Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    לא התכוונתי לזו שכתבתי בה את הלא נחשב

*טוב עכשו התור שלי אמרתי:"היי גנבתם לי את כל הכיף טוב בכל מקרה אני חושב שנמציא לנו שמות איבו ונהפוך לחבורה מה שמכם?" אומר בחביבות כולנו הרגשנו כאב כאילו מתנו וה' תקע בנו את הטילים החרבות וכל כלי הנשק ונופלים כמו מטאורים שמתפוצצים כל אחד רצה למות אבל לא יכל זהרנו כולנו והתחלנו ללכת זה עוד יותר כאב איבדנו אתכל האנרגיה עם הרגשת סחרחורת אבל חזרנו לבני אדם פתאום יצור ענק שהוא עכביש רובות עם מיליון ידיים מחושים וכנפי עש עם עייני זבוב אדומות אמרתי: "נו מה שמכם?" ואשכפל את עצמי למרות הקושי שאבתי מכל השכפולים את הכוח ושלטתי בננייטים של כולנו נתתי לנו עוד כוח בזמן שאני שואב את האנרגיה של כל הננייטים של החרק ונותן לי כוח כשהוא בן אדם אומר לו:"123 ביי!" ואבעט בו בחוזקה.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-08-2012 בשעה 11:06 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    לא התכוונתי לזו שכתבתי בה את הלא נחשב

*טוב עכשו התור שלי אמרתי:"היי גנבתם לי את כל הכיף טוב בכל מקרה אני חושב שנמציא לנו שמות איבו ונהפוך לחבורה מה שמכם?" אומר בחביבות כולנו הרגשנו כאב כאילו מתנו וה' תקע בנו את הטילים החרבות וכל כלי הנשק ונופלים כמו מטאורים שמתפוצצים כל אחד רצה למות אבל לא יכל זהרנו כולנו והתחלנו ללכת זה עוד יותר כאב איבדנו אתכל האנרגיה עם הרגשת סחרחורת אבל חזרנו לבני אדם פתאום יצור ענק שהוא עכביש רובוט עם מיליון ידיים מחושים וכנפי עש עם עייני זבוב אדומות אמרתי: "נו מה שמכם?" ואשכפל את עצמי למרות הקושי שאבתי מכל השכפולים את הכוח ושלטתי בננייטים של כולנו נתתי לנו עוד כוח בזמן שאני שואב את האנרגיה של כל הננייטים של החרק ונותן לי כוח כשהוא בן אדם אומר לו:"123 ביי!" ואבעט בו בחוזקה.
    אחי,תנסה לעשות מבנה לתגובה שלך וגם סימני פיסוק. לא הבנתי כלום כמעט....

זה ששאל אותנו מה שמנו בעט ביצור המוזר. נשמע קול פיצוח קל,והוא התקפל מכאב. כנראה נשברה לו הרגל.לפתע,הוא תפס את שלושתנו בידי הרובוט שלו,והתחיל לחנוק אותנו בחוזקה. במהירות עברתי במוחי על כל דגימות הDNA שמאוחסנות בי,לראות האם יש אחת שיכולה לשחרר אותי. נזכרתי באחת ממש טובה,ונהפכתי אליה. השינוי הפעם גם היה מהיר מאוד-ישר נהפכתי ליצור הזה. היצרו הזה היה בעצם מעין חומצה ירוקה, שיש לה מעין מרכז כובד למעלה שבעזרתו החומצה נעה. נשפכתי לרצפה,פשוטו כמשמעו,וקמתי ישר. שיגרתי מטח חומצה על הזרועות,שנמסו מיד.האיבו שהspiderbot החזיק נפלו לרצפה,אבל קמו מיד. הפכתי חזרה לצורת האיבו שלי."שמי הוא אייבסורב." אמרתי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Surgeon of Death
    שם של האיבו: הגלימה השחורה

שם אמיתי:הארי

מראה של איבו ובן אדם:אדם:שיער שחור עינים ירוקות,איבו:גלימה שחורה שעין מציצה מימנה

כוחות: לא ידוע,הוא השתמש בהם רק פעם אחת בחיו והתחרט על הפעם הזאת כל כך,משתמש בהם רק בסכנה אמיתית
    אבל הכוחות המשנים שלו הוא אקרובט הוא מסוגל להתחמק מכל מכה ולקפוץ לגובה עד 10 מטרים

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הארי (או איך שלא קוראים לך) הסדר הוא אני יואב מגל ואתה
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    הארי (או איך שלא קוראים לך) הסדר הוא אני יואב מגל ואתה
    סבבה,אז תגיב...
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מחקתי לכם מקודם את התגובה של אייל.

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •