היי אז אני כבר המון זמן מנסה לתפוס את קרסליה ואני מצליח בקושי, הצלחתי להוריד אותה לאדום אבל אני עדיין לא מצליח ללכוד אותה. למישהו יש טיפים איך ללכוד אותה? נגיד באיזה זמן או באיזה פוקדור או עם אילו פוקימונים? תודה!
גם האנטר טוב, כן. הוא גם כן פוקימון מהיר [פחות מקרובאט, אבל אל תשכח שהוא לא צורה אחרונה]. אתה יכול גם לפתח אותו בעזרת מישהו והוא יהיה עוד יותר מהיר, או לאמן אותו EV של מהירות [אותו כנ"ל לגבי גולבאט - החלטה שלך]. באיזו רמה הוא?
אני ממליץ לך גם אחרי שלכדת אותה בקרב עם MEAN LOOK לשתק אותה עם פוקימון אחר ואז להתחיל במלאכת זריקת הפוכדורים [עם עדיפות לדאסק בלילה..]
לא נשמע לי הגיוני: גם כי קריסיליה לא כ"כ מהירה, וגם כי נדמה לי שמול פוקימונים שבורחים התור הראשון הוא בטוח שלך - לא משנה מי יותר מהיר [גם אם תבוא עם פוקימון ברמה נמוכה מאוד]. אם זה אכן ככה, תאמן את האנטר עוד קצת, כי הוא מהיר יותר מגולבאט [או כמו שאמרתי, תתרכז באימון EV של מהירות. אם אתה לא יודע למה אני מתכוון, דבר איתי בה"פ ואסביר לך]
אם הוא יישתמש ב-mean look ויחליף לפוקימון אחר, ההשפעה של המבט מרושע תעבור... את כל האגדיים הנודדים שלב זהב (וחבר שלי בפנינה) לכדתי בעזרת גנגר רמה 45, שיודע מבט מרושע והיפנוזה. אחר כך העברתי לחבר שלי את גנגר, ובעזרתו הוא לכד את מספריט, קרסליה, ואני חושב שיש עוד אגדי נודד בפנינה...
נכון! איזה ניגוד אינטרסים... "^^ סלח לי!
אם יש לך למשל איווי שהתפתח ברמה גבוהה לאמבריאון [אחרי שלמד BATON PASS ב36], הוא יכול ללמוד ב57 MEAN LOOK, ואז תוכל גם ללכוד את הפוקימון בקרב, וגם ליהנות משירותיו של פוקימון אחר [כל עוד הפוקימון שהוחלף אחרי הBATON PASS לא ימות, אחרת ההשפעה של ההתקפה תיעלם] זה קצת יותר מסובך אבל זה נותן לך אפשרות גם לפגוע לקריסיליה למשל בסטטוס עם THUNDER WAVE. כמובן שהדרך של זיו הרבה יותר קצרה ונגישה עם ההאנטר, אבל זו סתם עוד אלטרנטיבה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)