פורסם במקור על ידי
ttrrtte
היי, לחברה שלי יש זוג אוגרים, בן ובת (יש משהו שמעט מדאיג אותי ואותה ולכן אני דואלת) אוקיי
1.דבר ראשון האוגרת, בפעם הראשונה המליטה ולד אחד בלבד (אמור להיות יותר אחד זה בסדר?), היא הפרידה בין האב והאם והכל הלך בסדר, אבל יום אחד היא חזרה וגילתה חצי מהולד, פשוט כמשמעו! האם אכלה חצי ממנו! האם זה נורמלי??
2.חברה שלי כמה ימים לאחר המקרה המתואר בשאלה 1 החזירה את שני האוגרים להיות יחד ולא קרה שום דבר מיוחד, אבל אתמול נולד ולד חדש, הפעם היא לא הפרידה בין השניים ווניסתה לברר מה קורה איתם כאשר הם יחד בכדי שתדע בעתיד, היום באתי אליה לראות את הולד החדש, וגילינו שיש שניים, אך אחד מהם נולד מת למה?
3.מישהי ממשפחתה של חברתי הסתכלה על האוגרים ומפני שהגורים עלו מעל הולדים וניקו אותם היא הייתה בטוחה שהם אוכלים אותם, מכל תנוע היא חושבת שהאוגרים אוכלים את הולד, היא צורחת על יד הכלוב (דבר שעל פי מה ששמעתי אסור ומפחיד את האוגרים) ומנענעת את הכלוב, אמרנו לה לא אבל היא עושה זאת כאשר היא חושבת כך.
4.זאת השאלה החשובה ביותר, מסתבר, שהאם חושבת שהולד המת עדיין חי ומנסה להניקו כל הזמן, הולד החי מנסה לינוק אך מפני שהאם עסוקה עם הולד המת היא לא שמה לב והולד החי מנסה לינוק מהאב, אני מפחדת שהוא יגווע ברעב, מה לעשות זה נורמלי? אשמח עם תענו במהרה לפני שימות!
תודה מראש!