Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki צפה בהודעה
    אני אגיב לשני הדברים האלה.
    א) קודם כל, כתבתי שזה מעבר בין תקופות גם, שיהיה ברור רק. מעבר שכזה לא סותר התקדמות טכנולוגית, נתתי לך את הדומה מהמנגה, התקופה שבין העונה הראשונה לשנייה היא לדעתי 3-4 שנים, ונראו בעונה השנייה כמה היבטים שמרמזים על התפתחות (אולי לא ענקית) בטכנלוגיה, אמרתי לך שטאי מתקופה מסוימת פגש בדיוויס מהתקופה שאותה אנחנו מכירים כעונה השנייה, אם טאי הנתון הזה הגיע מתקופת זמן שונה מאשר דיוויס סימן שיש ביניהם הפרש, אפשר לראות את זה גם בהפרש הגילאים שביניהם. זאת אומרת, ניקח דומה אחרת, בתקופה של העונה הראשונה נוצר מצב בו מגיע איכשהו אדם מסוים שגם הוא בעל דיג'ימון אל המימד שלהם, כאשר נאמר לנו שהבחור ההוא בן 16 למשל ומשנה כזאת וכזאת, נוצר מצב בו יש הפרשים ביניהם. אתה מבין? אם בתקופה מסוימת יש X חידוש טכנולוגי, במימד המקביל ושונה ממנה יהיה Y חידוש טכנולוגי.

ב) אני מסכים איתך פה, השותף של הזקן ההוא יכול מאוד להיות שמרמז על משהו שעשוי להגיע בקרוב לסדרה. אם ניקח את הטענה שלך ונקשר אותה לזה, זה אפשרי שיש ביניהם קשר, אבל לדעתי גם לא סביר במיוחד. העובדה שהוא עוסק בזמן מקשרת אותה לזמן עצמו באופן מסוים, אבל לא בהכרח אומרת שהוא זה שישמש כדמות המפתח בחידה הזאת. הרמז הזה הוא לא מוכח ב-100% אבל אפשרי בכל זאת, הוא קשור לזמן אבל באוותו זמן גם לא, הוא קשור לשעונים שמסמנים את הזמן אבל לא בהכרח קשור הוא עצמו אל הזמן ואולי גם שולט בו (?). לדעתי, הסיכוי של נסיעה בזמן הוא קטן יותר מאשר התיאוריה האחרת, אבל עדיין סביר.
    ההוכחה שלך לא ממש נכונה, כי דיוויס לא פגש בטאי קאמיה,אלא בטאיצ'י יאגאמי שהוא הדמות הראשית במנגה V-Tamer 01, אז בעצם ההשערה שלי נכונה שאכן מדובר במסע בזמן ולא במעבר בין מימדים.
    חוצמזה לא ראיתי גם שדיויס פגש את טאיצ'י(מV-Tamers)
    NYO HO HO BITCH

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSaver צפה בהודעה
    ההוכחה שלך לא ממש נכונה, כי דיוויס לא פגש בטאי קאמיה,אלא בטאיצ'י יאגאמי שהוא הדמות הראשית במנגה V-Tamer 01, אז בעצם ההשערה שלי נכונה שאכן מדובר במסע בזמן ולא במעבר בין מימדים.
    חוצמזה לא ראיתי גם שדיויס פגש את טאיצ'י(מV-Tamers)
    (תקרא את כל המנגה, זה מופיע שם)
    אם לא ידעת עד עכשיו, טאי קאמיה וטאיצ'י יאגאמי זה אותו אחד, אתה מוזמן לבדוק פה את השם היפני שלו http://digimon.wikia.com/wiki/Taichi_%22Tai%22_Kamiya
    חמוף

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •