פורסם במקור על ידי
sandslash
alonsiro
"וואו..." אומר אלבי, "זה... אני חושב שאני יודע מה הבעיה. הקיפאון שלך גרם לשינוי ברצף הזמן, כמו שאתה ישן ואתה מרגיש כאילו אתה מיד מתעורר, אבל אתה בעצם מתעורר אחרי כמה שעות. ככה זה כאן, קפאת להרבה שנים והיית בתרדמת, ורק עכשיו התעוררת, מה שנדמה לך כדבר מיידי...". "אז אני מבין שאתה אלף! זה משהו שלא רואים בכל יום! זה ממש מדהים!". אלבי מוליך אותך לשדה רחב ידיים, אשר חזירי בר וסוסים מכונפים מתרוצצים בו. "כאן אני עומד להיפרד ממך" הוא אומר, "מכאן אתה תלך לבד". הוא מראה לך את המפה של יבשת אוסטרליה, ומסביר לך על המקומות שם. "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!". הוא מצביע על בקתן עץ קטן, ואומר "יש שם מעבורת שתשיט אותך אל בנטילוס, לאי הגדול של אוסטרליה. בהצלחה!".
Seviper
"לגנוב, אה?" נשמע קול במבטא קנדי כבד, שנשמע כאילו הוא לא שייך לאוסטרליה, "אני גנבתי בעצמי את המעבורת הזו מחבורת סוחרים... לא כדאי לך להתעסק עם גנב מיומן ומומחה כמוני!". מחדר צדדי נפתת הדלת, ואדם זקן מאוד, כפוף ומזוקן, שמחזיק מקל הליכה, נעמד מולך. "אם תרצה, אני מוכן להסיע אותך לשם, אבל זה יעלה לך...". הוא מחייך וחושף פה חסר שיניים.
PizzaBlaster
"זה בסדר לבכות..." אומר אלבי, ששם לב לדמעות שזולגות על פניך, "אני בוכה הרבה מאוד...". "הדרקונים לא חיים לנצח..." אמר אלבי, "אבל הם שרדו בהחלט! הם נמצאים בכל מיני מקומות בעולם, אבל בגרונטיה ניתן למצוא הרבה מאלו! כמו כן ניתן למצוא המון יצורים שונים, כמו שמתואר במפה. הידרות, לדוגמא, כבר לא ניתן למצוא". הוא מראה לך מפה של יבשת אוסטרליה.
Rin Kagamine
אותם יצורים שהוזכרו ברשימה הם היצורים הקיימים במשחק.
~~~~~~~~~~~~~~
את נכנסת באיטיות לבית, ופותחת את הדלת. הדלת משמיעה צליל חריקה צורם שטיפה מלחיץ אותך, אבל את מחליטה לההיכנס בכל זאת. "יש פה מישהו?" את קוראת בקול, אבל אין עונה. כעבור כמה שניות, נשמע צליל מפרט שפורט על גיטרה צליל קטן. לאחריו נשמע עוד צליל, הפעם יותר עמוק. הצלילים ההחלו להישמע בקצב מהיר יותר ויותר והפכו למנגינה. המנגינה מגיעה מדלת שסמוכה לקיר של הבית.
scizor-x
מה הכוונה 'אני לא יודע'? שחכת כבר מה הגבתי לך קודם?