Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: האם לעשות עוד סיפור על חייו של טנהיס מילדותו ועד עכשיו? או פרק שישמש כקורות חייו?

מצביעים
7. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • כן, תעשי סיפור נפרד על טנהיס

2 28.57%
  • כן, תעשי פרק מיוחד על טנהיס

3 42.86%
  • לא, אני לא חושב שכדאי

2 28.57%
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 59 מתוך 59
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כי כתבתי אותו מאוחר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אה אז יש לי פתרון תעשי בחלק הראשון של הסיפור א' ובשני ב'
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. student of Gakuen Alice
    זה מה שעדיתי....
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. student of Gakuen Alice
    השלוס, המים ושבט הטומיטאקי-חלק ב'

בפרק כתבתי בניגוד למנגי מספרים, לא במילים למען הבהרת החישובים והקלת הקריאה על הקוראים

''מהירה כוהלה טניהס בלי'' אמר האיש, ידענו שהוא אמר ''לי קוראים טניהס, אני ראש שבט כפר הטומיטאקי, ''רגע..רגע..'' מלמל יונתן, ''השם מוכר לי מאוד'' הוא המשיך את משפטו, חשבתי במוחי על השם, כפר הטומיטאקי, כפר האבדון.. ולפתע, נזכרתי, למדנו על הכפר באחד משיעורי ההיסטוריה, אך על פי מה שלמדנו, הכפר וכל אנשיו, מתו מזמן, בשנת 1222 לפני הספירה, בזמן המגפה השחורה* אשר הרטטה הביאו לכפר, ''נלה...את חושבת על מה שאני חושב?'' שאל יונתן בפחד, ''כן, בהחלט'' עניתי מיד.

טניהס- גם עליו למדנו, הוא נולד בשנת 2000 לפני הספירה, היום- אנחנו בשנת 2012, סימן שטניהס הוא בן... חישבתי במוחי את המספרים, 2000 עד שנת 0- הולדת מאסטר הפוקימונים הראשון, אשר נחשב למשיח באותה תקופה, ועוד 2012 שנים מאז שנת 0, 'זה שווה.... זה שווה 4012' חשבתי לעצמי בשוק, ''טסהיריק חמיר שולפזה קרע'' אמר טניהס, ''כן, אני יודע שקשה להאמין, נכון אומרים שהמגפה השחורה הרגהאת כולנו, אך שרדנו והנה אנו כאן היום'' ידעתי שטנהיס אומר, ''זה לא יכול להיות...'' מלמל יונתן בשוק, ''חירקה נסום שאירה'' ענה טנהיס, ''ההוכחה כאן מולך, הרי אני כאן'' ידעתי שהוא אומר, ''רגע.. איך אנחנו מבינים אותך בשפתך?'' שאלתי את טנהיס, ומפי יצאו רצף מילים שלא שמעתי מעודיי, ''מופאקה שהירה נוטוקה בהירקה'' ענה לי טסהירו, מילותיו הידהדו בראשי, וגם בראשו של יונתן על פי מבטו 'אתם בני שושלת השבט שלנו...', לא האמנתי, אני? בת טומיטאקי, בת שבט האבדון.

~מסך לבן~

אוקיי, אתם מפחדים מהכל!'' אמרתי בזעם לכם הצופים, כן כן אתם!
    ''למה אנחנו מקבלים כל דקה תלונות על שם הכפר?!'' אמרתי לכם שוב בזעם
    ''אוקיי'' נשמתי נשימה עמוקה, ''מקור השם כפר האבדון הוא בגלל המגפה השחורה, בעבר קראו לכפר כפר הטומיטק, כלומר כפר החכמים, אך לאחר שהמגפה פגעה בכפר ומאות אנשים נספו, שונה שם הכפר לכפר הטומיטאקי'' סיימתי את דבריי
    ''ברור?!'' שאלתי אותכם
    ''ברור'' השבתם
    ~סוף מסך לבן~

''מוהלה באריש כארהל לוחפשה מטופש'' אמר לנו טניהס, או בתרגום ''אני יודע שקשה להאמין, אך סבא וסבתא רבא רבא ז''ל שלכם באו מכפרינו, הם היו אנשים טובים מאוד, בני אלפיים ושש-מאות במותם''
    ''אוקיי.. בהנחה שאנחנו מאמינים לך, למה הבאתה אותנו לכאן? מה רצונך?'' שאל יונתן את טניהס
    טניהס הביט בעייני ובעייני יונתן, נראה כי התחוללה סערה בעיניו האופרות, הרגשתי אותה שוב, את אותה הרגשה מוזרה, כאילו בלעתי אלפי באטרפליים וכעט הם מנסים לפרוץ החוצה, חשבתי שההרגשה הזו נבעה מן המטאור, אבל לא, היא נבעה מטניהס, ''מוהלה שואל רקיבקה מוטקה!'' אמר או עם נדייק אמר באיפוק בכדי לא לצעוק טניהס, כלומר ''אתם כאן כי המגפה חוזרת! שלחנו פיג'ים לכל שאר הכפרים באזורינו, רטטה קדמונים, גדולים משראיתם אי פעם בדרך הנה, הם נושאים את המוות השחור, ואתם- אתם המטרה...

*המגפה השחורה-

"המוות השחור" או המגפה השחורה היה מגפה שהכתה באסיה ובאירופה בכמה גלים במשך כחמש שנים (1347 - 1351) וקטלה, לפי הערכות שונות, כ-35 מיליון בני אדם בסין לבדה [3], ובין 20 ל-25 מיליון בני אדם באירופה. האומדנים נעים בין רבע [1]‏[2]לחצי[3] מאוכלוסיית היבשת. בכפרים מסוימים נספו עד 80% מהאוכלוסייה. זהו האסון הדמוגרפי הגדול ביותר אשר פגע באירופה הקדם מודרנית. התפרצויות של המחלה, בהיקף קטן יותר, המשיכו להכות במקומות שונים באירופה עד המאה ה-17‏‏[4].
    (תודה לוויקי על המידע)

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    פרק מעניין ומותח, אך קצת קצר...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. student of Gakuen Alice
    באמת תחליטxd פעם אחת ארוך מידי פעם אחת קצר מידי ;)

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    הבעיה היא שבלי המסך הלבן והוויקי בסוף הפרק הוא רק 2 פסקאות...

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. student of Gakuen Alice
    אז לא לעשות מסך לבן ווויקי יותר? פשוט הרבה לא יודעים מה זה טוגה או המגפה הדחורה וכזה אז להבנה אני עודה וויקי

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אני לא אומר שזה לא נחוץ... טוב, המסך לבן הוא באמת לא נחוץ, הוא דרך לבדר את הצופים...
    העיה היא, את מסתכלת בוורד ועם המסך לבן והוויקי הפרק נראה לך ממש ארוך, למרות שבפועל הוא לא.
    ד"א, מה עם גרסת הוורד של המסע המוזר של חיי 1?

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. student of Gakuen Alice
    פורסם כבר לא ראית?

אני אשלח לך בה''פ

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי Miku Hatsune צפה בהודעה
    השלוס, המים ושבט הטומיטאקי-חלק ב'

בפרק כתבתי בניגוד למנגי מספרים, לא במילים למען הבהרת החישובים והקלת הקריאה על הקוראים

''מהירה כוהלה טניהס בלי'' אמר האיש, ידענו שהוא אמר ''לי קוראים טניהס, אני ראש שבט כפר הטומיטאקי, ''רגע..רגע..'' מלמל יונתן, ''השם מוכר לי מאוד'' הוא המשיך את משפטו, חשבתי במוחי על השם, כפר הטומיטאקי, כפר האבדון.. ולפתע, נזכרתי, למדנו על הכפר באחד משיעורי ההיסטוריה, אך על פי מה שלמדנו, הכפר וכל אנשיו, מתו מזמן, בשנת 1222 לפני הספירה, בזמן המגפה השחורה* אשר הרטטה הביאו לכפר, ''נלה...את חושבת על מה שאני חושב?'' שאל יונתן בפחד, ''כן, בהחלט'' עניתי מיד.

טניהס- גם עליו למדנו, הוא נולד בשנת 2000 לפני הספירה, היום- אנחנו בשנת 2012, סימן שטניהס הוא בן... חישבתי במוחי את המספרים, 2000 עד שנת 0- הולדת מאסטר הפוקימונים הראשון, אשר נחשב למשיח באותה תקופה, ועוד 2012 שנים מאז שנת 0, 'זה שווה.... זה שווה 4012' חשבתי לעצמי בשוק, ''טסהיריק חמיר שולפזה קרע'' אמר טניהס, ''כן, אני יודע שקשה להאמין, נכון אומרים שהמגפה השחורה הרגהאת כולנו, אך שרדנו והנה אנו כאן היום'' ידעתי שטנהיס אומר, ''זה לא יכול להיות...'' מלמל יונתן בשוק, ''חירקה נסום שאירה'' ענה טנהיס, ''ההוכחה כאן מולך, הרי אני כאן'' ידעתי שהוא אומר, ''רגע.. איך אנחנו מבינים אותך בשפתך?'' שאלתי את טנהיס, ומפי יצאו רצף מילים שלא שמעתי מעודיי, ''מופאקה שהירה נוטוקה בהירקה'' ענה לי טסהירו, מילותיו הידהדו בראשי, וגם בראשו של יונתן על פי מבטו 'אתם בני שושלת השבט שלנו...', לא האמנתי, אני? בת טומיטאקי, בת שבט האבדון.

~מסך לבן~

אוקיי, אתם מפחדים מהכל!'' אמרתי בזעם לכם הצופים, כן כן אתם!
    ''למה אנחנו מקבלים כל דקה תלונות על שם הכפר?!'' אמרתי לכם שוב בזעם
    ''אוקיי'' נשמתי נשימה עמוקה, ''מקור השם כפר האבדון הוא בגלל המגפה השחורה, בעבר קראו לכפר כפר הטומיטק, כלומר כפר החכמים, אך לאחר שהמגפה פגעה בכפר ומאות אנשים נספו, שונה שם הכפר לכפר הטומיטאקי'' סיימתי את דבריי
    ''ברור?!'' שאלתי אותכם
    ''ברור'' השבתם
    ~סוף מסך לבן~

''מוהלה באריש כארהל לוחפשה מטופש'' אמר לנו טניהס, או בתרגום ''אני יודע שקשה להאמין, אך סבא וסבתא רבא רבא ז''ל שלכם באו מכפרינו, הם היו אנשים טובים מאוד, בני אלפיים ושש-מאות במותם''
    ''אוקיי.. בהנחה שאנחנו מאמינים לך, למה הבאתה אותנו לכאן? מה רצונך?'' שאל יונתן את טניהס
    טניהס הביט בעייני ובעייני יונתן, נראה כי התחוללה סערה בעיניו האופרות, הרגשתי אותה שוב, את אותה הרגשה מוזרה, כאילו בלעתי אלפי באטרפליים וכעט הם מנסים לפרוץ החוצה, חשבתי שההרגשה הזו נבעה מן המטאור, אבל לא, היא נבעה מטניהס, ''מוהלה שואל רקיבקה מוטקה!'' אמר או עם נדייק אמר באיפוק בכדי לא לצעוק טניהס, כלומר ''אתם כאן כי המגפה חוזרת! שלחנו פיג'ים לכל שאר הכפרים באזורינו, רטטה קדמונים, גדולים משראיתם אי פעם בדרך הנה, הם נושאים את המוות השחור, ואתם- אתם המטרה...

*המגפה השחורה-

"המוות השחור" או המגפה השחורה היה מגפה שהכתה באסיה ובאירופה בכמה גלים במשך כחמש שנים (1347 - 1351) וקטלה, לפי הערכות שונות, כ-35 מיליון בני אדם בסין לבדה [3], ובין 20 ל-25 מיליון בני אדם באירופה. האומדנים נעים בין רבע [1]‏[2]לחצי[3] מאוכלוסיית היבשת. בכפרים מסוימים נספו עד 80% מהאוכלוסייה. זהו האסון הדמוגרפי הגדול ביותר אשר פגע באירופה הקדם מודרנית. התפרצויות של המחלה, בהיקף קטן יותר, המשיכו להכות במקומות שונים באירופה עד המאה ה-17‏‏[4].
    (תודה לוויקי על המידע)
    לכל הקוראים- נא לקרא את הפרק ולענות על הסקרר שבראש העמ'

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    עדכון סקר-

הצבעה אחת ל-סיפור מיוחד על טניהס
    הצבעה אחת ל-פרק מיוחד על טניהס

מהרו והצביעו!!!

המגפה השחורה, האוייב ועלילות ימים שחורים

''א...אנחנו?'' גמגם יונתן, ''שון, מיקהטה'' ענה לנו טניהס, ''כן, אתם'' הייתה תשובתו.
    ''אבל למה? מה אנחנו עשינו?'' שאלתי אותו בחשש, ''מקושה רונטה ליכבשה מוטו לה'', עצרתי את נשמתי, ''המגפה השחורה, האויב ועלילות ימים שחורים'' הייתה תשובתו, טניהס הכניס אותנו לאוהל עשוי בד שחור, נכנסנו אל האוהל, הוא היה אוהל רחב יידים, הוא היה ריק לחלוטין מלבד שולחן עץ אורן קטן באמצע האוהל וסביבו כארבע פופים ורדרדים ונפוחים למראה, במרכז השולחן היה נר, על יד השולחן ישבה אישה, עורה היה לבן כעננים, עיניה כחולות כשמים, שערה אפור כסערה ושמלתה הארוכה המקושטת סמלים שונים ומוזרים- לבנה כלבנה.
    ''אל תדאגו, בואו שבו'' אמרה האישה למראה הבעת פנינו החוששת, 'עברית... היא מדברת עברית..' חשבתי לעצמי.

התקרבתי אל השולחן בחשש והתיישבתי על אחד הפופים, מיד הרגשתי עצמי כשוקעת, ''אחלה פוף..'' מלמלתי, ''תודה'' ענתה לי האישה, חייכתי אליה חיוך מתנצל וחיכיתי לדבריה בזמן שיונתן התיישב לידי ושק כמותי.

''קוראים לי מלודי, אני בת לשבט הטומיטאקי, אתם יודעים למה אתם כאן?'' שאלה אותנו מלודי, ''כי רטטה מכוער רודף אחרינו?'' ענה יונתן מיד, ''נכון'' ענתה מלודי בחיוך, ''אתם כאן כי רטטה מכוער, וענקי במיוחד מתקרב לכפרינו, הוא יביא הנה את המגפה השחורה בדרכו אליכם, אתם יודעים מה זה אומר?'' אמרה מלודי כאשר פניה מרצינות מרגע לרגע, לא ענינו, מלודי המשיכה בדבריה ללא שאלות מיוחדות ''זה אומר, שההיסטוריה חוזרת על עצמה.

השתררה שתיקה, ומלודי הוסיפה ''מיקולדו רוצה להחזיר את ימי הביינים..'', ''רגע, מיקולדו?! מי זה מיקולדו?'' קטע יונתן את מלודי, מלודי הורידה את ראשה, ''מיקולדו היה פעם, לפני שנים רבות חברו הטוב ביותר של טניהס, טניהס הוא ראש השבט אתם יודעים, ומיקולדו התחיל לקנא, הקנאה הפכה את לבו שחור כלילה, פעם, לפני שהקנאה השתלטה על לבו, הוא היה טוב לב ולא היה יכול לפגוע בוורמפל, אך כעם לאחר השינוי שעבר ליבו, מיקולדו הורג ללא רחמים, אל תסתבכו איתו, הוא רוצה להשמיד את השבט שלנו, זאת הסיבה אשר בגללה מיקולדו שולח הנה רטטה קדומים אשר יעבירו הנה את המגפה השחורה, הוא רוצה אתכם, בעוקיכם זורם דמם של מונשנה ומריבה, סבא וסבתא רבא רבא שלכם, ''אבל... מה כל כך מיוחד בזה?'' שאלתי את מלודי, ''סבא שלך היה פעם מזמן, עוד מלפני שטניהס נולד, ראש שבט, אחד מגדולי ראשי השבט שאי פעם היו לנוף וסבתכם הייתה אחת מחכמות השבט, אף פעם בהיסטוריה לא נודע על שום, אמ... טוב נקרא לזה זיווג של ראש שבט- שראשי שבט חייבים להיות משושלת טהורה לחלוטין של בני טומיטאקי, חכמי השבט היו חייבים להיות חכמים בצורה יוצאת דופן, ובדמם היה חייב לזרום דם נביאי השבט, ושילוב שני אלה, יוצא צאצאים מיוחדים ביותר, אתם יכולים לשמוע את הרוח עם רק תנסו, להרגיש את האדמה זזה, את היער נושם'' סיימה מלודי את דבריה, ''אני? להרגיש את ה....אדמה לשמוע את הרוח... מה?'' אמרתי בבלבול מוחלט.
    ''כן, קשה להאמין אך זן האמת'' אמרה מלודי בחיוך מאולץ.

''וואוו... אני.. צקיך קצת אוויר'' מלמל יונתן ויצא אל מחוץ לאוהל, גם אני יצאתי, ראיתי את יונתן יושב במרחק מה מן האוהל על האדמה ומביט קדימה שקוע בהרהורים, התיישבתי על ידו ללא מילה, ''את יודעת נלה,.... זה פשוט... קשה מידי להבנה, אני מבין למה אמא ואבא חששו ממסעינו'' אמר לי יונתן, שאפתי אוויר ואמרתי ''גם אני, תמיד התייחסתי לסיפוריהם על כל מה שעברו טוב... כמו סיפור אגדות, שזה לא יכול לקרות אבל...'', ''שזה קורה, זה ממש מפחיד'' השלים יונתן את משפטי, יונתן פתח את פיו במטרה לומר עוד משהו, אך קול כלשהו קטע את דבריו, ''נאה עודבה, נאה עודבה!'' נשמעו הצעקות, ''הם באים, הם באים!'' היה פירוש הקול, הסתובבנו ואז ראינו אותם- היצורים המחרידים שראיתי אי פעם, היו בגובה חמישה מטר לפחות, מראם הכללי היה כשל רטטה, אך בניגוד לרטטה צבע פרוותם אינו היה סגול אלה שחור, עיניהם הזעירות היו שחרות גם כן וניצצו ברשעות, אפם היה אפור ועל אוזנם השמאלית, כתם אשר דמה באופן חשוב לגולגולת.

''נלה... בואי נברח!'' אמר יונתן במן מלמול צעקני, ''אבל מה יהיה על בני שבט הטומיטאקי?!'' חשבתי בבהלה, ''אני..אני לא יודע'' אמר יונתן כאשר מול עינינו פער במהירות אחת הרטטה את פיו וחשף שני טורי שיניים צהובות-שחורות מחודדות, וטרף ילד קטן כבן שמונה, מראה הטריפה עורר בי בחילה, ''בואי...'' מלמל יונתן, הפעם הסכמתי ללכת, בעודי נאבקת ברצוני להקיא התחלתי ללכת אחרי יונתן בתקווה שאחר הרטטה לא יראה אותנו, אך עם המזל שלי, תקוותי לא נענתה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    מותח ומעניין... אך יש כמה טעויות כתיב...

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

14. student of Gakuen Alice
    חחח... אופס

עוד 4 תגובות פרק

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •