קצת ארוך מדי, אני אנוכי קראתי את הפרק בהפסקות.
חוץ מזה הכול סבבה
כן, תעשי סיפור נפרד על טנהיס
כן, תעשי פרק מיוחד על טנהיס
לא, אני לא חושב שכדאי
פרק מעולה וכמו כן ההקדמה
הופתעתי קצת מזה שנגה וריי נהיו ממש פרנואידים בקשר לילדים ובודדו אותם מהחברה אבל כנראה שהם באמת עברו טראומה.
ממש ריגש אותי שהשתמשת במה שנתתי לך וזה פשוט התאים
תהי נחמדה ותגיבי בסיפור שלי, מאז פרק 8 אף אחד לא הגיב שםויש לי עוד פרקים לפרסם.
כי אין שחרור טוב כמו הסחרור
שישיית החלומות שלי בשחור ולבן
ספוילר
פוקימוני העשב האהובים שלי
ספוילר
צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:
פרק 2-לנלה יש מאהב-חלק א
''מה קורה פה?!'' צעקתי ומיהרתי לקום, עמדתי על משהו רך, רך ונושם, ''רק לא הוא...'' מלמלתי בבעתה, זיהיתי את הפרצוף שלו, אותו פרצוף בצבעי שמנת וכחול, אותו פרצוף בעל שתי אוזניים קטנות וחדות, אותה בטן גדולה, שמנה ורכה הגורמת לי לסלידה כו רבה, כן, עמדתי על בטן של סנורלאקס.
''נלה?!'' שמעתי את יונתן מלמעלה, ''יש פה סנורלאס!'' צרחתי לו בבעתה, ''אולי תתגברי כבר על הפחד הילדותי הזה?! הקירות די מחוספסים את יכולה לטפס קדימה!'' נשמעה תשובתו של יונתן מלמעלה, ''אוקיי'' אמרתי לעצמי ונשמתי נשימה עמוקה, שמתי את יד שמאל על בליטה מקיר, אך זאת הייתה הטעות הכי גדולה שלי מפני שהבליטה (או האבן עם נדייק) השתחרר ונפלה על סנורלאקס, סנורלאקס פקח עין, לשנייה, אך לשנייה אחת יותר מידי, סנורלאקס ראה אותי וקם, הוא הסתכל עליי במבט בוחן ואז עשה את הדבר הכי גרוע שיכול לקרות, המעשה אשר מופיע בחלומותיי, הוא חיבק אותי ושיטח אותי בטעות תוך כדי החיבוק על בטנו השמנמנה, ''יונתן!'' צרחתי לעזרה.
עמדתי מעל הפתח באדמה וחיכיתי שנלה כבר תטפס, ''יונתן!'' שמעתי לפתע את זעקתה של נלה קוראת בשמי, זו לא הייתה זעקה מיואשת מאי הצלחה בטיפוס, זו הייתה צעקת הצילו, ''אני בא נלה!'' צרחתי אליה והחלקתי במורד הכניסה למחילה אשר נפערה כאשר נלה נפלה, המשכתי ליפול וליפול וליפול עד שלבסוף נחתתי על האדמה הקשה של קרקעית המחילה, את המראה שמולי נלה אולי הייתה מתארת כמזוויע, מזעזע ונורא להחריד, אך אני יכולתי לתאר אותו רק כמשעשע, המראה המצחיק היותר שראיתי, מולי ישב סנורלאקס, הפחד הגדול ביותר של נלה, מי יודע למה אבל תמיד הייתה לה סלידה מסנורלאקסים, נלה ישבה שם, או ליתר דיוק נמחצה שם בחיבוק ''אורסארינג'' של סנורלאקס, אוקיי אני מודה שזה אולי לא היה המעשה החכם ביותר אבל צחקתי, גם אתם הייתם צוחקים לא הצלחתי לשלוט בזה.
חיכיתי בתוך החיבוק הנורא והגועלי של סנורלאקס ליונתן שיבוא, לא עבר הרבה זמן והוא נחת מולי, הדבר הראשון שראיתי בפניו כאשר הוא ראה אותי היה מן הלם, הוא לא הבין מה קורה, אבל אט אט התחילה להופיע על פניו הבעת שעשוע מן המראה וחיוך גדול נמתח על פניו, הוא צחק, הוא פשוט צחק על מצבי המזוויע, המזעזע והנורא להחריד, ''פשוט שחרר אותי כבר!'' צעקתי כאשר פניי מעלות סומק הן מכעס והן מבושה, ''פיצ'ו צא!'' אמר יונתן תוך כדי זריקת הפוקדור של פיצ'ו באוויר, פיצ'ו הסתכל מספר שניות עליי ועל מצבע העגום, וכמו שאומרים ''אל תסתכל על אישיות הפוקימון אלה על אישיות המאמן מפני שלא תראה הבדל'', פיצ'ו פשוט החל לחייך ולצחקק, ממש מולי ''הבננה לא נופלת רחוק מהטרופיוס...'' מלמלתי.
''פיצ'ו ניצוץ'' שמעתי את יונתן אומר בין נשימות צחוק, פיצ'ו השתמש בניצוץ חלוש על רגלו של סנורלאקס שמיד ילל בכאב ושיחרר אותי מחיבוקו, ירדתי ממנו במהירות, יונתן הפסיק לצחוק ופניו הרצינו, ''אני הולך..'' 'אל תגיד את זה, אל תגיד את זה' חשבתי לעצמי, ''לתפוס אותו!'' סיים יונתן את משפטו, 'רק לא זה!' חשבתי במעמקי ראשי.
''פיצ'ו שריטה על סנורלאקס!'' פיצ'ו הוציא ציפורניים מאצבעותיו ורץ בזינוק אל עבר סנורלאקס, לפני שסנורלאקס הצליח בכלל להגיב פניו נשרטו פעמיים בחוזקה בצורת איקס, ''כל הכבוד פיצ'ו!'' צעק יונתן באושר, ''עכשיו ניצוץ בכל הכח!'' פיצ'ו השתמש בניצוץ אשר חישמל את סנורלאקס לחלוטין, ''סנור...לאקס.לאקס'' הוא מלמל חרש, ''פוקדור צא!'' אמר יונתן הסתכלתי בריכוז על סנורלאקס במטרה לראות את הפוקדור נזרק עליו, אבל זה לא קראה, הסתובבתי אל עבר יונתן הוא היה בתנוחת זריקה אך הוא נראה מבואס בצורה מפחידה, ''שחכת את התיק למעלה נכון?'' שאלתי, ''אה אה'' הוא ענה תוך כדי הנהון בראשו, נכון אולי זה היה רשע אבל רציתי לנקום בוא ולכן התחלתי לצחוק כמו מטורפת.
רבע שעה אחר כך כבר הגענו למעלה חזרה ויצאנו מן המחילה משאירים את הסנורלאקס ישן למטה, ''לא פייר.'' מלמלתי לעצמי, נלה הביטה בי במבט משועשע ואמרה ''צוחק מי שצוחק אחרון'', ''מי שמדברת.. מחובקת על ידי סנורלאקס..'' עניתי בתגובה, בחילה נראתה על פניה של נלה, השגתי את מבוקשי, ''זה תקו'' היא מלמלה בשקט והמשכנו במסע.
נערך לאחרונה על ידי Alice, 01-14-2012 בשעה 08:50 PM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
פרק טוב, רק הערה קטנה- כתבת "מחרר אותי כבר" במקום "שחרר אותי כבר".
אהבתי את הביטויים, "חיבוק אורסארינג"="חיבוק דב", "הבננה לא נופלת רחוק מהטרופיוס"="התפוח לא נופל רחוק מהעץ.
עוד משהו קטן: אם את עוברת מיונתן לנלה ומנלה ליונתן אז כדאי לכתוב בקטן "נלה" או "יונתן"
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
יפה
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
לא פירסמתי את הפרק כי היה לי רעיון-
חשבו על תכנים לפרק ושלחו לי בה''פ (רק את הרעיון את הפרק עצמו אני אכתוב) אקבל את רעיונתכם עד יום שלישי!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
זה על כל פרק?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
כבר יום שלישי ולא קיבלתי שום רעיון לפרק בה''פ ולכן אני מבינה שאינכם רוציפ להשפיע על עלילת הסיפור, עם למישהו בכל זאת יש רעיון שישלח לי ה''פ אפרסם בקרוב את הפרק הבא
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)