איך מפתחים רילו בפנינה כי אני הסתכלתי בסרביי ואני לא מבין מה זה אומר הפינס כאילו
נס אבל איך זה קורה?
כיצד מעלים שמחה?Originally posted by yuval_king3@Oct 24 2008, 08:00 PM
אני חייב לנצח איתו שאני מאמן אותו או שאנ גם יכול לשים אותו ראשון בקרב ואז להחליף לפוקימון חזק כדי לאמן מהר?
ישנן הרבה דרכים להעלות שמחה של פוקימון.
יש שני חפצים שמשפיעים על השמחה של פוקימון באופן המשכי (כלומר לא פעם אחת), והם:
1.לתפוס אותו עם Luxury Ball, פוקדור שמעלה את השמחה של הפוקימון הנתפס. את הכדור הנ"ל ניתן להשיג בכמה חנויות, בעיר אורברג ובעיר סולקאון.
כיצד הוא עובד? הוא מכפיל פי 2 את נקודת השמחה שמקבלים.
2. ה-Soothe Bell הוא חפץ שנותנים לפוקימון להחזיק, והוא מכפיל פי 2 את כמות הנקודות שהוא מקבל למד השמחה.
כיצד משיגים אותו?
ב-Pokemon Mansion שבדרך 212, כנסו לחדר השני משמאל ודברו עם האישה שנמצאת שם. היא תתן לכם את ה-Soothe Bell.
![]()
הדרכים ללא שימוש בחפצים הן:
1.לשים אותו בשישייה. על כל 256 צעדים יעלה מד השמחה שלו ב-1.
2. כמובן שהשמחה גדלה כשהפוקימון עולה רמה: +5 אם השמחה היא בין 0 ל-99, +3 אם 100-199, +2 אם 200-254.
3. לתת לו להילחם בקרבות חשובים (מאמן מכון, חבר אליט פור, או האלוף) גם מעלה שמחה: +3 אם השמחה היא בין 0 ל-99, +2 אם 100-199, +1 אם 200-254.
ניתן גם להשתמש בויטמינים. מטרתם העיקרית היא להעלות את ה-EV (ערך המאמץ - Effort Value) אבל הם גם מעלים שמחה, באופן הבא: +5 אם השמחה היא בין 0 ל-99, +3 אם 100-199, +2 אם 200-254.
ניתן למצוא כל אחד מהם בדרכים, או לקנות בחנות הגדולה בווילסטון - בקומה 2. מחיר כל אחד הוא 9800, שזה לא מעט, אבל לפעמים שווה להשקיע.
עוד דרך היא מאסז'. ניתן לקבל מאסז' בשני מקומות:
1. בעיר ווילסטון, מתחת למכון, יש בית ובו אישה נחמדה שתיתן מאסז' לפוקימון שלך, פעם ביום.
+3 אם מד השמחה הוא 0-199, +1 אם 200 ומעלה.
![]()
ואפילו תיתן פרס לתחרות!
![]()
2. ב-Resort Area שבמתחם הקרבות, ב-Ribbon Society ניתן לקבל מאסז' פעם ביום, שמעלה שמחה יותר מהמאסז' שמתואר ב-1. אבל הבעיה בו היא, שכדי להיכנס ל-Ribbon Society צריך 10 סרטים (Ribbons) לכל פוקימון בשישייה - וזה הרבה.
![]()
![]()
המאסז' עצמו:
![]()
![]()
![]()
מה בדיוק לא ענה לך על השאלה? אתה בכלל קראת את מה שכתבתי?Originally posted by yuval_king3@Oct 24 2008, 08:12 PM
זה עדיין לא בדיוק ענה לי על השאלה אני צריך להבין אם אני שם אותו ראשון נכנס לקרב
ואז מחליף אותו כי הוא לא מספיק חזק כדי לנצח האם זה גם מעלה לו את השמחה?
השאלה היא גם ספציפית לרילו
הדרכים ללא שימוש בחפצים הן:
1.לשים אותו בשישייה. על כל 256 צעדים יעלה מד השמחה שלו ב-1.
2. כמובן שהשמחה גדלה כשהפוקימון עולה רמה: +5 אם השמחה היא בין 0 ל-99, +3 אם 100-199, +2 אם 200-254.
3. לתת לו להילחם בקרבות חשובים (מאמן מכון, חבר אליט פור, או האלוף) גם מעלה שמחה: +3 אם השמחה היא בין 0 ל-99, +2 אם 100-199, +1 אם 200-254.
מה אני יכול לכתוב שיותר מובן מזה?
אם הוא עלה רמה, אז כן, ואם לא אז לאואז מחליף אותו כי הוא לא מספיק חזק כדי לנצח האם זה גם מעלה לו את השמחה?
מה לא ברור?
לא הבנת את השאלה שלי כנראה כן קראתי מה שכתבת
אני תמיד מאמן פוקימונים חלשים מול פוקימונים חזקים כי
אני שם אותם ראשונים ואז מחליף ואז הם מקבלים exp
אבל בפוקימון החלש לא נלחם פוקימון חזק נלחם בשבילו
אני שואל אם הפוקימון מקבל שמחה גם אם הוא לא נלחם כאילו שנייה נמצא בקרב
ואז אני מחליף אותו?
לא נראה לי שאי פעם נתקלתי בכזה קושי הבנה.Originally posted by yuval_king3@Oct 24 2008, 08:21 PM
לא הבנת את השאלה שלי כנראה כן קראתי מה שכתבת
אני תמיד מאמן פוקימונים חלשים מול פוקימונים חזקים כי
אני שם אותם ראשונים ואז מחליף ואז הם מקבלים exp
אבל בפוקימון החלש לא נלחם פוקימון חזק נלחם בשבילו
אני שואל אם הפוקימון מקבל שמחה גם אם הוא לא נלחם כאילו שנייה נמצא בקרב
ואז אני מחליף אותו?
מה לא ברור? מה שכתבתי היה חד וחלק:
הוא מקבל שמחה אם הוא עלה רמה
וזה ממש לא משנה אם הוא כן ניצח פוקימון, או לא.
X_X
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)