Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    היי, לחברה שלי יש זוג אוגרים, בן ובת (יש משהו שמעט מדאיג אותי ואותה ולכן אני דואלת) אוקיי

1.דבר ראשון האוגרת, בפעם הראשונה המליטה ולד אחד בלבד (אמור להיות יותר אחד זה בסדר?), היא הפרידה בין האב והאם והכל הלך בסדר, אבל יום אחד היא חזרה וגילתה חצי מהולד, פשוט כמשמעו! האם אכלה חצי ממנו! האם זה נורמלי??

2.חברה שלי כמה ימים לאחר המקרה המתואר בשאלה 1 החזירה את שני האוגרים להיות יחד ולא קרה שום דבר מיוחד, אבל אתמול נולד ולד חדש, הפעם היא לא הפרידה בין השניים ווניסתה לברר מה קורה איתם כאשר הם יחד בכדי שתדע בעתיד, היום באתי אליה לראות את הולד החדש, וגילינו שיש שניים, אך אחד מהם נולד מת למה?

3.מישהי ממשפחתה של חברתי הסתכלה על האוגרים ומפני שהגורים עלו מעל הולדים וניקו אותם היא הייתה בטוחה שהם אוכלים אותם, מכל תנוע היא חושבת שהאוגרים אוכלים את הולד, היא צורחת על יד הכלוב (דבר שעל פי מה ששמעתי אסור ומפחיד את האוגרים) ומנענעת את הכלוב, אמרנו לה לא אבל היא עושה זאת כאשר היא חושבת כך.

4.זאת השאלה החשובה ביותר, מסתבר, שהאם חושבת שהולד המת עדיין חי ומנסה להניקו כל הזמן, הולד החי מנסה לינוק אך מפני שהאם עסוקה עם הולד המת היא לא שמה לב והולד החי מנסה לינוק מהאב, אני מפחדת שהוא יגווע ברעב, מה לעשות זה נורמלי? אשמח עם תענו במהרה לפני שימות!

תודה מראש!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    היי, לחברה שלי יש זוג אוגרים, בן ובת (יש משהו שמעט מדאיג אותי ואותה ולכן אני דואלת) אוקיי

1.דבר ראשון האוגרת, בפעם הראשונה המליטה ולד אחד בלבד (אמור להיות יותר אחד זה בסדר?), היא הפרידה בין האב והאם והכל הלך בסדר, אבל יום אחד היא חזרה וגילתה חצי מהולד, פשוט כמשמעו! האם אכלה חצי ממנו! האם זה נורמלי??

2.חברה שלי כמה ימים לאחר המקרה המתואר בשאלה 1 החזירה את שני האוגרים להיות יחד ולא קרה שום דבר מיוחד, אבל אתמול נולד ולד חדש, הפעם היא לא הפרידה בין השניים ווניסתה לברר מה קורה איתם כאשר הם יחד בכדי שתדע בעתיד, היום באתי אליה לראות את הולד החדש, וגילינו שיש שניים, אך אחד מהם נולד מת למה?

3.מישהי ממשפחתה של חברתי הסתכלה על האוגרים ומפני שהגורים עלו מעל הולדים וניקו אותם היא הייתה בטוחה שהם אוכלים אותם, מכל תנוע היא חושבת שהאוגרים אוכלים את הולד, היא צורחת על יד הכלוב (דבר שעל פי מה ששמעתי אסור ומפחיד את האוגרים) ומנענעת את הכלוב, אמרנו לה לא אבל היא עושה זאת כאשר היא חושבת כך.

4.זאת השאלה החשובה ביותר, מסתבר, שהאם חושבת שהולד המת עדיין חי ומנסה להניקו כל הזמן, הולד החי מנסה לינוק אך מפני שהאם עסוקה עם הולד המת היא לא שמה לב והולד החי מנסה לינוק מהאב, אני מפחדת שהוא יגווע ברעב, מה לעשות זה נורמלי? אשמח עם תענו במהרה לפני שימות!

תודה מראש!
    1. שימי לב, קודם כל האם אוכלת את הולד וזה קורה מ3 סיבות פשוטות:
    א. אין מספיק מקום בכלוב ולכן הוא מפנה מקום באכילת הולד
    ב. כנראה חברתך הפחידה אותו ולכן היא אכלה את הולד מרוב פחד.
    ג. האב נעלם והאם נכנסה לפאניקה, ולכן אכלה את הולד.

2. כנראה כשהיא לא ראתה היא הולידה עוד גור ורק כשהיא חזרה היא ראתה עוד.
    בקשר לאחד שמת, כנראה זה קרה בטעות כתוצאה מדריכה עליו או שהוא לא הצליח לשרוד שוב בגלל חוסר מקום.

3. קודם כל שלא תעשה את זה גם אם הם אוכלים, אם הם יאכלו את הולדים זה קורה מסיבה הגיונית ולא סתם. אם היא תנער את הכלוב זה רק יגרום להם לאכול אותם או למות הולדים מהפחד או מעצמת הנענוע. דבר שני, זה לגמרי נורמאלי אם האוגר עולה על הולדים, וזאת לא כדי לנקות, אלא להניק אותו. שחכת שהם יונקים?

4. מסתבר שלא שחכת -_-... בקיצור, הבעיה היא שחברה שלך לא העיפה מהכלוב את הפגר. האם לא מנסה להניק, אלא להוציא אותו ע"י גרירה, ולא מצליחה. הגור החי כנראה מנסה לגרום לאבא 'לעורר' מה שנקרא את האם, והוא ממש לא מנסה לינוק ממנו, אחרי הכל אוגרים פועלים ע"י אינסטינקטים בלבד. החברה שלך צריכה להוציא בעדינות(מומלץ בעזרת קיסם או קיסם אזנים) את הולד, בלי לנער את הכלוב או לעשות יותר מדי רעש. הולד החי יהיה בסדר גמור, אין לך מה לדאוג.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    1. שימי לב, קודם כל האם אוכלת את הולד וזה קורה מ3 סיבות פשוטות:
    א. אין מספיק מקום בכלוב ולכן הוא מפנה מקום באכילת הולד
    ב. כנראה חברתך הפחידה אותו ולכן היא אכלה את הולד מרוב פחד.
    ג. האב נעלם והאם נכנסה לפאניקה, ולכן אכלה את הולד.

2. כנראה כשהיא לא ראתה היא הולידה עוד גור ורק כשהיא חזרה היא ראתה עוד.
    בקשר לאחד שמת, כנראה זה קרה בטעות כתוצאה מדריכה עליו או שהוא לא הצליח לשרוד שוב בגלל חוסר מקום.

3. קודם כל שלא תעשה את זה גם אם הם אוכלים, אם הם יאכלו את הולדים זה קורה מסיבה הגיונית ולא סתם. אם היא תנער את הכלוב זה רק יגרום להם לאכול אותם או למות הולדים מהפחד או מעצמת הנענוע. דבר שני, זה לגמרי נורמאלי אם האוגר עולה על הולדים, וזאת לא כדי לנקות, אלא להניק אותו. שחכת שהם יונקים?

4. מסתבר שלא שחכת -_-... בקיצור, הבעיה היא שחברה שלך לא העיפה מהכלוב את הפגר. האם לא מנסה להניק, אלא להוציא אותו ע"י גרירה, ולא מצליחה. הגור החי כנראה מנסה לגרום לאבא 'לעורר' מה שנקרא את האם, והוא ממש לא מנסה לינוק ממנו, אחרי הכל אוגרים פועלים ע"י אינסטינקטים בלבד. החברה שלך צריכה להוציא בעדינות(מומלץ בעזרת קיסם או קיסם אזנים) את הולד, בלי לנער את הכלוב או לעשות יותר מדי רעש. הולד החי יהיה בסדר גמור, אין לך מה לדאוג.
    1.יש שפע של מקום...
    חברה שלי ממש שקטה ועדינה איתם
    הכלוב של האבא היה צמוד לשלה

2.בסדר האם כנראה המליטה אותו לאחר שהיא הסתכלה

3.ניסינו לומר לה.. אך היא ממשיכה

4.ניסינו להעיף אך פחדנו לגעת בולד החי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    1.יש שפע של מקום...
    חברה שלי ממש שקטה ועדינה איתם
    הכלוב של האבא היה צמוד לשלה

2.בסדר האם כנראה המליטה אותו לאחר שהיא הסתכלה

3.ניסינו לומר לה.. אך היא ממשיכה

4.ניסינו להעיף אך פחדנו לגעת בולד החי
    1. אולי היא לא אכלה אותו. אולי הוא מת והיא קברה אותו או משהו דומה. תבררו את זה. אם זה לא נכון, כנראה זה מפחד מהנענועים שלה.

3. תגידו לה שזה מה שיהרוג אותם. אתן לך משל: ילד אחד שמן וכל הזמן אוכל. אבא שלו רוצה שהוא ירזה, אז הוא אוסר עליו לאכול במשך 3 ימים. מה יקרה? הילד ימות. ככה זה עם אוגרים. תנסי לפתור בדרכים קיצוניות, וזה ימית עליהם חורבן.

4. אז אל תפחדו. קחו מלקחיים או פינצטה או משהו כזה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

5. student of Gakuen Alice
    ציטוט פורסם במקור על ידי sandslash צפה בהודעה
    1. אולי היא לא אכלה אותו. אולי הוא מת והיא קברה אותו או משהו דומה. תבררו את זה. אם זה לא נכון, כנראה זה מפחד מהנענועים שלה.

3. תגידו לה שזה מה שיהרוג אותם. אתן לך משל: ילד אחד שמן וכל הזמן אוכל. אבא שלו רוצה שהוא ירזה, אז הוא אוסר עליו לאכול במשך 3 ימים. מה יקרה? הילד ימות. ככה זה עם אוגרים. תנסי לפתור בדרכים קיצוניות, וזה ימית עליהם חורבן.

4. אז אל תפחדו. קחו מלקחיים או פינצטה או משהו כזה.
    אה... בוא נאמר שחברה שלי נאלצה לנקות את חצי הולד ההוא והיא ראתה את ה....ביפנים של הולד

3.אנו ננסה.....

4.טוב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אה... בוא נאמר שחברה שלי נאלצה לנקות את חצי הולד ההוא והיא ראתה את ה....ביפנים של הולד

3.אנו ננסה.....

4.טוב
    בקשר לחצי ולד- האם דרכה עליו בטעות.
    בהצלחה עם האוגרים.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    גם לי יש אוגרים.
    יש כמה סיבות שהם יוכלו את הולדים: 1, חוסר מקום. 2, חוסר מזון, בזה אפשר לטפל בבדיקה יומיומית של האוכל והמים. 3, אם נגעתם בולד לפני שהוא בן חודש בערך, ההורים יאכלו אותו.
    את הולד המת תוציאו כך: קחו שקית, תכניסו את היד לתוכה כמו כפפה, תתפסו את הולד המת, ותוציאו את היד מהשקית (לא לעזוב אותו, אחרת הוא ייפול חזרה לכלוב! אתם מחזיקים אותו דרך השקית, ככה שגםם אם תיגעו בולד אחר, לא יישאר עליו ריח שלכם.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •