Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    טופס:
    שם משתמש:
    שם:
    שם במשחק:
    רמת כתיבה:
    מפלצת:
    תמונה של המפלצת:
    כוחות (ברמה מוגבלת):

הטופס שלי:
    שם משתמש: לעולם לא תדע
    שם: חסוי
    שם במשחק: קטב
    רמת כתיבה: אקדמית
    מפלצת: גולם
    תמונה של המפלצת: http://games.gearlive.com/blogimages/golem_thumb.jpg
    כוחות: הזקנה והמידע הגדול נותן את הכוח הנסתר. יכולתו של קוטב ברורה ביותר, והיא כי הוא נשען על אנרגיה. אנרגיה מכוון בכל הצורות, שזהו כוחו הגדול. הוא יכול לשגר קרני אנרגיה, מחסומי אנרגיה, ולעשות כל שימוש באנרגיה שהוא משיג. הוא יכול להשיג את האנרגיה לפי החלטתו, לקבל אנרגיה מהשמש, משאיבת חשמל ממכשירים חשמליים או אפילו מהאנרגיה הכימית שנמצאת בגופים של בני-אדם. כל שאיבה תביא לו כוח, וכשאר יהיה חסר אנרגיה יהיו לו רק כוחות פיזים.

יש רשימה של מפלצות שאנו רוצים שיהיו, ולכן מי ינסה להתקבל באחת ממפלצות אלה בעל סיכוי רב יותר. מי שרוצה לדעת מה המפלצות, שישלח לי ה"פ.

אוהד- תעשה את הטופס והתחלה.

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    שם משתמש: sandslash
    שם: אוהד
    שם במשחק: נייצ'ר (Nature)
    רמת כתיבה: משער שגבוהה
    מפלצת: גולם משולב
    תמונה של המפלצת:
    כוחות (ברמה מוגבלת): הגולם המשולב הוא גולם מיוחד. פרט לכך שהוא יצור ענק העשוי מאבן, כשאר הגלמים, הגולם המשולב יודע להתאים את עצמו לכל מזג אוויר, וללמוד לשלוט ביכולות המאפיינות את האיזור בו הוא נמצא. היתרון בכך הוא שהדבר מביא לו יכולות לשרוד בכל מצב ובכל מקום בו הוא נמצא, אך החיסרון בכך הוא שיכולותיו לא קבועות, והיכולות שהוא יכול להפעיל כבר קיימות באיזור בו הוא נמצא, ולדוגמא- אם הגולם המשולב נמצא בהר געש, הוא יכול להפעיל יכולות לבה, שכבר קיימות בהר הגעש וסביר להניח שההשפעה של מה שיעשה לא תהיה הגבוהה שבגבוהים. כאשר הגולם לא מפעיל את כוחותיו, גודלו וכוחו הפיזי מקנים לו יתרון על יצורים קטנים יותר.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    בסדר.

התחלה:

"סוף סוף הגעת" אמר קטב שהתסכל על המאסטר. נייצ'ר הסתכל על חרבו של האיש הזקן שעמד, אשר ענד חרב שנראת כי עשוייה מברזל, אך שניהם ידעו כי החרב היא משהו שונה לגמרי- ושהמאסטר יכול לנצח את שניהם גם בלי החרב. "אתם צריכים ללמוד את מלוא העוצמה, ולכן אני לא מלמד אתכם. כדור אבן גדול מופיע מעל קטב אך המאסטר עשה זינוק שחרבו בחוץ. החרב חתכה את האבן לחתיכות קטנות של אדמה נעימה שנפלה לשני הגלמים. "אני לא מרוצה מכך" אמר נייצ'ר שהסתכל על המאסטר. "אז תסתדר!" צעק עליו קטב במבט שלישי. "אני צריך שתשחררו את אלפסי מכלא פאנם שנמצא בעיר מוריגן. כמובן, שזה נשמע פטתי כמו סדרות טלוויזה אז אסביר לכם." אמר המאסר, הכניס את חרבו והוציא מפה.

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אני יכול להיות גם?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    הזקן פתח את המפה, שנראתה ישנה ובלויה, כאילו היא הייתה קיימת כבר דורות רבים. "אז איפה זה מוריגן?" שאל נייצ'ר, שגילה עניין רב במפה העתיקה. "בדיוק כאן" אמר המאסטר, והצביע באצבעו על חלק במפה, נראה שהמקום עליו הוא הצביע הוא מקום הרוס, מבולגן וללא סדר. קטב ונייצ'ר שמו לב שאצבעו של המאסטר כרותה, ורק חצי ממנה נשאר. "איך זה קרה לך?" שאל קטב. "סיפור ארוך," ענה המאסטר, "וזה יהיה חסר טעם אם אספר אותו". קטב הנהן, והסתכל על המפה, "למה המקום נראה כל כך מבולגן?" הוא שאל. "העיר מוריגן היא עיר עתיקה, שנהרסה עוד לפני זמן רב, במלחמת העידנים, כאשר בני האדם ניסו לקחת שליטה מלאה על עולמינו" אמר המאסטר, "כל מה שנשאר זה חורבות. אבל אל תטעו, החורבות שתראו שם הם בעצם מלכודות. יש במוריגן יצורים שלא רוצים שתגיעו לשם, מסיבה לא ברורה, ום דואגים לתפוס במלכודת כל יצור שיגיע לשם". "אז איך אנחנו עומדים להתגבר על זה?" שאל נייצ'ר. "בפשטות," אמר המאסטר, "אתם לא תתחמקו מהמלכודות, אלא להפך. אתם תיכנסו למלכודת ותובלו לכלא. שימו לב, עליכם להיכנס למלכודת באותו מקום ובאותו זמן, על מנת להיכנס לאותו תא מעצר. כאשר תיכנסו, חכו שהלילה יירד, ופרצו את התא. כאשר תצאו ממנו, חפשו את אלפסי. מקובל?". "מקובל!" ענו שניהם ביחד. "אבל, יש לי עוד שאלה אחת" אמר קטב. המאסטר היטה אזנו, וחיכה לשמוע את שאלתו של קטב. "איך אנחנו עומדים להגיע לשם?".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    אני יכול להיות גם?
    לא. אילו היית ממלא את הטופס היינו חושבים על כך, אך מכיון שלא עשית זאת גם רשות זו ירדה לך.

"על אופנועים?" שאל קטב, והמאסטר הסתכל במבט מזלזל. "באפשרותכם עוד שיטה, אך היא המסוכנת מכולם. אתם תצטרכו לפרוץ לבנק ולגנוב את המכתבים שלהם. כאשר תגיע מלכת העיר, האלה המוריגן ותשלח לפה עורב מרגל, תוכלו לתפוס אותו ולהשתגר דרך המכתבים איתו לעיר." נייצ'ר שהסתכל על המאסטר בעודו מנסה להבין את השיטה שאל: "ומה השיטה הראשונה?" המאסטר התסכל עליו במבט מלגלג, חשב קצת ואמר: "שחושבים על זה, אין. תרדו ברדת השחר, רק זכרו שהם לא רק בני אדם."

7. משתמש מנוסה
    ~רדת השחר~

"קדימה!" קרא קטב לנייצ'ר, שסידר את החפצים שלו לפני היציאה. "מה??" שאל נייצ'ר, "זה עומד להיות מסע ארוך, ואני אורז לנו ציוד!". "אז תזדרז כבר!" קרא קטב בעצבנות, "עוד מעט כבר לא תהיה לנו הזדמנות להגיע לבנק!". "הנה, סיימתי!" קרא נייצ'ר ורץ לעבר קטב, "רואה? אפשר גם בלי להתעצבן". שניהם שתקו במשך כמה שניות, עד שקטב שבר את מחסום השתיקה, "אולי נתחיל ללכת?". "רעיון טוב" ענה לו ניי'ר, ושניהם החלו לרוץ לעבר הבנק.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    "מה שצריך בנתיים זה לדאוג שלא נפעיל את האזעקה. טכנית אני יכול לשאוב את החשמל של האזעקה, אבל בטוח יש אזעקה רזרבית במקרה שהראשונה תנוטרל" אמר קטב במבטו אל נייצ'ר. הוא התחיל לזהור בכחול ויצא ממנו הולוגרמה של המקרה. קטב הסתכל שנית על נייצ'ר וראה כי עורו בצבע חום-צהוב כאשר הוא מתהלך במהירות רבה. "הכל טוב?" שאל אותו קטב, אך נייצ'ר ללא תשובה. "הפעלת חשמל, קיבלתי חשמל." הוא אמר והמשיך ללכת.

-כעבור רבע שעה-
    "הבנק כאן, ועוד אין לנו רעיון ממשי. אתה בעד פשוט לשבור את הקירות ולקחת את מה שאתה צריך?" שאל נייצ'ר את קטב.

9. משתמש מנוסה
    "אין לי מושג" אמר קטב."המטרה הייתה ליצור תשומת לב, כדי שהמלכה תבוא וניקח את העורב, לא?" שאל נייצ'ר. "אתה בטח צודק" ענה לו קטב. "3... 2... 1..." קראו שניהם יחד בעודם לוקחים תנופה, "צא!". שניהם זינקו בכוח לעבר קיר הבנק, ושברו אותו בקלות. שניהם החלו לחבוט ולהרוס כל דבר שהיה במקום, בין אם זה דוכני בנק, בין אם זה משרדים ובין אם זה קירות, תקרה, רצפה, ובקיצור- הכל. לפתע, נשמעו קולות סירנה מבחוץ. "אני חושב שהצלחנו למשוך תשומת לב" אמר נייצ'ר. "לא ציפיתי שתהיה כל כך הרבה תשומת לב," אמר קטב, "זה יכול לפגוע בתכנית שלנו!". לפתע נשמע קול חזק מבחוץ, "ידיים למעלה!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    "או שלא" אמר קטב שהסתכל על מתג האור. הוא פתח אותו יחד עם קצת אנרגיה, ואור גדול סרר את החדר. אנרגיה נשאבה אל קטב והוא התחיל לזהור. אשליה של שניהם הופיעה והם התחילו לרסק קירות, בתחילת ריצה מטורפת לעבר היציאה. כשאר הגיעו השניים ליציאה שאל נייצ'ר: "ואיפה המכתב?". קטב הבין את הטעויות שלהם והם התחילו לרוץ חזרה.

11. משתמש מנוסה
    "אני פשוט לא מאמין," קרא נייצ'ר, "תכננו תכנית גאונית כזאת, ושחכנו את הדבר הכי חשוב?!". קטב רק שתק, והמשיך לרוץ לעבר הבנק. כאשר הגיעו שניהם לפתח הבנק, הם ראו יצורים שדמו לבני אדם, אך היו בעלי אזניים ארוכות ומחודדות, וצבע עורם היה כחול, החזיקו רובים והקיפו את האשליות. "משטרת אלפי הלילה מקיפים אתכם," אחד מהם קרא, "ואני ממליץ לכם להישאר במקום!". "לא ייקח יותר מדי זמן עד שהם יגלו שאלו אשליות" לחש נייצ'ר לקטב. "בוא ננסה למצוא עורב כמו שהמאסטר אמר לפני שהם יגלו זאת, ונסתלק כבר מהמקום הזה".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    "כפי שהמאסטר אמר, צריך לקחת את המכתב ולא את העורב. אני מניח שבגלל הפריצה ישלח עורב, אז בואו תיקח את זה אתה צריך, אני אסתר עם האשליות." אמר קטב והסתכל במבטו המצמרר. גופו שוב נהיה זוהר והוא התחיל להזיז את האשליות, בזמן שנייצ'ר התחיל לחפש.

__
    תעשה מהנקודה של נייצ'ר

13. משתמש מנוסה
    "אני חייב להשיג את המכתבים האלו..." חשב נייצ'ר לעצמו, וזינק בחשאי לעבר הכספת של הבנק. לאחר כמה נסיונות נואשים בהם הוא ניסה לגלות את הקוד, נשבר לנייצ'ר, והוא פשוט שאב את כוח המתכת מהכספת ושבר אותה בקלילות. הוא הוציא את המכתבים, ורץ לעבר קטב בעודו קורא "השגתי את זה! בוא נעוף מכאן!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    *יריות ירות*
    "נו טוב, גם להתאבד זה בסדר מצידי. רק צריך להעלים את הגופה" אמר קטב בזמן שהגופות התחילו להיעלם. משטרת האלפים התחילה לרוץ לעברם אך לא היה להם סיכוי נגד קיר האנרגיה שחסם בין שני הצוותים. לפתע, מהצד השני הופיע עוד קיר אנרגיה ומעך את השוטרים למוות. "למרות שאני עשיתי את הקיר, צריך להפתר מהגופות" אמר קטב שהתחיל להרים את הגופות על גבו. הוא זרק את הגופה לתוך הכספת הגדולה, התחיל לזהור ונראה כי מחק את כל טביעות האבצע שהיו על השוטרים. "צריך לברוח" אמר נייצ'ר שהסתכל על קטב. קטב הוציא משהו מהכספת בפרצוף מעושר ואמר: "אופנועים זה בסדר?" קטב הוציא 2 אופנועים בגודל של משאית מפלצתית והתחיל לנסוע. במהלך שבירת הקירות וכניסה לכביש הראשי היה קצת יותר בעיה, אך לאחר מס' שניות יצאו לכביש הראשי. "צריך להתחיל לחפש עורבים" אמר נייצ'ר, הסתכל על קטב ואמר: "ואיפה אפשר למצוא עורבים מיוחדים?"

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •