Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 84

נושא: Wake of the elves

1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    Seviper

PizzaBlaster

מעניין שדימון סלייר יצא אחרי שזה יצא
    ~~~~~~~~~~~
    "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה. "אבל אתה אלף! זה מדהים! יש עוד כמוך כאן?".
    יש בסוף חלק שמסומן בקו, אני לא בטוח שכתבת אותו בעלילה, אבל בכל זאת... אתה יכול לא להתייחס לחלק הזה.
    ~~~~~~~~~~~
    "יש... עוד כמה." אני אומר, ובאופן בלתי רצוני אני נזכר בקיילה, שאותה כל כך אהבתי... אני מסב את ראשי כדי שאלבי לא ייראה שאני בוכה. אני מוחה את הדמעות עם השרוול ומסתובב אל אלבי. "טוב, איזה עוד ייצורים יש כאן?" אני שואל. אני נזכר באגדות על דרקונים, שהם חיים לנצח מבחינת גיל, ו מוסיף "הדרקונים, הם שרדו?

2. משתמש מנוסה
    Seviper
    "אני...?" שואל אלבי, "אני לא בטוח... אני צריך לשמור על המשפחה שלי... אולי אני אשאל אותם, הם יחליטו".
    ~~~בבית של אלבי~~~
    "לא!"
    ~~~בחזרה למציאות~~~
    "מסתבר שאני לא יכול..." אומר אלבי, "אני צריך לדאוג להורים שלי ולאשתי, לצוד יצורים מכאן בשבילם. אבל שיהיה לך בהצלחה!". הוא מראה לך בקתן עץ קטן ואומר "שם נמצאת מעבורת שתשיט אותך אל החוף של בנטילוס, בהצלחה!".
    אני הולך לכיוון הבקתה הקטנה מעץ, ובזמן שאני הולך אני חושב לעצמי איזה סוג של חיה ארצה. 'אולי צ'ופקאברה' אני חושב לעצמי. אני נכנס לבקתה וצועק:" אני באתי כדי לגנוב את המעבורת שכאן!"
    אם אף אחד לא עונה אני גונב את המעבורת.

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון

alonsiro

"אני גם לא מצליח להבין מה קורה פה..." אומר אלבי, ומעופף אל מול פניך. "אתה יכול אולי... לספר לי מה עבר עליך לפני שהגעת לכאן? זה יעזור לנו להבין ביחד מה קרה לך". אלבי מטה אוזנו לשמוע את דבריך.
    "כל מה שאני זוכר זה שהלכתי ביער עם אבי לצוד, ואיזה יצור שיכל לשנות צורה שינה את צורתו לאלפית שהיית ממש יפה ! זה ריתק את אבי, היצור(ה?) הזה נישק אותו והקפיא אותו ! כמובן שברחתי, אבל הוא תפס אותי, והנה אני פה, עכשיו..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    alonsiro

"וואו..." אומר אלבי, "זה... אני חושב שאני יודע מה הבעיה. הקיפאון שלך גרם לשינוי ברצף הזמן, כמו שאתה ישן ואתה מרגיש כאילו אתה מיד מתעורר, אבל אתה בעצם מתעורר אחרי כמה שעות. ככה זה כאן, קפאת להרבה שנים והיית בתרדמת, ורק עכשיו התעוררת, מה שנדמה לך כדבר מיידי...". "אז אני מבין שאתה אלף! זה משהו שלא רואים בכל יום! זה ממש מדהים!". אלבי מוליך אותך לשדה רחב ידיים, אשר חזירי בר וסוסים מכונפים מתרוצצים בו. "כאן אני עומד להיפרד ממך" הוא אומר, "מכאן אתה תלך לבד". הוא מראה לך את המפה של יבשת אוסטרליה, ומסביר לך על המקומות שם. "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!". הוא מצביע על בקתן עץ קטן, ואומר "יש שם מעבורת שתשיט אותך אל בנטילוס, לאי הגדול של אוסטרליה. בהצלחה!".

Seviper

"לגנוב, אה?" נשמע קול במבטא קנדי כבד, שנשמע כאילו הוא לא שייך לאוסטרליה, "אני גנבתי בעצמי את המעבורת הזו מחבורת סוחרים... לא כדאי לך להתעסק עם גנב מיומן ומומחה כמוני!". מחדר צדדי נפתת הדלת, ואדם זקן מאוד, כפוף ומזוקן, שמחזיק מקל הליכה, נעמד מולך. "אם תרצה, אני מוכן להסיע אותך לשם, אבל זה יעלה לך...". הוא מחייך וחושף פה חסר שיניים.

PizzaBlaster

"זה בסדר לבכות..." אומר אלבי, ששם לב לדמעות שזולגות על פניך, "אני בוכה הרבה מאוד...". "הדרקונים לא חיים לנצח..." אמר אלבי, "אבל הם שרדו בהחלט! הם נמצאים בכל מיני מקומות בעולם, אבל בגרונטיה ניתן למצוא הרבה מאלו! כמו כן ניתן למצוא המון יצורים שונים, כמו שמתואר במפה. הידרות, לדוגמא, כבר לא ניתן למצוא". הוא מראה לך מפה של יבשת אוסטרליה.

Rin Kagamine

אותם יצורים שהוזכרו ברשימה הם היצורים הקיימים במשחק.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    את נכנסת באיטיות לבית, ופותחת את הדלת. הדלת משמיעה צליל חריקה צורם שטיפה מלחיץ אותך, אבל את מחליטה לההיכנס בכל זאת. "יש פה מישהו?" את קוראת בקול, אבל אין עונה. כעבור כמה שניות, נשמע צליל מפרט שפורט על גיטרה צליל קטן. לאחריו נשמע עוד צליל, הפעם יותר עמוק. הצלילים ההחלו להישמע בקצב מהיר יותר ויותר והפכו למנגינה. המנגינה מגיעה מדלת שסמוכה לקיר של הבית.

scizor-x

מה הכוונה 'אני לא יודע'? שחכת כבר מה הגבתי לך קודם?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. הסבתא של הרגשות
    PizzaBlaster

"זה בסדר לבכות..." אומר אלבי, ששם לב לדמעות שזולגות על פניך, "אני בוכה הרבה מאוד...". "הדרקונים לא חיים לנצח..." אמר אלבי, "אבל הם שרדו בהחלט! הם נמצאים בכל מיני מקומות בעולם, אבל בגרונטיה ניתן למצוא הרבה מאלו! כמו כן ניתן למצוא המון יצורים שונים, כמו שמתואר במפה. הידרות, לדוגמא, כבר לא ניתן למצוא". הוא מראה לך מפה של יבשת אוסטרליה.
    "אפשר לאלף את הדרקונים? או שהידע הזה נעלם עם הזמן?" אני שואל. "איך אני מגיע לגרונטיה? תמיד רציתי איזה חבר דרקון שיעזור לי. איזה יצורים יש פה באיזור? חוץ מראשי ארנבים."

6. משתמש מנוסה
    Seviper

"לגנוב, אה?" נשמע קול במבטא קנדי כבד, שנשמע כאילו הוא לא שייך לאוסטרליה, "אני גנבתי בעצמי את המעבורת הזו מחבורת סוחרים... לא כדאי לך להתעסק עם גנב מיומן ומומחה כמוני!". מחדר צדדי נפתת הדלת, ואדם זקן מאוד, כפוף ומזוקן, שמחזיק מקל הליכה, נעמד מולך. "אם תרצה, אני מוכן להסיע אותך לשם, אבל זה יעלה לך...". הוא מחייך וחושף פה חסר שיניים.
    "כמה זה יעלה לי?" אני שואל אותו. אם הוא אומר יותר מ25$ אני מנסה להתמקח איתו על המחיר שיהיה 25$ או פחות. אם זה לא מצליח אז אני מנסה לגנוב את המעבורת.

7. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX

Rin Kagamine

~~~~~~~~~~~~~~
    את נכנסת באיטיות לבית, ופותחת את הדלת. הדלת משמיעה צליל חריקה צורם שטיפה מלחיץ אותך, אבל את מחליטה לההיכנס בכל זאת. "יש פה מישהו?" את קוראת בקול, אבל אין עונה. כעבור כמה שניות, נשמע צליל מפרט שפורט על גיטרה צליל קטן. לאחריו נשמע עוד צליל, הפעם יותר עמוק. הצלילים ההחלו להישמע בקצב מהיר יותר ויותר והפכו למנגינה. המנגינה מגיעה מדלת שסמוכה לקיר של הבית.
    " מי שם? " אני אומר, ואלך לכיוון הדלת. " המ.. אני צריכה למצוא חיה במהירות. לפי מה שאני יודעת, יש באלפיה יותר סוגי חיות מאשר שאר הערים. " אני אמלמל לעצמי בלחש, ואפתח את הדלת.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    alonsiro

"וואו..." אומר אלבי, "זה... אני חושב שאני יודע מה הבעיה. הקיפאון שלך גרם לשינוי ברצף הזמן, כמו שאתה ישן ואתה מרגיש כאילו אתה מיד מתעורר, אבל אתה בעצם מתעורר אחרי כמה שעות. ככה זה כאן, קפאת להרבה שנים והיית בתרדמת, ורק עכשיו התעוררת, מה שנדמה לך כדבר מיידי...". "אז אני מבין שאתה אלף! זה משהו שלא רואים בכל יום! זה ממש מדהים!". אלבי מוליך אותך לשדה רחב ידיים, אשר חזירי בר וסוסים מכונפים מתרוצצים בו. "כאן אני עומד להיפרד ממך" הוא אומר, "מכאן אתה תלך לבד". הוא מראה לך את המפה של יבשת אוסטרליה, ומסביר לך על המקומות שם. "קח גם את זה," הוא אומר ומושיט לך רשת גדולה, "זאת רשת שתוכל ללכוד בעזרתה יצור, ולהפוכו לחיה שלך. שים לב, הרשת יכולה ללכוד רק יצור אחד, אז תחשוב בתבונה את מי תרצה ללכוד!". הוא מצביע על בקתן עץ קטן, ואומר "יש שם מעבורת שתשיט אותך אל בנטילוס, לאי הגדול של אוסטרליה. בהצלחה!".
    "תודה ! על הכל" אני צועק לו בזמן שאני רץ אל תוך לב היער, אני מחפש אתה החיה הראשונה שלי !!! 'חיה ! אף פעם לא הייתה לי חיה, אני לא יכול לחכות, אני מקווה שזה יהיה דוב כלשהו, תמיד אהבתי דובים...
    ~~~~~~~~~~~~
    רמז רמז !!! XD

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte

"אין בעד מה" אומר אלבי, ומסתכל עליך בדריכות בזמן שאת מכוונת את החץ. החץ נורה, הזמן נראה כחולף באיטיות רבה. ראש הארנב, או יותר נכון המטרה, לא שם לב לחץ הנוהר לעברו. לפני שהספקת אפילו לנשום, נשמע קול חד שקותע את מחשבותיך והזיותיך, "טטרררררר!". זהו קול נדנוד החץ, שכרגע פגע בראש הארנב והפיל אותו לרצפה, מדמם. "זה... אני לא מאמין!" קורא אלבי, "זה נכון! את... את אלפית!". הוא מסתכל עליך שוב, ומעופף לעברך בהתלהבות. הוא מוציא סרגל מדידה ארוך, ומודד את מידותיך. "רזה מהרגיל..." הוא ממלמל לעצמו, "למרות זאת בכושר מצוין... נראה שלא השתמשה בקשת הרבה זמן כבר... יש לי שאלה," הוא אומר לבסוף במבט מתעניין, "מה קרה לך? למה את האלפית היחידה שקיימת? ולמה את נראית... צעירה כל כך? האלפים נעלמו לפני המון שנים!".

סורי שלא הגבתי עד עכשיו הייתי מורחקת...

''וואוו...יש לך הרבה שאלות'' אומר בחיוך, ''אוקיי האמת שאני לא ממש בטוחה מה קרה לי, כל מה שאני זוכרת הוא מן אלף בעל גוף אפור, די חתיך אני חייבת לומר,, הוא נישק אותי וברגע שזה קרה הרגשתי קרח עולה במעלה גופי וקפאתי, עד היום לפחות., אני האלפית היחידה שקיימת מפני שלפי מה שראיתי אני היחידה שהשתחררה ואני נראת כל כך צעירה מפני שאני אלפית, ככה זה אני מתבגרת שונה מאחריום, אבל יש לי שאלה בשבילך, מה השנה עכשיו? איפה אני? מה קרה בזמן שלא הייתי פה?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    alonsiro

Seviper

PizzaBlaster

Rin Kagamine

~~~~~~~~~~~~~~

scizor-x

מה הכוונה 'אני לא יודע'? שחכת כבר מה הגבתי לך קודם?
    אסתכל על המפה ואצביע על המקום של הכפר "הוא היה שם, אם אתה מכיר את האיזור"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

11. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    scizor-x

"שם?" שואל אלבי המבולבל, "אבל שם נמצאות ההריסות של... אוי לא" הוא אומר ונעצר. "מה זה??" אתה שואל אותו בלחץ, "מה קרה שם?". "המקום הזה הפך לאתר ארכיאולוגיה, מכיוון שהוא נהרס לפני שנים רבות, עוד בתקופה שהרוח השחורה ניסתה להשתלט על העולם שלנו". הוא נראה חושש, יכול להיות שגורלה של חברתך נקבע יחד עם גורלו של המקום בו היא נמצאה.

ttrrtte

"ק.ק...קפאת?" שואל אלבי המבולבל, "יכול להיות... שאת קפאת בגלל הנשיקה של האלף הזה? לא... זה לא ייתכן!" הוא קורא בבהלה. "מה זה?" את שואלת בגילוי עניין. "אני חושש שאותו אלף הוא הרוח השחורה" אומר אלבי. לאחר כמה שניות של שתיקה, "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה, יחד עם פירוט של כל היצורים הקיימים בה.

alonsiro

אתה רץ לכיוון היער הקרוב ביותר אליך, אבל לא מוצא שם דובים. אתה ממשיך לחפש, ולפתע רואה חבורה של שפנים, הכוללת חמישה פרטים, שמקפצים לידך, מה שדי מעצבן אותך. אתה מסתכל שוב במפה, ורואה שאין בכלל דובים באליפיה. המקומות היחידים שכוללים דובים הם בקראסיה ובקורנטילוס, מה שלא כל כך קרוב למקום בו אתה נמצא. השפנים הקטנים מצייצים לידך ומקפצים, ולפתע אתה מרגיש משהו כדורי וחם שנוגע בנעליך. אתה מסתכל למטה ורואה את מה שהיית מעדיף שלא לראות; צרכי שפנים. אתה מרגיש דחף לשפד אותם עם כמה חיצים מהקשת שלך.

Rin Kagamine

את פותחת את הדלת באיטיות, בתוך החדר יושב על מיטה קטנה אדם זקן וכפוף שמנגן על יוקיליילי ישן. הוא מתחיל להשמיע צלילים של קאובוי, "אי-הא!!", אבל נופל מהמיטה מרוב התלהבות, ומתחיל לרעוד וליילל, "יש פה מישהו? המיטה הזאת הפריעה לי לשיר!" הוא קורא בקול צרוד וחלוש.

Seviper

"המחיר הוא חמישים דולר לאדם!" קורא הזקן, "ואם תרצה סיור מודרך, מאה וחמישים דולר!". "עשרים וחמישה דולר!" אתה קורא ודופק על השולחן שסמוך אליך. "בסדר, בסדר, לא צריך להתרגז!" קורא הזקן, "אני אתן לך את זה במאה דולר עם סיור!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא בקול. "התמקחות מעולם לא הייתה החולשה שלי!" קורא הזקן, "חמישים דולר או שאין דיל!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא. "באסה..." אומר הזקן, "בסדר, עשרים וחמישה!". "בעצם, עשר!" אתה קורא בקול. "למה עשר?!" הזקן שואל בלחץ. "כי החלטת להתווכח עם לוחם מהולל כמוני!" אתה קורא, ומנסה לעשות רושם. "יודע מה?" קורא הזקן, "אין דיל בשבילך!". "אז בחינם, כן?!" אתה קורא בעצבנות. "בסדר, בסדר!" קורא הזקן, "אתה תקבל נסיעה בחינם!". "ויהיה אוכל?" אתה שואל. "כן..." אומר הזקן, "בצירוף תשלום של-", "בחינם!" אתה קוטע אותו. הזקן מהנהן בעצבנות, ומזמין אותך לעלות על הסיפון.

PizzaBlaster

אלבי מראה לך את מפת אוסטרליה, יחד עם פירוט של כל החיות הנמצאות בכל מקום. "ובקשר לדרקונים," הוא אומר, "אני לא מכיר אדם שהצליח לאלף אחד כזה, חוץ מהקאלידורית הגדולה שהצילה אותנו מהרוח השחורה לפני שנים רבות, אבל היא תמיד הייתה מחוברת לטבע בצורה יוצאת דופן...". הוא חושב קצת, ולבסוף אומר "אבל לפי דעתי אפשר לאלף אותם, רק שזה יהיה קשה מאוד!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte

"ק.ק...קפאת?" שואל אלבי המבולבל, "יכול להיות... שאת קפאת בגלל הנשיקה של האלף הזה? לא... זה לא ייתכן!" הוא קורא בבהלה. "מה זה?" את שואלת בגילוי עניין. "אני חושש שאותו אלף הוא הרוח השחורה" אומר אלבי. לאחר כמה שניות של שתיקה, "העולם השתנה," אומר אלבי, "בני האדם החלו להתפתח מאוד ולהתנתק מהטבע, הם החלו לפתח את הטכנולוגיות הקודמות שהיו להם, תותחים, ויצרו רובים קומפקטים ונוחים להחזקה. יצורים חדשים הופיעו בעולם, והאקלים השתנה". אלבי מוציא מפה גדולה של יבשת אוסטרליה, ומראה לך אותה, יחד עם פירוט של כל היצורים הקיימים בה.

''א...אבל זה לא יכול להיות!'' אומר בבלבול לאלבי, ''יש לי כל כך הרבה מידע חדש לקלוט... '' ''רובים, מעניין מה זה'' אמלמל בשקט, ''אוקיי אלבי אתה יודע איפה הרוח השחורה הזאת במקרה יש לי עסק קטן לסגור איתה, יודע מה עזוב את הקטן עסק גדול לסגור איתה'' ואז אומר שוב ''איזה זכות יש לו... להקפיא אותי זה דבר אחד אבל לנשק...'' ואעשה הבעת גועל על פניי ואומר באגרוף מורם ''הוא עוד יזכה לנקמה ממני... הוא יסבול'', ואז אומר בקול רגוע יותר, ''אז איפה היינו? אה כן איפה הרוח השחורה?W'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    Rin Kagamine

את פותחת את הדלת באיטיות, בתוך החדר יושב על מיטה קטנה אדם זקן וכפוף שמנגן על יוקיליילי ישן. הוא מתחיל להשמיע צלילים של קאובוי, "אי-הא!!", אבל נופל מהמיטה מרוב התלהבות, ומתחיל לרעוד וליילל, "יש פה מישהו? המיטה הזאת הפריעה לי לשיר!" הוא קורא בקול צרוד וחלוש.
    " כן. יש פה מישהו~" אשאל את הזקן המוזר. " תוכל לומר לי איפה אני? " אשאל אותו.
    " אני ריי קאגאנה. מי אתה? " אשאל אותו ואביט על הכלי שבו הוא מנגן. " איזה מין כלי זה?" אשאל אותו.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

14. הסבתא של הרגשות

PizzaBlaster

אלבי מראה לך את מפת אוסטרליה, יחד עם פירוט של כל החיות הנמצאות בכל מקום. "ובקשר לדרקונים," הוא אומר, "אני לא מכיר אדם שהצליח לאלף אחד כזה, חוץ מהקאלידורית הגדולה שהצילה אותנו מהרוח השחורה לפני שנים רבות, אבל היא תמיד הייתה מחוברת לטבע בצורה יוצאת דופן...". הוא חושב קצת, ולבסוף אומר "אבל לפי דעתי אפשר לאלף אותם, רק שזה יהיה קשה מאוד!".
    "טוב, אז מה הדרך הכי מהירה להגיע לדרקונים?" אני שואל בפרץ התלהבות ומוסיף "מה אתה אומר אלבי, רוצה לעשות איתי היסטוריה ולאלף דרקון?"
    ~~~~~~~~~~~
    מצטער על התגובה הדלה, מתפוצץ לי הראש...

15. משתמש מנוסה
    Seviper

"המחיר הוא חמישים דולר לאדם!" קורא הזקן, "ואם תרצה סיור מודרך, מאה וחמישים דולר!". "עשרים וחמישה דולר!" אתה קורא ודופק על השולחן שסמוך אליך. "בסדר, בסדר, לא צריך להתרגז!" קורא הזקן, "אני אתן לך את זה במאה דולר עם סיור!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא בקול. "התמקחות מעולם לא הייתה החולשה שלי!" קורא הזקן, "חמישים דולר או שאין דיל!". "עשרים וחמישה!" אתה קורא. "באסה..." אומר הזקן, "בסדר, עשרים וחמישה!". "בעצם, עשר!" אתה קורא בקול. "למה עשר?!" הזקן שואל בלחץ. "כי החלטת להתווכח עם לוחם מהולל כמוני!" אתה קורא, ומנסה לעשות רושם. "יודע מה?" קורא הזקן, "אין דיל בשבילך!". "אז בחינם, כן?!" אתה קורא בעצבנות. "בסדר, בסדר!" קורא הזקן, "אתה תקבל נסיעה בחינם!". "ויהיה אוכל?" אתה שואל. "כן..." אומר הזקן, "בצירוף תשלום של-", "בחינם!" אתה קוטע אותו. הזקן מהנהן בעצבנות, ומזמין אותך לעלות על הסיפון.
    אני עולה על הסיפון, ומנשנש משהו ואז הולך לישון.אך לפני זה אני מבקש ממנו להעיר אותי כשנגיע לבנטילוס.

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •