Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 84

נושא: Wake of the elves

1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    Rin Kagamine

את מותחת את החץ באדישות, ועוזבת את החוט המתוח, שמעיף את החץ קדימה ונועץ אותו בין עיניו של ראש הארנב. הארנב נופל, מת. אלבי פוער את עיניו, "מדהים!!" הוא קורא, אך כאשר הוא שומע את מילותייך, הוא פוער גם את פיו, ומתחיל לגמגם, "אל..א...אלפ..אלפית?" הוא שואל, ולאחר כמה שניות אומר "זה... זה לא ייתכן... האלפים נעלמו מזמן... חכי, אני חייב לעשות משהו". אלבי מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, וקורא "אני צריך למדוד אותך... אפשר?".

alonsiro

"אתה פשוט... נראה שונה מדי" אומר אלבי, ומתחיל למדוד אותך. אתה שם לב שהוא נוגע הרבה באזניים שלך. לבסוף, הוא מעופף אל מול פניך, ועושה צורת ריבוע עם אצבעותיו, כאילו הוא מנסה לדמיין אותך במצב מסוים. אלבי פוער את עיניו, "ידעתי! אתה אלף!! אבל אלפים נעלמו מזמן... איך הגעת לכאן בדיוק?" הוא שואל.

Seviper

"הסיפור שלי משעם וחסר טעם לספר אותו..." אומר אלבי, ומביט בך, "אבל אתה! איך זה הגיוני? כשקראתי על האלפים בספרים, לא הזכירו עבריינים או משהו בסגנון... הממ..." אלבי מאמץ את מוחו מעט, "אבל אתה נראה כמו אלף! אני חושב שכדאי לבדוק את זה בדרך אחרת... היכולת שלך עם חיות". אלבי מוציא שרביט קטן, ממלמל לעצמו מילה משונה, ולפתע, מולך, מופיע אריה גדול וחזק. "נו, קדימה!" קורא אלבי בזמן שהאריה נוהם עליך, זועם. הנהימות שלו מלחיצות אותך. "למה אתה מחכה?" שואל אלבי, "בוא נראה אותך מרסן אותו!".

Scizor-x

הזבוב מוציא סרגל מדידות, ומתחיל למדוד את האגן שלך, את הגובה שלך, ובעיקר את גודל אזניך. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    חמשת המשתמשים שהזכרתי אלו המשתמשים שבחרתי שישתתפו במ"ת! כל הכבוד לכם, התרשמתי מהתגובות שלכם ומהרעיונות שלכם, ואיתכם אני בוחר להמשיך את המשחק.
    PizzaBlaster

אתה יורה חץ אחד בקלות. החץ עף לעבר הארנב במהירות, ולפני שאתה מתחיל את שלב ב' בתכנית שלך, הארנב נופל על האדמה, פניו שמוטות כלפי מטה. דם נוטף מהם. החץ יצא מהצד השני של הראש. "כישרון מלידה... אני מבין" אומר אלבי, ומעופף לעברך. הוא מוציא סרגל מדידה ארוך, ומודד את מידותיך. "אתה די חסון... לעומת זאת לא גבוה במיוחד... הגוף שלך מתאים לתיאור שלי, אני חושב!". הוא מעופף אל מול פניך, ובוחן אותך עוד קצת. "לפי החישובים שלי, אתה אלף! יצור שנעלם לפני אלפי שנים! איך זה ייתכן? אתה נראה... צעיר!".
    'מעניין מאוד...' אני חושב. "רגע, נעלם לאלף שנים?!" אני אומר בקול. "מה זאת אומרת? הדבר האחרון שאני זוכר זה שכשהייתי בן 400 נישקה אותי אלפית ונרדמתי. לא יכול להיות שישנתי אלף שנים!" אני אומר במעט טראומת. לאחר שאני נושם כמה נשימות עמוקות ונרגע, אני אומר "למה הייתי צריך להרוג את הראש ארנב הזה?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אפשר להיפגש עם שחקנים אחרים?

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    Rin Kagamine

את מותחת את החץ באדישות, ועוזבת את החוט המתוח, שמעיף את החץ קדימה ונועץ אותו בין עיניו של ראש הארנב. הארנב נופל, מת. אלבי פוער את עיניו, "מדהים!!" הוא קורא, אך כאשר הוא שומע את מילותייך, הוא פוער גם את פיו, ומתחיל לגמגם, "אל..א...אלפ..אלפית?" הוא שואל, ולאחר כמה שניות אומר "זה... זה לא ייתכן... האלפים נעלמו מזמן... חכי, אני חייב לעשות משהו". אלבי מוציא מכיסו סרגל מדידה ארוך, וקורא "אני צריך למדוד אותך... אפשר?".
    " כן, אני אלפית. " אני אומר לו, "בסדר, אתה יכול למדוד. למרות שזה מטריד, אבל אוקי ם: " אני יאמר
    ל..פיי. " למה אתה מודד אותי?" אשאל אותו. " אגב, איפה כל האלפים? מה זאת אומרת נעלמו ממזמן? האלפים לעולם לא נעלמו. " אני יאמר לו ואתיישב על גזע עץ\סלע.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Seviper

"הסיפור שלי משעם וחסר טעם לספר אותו..." אומר אלבי, ומביט בך, "אבל אתה! איך זה הגיוני? כשקראתי על האלפים בספרים, לא הזכירו עבריינים או משהו בסגנון... הממ..." אלבי מאמץ את מוחו מעט, "אבל אתה נראה כמו אלף! אני חושב שכדאי לבדוק את זה בדרך אחרת... היכולת שלך עם חיות". אלבי מוציא שרביט קטן, ממלמל לעצמו מילה משונה, ולפתע, מולך, מופיע אריה גדול וחזק. "נו, קדימה!" קורא אלבי בזמן שהאריה נוהם עליך, זועם. הנהימות שלו מלחיצות אותך. "למה אתה מחכה?" שואל אלבי, "בוא נראה אותך מרסן אותו!".
    אני נבהל וצועק:"תגיד אתה משוגע?!" אבל אני מנסה להרגע ולא להכנס לפאניקה. אחרי שאני נרגע אני מסתכל לאריה בעיניים ומנסה לדבר איתו ולהרגיע אותו בטלפתיה, ואם זה לא עובד אז אני מנסה לדבר אליו ולהגיד לו:" אני לא רוצה לפגוע בך, אני רק רוצה שתשב בשקט ושתרגע."

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Scizor-x

הזבוב מוציא סרגל מדידות, ומתחיל למדוד את האגן שלך, את הגובה שלך, ובעיקר את גודל אזניך. הוא מעופף אל מולך, וקורא "זה לא יאמן! אתה אלף! אתה... לא היית אמור... להיעלם? רגע..." אלבי עוצר לרגע וחושב. "אני רוצה שתספר לי את הסיפור שלך!".
    "מה יש לספר?" אגיד "אני גדלתי ביער רוב חיי, ואז מין כדור שחור בוער הגיע אל המשפחה שלי והקפיאה את אבי אך ברחתי לכפר כלשהו שם הסתתרתי ושם הכרתי מישהי בשם סיסילי..ה" אגיד ואז אדפוק על מצחי "סיסיליה! אפיה היא, אתה יודע?" אשאל את אלבי, אני מתחיל להכיר בשם של הזבוב הקטן.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    PizzaBlaster

"האלפים נעלמו לפני המון זמן!, קרא אלבי, אימץ את מוחו ועצם את עיניו. "רק רגע," הוא אמר, "משהו לא מסתדר לי פה. רצף הזמן שלך ושלי שונים... תוכל לספר לי מה קרה לפני שהגעת לכאן? תוכל לספר לי על חייך?". הוא שותק, ומחייך קלות "הארנבים נועדו לבחון את כישוריך, ידעתי שאתה שונה... חשבתי שאולי, יכול להיות שאתה אלף".
    ~~~~
    לא, זה יסבך את כולם.

Rin Kagamine

"מטריד?" מלמל אלבי בשקט, "אותי דבר כזה לא יטריד...". אלבי נעמד מולך, עושה צורת ריבוע עם אצבעותיו ואומר "רק כמה מדידות קטנות...". הוא מותח את הסרגל, מודד את מותנייך, את גובהך, את קוטר הבטן שלך ואת הראש שלך. הוא בעיקר מתעסק עם האזניים שלך. "פיצחתי את זה!" הוא קורא, "את באמת אלפית! אבל... זה ממש לא הגיוני! האלפים נעלמו ממזמן... תגידי, תוכלי לספר לי מה הדברים שעברו עליך... לפני שהגעת לכאן?". הוא מתיישב על בול עץ לידך, מרכין את ראשו על ידו ומטה אוזן לשמוע את דברייך.

Seviper

"משוגע אני לא..." אומר אלבי, "אולי קצת מגזים עם הגודל של היצורים, אבל כמו שאומרים, 'לא בוכים על חלב שנשפך!'. "מה הקשר?!" אתה מסנן לאלבי, שמסמיק קלות ואומר "אין כל כך קשר...". אתה שומע את נהמותיו של האריה, שלפתע מזנק עליך ושולף טפרים. אתה מנסה לדבר איתו בטלפתיה, מה שלא כל כך אפשרי ליצור כמוך, אך זה לא עוזר. האריה נוחת עליך, ומתכונן לנעוץ בך את טפריו. "לא!" אתה קורא, "בבקשה, תירגע!". אבל לאריה זה לא משנה. הוא נועץ בך את טפריו. אתה מרגיש כאב חד לשבריר שניה, ולפתע האריה נעלם. "טוב... אולי כן הגזמתי" אומר אלבי, "אבל בלי שמץ של ספק, אתה אלף! מדהים!!". אלבי מראה לך מקום אחר, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אולי כדאי שאביא לך רשת מיוחדת, ללכידת יצורים, אבל היא תלכוד רק יצור אחד. היצור הזה ילווה אותך במשך מסעך. תוכל להשתמש בו מתי שתרצה, ואיפה שתרצה. אבל יש לך רק רשת אחת, כלומר תוכל ללכוד רק חיה אחת! תחשוב בתבונה איזו חיה תבחר!". אלבי מראה לך מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ואומר לך איפה נמצא כל יצור. "בהצלחה" הוא אומר, "אתה עכשיו לבד".

Scizor-x

"סיסיליה? מי זאת... סיסיליה?" שואל אלבי במבט מבולבל, "אני לא מכיר שום 'סיסיליה'...". הוא חושב מעט, מאמץ את מוחו, "לא, אין לי מושג מי זאת... יחסית לפיה שחיה שבע-מאות וחמישים שנה, אני יכול לזכור כל אחד שאני פוגש בערך... ובחיים לא פגשתי סיסיליה...". "איפה הכפר שלה??" אתה שואל בלחץ. "כפר? כפר של... אלפים? הייתה כאן ממלכה של אלפים עוד מזמן, אבל היא פשוט נעלמה... אולי יש ביערות ברונקרוס כפר כזה, רק שחסר מאלפים... יש ביערות הרבה כפרים...". אלבי מראה לך מפה של כל יבשת אוסטרליה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    PizzaBlaster

"האלפים נעלמו לפני המון זמן!, קרא אלבי, אימץ את מוחו ועצם את עיניו. "רק רגע," הוא אמר, "משהו לא מסתדר לי פה. רצף הזמן שלך ושלי שונים... תוכל לספר לי מה קרה לפני שהגעת לכאן? תוכל לספר לי על חייך?". הוא שותק, ומחייך קלות "הארנבים נועדו לבחון את כישוריך, ידעתי שאתה שונה... חשבתי שאולי, יכול להיות שאתה אלף".
    ~~~~
    לא, זה יסבך את כולם.
    "טוב, אני לא מאוד אוהב לדבר על חיי המוקדמים... אבל אני אספר לך את זה: אני וחברתי קיילה התחרינו במי יאסוף מאה חמישים גופות של צבאים יותר מהר. באמצע, ראיתי אלף נושק לשפתייה של קיילה" קולי נחנק מעט, אך אני ממשיך. "היא נכנסה לתוך קרח. כשהסבתי את מבטי, ראיתי שבמקום האלף עומדת אלפית מושכת. היא נישקה אותי, גם אני נכנסתי לתוך קרח, והיום התעוררתי ויצאתי מהקרח." אני אומר לו. "טוב, מה קרה באלף השנים האחרונות?" אני שואל ומביט סביבי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    וואי... הקטע של להתעורר אחרי אלף שנים ולא לדעת מה קורה, כל כך מזכיר את העלילה של הדימון סלייר במייפל...

8. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    alonsiro

"אתה פשוט... נראה שונה מדי" אומר אלבי, ומתחיל למדוד אותך. אתה שם לב שהוא נוגע הרבה באזניים שלך. לבסוף, הוא מעופף אל מול פניך, ועושה צורת ריבוע עם אצבעותיו, כאילו הוא מנסה לדמיין אותך במצב מסוים. אלבי פוער את עיניו, "ידעתי! אתה אלף!! אבל אלפים נעלמו מזמן... איך הגעת לכאן בדיוק?" הוא שואל.
    "נו ברור שאני אלף !!! אחרת מה אני אהיה ? מה זאת אומרת לכאן ? הכפר שלי ממש לא רחוק מפה ?" 'מה קורה פה ?!' כדי להסתיר את הפחד והחחש שלי אני עושה כאילו אני בוחן את הקשת

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Scizor-x

"סיסיליה? מי זאת... סיסיליה?" שואל אלבי במבט מבולבל, "אני לא מכיר שום 'סיסיליה'...". הוא חושב מעט, מאמץ את מוחו, "לא, אין לי מושג מי זאת... יחסית לפיה שחיה שבע-מאות וחמישים שנה, אני יכול לזכור כל אחד שאני פוגש בערך... ובחיים לא פגשתי סיסיליה...". "איפה הכפר שלה??" אתה שואל בלחץ. "כפר? כפר של... אלפים? הייתה כאן ממלכה של אלפים עוד מזמן, אבל היא פשוט נעלמה... אולי יש ביערות ברונקרוס כפר כזה, רק שחסר מאלפים... יש ביערות הרבה כפרים...". אלבי מראה לך מפה של כל יבשת אוסטרליה.
    אנסה לאמץ את מוחי.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    התגובה הזאת כי אין לי מושג מה יש לדמות שלי.
    יש לה את המפה אל הכפר מאבא שלה?
    אני מכיר את המפה טוב? הדמות לא ממש היתה מודעת הרבה לעולם שבחוץ....

10. משתמש מנוסה
    Seviper

"משוגע אני לא..." אומר אלבי, "אולי קצת מגזים עם הגודל של היצורים, אבל כמו שאומרים, 'לא בוכים על חלב שנשפך!'. "מה הקשר?!" אתה מסנן לאלבי, שמסמיק קלות ואומר "אין כל כך קשר...". אתה שומע את נהמותיו של האריה, שלפתע מזנק עליך ושולף טפרים. אתה מנסה לדבר איתו בטלפתיה, מה שלא כל כך אפשרי ליצור כמוך, אך זה לא עוזר. האריה נוחת עליך, ומתכונן לנעוץ בך את טפריו. "לא!" אתה קורא, "בבקשה, תירגע!". אבל לאריה זה לא משנה. הוא נועץ בך את טפריו. אתה מרגיש כאב חד לשבריר שניה, ולפתע האריה נעלם. "טוב... אולי כן הגזמתי" אומר אלבי, "אבל בלי שמץ של ספק, אתה אלף! מדהים!!". אלבי מראה לך מקום אחר, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אולי כדאי שאביא לך רשת מיוחדת, ללכידת יצורים, אבל היא תלכוד רק יצור אחד. היצור הזה ילווה אותך במשך מסעך. תוכל להשתמש בו מתי שתרצה, ואיפה שתרצה. אבל יש לך רק רשת אחת, כלומר תוכל ללכוד רק חיה אחת! תחשוב בתבונה איזו חיה תבחר!". אלבי מראה לך מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ואומר לך איפה נמצא כל יצור. "בהצלחה" הוא אומר, "אתה עכשיו לבד".
    אני לוקח את הקשת והחיצים ומתחיל ללכת לכיוון החוף, בכוונה למצוא דרך כלשהיא להגיע לבנטילוס. אני חושב לעצמי שאני יחזור לאלפיה מתישהו, כדי שאוכל לפגוש את חבריי לאחר שיצאו מהקרח. אך לפני שאני יוצא לדרך אני שואל את אלבי אם הוא רוצה להצטרף אליי למסע שלי.

11. משתמש מנוסה
    Seviper

"אני...?" שואל אלבי, "אני לא בטוח... אני צריך לשמור על המשפחה שלי... אולי אני אשאל אותם, הם יחליטו".
    ~~~בבית של אלבי~~~
    "לא!"
    ~~~בחזרה למציאות~~~
    "מסתבר שאני לא יכול..." אומר אלבי, "אני צריך לדאוג להורים שלי ולאשתי, לצוד יצורים מכאן בשבילם. אבל שיהיה לך בהצלחה!". הוא מראה לך בקתן עץ קטן ואומר "שם נמצאת מעבורת שתשיט אותך אל החוף של בנטילוס, בהצלחה!".

scizor-x

המפה הינה אותה מפה שמוצגת בדף הפתיחה. אלבי מראה לך בדיוק אותה.

alonsiro

"אני גם לא מצליח להבין מה קורה פה..." אומר אלבי, ומעופף אל מול פניך. "אתה יכול אולי... לספר לי מה עבר עליך לפני שהגעת לכאן? זה יעזור לנו להבין ביחד מה קרה לך". אלבי מטה אוזנו לשמוע את דבריך.

PizzaBlaster

מעניין שדימון סלייר יצא אחרי שזה יצא
    ~~~~~~~~~~~
    "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה. "אבל אתה אלף! זה מדהים! יש עוד כמוך כאן?".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. אוהבת בנות*
    .

Rin Kagamine

"מטריד?" מלמל אלבי בשקט, "אותי דבר כזה לא יטריד...". אלבי נעמד מולך, עושה צורת ריבוע עם אצבעותיו ואומר "רק כמה מדידות קטנות...". הוא מותח את הסרגל, מודד את מותנייך, את גובהך, את קוטר הבטן שלך ואת הראש שלך. הוא בעיקר מתעסק עם האזניים שלך. "פיצחתי את זה!" הוא קורא, "את באמת אלפית! אבל... זה ממש לא הגיוני! האלפים נעלמו ממזמן... תגידי, תוכלי לספר לי מה הדברים שעברו עליך... לפני שהגעת לכאן?". הוא מתיישב על בול עץ לידך, מרכין את ראשו על ידו ומטה אוזן לשמוע את דברייך.

.
    " כן. אני באמת אלפית, מה זאת אומרת? מאז ומתמיד הייתי אלפית, " אני אומר לו, ויתחיל לספר לו את מה שקרה לי לפני הקיפאון." אממ.. אני הייתי יתומה, ומשפחה אחת של אלפים אימצו אותי. זה כל מה שאני זוכרת.. " אני יאמר לו. לאחר כמה שניות אזכר בעוד משהו. " אה! כן! לפני ששחכתי את הכל, היה איזה מישהו אחד, שהסתובב ברחובות והתחיל להקפיא אנשים. פתאום הוא רץ לכיווני.. וזהו, אני לא זוכרת
    יותר מה קרה. " אני יאמר לפיי.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Rin Kagamine

"הממ..." חושב אלבי, "אני יכול רק לשער שהקיפאון גרם לרצף הזמן להשתבש או משהו כזה...". הוא מסתכל עלייך ואומר "אני לא מאמין שליצור פשוט כמוני יש את הזכות לפגוש אלף, זה מרגש!". הוא מזיל דמעה, אך מתעשט על עצמו ואומר "בגלל שאני פיה אני מאוד רגיש". הוא מעופף כשהוא תופס בידך וגורר אותך למקום אחר. שדה רחב, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אני חושב שכאן אנחנו נפרדים" אומר אלבי, ומוציא מפה של כל יבשת אוסטרליה, "למקרה ששכחת, אנחנו כאן". הוא מוציא מכיסו רשת אפורה ומבריקה, ואומר "זאת רשת לכידה, תוכלי להשיג איתה חיה שתהיה לצידך תמיד. אבל זכרי! ניתן לתפוס רק חיה אחת, אז חשבי בתבונה איזו חיה לתפוס!". הוא מראה לך רשימה של כל היצורים החיים על היבשת. "בהצלחה!" הוא אומר, ומצביע על בקתן עץ קטן, "יש שם מעבורת שיכולה להסיע אותך אל בנטילוס!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Seviper

scizor-x

המפה הינה אותה מפה שמוצגת בדף הפתיחה. אלבי מראה לך בדיוק אותה.
    "אני לא יודע" אגיד ואגרד בראשי.

15. אוהבת בנות*
    Rin Kagamine

"הממ..." חושב אלבי, "אני יכול רק לשער שהקיפאון גרם לרצף הזמן להשתבש או משהו כזה...". הוא מסתכל עלייך ואומר "אני לא מאמין שליצור פשוט כמוני יש את הזכות לפגוש אלף, זה מרגש!". הוא מזיל דמעה, אך מתעשט על עצמו ואומר "בגלל שאני פיה אני מאוד רגיש". הוא מעופף כשהוא תופס בידך וגורר אותך למקום אחר. שדה רחב, מלא בחזירי בר ובסוסים מכונפים. "אני חושב שכאן אנחנו נפרדים" אומר אלבי, ומוציא מפה של כל יבשת אוסטרליה, "למקרה ששכחת, אנחנו כאן". הוא מוציא מכיסו רשת אפורה ומבריקה, ואומר "זאת רשת לכידה, תוכלי להשיג איתה חיה שתהיה לצידך תמיד. אבל זכרי! ניתן לתפוס רק חיה אחת, אז חשבי בתבונה איזו חיה לתפוס!". הוא מראה לך רשימה של כל היצורים החיים על היבשת. "בהצלחה!" הוא אומר, ומצביע על בקתן עץ קטן, "יש שם מעבורת שיכולה להסיע אותך אל בנטילוס!".
    " תודה! נתראה, " אני אומר לפיי בחיוך קטנטן, ואלך לעבר בקטן העץ. תוך כדי הליכה, אני אסתכל ברשימת היצורים. " הממ.. יש פה המון חיות, " אני אומר, ואכנס לבקטן. " יש פה מישהו?" אשאל.
    --
    איזה חיות יש? כמו שכתבת למעלה? הסוסים והחתולים וכל זה? ^^

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •