא הכי מכבד.
    אבל המקרה הזה זה רק תירוץ, אמרתי את זה כבר- אני אחזור על זה שוב כי לדעתי זה חשוב: זה רק עילה למשהו יותר גדול- יש מאבק למען זכויות הנשים. אתה יכול לקרוא לזה: "הקש ששבר את גב גמל". ושוב, אני מקווה שיצא טוב מהמקרה- יותר שוויון זכויות לנשים, ושלא יצא רע מהמקרה- שנאה של החרדים.

ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה

קחו בחשבון, וצריך לנסח חוק על זה, שמי שיש לו דעה שיכולה לפגוע בדת מסוימת או במין מסוים, שלא יפרסם. בושה וחרפה מה שהולך כאן.
    זה לא ריב, זה דיון מעמיק וכל אחד מביע את דעתו בצורה מכובדת ויפה. לעומת דיונים אחרים שהיו פה, זה דיון ממש יפה ומוצלח. טיפל'ה הגזמת.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

11. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    תשמעו סיפור אמיתי..

שכונה בניו יורק , ילד בן 7 ברח מהבית , כביכול רב עם אימא שלו , הילד היה יהודי -חילוני ממשפחה יהודיה שחיה באמריקה
    אחרי כמה שעות הוא איבד את הדרך ובן אדם חרדי ניגש אליו והציע לו עזרה , לקחת אותו לביתו ולנסות לאתר את הוריו.
    טוב עד עכשיו נראה לכם בסדר? חרדי בן אדם טוב ,שרוצה לעזור לילד הקטן ...
    הילד הקטן החל לפחד והחל לצעוק , החרדי לא ידע איך להשתיקו ונלחץ שאם יתפסו אותו יעמידו אותו לדין והוא יכנס לכלא , הוא הביא מהר סכין מטבח ושחט את הילד ..
    הוא הכניס אותו לתוך שקיות זבל ענקיות והלך לזרוק בחוץ , בפח .
    אחרי כמה ימים מצאו אותו וכלאו אותו ,כל המשפחה של הילד בן ה7 הלכה והשחיטה את ביתו של החרדי .

תוך חצי שנה התגלה כי בשכונה הזאת ,בניו יורק ,ישנם 57 פדופילים ,אנסים כפייתים שאונסים ילדים קטנים .
    התברר כי מתוך ה57 , 40 מהם היו חרדים !

תגיבו מה שאתם רוצים על הנושא הזה .. רק שלנו סיפרו את זה הסיפפור בכיתה , ילדה בכיתה שלי , שהיא דתייה ,לובשת חצאיות ועושה הכל .. ,הילדה הזאת התחילה לבכות כששמעה את הסיפור .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

12. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Erwin צפה בהודעה
    תשמעו סיפור אמיתי..

שכונה בניו יורק , ילד בן 7 ברח מהבית , כביכול רב עם אימא שלו , הילד היה יהודי -חילוני ממשפחה יהודיה שחיה באמריקה
    אחרי כמה שעות הוא איבד את הדרך ובן אדם חרדי ניגש אליו והציע לו עזרה , לקחת אותו לביתו ולנסות לאתר את הוריו.
    טוב עד עכשיו נראה לכם בסדר? חרדי בן אדם טוב ,שרוצה לעזור לילד הקטן ...
    הילד הקטן החל לפחד והחל לצעוק , החרדי לא ידע איך להשתיקו ונלחץ שאם יתפסו אותו יעמידו אותו לדין והוא יכנס לכלא , הוא הביא מהר סכין מטבח ושחט את הילד ..
    הוא הכניס אותו לתוך שקיות זבל ענקיות והלך לזרוק בחוץ , בפח .
    אחרי כמה ימים מצאו אותו וכלאו אותו ,כל המשפחה של הילד בן ה7 הלכה והשחיטה את ביתו של החרדי .

תוך חצי שנה התגלה כי בשכונה הזאת ,בניו יורק ,ישנם 57 פדופילים ,אנסים כפייתים שאונסים ילדים קטנים .
    התברר כי מתוך ה57 , 40 מהם היו חרדים !

תגיבו מה שאתם רוצים על הנושא הזה .. רק שלנו סיפרו את זה הסיפפור בכיתה , ילדה בכיתה שלי , שהיא דתייה ,לובשת חצאיות ועושה הכל .. ,הילדה הזאת התחילה לבכות כששמעה את הסיפור .
    אני פשוט בשוק! המורה שלך חתיכת שקרנית והיא הוכחה מהלכת שיש הסתה נגד החרדים! איזו שקרנית מלוכלכת! אני פשוט בהלם עד כמה החוצפה של החינוך בישראל יכול להגיע! אני ארים טלפון למשרד החינוך חוצפנית!!!

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%...A6%D7%A7%D7%99

בבקשה! הסיפור האמיתי!

חילוני בכלל רצח את הילד החרדי!!! הרוצח כלל לא היה חרדי והילד כלל לא היה חילוני!!!
    אני פשוט בהלם עד כמה החוצפה שלה להפוך את היוצרים!
    תגיד לילדה שלך מהכתה שהמורה שלכם שקרנית.

והסקר המטומטם הזה מהשכונה שכביכול אמרת שהמורה שלכם אמרה הוא בדוי מהלב שלה! שקרנית מנוולת!

13. פקח לשעבר
    :o

אני בשוק פשוט .
    אני לא מאמין שהיא סתם אמרה לנו כזה דבר ...

היא סיפרה לנו את זה היום ... אני באמת מצטער לא ידעתי שהיא עיוותה את הסיפור
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !

14. מייסד האתר והפורום
    מה?
    רב עם המשפחה שלו?
    הסיפור האמיתי הוא שילד חרדי יצא מהבית ספר לבד בפעם הראשונה בלי שההורים שלו אספו אותו כי הוא רצה לנסות פעם אחת בעצמו, חרדי אחר מצא אותו והסיפור השתבש ובסוף לצערנו הוא רצח את הילד.

מסקנה: לסיפור הזה אין שום קשר למה שהנושא מדבר.

15. פקח לשעבר
    חרדי אחר רצח אותו ?
    טוב זה כבר לא משנה לי , ראיתי ושמעתי והגבתי ודנתי ,ואני יודע באיזה צד אני .

דיון נעים .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם

ועכשיו !
    בפורום ספרות !

פרשי התקווה !

עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •