Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    אני משחק עכשיו ביהלום, יש לי 2 תגים ואני בעיר עם הספארי
    הפוקימונים שלי זה:
    מונפרנו רמה 30
    לאקסריי רמה 30
    ראמפארדוס רמה 30
    אני מחפש עכשיו פוקימון עשב, רציתי אקסקיוט אבל הבנתי שאפשר לתפוס אותו רק אחרי הנשיונלדקס', איזה פוקימון עשב כדאי לי?
    השאלה השניה שלי היא - אני רוצה בתור פוקימון מים את טנטאקרול, אפשר לתפוס אותו בgood Rod גם כן? או שרק בשחיה?

עריכה - שכחתי עוד שאלה
    הייתי רוצה בתור פוקימון עשב את לפאון (המפותח של איווי) אבל הבנתי שגם איווי אפשר להשיג אחרי הנשיונלדקס. הקטע זה שאני זוכר שהיה לי פעם איווי אבל לא השתמשתי בצ'יטים ולא עברתי את הליגה. יש עוד שיטה להשיג איווי לפני הנשיונל דקס?

את טנטקול ניתן לתפוס רק במהלך שחייה, אז תאלץ לתפוס לך איזה עבד כמו בוייזל ולשחות איתו בשביל לתפוס לך אחד. אתה מעוניין בפוקימון עשב? מה דעתך על באדו שמתפתח ע"י שמחה לרוזליה ובעזרת אבן-אור לרווזרייד? רווזרייד תוקף לא רע, וגם באדו מאוד נגיש - ניתן לתפוס אחד כבר ביער שלפני העיר אטרנה...
    לגבי איווי - יש אפשרות לתפוס אחד בטרופי גארדן, אבל הוא צריך להיות פוקימון יומי ולכן תתעניין מדי פעם אם הוא מופיע היום וייתכן שייקח לך זמן עד שתצליח להשיג אחד שאפילו תשיג ת'נשיונל דקס לפני. כשהוא מופיע גם כן יהיה קשה להתקל בו - רק חמישה אחוזים...

3. משתמש מנוסה
    את רוזרייד היה לי פעם ואני לא מת עליו, אין לו יותר מדי מתקפות
    נראלי שאני פשוט אתפוס בעיר שלג הזאת את הפוקימון עשב-קרח הזה, למרות שיש לו הרבה חולשות הוא נראה כיפי ומאתגר
    בנוגע לאיווי - בטוח שאין איזשהי דרך להשיג אותו לפני הליגה?

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    איוי לא נמצא בסינודקס במשחקים האלה
    רק בפלטינה ניתן להשיג אותו לפני הליגה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •