Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    "הבחור פשוט מטומטם.." אמרתי לעצמי. הוא בהה באוויר ללא מטרה,ונראה חובט באוויר."אחי,אני עדיין פה." אמרתי בציניות. הוא התנער קצת ואמר-"סליחה,קורה לפעמים." בטון קצת מבויש אבל גם צוחק."בקיצור,לי יש דברים לעשות,ומקומות להיות בהם,ויותר חשוב-מימדים להיות בהם,אז ברשותך הרבה-אני אלך." אמרתי,ונהפכתי לפורטלוס."פורטלוס!" צעקתי בחוזקה.פורטלוס הוא אחד החייזרים שאני הכי אוהב-הוא נראה כמעין קנגורו\ארנב צהוב.הוא אל משמ מתאפיין בכוח פיזי,אבל היכולות שלו חזקות-הוא מסוגל ליצור פורטלים בין-מימדיים."להתראות." אמרתי,ופתחתי שער למימד אחר. נראה שזה זמן מתאים לבקר את אש."חכה!" הוא אמר,אבל אני כבר עברתי בשער הבינמימדי,אבל לפתע,הוא קפץ אחרי."לעזאזל!" אמרתי,אבל זה היה מאוחר מדי-כבר נחתנו במימד אחר.לידנו עמד אש קטצ'אם עם עוד אנשים אל מוכרים."ג'ק בלקריי?!מה שלומך?" הוא שאל,ועזר לי לקום בחיוך."אייריס,סילן,תכירו את חברי הטוב ג'ק בלקריי." הוא אמר.
    "תפסיק לעשות אותי מטומטם! צורות האומגה נעולות אבל אני שולט בהן רוצה קרב?" אמרתי בזעם כשהשתניתי לראת ואמרתי:"יצור קירח אני להפוך אותך לאבק אומה ראת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" והשתנתי לאריה על שתיים עם טפרים בכל גופו הסמל של האומגטריקס הפך למשונן היו לי ניבים ענקים ושאר הגוף בער חיסלתי את ג'ק תוך שניה והוא התחנן:"רחמים רחמים..." אש וחבריו התרחקו בזמן שלקחתי אותנו לעולם אחר.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    "תפסיק לעשות אותי מטומטם! צורות האומגה נעולות אבל אני שולט בהן רוצה קרב?" אמרתי בזעם כשהשתניתי לראת ואמרתי:"יצור קירח אני להפוך אותך לאבק אומה ראת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" והשתנתי לאריה על שתיים עם טפרים בכל גופו הסמל של האומגטריקס הפך למשונן היו לי ניבים ענקים ושאר הגוף בער חיסלתי את ג'ק תוך שניה והוא התחנן:"רחמים רחמים..." אש וחבריו התרחקו בזמן שלקחתי אותנו לעולם אחר.
    'אני לא מאמין שהבחור שוב עושה את זה...' חשבתי לעצמי. יכול להיות שזאת תוצאה של המסע הבין מימדי."אחי!תתעורר!" צעקתי לו,והוא התנער שוב,ואמר סליחה בחיוך קל."אני מעולה. אני מבין שתפסת כמה חברה חדשים?" שאלתי בחיוך,והבטתי אל הפוקימונים שעמדו לצידו.לפי מה ששמעתי כשעוד הייתי פה,אלה היו סניבי,רוגנרולה,וסקראגי."כן,אלה הפוקימונים החדשים שלי.יש עוד כמה.מה איתך,סרקת כמה צורות חדשות?" הוא שאל בחיוך. "לסרוק?מה זאת אומרת לסרוק?" שאלה אייריס בתימהון."אוקיי,בוא נדגים לה." אמרתי,ולחצתי על כפתרו הסריקה,וכיוונתי על סקראגי.הלייזר הירוק הופעל,ונשמע הקול-"הסריקה הושלמה.צורת חיים זמינה." אייריס וסילן נראו סקרניים.לחצתי על השעון,ונהפכתי לסקראגי."אההההההה!!" צרחה אייריס."הבחור הזה כרגע נהפך לפוקימונים.

~~~~

אגב,לא חייבים לכסח כל דבר שרואים Xd
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    'אני לא מאמין שהבחור שוב עושה את זה...' חשבתי לעצמי. יכול להיות שזאת תוצאה של המסע הבין מימדי."אחי!תתעורר!" צעקתי לו,והוא התנער שוב,ואמר סליחה בחיוך קל."אני מעולה. אני מבין שתפסת כמה חברה חדשים?" שאלתי בחיוך,והבטתי אל הפוקימונים שעמדו לצידו.לפי מה ששמעתי כשעוד הייתי פה,אלה היו סניבי,רוגנרולה,וסקראגי."כן,אלה הפוקימונים החדשים שלי.יש עוד כמה.מה איתך,סרקת כמה צורות חדשות?" הוא שאל בחיוך. "לסרוק?מה זאת אומרת לסרוק?" שאלה אייריס בתימהון."אוקיי,בוא נדגים לה." אמרתי,ולחצתי על כפתרו הסריקה,וכיוונתי על סקראגי.הלייזר הירוק הופעל,ונשמע הקול-"הסריקה הושלמה.צורת חיים זמינה." אייריס וסילן נראו סקרניים.לחצתי על השעון,ונהפכתי לסקראגי."אההההההה!!" צרחה אייריס."הבחור הזה כרגע נהפך לפוקימונים.

~~~~

אגב,לא חייבים לכסח כל דבר שרואים Xd
    "וואהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! זהו אני מדבר עם אזימות הבנת תרנגולת?" אמרתי בכעס והוספתי:"הגיע זמן לשעון החדש הבחור הזה מטומטם ברמות טוב וי צא! אזימות אני יוצא אליך!!!!!!!!!" אומר ואצור שער אל אזימות.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. משתמש מנוסה
    "וואהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! זהו אני מדבר עם אזימות הבנת תרנגולת?" אמרתי בכעס והוספתי:"הגיע זמן לשעון החדש הבחור הזה מטומטם ברמות טוב וי צא! אזימות אני יוצא אליך!!!!!!!!!" אומר ואצור שער אל אזימות.
    "הוא קרא קרא לי תרנגולת..." אמרתי בקול קצת מופתע."אוקיי,אז זה הזמן לשלוף את השעון החדש שלי." אמרתי,והתבוננתי בתיקי. הוא התחיל להתגשם למעין כדור כסף. ברגע שזה נפסק,הכדור נפתח,והאומגהטריקס ירד,ואז נעלם.השעון החדש התחיל לזהור באורו הכחול-ירקרק,ואז קפץ על היד שלי."היוניטריקס.פיתוח שלי ושל אזמות'. יש רק אחד כמוהו בכל היקום,ואין מכשיר שינוי Dna מתקדם כמוהו." אמרתי בחיוך.

5. משתמש מנוסה
    הוא קרא קרא לי תרנגולת..." אמרתי בקול קצת מופתע."אוקיי,אז זה הזמן לשלוף את השעון החדש שלי." אמרתי,והתבוננתי בתיקי. הוא התחיל להתגשם למעין כדור כסף. ברגע שזה נפסק,הכדור נפתח,והאומגהטריקס ירד,ואז נעלם.השעון החדש התחיל לזהור באורו הכחול-ירקרק,ואז קפץ על היד שלי."היוניטריקס.פיתוח שלי ושל אזמות'. יש רק אחד כמוהו בכל היקום,ואין מכשיר שינוי Dna מתקדם כמוהו." אמרתי בחיוך.

"אתה לא היחיד עם שעון חדש תכיר את הג'יירומטריקס השעון הכי חזק שיש אפילו יותר משלך אני חושב שאבחר בקלאסיקה להט! עכשו ג'יירו להט!" אמרתי והפכתי לאיש שעשוי מפחם וכולו בוער ביידי היו 5 אצבעות וברגליי 3 יריתי אל ג'ק להבה ענקית שהתיכה את היוניטריקס והוא התחנן:" רחמים אתה סתם בריון" אני צחקתי.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-15-2012 בשעה 08:49 PM

6. משתמש מנוסה
    הוא קרא קרא לי תרנגולת..." אמרתי בקול קצת מופתע."אוקיי,אז זה הזמן לשלוף את השעון החדש שלי." אמרתי,והתבוננתי בתיקי. הוא התחיל להתגשם למעין כדור כסף. ברגע שזה נפסק,הכדור נפתח,והאומגהטריקס ירד,ואז נעלם.השעון החדש התחיל לזהור באורו הכחול-ירקרק,ואז קפץ על היד שלי."היוניטריקס.פיתוח שלי ושל אזמות'. יש רק אחד כמוהו בכל היקום,ואין מכשיר שינוי Dna מתקדם כמוהו." אמרתי בחיוך.

"אתה לא היחיד עם שעון חדש תכיר את הג'יירומטריקס השעון הכי חזק שיש אפילו יותר משלך אני חושב שאבחר בקלאסיקה להט! עכשו ג'יירו להט!" אמרתי והפכתי לאיש שעשוי מפחם וכולו בוער ביידי היו 5 אצבעות וברגליי 3 יריתי אל ג'ק להבה ענקית שהתיכה את היוניטריקס והוא התחנן:" רחמים אתה סתם בריון" אני צחקתי.
    "אוקיי,נמאס לי!" אמרתי בצרחה,והשתניתי.נהפכתי לאדום לבן,ואז התחלתי לגדול.מאוד."וואי-ביג!" צרחתי."אוקיי,עכשיו תקשיב לי.אני לא רוצה להילחם איתך! מתי אתה תבין את זה?! התבלבלתי בינך לבין אויב שלי,אז תקפתי אותך. אמרתי,ויריתי קרן קוסמית עליו. נראה אור בוהק,והוא השתנה חזרה,יריתי עוד אחת,ואז נראה פיצוץ אדיר,והג'יירומטריקס שלו נהרס."אני נשאר פה. אם אתה רוצה,יש עוד יוניטריקס בתיק שלי. אזמות' שלח אחד גם לך,מסתבר שהוא עשה שניים." אמרתי בקור,ופניתי אל אש."אגב,רק שתדע-אין אפשרות להתיך,או להקפיא,או להרוס בכל צורה חוץ מהשמדה עצמית,את היוניטריקס." אמרתי לו בקור.הוא לבש את היוניטריקס שלו,ואני הלכתי משם יחד עם אש.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •