הרגע לו כולם ציפו, ההמשך ל''להיט'' הסוער המסע המוזר של חיי
למי שלא קרא את הסיפור הראשון-
לחצו עליי!
[IMG][/IMG]
קרדיט לDR SPIN
ועכשיו הרגע לו כולם ציפו (תופים), הסיפור יהיה מנקודת מבטה של נלה כמובן כי מםרק הניסיון בסיפור הראשון שעשיתי מנק' מבטו של ריי לא עלה יפה.. חח
הקדמה-
''שלום, אני נלה, אתם בטח זוכרים אותי עוד מהזמנים שהייתי תינוקת, אבל מאז עברו כבר תשע שנים ושלוש-מאות שישים וארבע ימים.''
כל חיי, מגיל אפס עד גילי כיום,לא משנה בת כמה אני ויונתן היינו או כמה קטן היה המקרה, הוריי פחדו על כל נפילה שלי, על כל איש זר שנדמה היה שעוקב אחרינו ועל כל מקרה משונה.
אני ואחי התאום יונתן, חיינו בפחד, מאז שנולדנו הזהירו אותנו הורינו, סבא וסבתא שלנו משני הצדדים והאפרוטופוסים שלנו ג'וני ושרה, ''אתם נבחרים, העולם מסוכן אל תשכחו!'', ''לא לדבר עם זרים, תברחו מכל רעש חשוד'', אני חושבת שהם גידלו אותנו להתנהג כמו חיות ניצודות, כמו איילות מסכנות אשר אריה אימתני רודף אחריהן.
היחיד שהבין לליבי היה יונתן, אחרי הכל, כאחי התאום הוא סבל בדיוק כמוני.
ברגעים שבהם היינו כועסים על התנהגותם של אמא ואבא, הוא היה מבצע את אותם החיקויים בהם הוא היה טוב כל כך, הוא חיקה את הורינו בצורה מושלמת כל כך עד שלמרות כל כעסי צחקתי בצחוק גדול בכל פעם שראיתי את פניו מרצינות כמו אבא, או את פרצופו מאדים כמו אמא או שעיוות את פרצופו במבט שתמיד עשה מאחוריי גבם של הורינו, מבט של אני-לא-תינוק-די-להציק-!.
אבל את האמת, סך הכל היו לנו חיים טובים, מלבד כמובן העובדה שהזכרתי למעלה, חיינו בבית גדול צבוע בלבן ובעל מדשאה ענקית עליה אני ויונתן שיחקנו בלי סוף.
לא היה חסר לנו כלום, טוב, לא, חוץ מדבר אחד, חברים.
אמא ואבא לא הרשו לנו להתקרב לשום ילד שהם לא בדקו קודם לכן, וזה הרחיק מאתנו את כולם, היה לנו רק חבר אחד בעצם, החבר הכי טוב של שנינו, קראו לו, או ליתר דיוק לה, מאיה.
מאיה הייתה ילדה בהירת עור, היה לה שיער ארוך עד המותן בצבע דבש, השיער שלה היה ישר לחלוטין, ללא פגם, ללא שוב קצה מפוצל.
מאיה בדרך כלל לבשה חולצת טריקו לבנה עם ציור טורצ'יק עם מבט מתוק על פניו, ג'ינס כחול-כהה גבוהה, היא הלכה כך שחולצתה תחובה בתוך מכנסיה, ולסיום תמיד אבל תמיד לא הייתם תופסים אותה בלי איפור, לסיכום היא הייתה יפייפיה, וחשוב מכל נחמדה, חמודה ובעלת מזג אוויר טוב.
הסיבה היחידה שהורינו הרשו לנו להתקרב את מאיה, הייתה העובדה שהם מכירים את הוריה שנים רבות, אני לא יוגעת מאיפה, לא ראיתי מעולם את הוריה אך הם אמרו שהיא בתם של איזה מישהי ושמה אביגיל מנהיגת צוות טבע או משהו כזה.
אבל ברצינות, למי אכפת, החיים של הורינו הם החיים שלהם, לפעמים הם אומרים לנו דברים כאילו היינו קיימים אז ואנחנו יודעים על מה מדובר.
הבטתי בעינים החומות והגדולות של יונתן, זיק שובבות כמו תמיד הבליח בהם ובשערו השחור הקוצני אשר היה מסודר ולא זע ברוח עברו רטטי התרגשות.
יונתן אמר שהסתכל בי, עיני האיזמרגד שלי נצצו ושערי הבלונדיני הארוך התבדר מאחורי ברוח, ''מוכן?'' שאלתי, ''מוכן'' הוא ענה.
מחר, אני ויונתן סוף סוף נזכה בחירותינו, היום שלאחר יום הולדתינו העשירי, היום בוא המסע שלנו, המסע שלנו יתחיל!
אני, יונתן ומאיה החלטנו לצאת למסע יחדיו, מאיה, שהייתה קטנה מאיתנו בחדשיים הייתה אמורה להצטרף אלינו ישר בתחילת מסעה.
הבעיה היחידה הייתה ההתחלתיים, היו כל כך הרבה מהם במחוז שלנו, מחוז טמפרס, היה את פיג'י ורטטה, סידוט ולוטאד, שינקס ופיצ'ו ועוד המון, יונתן אמר שהוא מעדיף לקחת את פי'צ'ו, ואני כמובן, בדיוק ההפך ממנו העדפתי לקחת את פיבס, הוא אולי אינו יעיל כל כך בצורתו כרגע, אך כאשר יתפתח הוא יהפך למיילוטיק מדהים וחזק.
''לא אמרתי לך ללכת לישון לפני עשר דקות?!, למיטה נלה!'', אוי לא זאת אמא שלי, נגה, לילה טוב נתראה בפרק הבא!