Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הכלב שלי (אומץ לפני 3 חודשים בערך..) נובח על כל אורח שנכנס לבית שלי [פרט לבני המשפחה], הוא מפחד ונובח.. לעתים גם מנסה לנשוך. ניתן לראות שהוא רועד ומפחד..
    אבל הוא לא מתרגל לאורחים אף על פי שיש כמה קבועים. יש למישהו הצעה מה לעשות?

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    כן, אצלי זה גם קרה עם הכלבה שלי.

קודם כל, הכלב לא מפחד, גם אם הוא רועד ומשקשק. להפך, הכלב שלך שמח לראות אנשים חדשים. הוא נובח ומנסה לנשוך מכיוון שהוא רוצה לשחק. כלבים אוהבים חברה, אין מה לעשות. ראית פעם איך גורי כלבים משחקים? הם מתנפלים, נובחים ונושכים אחד את השני.
    הבעיה היא לא אצל הכלב, אלא אצלך. אתה צריך דבר ראשון לחשוב בפרשנות אחרת, מכיוון שלדעתך הכלב נובח ונושך מפחד, אך טעות בידך. דבר שני, תגיד לכל האורחים שיש סיכוי שהכלב ינבח עליהם, אבל זאת מכיוון שהוא פשוט רוצה לשחק איתם, ואין טעם להיבהל. דבר שלישי, אתה צריך להרגיל את הכלב לא לנבוח ולא לנשוך, אתה הרי הבעלים שלו. תסביר את מה שאני אומר לך גם למשפחה שלך. בכל פעם שמישהו נכנס לבית והכלב נובח עליו, אתה צריך לצעוק על הכלב בקול, "לא!", ואם הוא ממשיך, אתה צריך לשים אותו בצד. הדרך הטובה ביותר ללמד כלבים איך להתנהג היא זו, הכלב יבין שפשוט לא שווה לו לנבוח, והוא יהיה בשקט. זה יעבוד כמו קסם.
    מקווה שעזרתי.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    זו התנהגות נורמאלית.
    הכלבה שלי בת 7,אימצנו אותה כשהייתה גם בגיל של שלך ועדיין נובחת על אנשים.
    זה בסדר.
    אחרי שהאורחים יבואו פעמים רבות הוא יתרגל אליהם.
    למשל-בן דוד שלי בא תקופה רבה כשהכלבה שלי הייתה גורה אז היא התרגלה אליו ועכשיו היא קופצת עליו כשהוא חוזר מהצבא ובא אלינו.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    כן, אצלי זה גם קרה עם הכלבה שלי.

קודם כל, הכלב לא מפחד, גם אם הוא רועד ומשקשק. להפך, הכלב שלך שמח לראות אנשים חדשים. הוא נובח ומנסה לנשוך מכיוון שהוא רוצה לשחק. כלבים אוהבים חברה, אין מה לעשות. ראית פעם איך גורי כלבים משחקים? הם מתנפלים, נובחים ונושכים אחד את השני.
    הבעיה היא לא אצל הכלב, אלא אצלך. אתה צריך דבר ראשון לחשוב בפרשנות אחרת, מכיוון שלדעתך הכלב נובח ונושך מפחד, אך טעות בידך. דבר שני, תגיד לכל האורחים שיש סיכוי שהכלב ינבח עליהם, אבל זאת מכיוון שהוא פשוט רוצה לשחק איתם, ואין טעם להיבהל. דבר שלישי, אתה צריך להרגיל את הכלב לא לנבוח ולא לנשוך, אתה הרי הבעלים שלו. תסביר את מה שאני אומר לך גם למשפחה שלך. בכל פעם שמישהו נכנס לבית והכלב נובח עליו, אתה צריך לצעוק על הכלב בקול, "לא!", ואם הוא ממשיך, אתה צריך לשים אותו בצד. הדרך הטובה ביותר ללמד כלבים איך להתנהג היא זו, הכלב יבין שפשוט לא שווה לו לנבוח, והוא יהיה בשקט. זה יעבוד כמו קסם.
    מקווה שעזרתי.
    לא.. כאן אני בטוח שהוא מפחד, זה לא שאלה של אולי, רואים.
    בכל מקרה, אני אנסה. תודה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSaver צפה בהודעה
    זו התנהגות נורמאלית.
    הכלבה שלי בת 7,אימצנו אותה כשהייתה גם בגיל של שלך ועדיין נובחת על אנשים.
    זה בסדר.
    אחרי שהאורחים יבואו פעמים רבות הוא יתרגל אליהם.
    למשל-בן דוד שלי בא תקופה רבה כשהכלבה שלי הייתה גורה אז היא התרגלה אליו ועכשיו היא קופצת עליו כשהוא חוזר מהצבא ובא אלינו.
    אבל במקרה שלו זה על כל מי שנכנס, גם כאלה שנכנסו יותר מ40 פעמים לפחות מאז שהוא הגיע.
    בכל מקרה, תודה.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    אמרתי לך, הכלב רועד כנראה מהתרגשות או משהו כזה. אין סיכוי שהוא מפחד, חתולים מפחדים, לא כלבים. ממש לא. כלבים חברותיים, אם הכלב שלך לא חברותי- הוא לא כלב. תנסה להשתמש בשיטה שלי.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    דבר ראשון, מאיפה אימצתם אותו? מעמותה? מאיפה? לעיתים עם מאמצים מעמותה שחילצהאת הכלב מאיזשהו מקום אולי הכלב עבר טראומה אשר גרמה לפחד הזה ובמקרה זה על פי דעתי לא צריך לנקוט בדרך הענשה. אלה לנסות להחזיק את הכלב על יד האורחים ולנסות לתת לא להתרגל מקווה שעזרתי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אוהד צודק, לי יש ניסיון עם כלבים.

דבר ראשון, עד לפני שלוש שנים הייתה לנו כלבה, גדולה ממני בשנתיים, והיא נפטרה, אבל זה לא לעניין עכשיו. הייתה תקופה שחלק מהמשפחה שלנו (שביקרו אותנו איזה פעמיים בשבוע) היו בחו"ל חודשיים, וכשהם חזרו הם באו אלינו והיא נבחה עליהם. זה מהתרגשות. כשכלב מפחד, הוא לא נובח, הוא נוהם, ומוריד את החזה לרצפה, מיישר את הרגליים האחוריות, ועם העיניים מביט על מי שהוא מפחד ממנו.

כלבים קטנים מתרגשים גם אם הם ייראו שמישהו מגיע 350 פעמים.

ושאלה - באיזו תדירות האנשים שבאו 40 פעמים ביקרו אתכם?

נ.ב.
    אם הכלב ייראה בן אדם מסוים נכנס איזה פעם בשבוע הביתה, וכל פעם שהאיש נכנס הכלב נובח ואתה אומר לו בקול תקיף וחזק "לא! שקט!", הוא ייקשר א זה לאותו בן אדם בלבד, כלומר לאנשים אחרים הוא כן ימשיך לעשות את זה.
    הכלב שלי תרגל להיות בשקט כשהוא יושב, אז כל פעם שנכנס אורח לבית שלו אמרנו לו שקט, והוא לא הפסיק, אז אמרנו לו "שב!" והוא ישב ושתק. עכשיו כל פעם שבאים אורחים, הוא רץ לדלת ומתיישב.

8. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    אמרתי לך, הכלב רועד כנראה מהתרגשות או משהו כזה. אין סיכוי שהוא מפחד, חתולים מפחדים, לא כלבים. ממש לא. כלבים חברותיים, אם הכלב שלך לא חברותי- הוא לא כלב. תנסה להשתמש בשיטה שלי.
    אתה מנסה לומר שכלבים לא יכולים לפחד?.. ברור שהם יכולים לפחד, זה די תלוי בעבר שלו..אבל תודה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    דבר ראשון, מאיפה אימצתם אותו? מעמותה? מאיפה? לעיתים עם מאמצים מעמותה שחילצהאת הכלב מאיזשהו מקום אולי הכלב עבר טראומה אשר גרמה לפחד הזה ובמקרה זה על פי דעתי לא צריך לנקוט בדרך הענשה. אלה לנסות להחזיק את הכלב על יד האורחים ולנסות לתת לא להתרגל מקווה שעזרתי
    היו לו בעלים, ואז הגיע לכלבייה.. ואז שוב בעלים, והגיע לכלבייה. עכשיו אימצנו אותו. אז כביכול לא לעשות כלום? רק להשאיר אותו קרוב לאורחים ולהראות לו שהם לא מסוכנים?
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    אוהד צודק, לי יש ניסיון עם כלבים.

דבר ראשון, עד לפני שלוש שנים הייתה לנו כלבה, גדולה ממני בשנתיים, והיא נפטרה, אבל זה לא לעניין עכשיו. הייתה תקופה שחלק מהמשפחה שלנו (שביקרו אותנו איזה פעמיים בשבוע) היו בחו"ל חודשיים, וכשהם חזרו הם באו אלינו והיא נבחה עליהם. זה מהתרגשות. כשכלב מפחד, הוא לא נובח, הוא נוהם, ומוריד את החזה לרצפה, מיישר את הרגליים האחוריות, ועם העיניים מביט על מי שהוא מפחד ממנו.

כלבים קטנים מתרגשים גם אם הם ייראו שמישהו מגיע 350 פעמים.

ושאלה - באיזו תדירות האנשים שבאו 40 פעמים ביקרו אתכם?

נ.ב.
    אם הכלב ייראה בן אדם מסוים נכנס איזה פעם בשבוע הביתה, וכל פעם שהאיש נכנס הכלב נובח ואתה אומר לו בקול תקיף וחזק "לא! שקט!", הוא ייקשר א זה לאותו בן אדם בלבד, כלומר לאנשים אחרים הוא כן ימשיך לעשות את זה.
    הכלב שלי תרגל להיות בשקט כשהוא יושב, אז כל פעם שנכנס אורח לבית שלו אמרנו לו שקט, והוא לא הפסיק, אז אמרנו לו "שב!" והוא ישב ושתק. עכשיו כל פעם שבאים אורחים, הוא רץ לדלת ומתיישב.
    נגיד סבא וסבתא שלי, כמעט כל שבוע אצלינו. והוא אצלינו כ3 חודשים בערך..
    שכחתי לציין באמת שלאחד שאנחנו גורמים לא לשתוק [חד פעמי ואז הוא חוזר לנבוח] הוא נוהם על אותו בן אדם, חוזר למקום ונוהם.

Spoiler ספוילר

9. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    3 חודשים זה ממש קצת...

10. משתמש מנוסה
    אה... לא הזכרת מה עבר עליו.
    הוא כנראה בטראומה מהבעלים שנטשו אותו, תצטרך לתת לו זמן להירגע. נסה לתרגל איתו להיות בשקט.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    אוקיי תודה לכולכם.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    נו באמת.
    יש לי כלבה שהיה איתה בדיוק אותו דבר.
    אי אפשר לדעת מה הכלבים עברו עם הבעלים הקודמים שלהם, אבל בדרך כלל יש להם בעייה עם חשש מאנשים. לכלבה שלי יש גם פחד ממים (הידרופוביה).
    קודם כל, צריך לפתח קשר אישי וטוב עם הכלב, ולזה הכי טוב להוציא אותו להרבה טיולים איתך, הכלב מתחבר ומקשיב בעיקר למי שמטייל איתו הכי הרבה.
    אחרי שהכלב רואה בך סוג של "זכר אלפא", הוא ילמד ממך וינסה להבין איך להתנהג לפי התגובות שלך, כך שאם תראה לו שאתה לא מפחד מאנשים "חדשים" אלא מסתקרן, גם הוא ינהג ככה. אם תראה שאתה מפחד שהוא יתנהג לא יפה, הוא גם יפחד, אבל מהאנשים כי הוא לא כל כך טוב בהבנת דברים.

דבר שני, כלבים צריכים חיי חברה. לפע מה שתיארת, אני מניח שהכלב לא כל כך מסתדר עם כלבים אחרים ולא תמיד ברור אם הוא מפחד או רוצה לשחק איתם. זה גם תלוי בגודל הכלב שלך, שלי בינונית עם המון כח ואנרגיה היא לא יכלה לשחק בעדינות עם כלב, היא נראתה כאילו היא עומדת למעוך כל כלב שקטן ממנה פי שניים.
    אם יש מפגשי כלבים באזור המגורים שלך, תשתדל להביא את הכלב שלך לשם כמה שיותר, אפילו אם הוא יפחד בהתחלה, אתה תראה שכעבור זמן ההתנהגות שלו תשתפר.

מקווה שעזרתי.

נ.ב.
    כלבים שמפחדים בהחלט עשויים לנבוח, למרות שלפעמים עלול "לברוח" להם הקול וזה ישמע כמו צווחה כזאת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי HeavySnorlax צפה בהודעה
    נו באמת.
    יש לי כלבה שהיה איתה בדיוק אותו דבר.
    אי אפשר לדעת מה הכלבים עברו עם הבעלים הקודמים שלהם, אבל בדרך כלל יש להם בעייה עם חשש מאנשים. לכלבה שלי יש גם פחד ממים (הידרופוביה).
    קודם כל, צריך לפתח קשר אישי וטוב עם הכלב, ולזה הכי טוב להוציא אותו להרבה טיולים איתך, הכלב מתחבר ומקשיב בעיקר למי שמטייל איתו הכי הרבה.
    אחרי שהכלב רואה בך סוג של "זכר אלפא", הוא ילמד ממך וינסה להבין איך להתנהג לפי התגובות שלך, כך שאם תראה לו שאתה לא מפחד מאנשים "חדשים" אלא מסתקרן, גם הוא ינהג ככה. אם תראה שאתה מפחד שהוא יתנהג לא יפה, הוא גם יפחד, אבל מהאנשים כי הוא לא כל כך טוב בהבנת דברים.

דבר שני, כלבים צריכים חיי חברה. לפע מה שתיארת, אני מניח שהכלב לא כל כך מסתדר עם כלבים אחרים ולא תמיד ברור אם הוא מפחד או רוצה לשחק איתם. זה גם תלוי בגודל הכלב שלך, שלי בינונית עם המון כח ואנרגיה היא לא יכלה לשחק בעדינות עם כלב, היא נראתה כאילו היא עומדת למעוך כל כלב שקטן ממנה פי שניים.
    אם יש מפגשי כלבים באזור המגורים שלך, תשתדל להביא את הכלב שלך לשם כמה שיותר, אפילו אם הוא יפחד בהתחלה, אתה תראה שכעבור זמן ההתנהגות שלו תשתפר.

מקווה שעזרתי.

נ.ב.
    כלבים שמפחדים בהחלט עשויים לנבוח, למרות שלפעמים עלול "לברוח" להם הקול וזה ישמע כמו צווחה כזאת.
    זה לא קצת מסוכן להביא את הכלב אל כלבים אחרים שהוא לא מכיר ותוך כמה דקות "לגמור אותו" מה שנקרא? לדעתי זו קצת הסתכנות..
    הכלב מקשיב לי, ובד"כ הוא פוסק בנביחות ומתחיל בנהימות, אבל גם זה רק לאחר רצף של נביחות.
    בכל מקרה, תודה רבה על התגובה המתומצתת.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    זה לא קצת מסוכן להביא את הכלב אל כלבים אחרים שהוא לא מכיר ותוך כמה דקות "לגמור אותו" מה שנקרא? לדעתי זו קצת הסתכנות..
    הכלב מקשיב לי, ובד"כ הוא פוסק בנביחות ומתחיל בנהימות, אבל גם זה רק לאחר רצף של נביחות.
    בכל מקרה, תודה רבה על התגובה המתומצתת.
    מה פתאום! זאת הדרך שלו ללמוד איך להתנהג בקבוצה. וגם אם הוא יתנהג לא בסדר ויכפכפו אותו, הוא רק ילמד מזה איך מתנהגים. כלבים זקוקים לחיי חברה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •